Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pirmin wrote:Kladio sam se sa kolegom (Peter Stöger mu ime ) na kojem ce Köln mjestu zavrsiti.
On: 6-10 , ja: 11-15
Danas ne znam za koga da navijam, za Golfove da im pobjegnu ili za Audije da ih stignu.
cijelo vrijeme poznajes velikog petera stögera a tek se sad hvalis?
Ovome sto ga ja poznajem je trenutno jedino stomak veliki.
A obecavao je, igrao za mladu reprezentaciju Austrije i kazu bio dobar.
Joj bezmude igre Dortmunda, da ne povjerujes... Pa isto ti je bolan ha zijanio 5:0, ha X ost'o... Ovako imas priliku doci u psiholosku prednost s pobjedom.
pirmin wrote:Kladio sam se sa kolegom (Peter Stöger mu ime ) na kojem ce Köln mjestu zavrsiti.
On: 6-10 , ja: 11-15
Danas ne znam za koga da navijam, za Golfove da im pobjegnu ili za Audije da ih stignu.
cijelo vrijeme poznajes velikog petera stögera a tek se sad hvalis?
Ovome sto ga ja poznajem je trenutno jedino stomak veliki.
A obecavao je, igrao za mladu reprezentaciju Austrije i kazu bio dobar.
ja pomislio ti licno poznajes austrijskog kralja antifudbala.
steta, a bio si nenormalno porastao u mojim ocima
groove wrote:
ja pomislio ti licno poznajes austrijskog kralja antifudbala.
steta, a bio si nenormalno porastao u mojim ocima
Kazu bivsi saigraci da im je u svlacionicama nabijao komplekse svojom abnormalnom medjunoznom nadarenoscu.
Po tome je sigurno kralj medju trenerima.
A sad hajmo realno...koji bi to trener od 1 F.C.Köln-a napravio ekipu koja bi igrala gledljiv fudbal kad im
je u filozofiji postojanja strah od ispadanja iz lige. Klasicni Lift-Verein.
groove wrote:junuz i fritz u prosloj utakmici namjerno isprovocirali svoj 5. zuti karton.
dobili od dfb-a kaznu po 20k jer su priznali
a pizzu zeza povreda.
To je to, sranje zesce i to bas danas.
Nadam se bodu danas
A jbt jest Bremen los, steta dusa me boli dok gledam vazda mi je Werder bio drag. Jest Bayern u pitanju ali ljudi se dodaju kako hoce, prolaze kud hoce a golma je stvarno los jbt sta bi od onakog kluba