6i ide u kvalifikacije EPLgroove wrote:zasto i 6. ide u el?PrtiBeeGee wrote:Unitedforever wrote:Liverpool nikada neće biti prvak Engleske.
ja mislio samo 5. i ovi iz kupova
Gesendet von meinem SM-N9005
Moderators: Charuga, Tomahawk11
6i ide u kvalifikacije EPLgroove wrote:zasto i 6. ide u el?PrtiBeeGee wrote:Unitedforever wrote:Liverpool nikada neće biti prvak Engleske.
ja mislio samo 5. i ovi iz kupova
Ima fora. Da je Karling kup osvojio neki tim koji je nize na tabeli od 6. mesta, samo bi 5. mesto donosilo ucesce u Evropi. Ove sezone je City uzeo taj trofej a oni ce igrati LS svakako. Onda se to mesto pobednika Karling kupa daje ekipi koja je 6. na tabeli. Moze se desiti i da 7. na tabeli ide u Evropu, ali se mora poklopiti da finale FA kupa igraju ekipe plasirane na mesta 1-4.missko wrote:Ne znam ko je sve osvojio kupove mozda tu ima neka fora
Meni je smiješno kad liverpoolovi navijači po forumima i engleskim medijima počnu pisati proljevuše o ogromnim zaslugama Gerrarda u ovoj sezoni. Haha, lik igra defanzivnog veznog, poziciju koja je zaštita obrani, Liverpool primi 50 golova u sezoni i u većini njih protivnički napadi prođu kroz liverpoolovu sredinu kao nož kroz vruć maslac i eto Gerrard najzaslužniji, lol..N.N. wrote:Prioritet je vezna linija.
Bez jake vezne linije mozes ga samo pusiti, pa kakva god bila odbrana i golman.
Trenutno ni jedan od veznjaka ne zasluzuje igrati u L`poolu, osim Gerrarda ( i on je vec za tempiranja utakmica, malo klupa, malo u prvu, nesto kao sto rade sa Lampardom ).
Kakvi ba Aleni, Hendersoni, Lukasi i picke materine. Tu trebas imati jedan mozak i dva krampuza kao Matic i Luiz, pa ces vidjeti sigurnosti i ludila.
Pogotovo sto L`pool igra sa trojicom ofanzivnih, pa onda ostane propuh nazad i sve na stoperima
Ko je prvi asistent lige?almir1977 wrote:Meni je smiješno kad liverpoolovi navijači po forumima i engleskim medijima počnu pisati proljevuše o ogromnim zaslugama Gerrarda u ovoj sezoni. Haha, lik igra defanzivnog veznog, poziciju koja je zaštita obrani, Liverpool primi 50 golova u sezoni i u većini njih protivnički napadi prođu kroz liverpoolovu sredinu kao nož kroz vruć maslac i eto Gerrard najzaslužniji, lol..N.N. wrote:Prioritet je vezna linija.
Bez jake vezne linije mozes ga samo pusiti, pa kakva god bila odbrana i golman.
Trenutno ni jedan od veznjaka ne zasluzuje igrati u L`poolu, osim Gerrarda ( i on je vec za tempiranja utakmica, malo klupa, malo u prvu, nesto kao sto rade sa Lampardom ).
Kakvi ba Aleni, Hendersoni, Lukasi i picke materine. Tu trebas imati jedan mozak i dva krampuza kao Matic i Luiz, pa ces vidjeti sigurnosti i ludila.
Pogotovo sto L`pool igra sa trojicom ofanzivnih, pa onda ostane propuh nazad i sve na stoperima
Suarez i Sturridge, pa onda kasnije Sterling, to su igrači zbog kojih je Liverpool tu gdje jeste ove sezone. Kakav crni Gerrard..
Pa Hull se plasirao u EL a Sunderland nije zato sto nije osvojio Liga Kup.Imas sve ovde http://www.premierleague.com/en-gb/fans ... in-europe/groove wrote:zar se nisu finalisti fa (hull) i league cupa (sunderland) plasirali za el? jer protivnici arsenal i city se nalaze u prvih 5 na tabeli.
Pa vjerovatno ce dobiti novi i bolji ugovor sa vecom odstetom i platommissko wrote:Glupi ti ovi srbijanski izvori samo naglabaju. Eki novi ugovor Suarezu a potpisan prije po godine
Jesam li ja jedini koji misli da je taj M'Vila propao i da ga nebi volio vidjeti u Liverpoolu... Beze igrac.Mustang1 wrote:Ako budu dovodili nekoga na tu poziciju to ce biti M'Vila
Ko kaze ili zasto nema sanse? Bitan mu igrac za klupe. Samo sto ce Barca bit prva u redutodd_smith wrote:Nema sanse da ce Pep pustiti Javija.
Nije nego Gerrard.Ovi nisu ni imali namjeru da zabiju dok im se nije dala lopta na otvorenom putu ka goluJoseMujica wrote:šteta...velika šteta za ekipu koja je ove sezone igrala najljepši fudbal u Engleskoj![]()
nažalost sMorinjo i njegova odvratna parkthebus emulacija žabarskog kantanaća su presudili borbu za titulu