Da nam je Suljiceva borbenost sljedece sedmice, kako je Sejtan znao samo k`o budala da leti gore dole
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#9676 Re: Utakmice.
Utakmica Zeljeznicar-Velez im treba pustiti i neka gledaju kako se pisa krv za klub.
Da nam je Suljiceva borbenost sljedece sedmice, kako je Sejtan znao samo k`o budala da leti gore dole
- Mračajski proto
#9677 Re: Utakmice.
Oni jesu pobijedili u Bijeljini, ali mi ''ganjamo'' Lišticu, a ne njih. Nadalje, oni bi pristupili derbiju na isti način u dvije suprotne situacije; da su izgubili, a i da su pobijedili - kao što i jesu.
Ionako će kad-tad izgubiti korak za ekipama koji vode borbu za prvaka. Bit će im guravo s Olimpikom. Ne znam što vas toliko zanimaju.
Ionako će kad-tad izgubiti korak za ekipama koji vode borbu za prvaka. Bit će im guravo s Olimpikom. Ne znam što vas toliko zanimaju.
Last edited by Mračajski proto on 26/10/2014 16:27, edited 2 times in total.
-
leo karan
#9678 Re: Utakmice.
Nasi igraci isto djeca, cim ga udaris on nece vise da se igra.
-
north
#9679 Re: Utakmice.
@todde, navedi igrača Sarajeva koji se ne zalaže nedovoljno na terenu i koji se ne bori dovoljno...evo krenimo sada od kada je Kodro tu, zajebi ranije...dakle koji su to igrači koji se na zalažu i navedi agrument i konkretne situacije kada ga imenuješ...i naravno, razdvojimo borbenost i neiskorištene šanse jer valjda je jasno da to nije isto..dakle, sada pišemo o nezalaganju i borbenosti, pa nam to elaboriraj kad si već počeo sa tom pričom oko borbe i pišanja krvi 
-
leo karan
#9680 Re: Utakmice.
Nama fali timski duh. Ne disu svi ko jedan. Nece stat jedan za drugog ako dodje do belaja.north wrote:@todde, navedi igrača Sarajeva koji se ne zalaže nedovoljno na terenu i koji se ne bori dovoljno...evo krenimo sada od kada je Kodro tu, zajebi ranije...dakle koji su to igrači koji se na zalažu i navedi agrument i konkretne situacije kada ga imenuješ...i naravno, razdvojimo borbenost i neiskorištene šanse jer valjda je jasno da to nije isto..dakle, sada pišemo o nezalaganju i borbenosti, pa nam to elaboriraj kad si već počeo sa tom pričom oko borbe i pišanja krvi
-
north
#9681 Re: Utakmice.
Paušalna ocjena..koji su to primjeri koji to dokazuju? Jučer je Cimirot dobio žuti bespotrebno, četiri-pet igrača Sarajeva su pritrčala da reaguju, iako i to nije pametno jer je još neki mogao dobiti žuti, ali nije baš da boli qrac jednog igrača za drugim kako se navodi...dakle, ja to ne vidim, moguće da se to kasnije i pokaže, pu pu
, ali za sada stvano ne vidim na osnovu čega je to toliko evidentno 
-
todd_smith
#9682 Re: Utakmice.
Nisam rekao da se ne bore, nego nekako su mlitavi tj nije borbenost u potpunom smislu te rijeci.north wrote:@todde, navedi igrača Sarajeva koji se ne zalaže nedovoljno na terenu i koji se ne bori dovoljno...evo krenimo sada od kada je Kodro tu, zajebi ranije...dakle koji su to igrači koji se na zalažu i navedi agrument i konkretne situacije kada ga imenuješ...i naravno, razdvojimo borbenost i neiskorištene šanse jer valjda je jasno da to nije isto..dakle, sada pišemo o nezalaganju i borbenosti, pa nam to elaboriraj kad si već počeo sa tom pričom oko borbe i pišanja krvi
Tatko jedini koji bi skocio nekome za vrat
Krste nekako fin, Duljevic dijete, Dupovac ce sudiji prici pa fino, Stojcev i Cimirot njezni, Radovac isto.
Pricam o krkanima koji ce rame uz rame kada idu, da odbace onog na 10m kada treba. Mozda sam se pogresno izrazio, ali sjeti se Suljica zadnji njegov derbi, mislim da je na kraju zavrsio sa 10kg blata na sebi i dresu koliko je klizeci letao, te skakao i gurao se
I sa Kodrom i bez njega, ne sjecam se kada smo odigrali onako kao Zeljo protiv Veleza, tj ostro, mangupski pa haman i mesarski.
-
leo karan
#9683 Re: Utakmice.
Mrzim da se ponavljam, al evo dokaza:north wrote:Paušalna ocjena..koji su to primjeri koji to dokazuju? Jučer je Cimirot dobio žuti bespotrebno, četiri-pet igrača Sarajeva su pritrčala da reaguju, iako i to nije pametno jer je još neki mogao dobiti žuti, ali nije baš da boli qrac jednog igrača za drugim kako se navodi...dakle, ja to ne vidim, moguće da se to kasnije i pokaže, pu pu, ali za sada stvano ne vidim na osnovu čega je to toliko evidentno
leo karan wrote:1:28:53 crveni karton i penalPitar sa Kariba wrote:Ako ko nema obaveza.......
A nase pičkice od igrača, niko da priđe ni sudiji, ni Velkoskom da vide kako je, ni da jebe majku ovom golmanu.
Dok je tako, tući će nas, a sudije će se pravit mutave.
Uzas od kolegijalnosti, meni muka gledat momka kako se previja, a ostale boli kurac.
-
north
#9684 Re: Utakmice.
Blago tebi kad tebe zadovoljava onakva igra njih protiv Veleža i ovdje onanišeš na njihovu igru gdje su iz dva udarca dali jedan gol...u čemu se vidilo to silno pišanje krvi nikako mi nije jasno, jer sam gledao tu tekmu igrom slučaja, mislim da je to jedina njihova koju sam gledao ove sezone i zaista mi nije jasno šta te ondje toliko oduševljava
Čuj hoćeš mesarski da i mi igrami, ne igramo ragbi, igramo fudbal, počeli smo sa razbijanjem protivnika zadnje tri-četiri utakmice, i umjesto da te ohrabri i da neku nadu, tebi fali igra komšija protiv Veleža i ona rapsodija od igre i ko biva neviđene borbe..Ne vjerujem šta čitam
@leo karan, jedna situacija, i slažem se da malo ružno izgleda, ali kraj je sami utakmice, svi igrači su razmišljali kad će prije kraj i njima na terenu se u tom času možda nije činilo tako ko tebi kad osamnest puta pustiš snimak iznova, pogotovo jer je Velkoski brzo ustao...ali eto, ja se naravno slažem da mora biti svi ko jedan, u to nema sumnje, vidjećemo u nastavku je l ovo samo izuzetak, ili si ti u pravu da fali toga kod nas kao ekipe..
Čuj hoćeš mesarski da i mi igrami, ne igramo ragbi, igramo fudbal, počeli smo sa razbijanjem protivnika zadnje tri-četiri utakmice, i umjesto da te ohrabri i da neku nadu, tebi fali igra komšija protiv Veleža i ona rapsodija od igre i ko biva neviđene borbe..Ne vjerujem šta čitam
@leo karan, jedna situacija, i slažem se da malo ružno izgleda, ali kraj je sami utakmice, svi igrači su razmišljali kad će prije kraj i njima na terenu se u tom času možda nije činilo tako ko tebi kad osamnest puta pustiš snimak iznova, pogotovo jer je Velkoski brzo ustao...ali eto, ja se naravno slažem da mora biti svi ko jedan, u to nema sumnje, vidjećemo u nastavku je l ovo samo izuzetak, ili si ti u pravu da fali toga kod nas kao ekipe..
-
leo karan
#9685 Re: Utakmice.
Ja hocu samo da kazem da same pare, kojih ocigleno imamo, nisu dovoljne da bi se napravilo nesto znacajno.
-
north
#9686 Re: Utakmice.
I to se slažem...ali hajmo sačekati da vidimo šta će na kraju biti, a ne prije kraja polusezone tvrditi kako to nije to...ako neko misli da sada nešto treba mijenjati, neka napiše šta je to i zbog čega...ja mislim da TRENUTNO ne treba ništa mijenjati, imamo ekipu više nego ok za lige, za ove lige pristojnog trenera, nakon nekih ranijih kikseva, sasvim dobro smo se dozvali promjenom trenera i to od prve njegove tekme, ne zaostajemo puno (sad će eki napisati ali nismo smjeli nimalo
), i ne kontam čemu velika panika i za što? Panike treba biti i jebavanja od-do ako na kraju ne bude rezultata i tada nema nikakvog alibija da se ne znam šta desilo kao razlog za neuspjeh..tada treba identificirati najodgovornije, objesiti ih za stablo i kenuti opet iz temelja i nadati se tituli tamo neke 2038.g.
-
leo karan
#9687 Re: Utakmice.
Samo jos treba od ekipe napraviti timnorth wrote:I to se slažem...ali hajmo sačekati da vidimo šta će na kraju biti, a ne prije kraja polusezone tvrditi kako to nije to...ako neko misli da sada nešto treba mijenjati, neka napiše šta je to i zbog čega...ja mislim da TRENUTNO ne treba ništa mijenjati, imamo ekipu više nego ok za lige, za ove lige pristojnog trenera, nakon nekih ranijih kikseva, sasvim dobro smo se dozvali promjenom trenera i to od prve njegove tekme, ne zaostajemo puno (sad će eki napisati ali nismo smjeli nimalo), i ne kontam čemu velika panika i za što? Panike treba biti i jebavanja od-do ako na kraju ne bude rezultata i tada nema nikakvog alibija da se ne znam šta desilo kao razlog za neuspjeh..tada treba identificirati najodgovornije, objesiti ih za stablo i kenuti opet iz temelja i nadati se tituli tamo neke 2038.g.
A to treba znati
- omega369
#9688 Re: Utakmice.
pa dobro, nece biti lako. bice los teren, bice grubosti...ali samo da prvi zabijemo i onda ce biti trpanje
oni su i dalje prelosa ekipa. jesmo imali kikseva protiv slicnih pa i losijih ekipa, ali necemo ovaj put ako Bog da. samo lagano
oni su i dalje prelosa ekipa. jesmo imali kikseva protiv slicnih pa i losijih ekipa, ali necemo ovaj put ako Bog da. samo lagano
-
JustNorth
#9689 Re: Utakmice.
Mi imamo I ekipu i Tim ok...100% Sam siguran da je zeljeznicar zrinjski I siroki igrali onoliko euro tekmi koliko smo mi da bi bili za duplo vecim zaostatkom zanama ...I Svi bi ispali Iz kup takmicenja.. Ljudi mi smo uzeli milion km a ONI su zaradit I 100000 km znaci ONI nece imat budzet na zimu ko mi plus kupovnu moc koju mi imamo I bez tanove love..
Mi Ako budemo igrali ko picke nebudemo udarali I igrali grubo pozrtvovano svim silama mi cemo zijanit (velik ce tu bit naboj toga se isto boim )
Tri bobe sa grbavice bi ispravile mnoge kiksove al cinjenica je da osim borca mi nikog nismo uzeli na strani ..
Ja bi bio zadovoljan sa 0:1
Mi Ako budemo igrali ko picke nebudemo udarali I igrali grubo pozrtvovano svim silama mi cemo zijanit (velik ce tu bit naboj toga se isto boim )
Tri bobe sa grbavice bi ispravile mnoge kiksove al cinjenica je da osim borca mi nikog nismo uzeli na strani ..
Ja bi bio zadovoljan sa 0:1
Last edited by -LIBERO- on 26/10/2014 19:11, edited 1 time in total.
Reason: Bez uvrjedljivih nadimaka.
Reason: Bez uvrjedljivih nadimaka.
-
todd_smith
#9690 Re: Utakmice.
Nije zadvoljila kao stil igre, ali ako ces o tome, eto mi smo sjeli ispred 16 Velezu na Kosevu i popusili smo ga. I sta sad?north wrote:Blago tebi kad tebe zadovoljava onakva igra njih protiv Veleža i ovdje onanišeš na njihovu igru gdje su iz dva udarca dali jedan gol...u čemu se vidilo to silno pišanje krvi nikako mi nije jasno, jer sam gledao tu tekmu igrom slučaja, mislim da je to jedina njihova koju sam gledao ove sezone i zaista mi nije jasno šta te ondje toliko oduševljava![]()
Pricam o tome kada je blatnjavo, kada zapne, kada ne ide, da OPET izvuku 3 boda u takvim situacijama. Mi nemamo igraca za taj scenario. To je sve.
- Zatamnjena stakla
#9691 Re: Utakmice.
Kad je blatnjavo. Jebiga sad.
- Kemal Malovčić
#9692 Re: Utakmice.
Koe pićić na platnu na vašem havataru?Zatamnjena stakla wrote:Kad je blatnjavo. Jebiga sad.
- Zatamnjena stakla
#9693 Re: Utakmice.
Selma Bajrami oca mi.Kemal Malovčić wrote:Koe pićić na platnu na vašem havataru?Zatamnjena stakla wrote:Kad je blatnjavo. Jebiga sad.
-
todd_smith
#9694 Re: Utakmice.
Mi im dvicu uvalili, Bajern ne moze niti 1 
- Zatamnjena stakla
#9695 Re: Utakmice.
Nije blata bilotodd_smith wrote:Mi im dvicu uvalili, Bajern ne moze niti 1
-
todd_smith
#9696 Re: Utakmice.
Tad je Gojko jos znao igrati fudbalaZatamnjena stakla wrote:Nije blata bilotodd_smith wrote:Mi im dvicu uvalili, Bajern ne moze niti 1
- Zatamnjena stakla
#9697 Re: Utakmice.
Kaže Tod da nemamo igrače koji se znaju snać' u blatu 
- haubica_i_to_teshka
#9698 Re: Utakmice.
Ako moze neki link za nas koji smo daleko, hvala 
- Quaresma
#9699 Re: Utakmice.
gdje uzeti kartu, nema na skenderiji jebem ti ameriku i dolare, kako cu sad na utakmicu
Sent from my Nokia Lumia 909
- haubica_i_to_teshka
#9700 Re: Utakmice.
probaj kod “copthorn hotela” ako tu nema kod “megastora” cesh naci garantovanoQuaresma wrote:gdje uzeti kartu, nema na skenderiji jebem ti ameriku i dolare, kako cu sad na utakmicu