Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Pedja Kojovic
#9676 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
volta dzontra
Mislim da je Turska nezaobilazan trgovinski partner, vjerovatno nam moze pomoci u procesu pridruzivanja NATO-u, ali zaista mislim, kako sto sam i prokomentarisao na svom twiteru da su vrijeme posjete kao i pojedine izjave potpuno
neprimjerene i predstavljaju mjesanje u suvereno pravo glasaca ove zemlje da bez stranih uticaja donesu politicku izbornu odluku.
p.k.
Mislim da je Turska nezaobilazan trgovinski partner, vjerovatno nam moze pomoci u procesu pridruzivanja NATO-u, ali zaista mislim, kako sto sam i prokomentarisao na svom twiteru da su vrijeme posjete kao i pojedine izjave potpuno
neprimjerene i predstavljaju mjesanje u suvereno pravo glasaca ove zemlje da bez stranih uticaja donesu politicku izbornu odluku.
p.k.
-
convict
#9677 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A da li si ti imao priliku da razgovaraš sa Turcima koji su mladi, obrazovani i koji dolaze iz urbanih sredina i čuješ njihovo mišljenje o Erdoanu? Mislim da bi ostao iznenađen.Doktor29 wrote:Znas li ti uopste o cemu pricas, pratis li ti Tursku ekonimiju, privredni rast, sta mislis da bi bio toliko jak da Turskom narodu nije dobro i da ne zive boljeGuido_Špišić wrote:Erdogan mjenja Tursku na gore polako unistavajuci sekularnu drzavu a kod nas je dobrodosao. Jadni li smo...
- madner
#9678 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nije opste tajna da Erdogan nema neki prolaz u zapadnoj Turskoj (geografski i mentalno) ali matematika je neumoljiva.
To je nesto kao i ovdje, gdje vecina obrazovanih i urbanih gradjana ne glasa za SDA. Samo sto su Turski ruralni krajevi puno veci od Bosanskih.
To je nesto kao i ovdje, gdje vecina obrazovanih i urbanih gradjana ne glasa za SDA. Samo sto su Turski ruralni krajevi puno veci od Bosanskih.
-
convict
#9679 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Upravo tako, samo što u BiH postoji fascinacija Erdoganom i njegovom opcijom čak i ljudi koji su ideološki daleko od SDA i sličnih stranaka. Jedino što mi pada na pamet je da ljudi vole da imaju nekog velikog brata iza leđa pa im imponuje kada se neko barem deklarativno zalaže za BiH.madner wrote:Nije opste tajna da Erdogan nema neki prolaz u zapadnoj Turskoj (geografski i mentalno) ali matematika je neumoljiva.
S druge strane, dovoljno je pogledati Erdoganovu preporuku da svaka porodica u BiH treba imati bar petero djece kako bi došlo do napretka u državi, pa da bude jasnije o kakvom se političaru radi.
- muha_sa
#9680 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja
rekoh ti a sad i javno da ponovim
imate moj glas--a bogme i hanume mi u mene
-
Pedja Kojovic
#9681 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
muha_sa
Hvala.
Drago mi je da smo se upoznali danas na ulici.
p.k.
Hvala.
p.k.
- madner
#9682 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pogledaj koliko je ovdje na ovom forumu ljudi koji zive u tim opcinama a da nisu iz istih. Isto tako te opcine imaju znacanu populaciju koja nije urbana.
Primjer zadnji izbori na Ilidzi, gdje je Memic pobjedio
http://www.izbori.ba/Potvrdjeni_18_07_2 ... inice.aspx
Ilidza mjesto, ne Ilidza opcina Memic je treci.
Sto se tice Zenice, postoji prijedlog za reorganizaciju opcine tako da se okolina Zenice ne pika kao ista, ali taj prijedlog ne prolazi jer su SDAovci svjesni da tako dobijaju izbore. Po ovoj semi gore.
Primjer zadnji izbori na Ilidzi, gdje je Memic pobjedio
http://www.izbori.ba/Potvrdjeni_18_07_2 ... inice.aspx
Ilidza mjesto, ne Ilidza opcina Memic je treci.
Sto se tice Zenice, postoji prijedlog za reorganizaciju opcine tako da se okolina Zenice ne pika kao ista, ali taj prijedlog ne prolazi jer su SDAovci svjesni da tako dobijaju izbore. Po ovoj semi gore.
-
convict
#9683 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
@Cetmi, ne znam odakle ti podaci, ali jednostavno nisu tačni:
Npr. Zenica, 2010 za nivo Kantona - SDA 22,11%, ni blizu tvojih 44,26%.
Ako analiziraš dalje, na biračkom mjestu Centar 1 (centar Zenice) - 13,1%, Puhovac (vukojebina kod Zenice) - 64,8%. Tako i u Tuzli i u Sarajevu. Kao što ti kažeš, matematika je neumoljiva.
Npr. Zenica, 2010 za nivo Kantona - SDA 22,11%, ni blizu tvojih 44,26%.
Ako analiziraš dalje, na biračkom mjestu Centar 1 (centar Zenice) - 13,1%, Puhovac (vukojebina kod Zenice) - 64,8%. Tako i u Tuzli i u Sarajevu. Kao što ti kažeš, matematika je neumoljiva.
-
K4bilj
#9684 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Peđa, budeš li još na terenu na Ferhadiji? Vidio sam jednom da dijeliš letke tamo...
Volio bih s toobm popričati nekom prilikom, a svakako se planiram učlaniti u NS.
Volio bih s toobm popričati nekom prilikom, a svakako se planiram učlaniti u NS.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9685 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
muha_sa wrote:Pedjarekoh ti a sad i javno da ponovim
![]()
Druze Muha, od kada to ti prelomi za ovu Nasu stranku
Moje pohvale. Prirodna politicka opcija za takvog covjeka
Danas. tj. sada vec jucer....K4bilj wrote:Peđa, budeš li još na terenu na Ferhadiji? Vidio sam jednom da dijeliš letke tamo...

-
K4bilj
#9686 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Peđa-LIBERO- wrote:Danas. tj. sada vec jucer....K4bilj wrote:Peđa, budeš li još na terenu na Ferhadiji? Vidio sam jednom da dijeliš letke tamo...
Volio bih s toobm popričati nekom prilikom, a svakako se planiram učlaniti u NS.![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9687 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ja sam ti fakticki fotkom odgovorio na tvoje pitanje, ali ce ti se Pedja svakako i sam obratiti. Kao sto i svima odgovori na svako pitanje na ovoj temi. Izvini ako sam te "povrijedio" sto sam te citirao, nije mi bila namjera.

-
K4bilj
#9688 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nema frke, nego sam pitao Peđu pa na trenutak pomislih da si Peđa jer odgovaraš.-LIBERO- wrote:Ja sam ti fakticki fotkom odgovorio na tvoje pitanje, ali ce ti se Pedja svakako i sam obratiti. Kao sto i svima odgovori na svako pitanje na ovoj temi. Izvini ako sam te "povrijedio" sto sam te citirao, nije mi bila namjera.![]()
- Challenger__
#9689 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ovako.
Da su parlamentarni izbori pred nama, ostao bih apstinent, a pošto su u pitanju lokalni izbori, želim da kažem da sam definitivno prelomio u sebi, da sam sasvim na čisto i da ću glasati za Našu stranku.
So help me God.

Da su parlamentarni izbori pred nama, ostao bih apstinent, a pošto su u pitanju lokalni izbori, želim da kažem da sam definitivno prelomio u sebi, da sam sasvim na čisto i da ću glasati za Našu stranku.
So help me God.
-
drug profi
#9690 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Također, sa nadom da će opravdati povjerenje pa cu znati sta zaokruziti 2014.
-
K4bilj
#9691 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Challenger__ wrote:Ovako.
So help me God.
- Petit_Beurre
#9692 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
U glumi, najkompleksijni sukob, a sukob je temelj drame, je sukob sa samim sobom. Drago mi je da je zadnji čin donio preokretChallenger__ wrote:Ovako.
So help me God.
-
K4bilj
#9693 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Eki zadnji činPetit_Beurre wrote:U glumi, najkompleksijni sukob, a sukob je temelj drame, je sukob sa samim sobom. Drago mi je da je zadnji čin donio preokretChallenger__ wrote:Ovako.
So help me God.
![]()
-
Pedja Kojovic
#9694 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
k4bilj
Skoro svaki dan sam na nekom od standova.
(Obicno ih postave oko 12)
p.k.
p.k.
-
Pedja Kojovic
#9695 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
challenger
Hvala na povjerenju.
p.k.
Hvala na povjerenju.
p.k.
- muha_sa
#9696 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja Kojovic wrote:muha_sa
Hvala.
p.k.
takodje mladi gospodine
od srca vam želim uspjeh na predstojecim izborima
sve možete dat al obraz ne dajte
-
K4bilj
#9697 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Super, vidimo se.Pedja Kojovic wrote:k4bilj
p.k.
-
Seawolf
#9698 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ovo je jedan od najljepših postova, što ih ovdje pročitah.Challenger__ wrote:Ovako.
So help me God.
Glasati za Našu stranku, nije najbolje rješenje. Glasati za Našu stranku, u sadašnjoj situaciji, je jedino rješenje.
Šteta što su Peđa i društvo, mogućnost za to jedino rješenje, dali samo biračima koji imaju adresu na teritoriji devetnaest opština i distrikta Brčko. Nadam se da će se situacija (sa Našom strankom) do opštih izbora 2014 popraviti i da se neće pretvoriti u niti jedno rješenje.
p.s. Ako nije tajna, Challenger__, za koju opštinu glasaš?
-
drug profi
#9699 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Drugovi/gospodo iz NS, morate biti svjesni sta je ovdje na kocki.
Nemojte da bude samo borba za fotelju i budzet. Nemojte da se pokajemo. Rjesite nas pasa lutalica, smeca, "nesigurnih zona", itd. posla ima, samo shvatite prioritete. WiFi je lijepa ideja i podrzavam je, ali to nije najpreca stvar.
Nemojte da bude samo borba za fotelju i budzet. Nemojte da se pokajemo. Rjesite nas pasa lutalica, smeca, "nesigurnih zona", itd. posla ima, samo shvatite prioritete. WiFi je lijepa ideja i podrzavam je, ali to nije najpreca stvar.
- Petit_Beurre
#9700 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Čemu to ?K4bilj wrote:Eki zadnji činPetit_Beurre wrote:U glumi, najkompleksijni sukob, a sukob je temelj drame, je sukob sa samim sobom. Drago mi je da je zadnji čin donio preokretChallenger__ wrote:Ovako.
So help me God.
![]()