Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#96676 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
25 godina, nije bas da je mlad za prodaje
- rocco_siffredi
#96677 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nek ima dvije dobre sezone sa 15+ golova, sto u ekipi poput nase nije nerealno, u 27 u najboljim godinama mozemo ga hladno prodati za milion €.
Mersu ne možemo taman davao 30+ golova svake sezone.
Mersu ne možemo taman davao 30+ golova svake sezone.
- GandalfSivi
#96678 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sretan vam prvi dan poslije 30. juna 
-
todd_smith
#96679 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da je i Adilovic u svojoj najboljoj sezoni imao 15/17 golova.
Ahmetovic prosle 14
Ako Guzina i 10 zabije, ja cu biti zadovoljan njegovim ucinkom
Ahmetovic prosle 14
Ako Guzina i 10 zabije, ja cu biti zadovoljan njegovim ucinkom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- emigrazione
#96681 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel ovaj okacio kopacke o klin?Tomahawk11 wrote:https://www.transfermarkt.co.uk/nedim-h ... ler/372850 Evo Nedo za dž.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96682 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko je igrao, 20 minuta...baš se moglo procijenitirocco_siffredi wrote:Iskreno, slab prelazni za sada.
Mi smo trebali vec imati rijesenu igracku krizaljku, ako smo mislili nesto ozbiljno u evropi.
Za PL jos nije kasno.
Milanović sasvim dobro odigrao.
Oremus mi za sada nit smrdi nit mirise.
Gavric budi Bog s nama.
Lijevog beka nemamo nikako![]()
Zamjene za Mujakica približne kvalitete ni na vidiku.
Iskreno, ja bih Guzinu rado gurnuo u napad, pa cak i mala prednost nad Mersom. Mlad, možda bi mogli sta i cvaknuti na njemu.
Tek tako zamijeniti prvog napadača prinovom...nek se dokazuje, nek grize, pa ako bude dobar, Ahmet je svakako u godinama, super.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96683 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo ko na onom hattricku što je bilo, samo još fali poruka - njegova karijera je stvar prošlosti, posljednji put viđen u nekom parku na klupi sa flašomemigrazione wrote:Jel ovaj okacio kopacke o klin?Tomahawk11 wrote:https://www.transfermarkt.co.uk/nedim-h ... ler/372850 Evo Nedo za dž.
-
Nadzorna_ploca
#96684 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bez ulaganja nema prolaska do grupa ili bar priblizavanja istim. Zvezda je proslogodisnji najbolji primjer. Duzni i Bogu i narodu ali ulozili isplatilo im se i ulazu i ove godine.
Nasi vlasnici nisu spremni toliko ocigledno.
Meni je osvajanje titule opet legitiman cilj ali realno to nam nece donijeti taj iskorak u euro takmicenjima koji mi zarko zelimo. A u Europi su pare, utakmice, tv prava, ulaznice, igraci su u izlogu, reputacija raste. Ne znam kako to niko ovdje od ljudi u klubovima i ulagacima ne vidi. Nama trebaju 2-3 extra igraca na ovakvu ekipu i tad bi se moglo reci 'hajmo probati dali smo sve od sebe.' U ovoj ligi nema ni blizu dobrih igraca kao nekada ali pojacavaju se i slabiji i jeftiniji timovi od nas pa uskacu u grupne faze. Jedna smo od rijetkih drzava koja nikad nije dala ekipu u grupnim fazama. Ovakvim razmisljanjima necemo jos dugo ni dati.
Meni je osvajanje titule opet legitiman cilj ali realno to nam nece donijeti taj iskorak u euro takmicenjima koji mi zarko zelimo. A u Europi su pare, utakmice, tv prava, ulaznice, igraci su u izlogu, reputacija raste. Ne znam kako to niko ovdje od ljudi u klubovima i ulagacima ne vidi. Nama trebaju 2-3 extra igraca na ovakvu ekipu i tad bi se moglo reci 'hajmo probati dali smo sve od sebe.' U ovoj ligi nema ni blizu dobrih igraca kao nekada ali pojacavaju se i slabiji i jeftiniji timovi od nas pa uskacu u grupne faze. Jedna smo od rijetkih drzava koja nikad nije dala ekipu u grupnim fazama. Ovakvim razmisljanjima necemo jos dugo ni dati.
- Raigor Stonehoof
#96685 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ja bih prije nedima hadzica vratio i dao mu pravu sansu nego ovog guznog havera
-
Nadzorna_ploca
#96686 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo ga najesti dobro.Raigor Stonehoof wrote:ja bih prije nedima hadzica vratio i dao mu pravu sansu nego ovog guznog havera
- emigrazione
#96687 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zvezda je drzavni projekat, to zaboravi ovdje...duzni su desetine miliona eura i boli ih kurac, zato sto znaju da su duzni drzavi, tj. sami sebi faktickiNadzorna_ploca wrote:Bez ulaganja nema prolaska do grupa ili bar priblizavanja istim. Zvezda je proslogodisnji najbolji primjer. Duzni i Bogu i narodu ali ulozili isplatilo im se i ulazu i ove godine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96688 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da je do države, mi bi davno propali. Država, grad, kanton....ništa to. Pa Sloboda puno više dobija od upravljačkog aparata nego mi 
- emigrazione
#96689 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Što roditelji mogu rođeno dijete sjebati to ne može niko, sad bi mu bila mjera da napravi dobar transfer iz BiH, a gledaj crnog kukavca godinu i pol ga na mapi nema u najvaznijim godinamaTomahawk11 wrote:Ovo ko na onom hattricku što je bilo, samo još fali poruka - njegova karijera je stvar prošlosti, posljednji put viđen u nekom parku na klupi sa flašomemigrazione wrote:Jel ovaj okacio kopacke o klin?Tomahawk11 wrote:https://www.transfermarkt.co.uk/nedim-h ... ler/372850 Evo Nedo za dž.![]()
-
last mohicans
#96690 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fakat vas ne kontam. Očekujete da cete nesto vidjeti u minutama koje su odigrali u tri pripremne utakmice, gdje samo Husref zna sta je htio vidjeti i uigrati. Isto se kenjalo za Tatara i jos neke, pa se momak pokaza pojačanje samo tako. Po meni je najveci problem sto jos nemamo stopera koji se mora sto prije uigrati i to je najprije trebalo traziti kao i lijevog beka. I za PL treba vremena da se to poslozi, mozda se ne poslozi do zimske pauze. Nismo puno igrača izgubili, a da su bili bitan dio rostera,Mujakic,Stanojevica zbog povrede, pa eto i Crepulja koji je opet bio zamjenljiv. Ali ce biti problem ako Husref sve nove igrače misli ubaciti u prvi tim, tad smo ga popušili. Okosnica treba ostati ista. Novi stoper i novi bek trebaju uskočiti.
-
Nadzorna_ploca
#96691 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Boli me kita ciji su projekat. Ja govorim o ulaganju.
Niko ne brani nasem vecinskom vlasniku da ulozi pare. Vratilo bi mu se sigurno kroz par godina.
Niko ne brani nasem vecinskom vlasniku da ulozi pare. Vratilo bi mu se sigurno kroz par godina.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96692 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Stoper je Dupovac uz Lazića. To je ono što imamo. Treba tražiti nekog da se to pojača. Za Celtic teško, dakle moramo tak krenuti.
I zadnji vezni će biti improvizacija.
- emigrazione
#96693 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sta treba da prvu godinu ulozi 20 milona eura u seniorsku beha ekipu, pa nije bolestan covjekNadzorna_ploca wrote:Boli me kita ciji su projekat. Ja govorim o ulaganju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96694 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ljudi, ne može ništa preko noći.
Mi smo tek preboljeli neke dječje bolesti i sad je test da li ćemo pući kao balon od sapunice ili će se to održati.
Ovo o čemu vi pričate je naredna faza ako se potvrdi da smo položili ovaj test.
Mi smo tek preboljeli neke dječje bolesti i sad je test da li ćemo pući kao balon od sapunice ili će se to održati.
Ovo o čemu vi pričate je naredna faza ako se potvrdi da smo položili ovaj test.
-
Nadzorna_ploca
#96695 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ba.emigrazione wrote:Pa sta treba da prvu godinu ulozi 20 milona eura u seniorsku beha ekipu, pa nije bolestan covjekNadzorna_ploca wrote:Boli me kita ciji su projekat. Ja govorim o ulaganju.
- Analiticarr
#96696 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
hus je toliko zabrljao sa ovim izmisljanjem pozicija svojim ljubimcima i zanemarivanjem akademaca da 99% navijaca naseg najveceg kluba prizeljkuje poraz ispod 0-8. ''Minimalan'' poraz od 0-3 je postao nas san. Dotakli smo dno!
- Raigor Stonehoof
#96697 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Analiticar toliko naprdjuje da zabazdi cim udje na temu.
99% prizeljkuje sta??

99% prizeljkuje sta??
- Analiticarr
#96698 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Analiticar samo navija i voli nas klub. Uz to ima oci i usi koje koristi i ne pravi se slijep. Izadji u grad ili dodji u klub i porazgovaraj sa navijacima ili uposlenicima i vidjeces kakvo misljenje i atmosfera vlada. Toliko smo se srozali da bi slavili poraz od 2-3 gola razlike.Raigor Stonehoof wrote:Analiticar toliko naprdjuje da zabazdi cim udje na temu.
99% prizeljkuje sta??![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96699 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne iznosi neistine, nemoj svoje mišljenje pripisivati većini navijača.Analiticarr wrote:hus je toliko zabrljao sa ovim izmisljanjem pozicija svojim ljubimcima i zanemarivanjem akademaca da 99% navijaca naseg najveceg kluba prizeljkuje poraz ispod 0-8. ''Minimalan'' poraz od 0-3 je postao nas san. Dotakli smo dno!
- Logovan
#96700 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa ako se dovede pojačanje (nešto kao Lazić) prije Celtica, onda neka on igra, a ne Dupovac. Meni je rizičnije Dupovca stavljati, nego nekog novog.Tomahawk11 wrote:Stoper je Dupovac uz Lazića. To je ono što imamo. Treba tražiti nekog da se to pojača. Za Celtic teško, dakle moramo tak krenuti.