Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fixer

#9676 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ekrem jevrić wrote:
:lol: :lol: :lol:

Haj ba CENIFA od kluba, definitivno imaju najprljavije igrace i ovamo lafo nesta glume, fer plej, isprovocirani, ovo ono :lol: :lol: :lol:
Haj ba institucijo. Trebam se s tobom raspravljat kad si ko lokva. Plitak i ogranicen. Citav svijet postuje Real, samo ti tvrdis da je cenifa. :roll: Mogu da shvatim da je navijacko prepucavanje...
ekrem jevrić

#9677 Re: Real Madrid C.F.

Post by ekrem jevrić »

fixer wrote:
ekrem jevrić wrote:

Haj ba CENIFA od kluba, definitivno imaju najprljavije igrace i ovamo lafo nesta glume, fer plej, isprovocirani, ovo ono :lol: :lol: :lol:
Haj ba institucijo. Trebam se s tobom raspravljat kad si ko lokva. Plitak i ogranicen. Citav svijet postuje Real, samo ti tvrdis da je cenifa. :roll: Mogu da shvatim da je navijacko prepucavanje...

burek_in_space

#9678 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

03 dec 2012, 20:33 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» ekrem jevrić

Trajno, klon.

03 dec 2012, 20:32 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Vrijedjanje forumasha”
» fixer

14 dana, jer nije prvi put ovakav nachin obracanja drugima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9679 Re: Real Madrid C.F.

Post by Velkoski »

miki.ba wrote:Za koga se ovdje navija za Moua il za Real?
Ja za Moua.
miki.ba

#9680 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

leet wrote:
miki.ba wrote:Za koga se ovdje navija za Moua il za Real?
Ja za Moua.
Ja za Real i Casillasa. :D
DonVito

#9681 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

fixer wrote:
ekrem jevrić wrote:

Jarane dovoljno njegov nik i avatar? shvatis da je neki balo.. o malo trazi paznje, a niko ga ne uzima zaozbiljno mozda zbog nika i avatara. :lol:

@burek_in_space dobar taj domaci komad na avataru :) svaki put kad ga vidim izgladnim :lol:
Revolucionar ★

#9682 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

a bas su prgavi jorgandzije bili, dobro, gradski je derbi, ali vidjelo se da namjerno idu u duele, valjda racunajuci na reputaciju Pepea, donekle i Ramosa, pa mozda su kontali da ce sudija tradicionalno njih pocastit crvendacima
5 0 5

#9683 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

German Burgos (assistant coach Atletico, to Mourinho during discussion on Saturday):
"I'm not Tito, I'd tear your head off!" :lol:
DonVito

#9684 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

505sCrtom wrote:German Burgos (assistant coach Atletico, to Mourinho during discussion on Saturday):
"I'm not Tito, I'd tear your head off!" :lol:
:roll:

Na pitanje o Manu Burgesu...
Mourinho: ¿Quién es el 'Mono' Burgos?
:lol: a Murinja.. "Manu" "Mono" je inace majmun na spanjolskom cini mi se..

Njemu je Figo vec odvalio glavu :D

http://www.youtube.com/watch?v=mRKdDWMQ ... sults_main
skenderija04

#9685 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Odlican video Don Vito. Mono Burgos i njegov klasicni kontejnerski stil,a zadnja faca koja se vidi na snimku je Mirsad Hibic :-D
ultima_palabra

#9686 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Nije nego baš Mono Burgos... kad mu vidiš facu skontaš zašto :D

Ne znam ko je ono startao na Ozilov članak, bez lopte i s leđa... ono je za Haaga objektivno :-)
skenderija04

#9687 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Nije nego baš Mono Burgos... kad mu vidiš facu skontaš zašto :D

Ne znam ko je ono startao na Ozilov članak, bez lopte i s leđa... ono je za Haaga objektivno :-)
Mario Suarez. Nejasan pristup Atletica. Znaju igrati a ovo u Subotu je bilo skroz nepotrebno. Da im ultrasi ne bi rekli da su picke :-) . Diego Costa je bio zreo za ludacke kosulje. Zbog vracanja proslogodisnjih dugova odveo je citavu ekipu na najgori moguci put.
ultima_palabra

#9688 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Nije nego baš Mono Burgos... kad mu vidiš facu skontaš zašto :D

Mario Suarez. Nejasan pristup Atletica. Znaju igrati a ovo u Subotu je bilo skroz nepotrebno. Da im ultrasi ne bi rekli da su picke :-) . Diego Costa je bio zreo za ludacke kosulje. Zbog vracanja proslogodisnjih dugova odveo je citavu ekipu na najgori moguci put.
Ma Simeone je pokvario derbi... ne mogu da vjerujem da je Falcao ostao na klupi svih 90 minuta :mrgreen:
skenderija04

#9689 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Tigre ni na mapi....
DonVito

#9690 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Ma Simeone je pokvario derbi
Ma mesar je uvijek bio :D
ultima_palabra

#9691 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:Tigre ni na mapi....
Negdje sam pročitao tumačenje da nije navikao igrati u paru sa drugim špicom... a vala nije Diego Costa neka klasa da ga trebaš forsirati na račun Adriana recimo.
DonVito

#9692 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Diego Costa
Malo je reci prgav igrač, mozda ljubomoran :roll: sjetimo se duela Rayo-Real Madrid prosle godine kad je Ronaldo zabio petom gol ehhh u tom meču sam zapazio D.Costu, kontao sam da je neki zadnji vezni kad ono on napadač :lol:
ultima_palabra

#9693 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ma nikakav igrač... ali objektivno mu je Ramos dao dobrih batina u tom meču, pa je sad odlučio da se revanšira :D
skenderija04

#9694 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:
Negdje sam pročitao tumačenje da nije navikao igrati u paru sa drugim špicom... a vala nije Diego Costa neka klasa da ga trebaš forsirati na račun Adriana recimo.
Objasnjenje koje je dao Simeone je bilo da su morali sve da mjenjaju jer se na zagrijavanji povrijedio Filipe Luiz pa su ostali bez lijeve strane. Kao, morao je igrati Cata Diaz i nije bilo ujednacenosti izmedju odbrane i napada. Ne znam, Adrian je pravi igrac koji je potpuno u drugom planu. Vidim da igraju sa jednim napadacem i da vise voli ove iz drugog plana, Costa ili onaj Cebolla . Atletico ulaskom u LS ispunjava svoj jedini cilj. Bez LS taj klub ce biti klinicki mrtav.
skenderija04

#9695 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Ma nikakav igrač... ali objektivno mu je Ramos dao dobrih batina u tom meču, pa je sad odlučio da se revanšira :D
To je....Samo ne moze uci u utakmicu kao vo. Ipak je neki profesionalac
ultima_palabra

#9696 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:
Objasnjenje koje je dao Simeone je bilo da su morali sve da mjenjaju jer se na zagrijavanji povrijedio Filipe Luiz pa su ostali bez lijeve strane. Kao, morao je igrati Cata Diaz i nije bilo ujednacenosti izmedju odbrane i napada. Ne znam, Adrian je pravi igrac koji je potpuno u drugom planu. Vidim da igraju sa jednim napadacem i da vise voli ove iz drugog plana, Costa ili onaj Cebolla . Atletico ulaskom u LS ispunjava svoj jedini cilj. Bez LS taj klub ce biti klinicki mrtav.
Ma ako izgubiš ofanzivnog beka, nadomjestićeš ga dobrim krilom prije nego još jednim napadačem ;-) Ono je bila tvrda 4-4-2 formacija iz Engleske 60-tih :D
skenderija04

#9697 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

hehehe tako bi trebalo ali ali lijepi strah je ucinio svoje. Simeone je podlegao pritisku koji su mu njegovi stvorili. Nikad nije pravi trenutak za pobjedu na Bernabeu.
kory_galaktikos

#9698 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Ma nikakav igrač... ali objektivno mu je Ramos dao dobrih batina u tom meču, pa je sad odlučio da se revanšira :D
a bilo ih je bas nekoliko takoko sto kazes kao vo pogotovo prvo poluvrijeme...neko je vec reko vjerovatno su kontali na repuatciju pepea da dobije crveni pa zato..al ono je ranga nase neke 3. kantonalne lige
cikaBosanac

#9699 Re: Real Madrid C.F.

Post by cikaBosanac »

kory_galaktikos wrote:
skenderija04 wrote:
a bilo ih je bas nekoliko takoko sto kazes kao vo pogotovo prvo poluvrijeme...neko je vec reko vjerovatno su kontali na repuatciju pepea da dobije crveni pa zato..al ono je ranga nase neke 3. kantonalne lige
Ma ljudi se uznervozili, primili rano gol, igra im nikakva, a realu islo fino i normalno da ce onda biti prljave igre, kao produkt nezadovoljstva i ljubomore, al real iskuliro :thumbup:
miki.ba

#9700 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Opet neke glasine, "perez u potrazi za trenerom".
Post Reply