Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#9676 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

bravo giovinkec :izet:
Saian

#9677 Re: Juventus

Post by Saian »

uf uvale :D sklopishe hin ko gradjevinski metar
Chuckie

#9678 Re: Juventus

Post by Chuckie »

Giovinko probushio mrezu hahaha oplakah.
Kurjakk

#9679 Re: Juventus

Post by Kurjakk »

Saian wrote:uf uvale :D sklopishe hin ko gradjevinski metar
onaj zapata ispade iz televizora :D
Saian

#9680 Re: Juventus

Post by Saian »

taman kad htjedoh napisat ovaj mexes je igrach manje, kad ja tamo, a ono medjutim :D
insaneinthebrain

#9681 Re: Juventus

trpajte levate. steta sto ne udje i ova iz slobodnjaka :izet:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#9682 Re: Juventus

Post by I am Happy »

SaNsEo wrote:ovo je ono sto nekad ljudima da za pravo da kazu da je italijanski fudbal ponekad strasno dosadan.. :(
Pa dobro, jel derbi ili nije ?

Tooooooo.. od kako Pogba udje, stvari krenuse na bolje :-D

Ovaj konj je trebao ranije dobiti crveni :-D a Matri igra isto kao i u Juventusu... od dvije lopte koje idu na njega, on pravi bar jedan faul u napadu!
Chuckie

#9683 Re: Juventus

Post by Chuckie »

Nosonja iz odbitka.
Saian

#9684 Re: Juventus

Post by Saian »

joj Andree, :D danas mu zhena nije zaboravila tomahawk-e spakovat :D
elmirčo

#9685 Re: Juventus

Post by elmirčo »

ne mozemo se sastavit s loptom :mrgreen:

:izet: :izet:
cindrlimindrli

#9686 Re: Juventus

Post by cindrlimindrli »

Chuckie wrote:Nosonja iz odbitka.
Dobar gol. :thumbup:
I am Happy

#9687 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Kao sto rekoh...umalo jos da izjednaci Milan :facepalm:
Yahel wrote:Pa dokad ce biti ovako... jedan od glavnih razloga zbog kojih sam zavolio Juve je uvijek odlicna i disciplinovana odbrana.Evo uzeti cemo za primjer samo posljednje dvije sezone u kojima su primili 24+20 golova u cak 86 utakmica.
Sta se desava ove godine, nikako mi nije jasno... jel moguce da se samo radi o losoj sreci ili je rijec o odbrani koje bi se i Sassoulo postidio?

Juve idalje igra onako kako hoce, i da nije tih bezveze primjenih golova niko ne bi ni spominjao "krizu" ..
Ovako se utakmice protiv "lijevih" ekipa bezveze zakomplikuju, i svaku jebenu utakmicu se ganja 0-1

Od devet utakmica, u cak ŠEST su gubili 0-1 i to golovi primjeni iz jedne jedine prilike...Inter, Kobenhavn, Verona, Chievo, Galata, Milan
insaneinthebrain

#9688 Re: Juventus

ne mozemo mi bez drame :run:
I am Happy

#9689 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Anyway... pobjedi se ne gleda u zube :-D
Milan tone li tone.. ne znam odakle ovoliki kredit ovom Alegriju... fakat je vrijeme da nesto mijenjaju 7 kola, 8 bodova :-) :-)

Tevez je odlican bio i veceras :thumbup: sjecam se kada je debitovao za United i kada sam ga prvi put vidjeo, odmah mi se svido :D Zato sto se radi o velikom borcu i igracu koji puno uradi za svoj tim.

Juve primio 6 golova, u 7 kola :-) :-) grehota...
relativno84

#9690 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Ocito da ove sezone nece proci ni jedna tekma bez sokova :D

Teska tekma bilan se drzao svoje polovice ali opet nisu izdrzali, Tevez od ovoga nece odigrati slabije ofanzivno ali ok trkacki nikad nece podbaciti i to je bitno

Gio svaka ti dala :thumbup: Pirlo napokon nesto konkretno :kakoste:

Mexes je jos u Romi bio djubre na kvadrat kako je dosao u bilan usavrsio se i postao djubre na kub :-)

FORZA JUVE !!!
I am Happy

#9691 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Ma... svaku utakmicu nas bezveze nasikiraju...
Atticus Finch

#9692 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Težak početak. Primiti gol u 15. sekundi i vratiti se je za svaku pohvalu.

S druge strane voditi 3-1 i onako pičkasto odigrati do kraja sa igračem više je sramotno. I to se često se dešava ovom Juventusu.

Sve ostalo su bodovi, a to je najbitinije.

Forza Juve!

p.s. Često kritkujem Giovinca, ali večerašnji potezić je bio vrhunski. Majstorija. :thumbup:
Last edited by Atticus Finch on 06/10/2013 23:12, edited 1 time in total.
Chuckie

#9693 Re: Juventus

Post by Chuckie »

Meni samo nije jasno kako je Giovinco probušio mrežu. :lol:
I am Happy

#9694 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Meni nije jasno sto moraju primiti jeftine bezvezne golove :(
ortodont

#9695 Re: Juventus

Post by ortodont »

G10VINCO mašina. 8)

Ali kako smo letargični nazad, nemotivisani, pospani...

Da nemamo možda i poimenice najjaču i najkompaktniju odbranu pa hajde (Chiellini, Barzagli, Bonnuci, Ogbonna, Caceres), realno, niko nema tako moćnih 5 stopera, niko nema ni približnu širinu, pa u jednoj Barceloni ili Realu bi svaki od njih počinjao mečeve, da ne pretjeram, za trojicu sam siguran.

Odbrana je uvijek ono što nas je krasilo, i ako sada dobijamo mečeve sa ovim brojem grešaka, ne smijem ni pomisliti šta će biti kada vrate svi svoj level.

Moramo se popraviti, dosta sporosti, bezidejnosti, manjak ulazaka iz drugog plana, neshvatljivo je kako smo se riješili našeg tako moćnog oružja.

Jedan igrač bi nam valjao za promjene formacije, neki dan Conte reče da ima samo Pepea za 4-3-3, ali i njega nema.
Može se i nešto drugo upotrijebiti za meč u toku, tipa 4-2-3-1, zamišljam dvojac Vidal - Pirlo, a naprijed Gio - Pogba - Tevez koji traže Llorentea, strašno, može se koristiti.

Treba da napredujemo još puno, a sada je pauza i može se raditi sa određenim igračima, u januaru pokušati dovesti bar jedno ime koje se može nazvati pojačanjem, lijevi bek, a ako budu tipovali na krilo, doći će sigurno Biabiany, koji je fin igrač, najbrži igrač u ligi, ono što nama treba.
fatality

#9696 Re: Juventus

Post by fatality »

gledam sada highlights tekme. Ne mogu na osnovu ovog reci ko je bio bolji, al onaj prvo gol juveta ide na kapu abijatija. Ne mogu na snimku da ocijenim gdje se tacno bacio, no ocito nije prema lopti jer je Pirlo bukvalno po sredini opucao. Ja ne znam koliko se jedan slobodnjak moze "po sredini" opucat, ali ne vjerujem da moze vise od ovoga. Pa sta bi tek bilo da je Pirlo zavukao u cosak negdje (ne smijem ni da zamislim sta bi se sa Abijatijem desilo). :lol:

A citam neki se bune za prvi gol Milana, kao mogao je Bufon ono skinut. Ja ne vidim ovdje sansu za Bufona, hem kasno vidi loptu, hem je jako opucana, sve u svemu nisam siguran sta se ovdje od njega ocekivalo.
Atticus Finch

#9697 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Ma nije Buffon ono mogao branit. Skroz čudan gol, Muntari je samo postavio nogu i dobila je ubrzanje. Na snimku se fino idi da je Buffon očekivao da je ovaj primi, nikako da iz prve gađa. Ono što je skino Robinhu je vrhunska odbrana. :)

Kod drugog gola lopta pogađa Bonuccija (a koga drugog) i mjenja smjer toliko da završi u golu. Peh.

Jbt, sad kontam, koliko je samo puta Bonucci skrenuo loptu u gol. :-)

Sinoć, protiv Napolija, protiv Chelsija...itd. Jbt ili idi u blok kako treba, ne ko neka curica ili je ne diraj nikako, Buffon bi pola tih golova skino. :-) :D
relativno84

#9698 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Atticus Finch wrote:Jbt, sad kontam, koliko je samo puta Bonucci skrenuo loptu u gol. :-)

Sinoć, protiv Napolija, protiv Chelsija...itd. Jbt ili idi u blok kako treba, ne ko neka curica ili je ne diraj nikako, Buffon bi pola tih golova skino. :-) :D

Bonuci pruzi nekako stidno nogu i naravno okrene glavu pa sta bude :D eh kako bi tu Montero uletio prsima :lol:

Jos jedna cudna utakmica iza nas dva poluvremena dvije ekipe, ova iz drugog je podsjetila na proslu sezonu posebno po zalaganju svih. Samo Marchisia sam vido dva puta kad se radovao golu Cielinija i pred kraj skoro da nije dodirnuo loptu, sta se dogadja s njim nema vise onih utrcavanja iz drugog plana a toliko je golova dao na taj nacin.

Vezni red nam je isti osim sto Pogba sad ima vise uticaja ali se ponasaju nekad kao da su se tek sreli, joj Pogbe kako se zaglavi izmedju trojice i na kraju sjede al eto nije bilo previse kobno.
Dr. Kuca

#9699 Re: Juventus

Post by Dr. Kuca »

Nego, kako nam mila sakri loptu petnestak minuta u prvom poluvremenu bruka jedna. Sreca pa Seba imo svoj momenat.
Atticus Finch

#9700 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image

Image

:D
Post Reply