Nimalo mi nije zao nikoga ko divlja i misli da je bogom dan
Ja sam i rodjaka najblizeg poslo u PM zbog divljanja , i malo poprico sa njim , sad stedi gorivo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jel ovo povezano sa ovom jutrosnjom nesrecom?bersK wrote:
jeste , jebo li ga u šurke u supakTomahawk11 wrote:Jel ovo povezano sa ovom jutrosnjom nesrecom?bersK wrote:
Ne kontam, kakve veze ima prica o navijacima sa ovim?amar1994 wrote: jeste , jebo li ga u šurke u supak
Znao sam da je bruda.mali_milojica wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... ref=search
Vozac.
ma stipu budale , boli ih istinaTomahawk11 wrote:Ne kontam, kakve veze ima prica o navijacima sa ovim?amar1994 wrote: jeste , jebo li ga u šurke u supak
Mogao je biti doktor, rudar, narkoman, pjevac....to ne mijenja cinjenicu da je debil
Tomahawk11 wrote:Znao sam da je bruda.mali_milojica wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... ref=search
Vozac.

Surketu zelim od srca da ga posjeti otac, brat, majka...od ovog sto je poginuo.mali_milojica wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... ref=search
Vozac.
bersK wrote:
Zanimljivo je da u 3 ujutro haman nijedan taksista ne staje na crveno ako nema saobracaja u susretMOSALJOZE wrote:Patrole su tu,da kazne mene u 3:30 ujutru zbog žmigavca,dok je tip ispred mene uredno šarao po cesti.Patrole su tu,ako kojim slučajem,se prestrojiš na šine 10 metara ranije nego što je dopušteno.Patrole su takodjer tu da ti guraju alkotester dok pored uredno prolaze trkači vozeći 100+ km/h....DonieBrasco wrote:Na stranu sto mladi divljajuu za volanom, a gdje su policijske patrole na glavnoj saobracajnici u centru grada ?
Da ovdje nije ucestvovalo jos jedno auto ?
vecina ovih nisu bili ni formiran spermic kad se branio gradLogovan wrote:bersK wrote:![]()
![]()
Narod ako vidi na facebook profilu slike u vezi fudbalskog kluba/navijačke grupe, odmah ga gledaju kao narkomana, alkoholičara, itd. Navijači stanu u odbranu vozača/suvozača i pričaju "nisu svi navijači narkomani, mi učestvujemo u humanitarnim akcijama, mi smo stali u odbranu grada" i tako to.![]()
Nerviraju me i prvi i drugi.
Kakve veze ima ova nesreca sa navijacima? Isli na utakmicu, pa napravili belaj kad su se vracali?drugi profil wrote:Pa navijaci su jednim velikim djelom takvi kakav je i stereotip o njima inace ga kao takvog ne bi ni bilo. Naravno da postoji dobar dio cestitih momaka, ali su uocljiviji ovi koji bi da se bodu, razbijaju, pale...
Ja do sada nisam to primjetio.Uredno stanu,na svaki semafor.kloniran wrote:
Zanimljivo je da u 3 ujutro haman nijedan taksista ne staje na crveno ako nema saobracaja u susret
jednom se ja sa pijanke vracao kuci i ostao zabezeknut ni na jedno crveno nismo stali ni moj taxi ni ovi pored
na nekim raskrsnicama je bilo i pokoje auto u susret pa su se mimolilazili
a policije nigdje ni na mapi nije bilo
Ma moj komentar i nije u kontekstu ove pogibije nego samo u vezi posta prije tog.Tomahawk11 wrote:Kakve veze ima ova nesreca sa navijacima? Isli na utakmicu, pa napravili belaj kad su se vracali?drugi profil wrote:Pa navijaci su jednim velikim djelom takvi kakav je i stereotip o njima inace ga kao takvog ne bi ni bilo. Naravno da postoji dobar dio cestitih momaka, ali su uocljiviji ovi koji bi da se bodu, razbijaju, pale...
Nisu oni u tom momentu bili nikakvi navijaci. Bili su neizivljena balavurdija koja je trazila guzici cepa.
Al eto, bitno je da se nesto sere po fb, da se pricaju price, ta navijacka konotacija odgovara i tu prestaje sva prica oko onog sto je zaista bilo.
Samo što je problem što se svi automatski trpaju u isti koš. Evo i ja sam navijač, na facebook profilu imam slike koje su vezane za fudbalski klub/navijačku grupu i danas, sutra ako poginem u saobraćajnoj nesreći biću narkoman.drugi profil wrote:Pa navijaci su jednim velikim djelom takvi kakav je i stereotip o njima inace ga kao takvog ne bi ni bilo. Naravno da postoji dobar dio cestitih momaka, ali su uocljiviji ovi koji bi da se bodu, razbijaju, pale...
S kim si takav si. Od sterotipa pobjeci ne mozes.Logovan wrote:Samo što je problem što se svi automatski trpaju u isti koš. Evo i ja sam navijač, na facebook profilu imam slike koje su vezane za fudbalski klub/navijačku grupu i danas, sutra ako poginem u saobraćajnoj nesreći biću narkoman.drugi profil wrote:Pa navijaci su jednim velikim djelom takvi kakav je i stereotip o njima inace ga kao takvog ne bi ni bilo. Naravno da postoji dobar dio cestitih momaka, ali su uocljiviji ovi koji bi da se bodu, razbijaju, pale...
Uglavnom, glupa priča. Izostavljati navijače iz ovakvih dešavanja.
Vjerujem da jesi čuo, što ne znači da si i ti pokvaren kao pojedini ateisti.drugi profil wrote: S kim si takav si. Od sterotipa pobjeci ne mozes.
I ja sam ateista, ono tipa neprikriveni. Znas kakve sam sve gadosti cuo o sebi?
Ne razumijem ? I quotaj me fino ako mi imas nesto recitempuser wrote:@zigson
Sta ima Ajdine Zildzovicu!
mozda se trefilo tu noc ali ja nisam mogao da vjerujem sta gledam, isto divlji zapadMOSALJOZE wrote:Ja do sada nisam to primjetio.Uredno stanu,na svaki semafor.kloniran wrote:
Zanimljivo je da u 3 ujutro haman nijedan taksista ne staje na crveno ako nema saobracaja u susret
jednom se ja sa pijanke vracao kuci i ostao zabezeknut ni na jedno crveno nismo stali ni moj taxi ni ovi pored
na nekim raskrsnicama je bilo i pokoje auto u susret pa su se mimolilazili
a policije nigdje ni na mapi nije bilo
Prije možda pola godine,zaustave mene a ispred taxistu mislim da je bio divljak,i on izadje nekog nazva malo se prepirali i ode,nikom ništa....
Kad su ljudi po forumu glupi, a ti tako pametan iredom nabijas na qurac po forumu sto nisi objasnio svojim jaranima sta se desi kad sa 100 na sat spucas u zid?zigson wrote:Ne razumijem ? I quotaj me fino ako mi imas nesto recitempuser wrote:@zigson
Sta ima Ajdine Zildzovicu!