antonija wrote:1. Mislila sam programcice, iPhone mi je 5, otkljucan dosao.
2. Znaci mogu 6.1 neki dan sam citala negdje na netu da je zadnji valjda pravo uspori i vise trosi bateriju, znaci to nije tacno.
3. znaci ne moze ni blokada preko BHTelecom ? - Pitam zato sto za iphone treba NANO SIM, a da je izvadis moras otic kod notara da das izjavu, kontam mozda prilikom ubacivanja NANOSIM postoji mogucnost da se nekako podaci sa iphone daju BH Telecomu, pa da iste moze da procita ako ko drugi pokusa da se nakaci, a ti prijavio kradju.
1. pretpostavljam da ti nije jailbreak uradjen.. tj da uopste se ne razumijes u te stvari..
znaci alatke tj. programcice mozes skidat preko APPSTORE-a ali samo koje su free. za to ces morat napravit free account, znaci izaberes neki program koji je free, npr. twiter, kad hoces install trazit ce ti da sign in ili sign up, znaci sign up, podatke stavi, kad dodjes do ukucas brojeve kartice, izaberi none i to je to...
2. to za update, pa nekome trosi brze bateriju, al kako ti nije JB uradjen, kad izadje 6.1.1. nece ti biti tesko dici na njega ako ti 6.1 ne bude valjao..
3. kakva ovjera kod notara ?? za nano sim odes u telecom i uzmes novu karticu, platis je 5KM, ako si na ultri a nemas certifikat da je tvoj, uzmes u telecomu izjavu da je tvoj broj, ode u opstinu ovjerit tu izjavu i predas na telecom salter