Ta ce Celtic, nemaju oni pojma
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Leopard_SA
#96651 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Idemo ABd dalje
- Analiticarr
#96652 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uskoro bi trebali potpisati 2 odlicna pojacanja.
Malo nam ne idu na ruku svadje u svlacionici ali radi se na tome da se stvari normalizuju. Rahmanovicu Tataru i Lazicu bice “podebljani” ugovori.
Direktorici i Hadzicu treba poodigniti spomenike.
Malo nam ne idu na ruku svadje u svlacionici ali radi se na tome da se stvari normalizuju. Rahmanovicu Tataru i Lazicu bice “podebljani” ugovori.
Direktorici i Hadzicu treba poodigniti spomenike.
-
Nadzorna_ploca
#96653 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
MasAllah, neka svadja. One su nam donijele duplu krunu. InsAllah ce opet i pride prolazak protiv Skota. 
- Logovan
#96654 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Joj zamisli fakat ih izbacimo....

-
THEC
#96655 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
i koji smo pehovi u drugom pretkolu bi nas Shkendija izbacilaLogovan wrote:Joj zamisli fakat ih izbacimo....![]()
-
Nadzorna_ploca
#96656 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
5 dana i noci slavit i ne spavati. Mozemo poslije ispasti od Fk Cekrkljića
- GandalfSivi
#96657 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Srecom, ne moramo brinuti o tome 
- Logovan
#96658 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Potpisuje Zlomislić kaže sport1.ba. 
- Logovan
#96659 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hoce li biti sutra kakvih potpisa? 
-
Max Bunker
#96660 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
Ovo sačuvati plus lijevi bek (valjda Letić), štoper i taj lucidni polušpic.
-
sencobih
#96661 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zar nije Rahmanovič taj lucidni polišpic?Max Bunker wrote:Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
- Analiticarr
#96662 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prije svega treba nam trener koji bar zna sta ko igra i koji nece izmisljati pozicije svojim haverima. Ovo je katastrofa.Max Bunker wrote:Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
-
Max Bunker
#96663 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma Rahmanović je više igrao CM-a a po stilu igre nije odskakao ni od DM-a. Znao je dobro marisati i prekidati protivničke napade.sencobih wrote:Zar nije Rahmanovič taj lucidni polišpic?Max Bunker wrote:Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
Ja bih više volio jednu lažnu devetku, nekoga ko sam riješi utakmicu kada ekipu stane.
-
todd_smith
#96664 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
znaci sudeci po prici 99% foruma, sutra ce Letic biti predstavljen posto je 1.07 a ugovor mu veceras u ponoc istice? 
Upravo si opisao Amara.Max Bunker wrote:Ma Rahmanović je više igrao CM-a a po stilu igre nije odskakao ni od DM-a. Znao je dobro marisati i prekidati protivničke napade.sencobih wrote:Zar nije Rahmanovič taj lucidni polišpic?Max Bunker wrote:Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
Ja bih više volio jednu lažnu devetku, nekoga ko sam riješi utakmicu kada ekipu stane.
-
Awakened
#96665 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam za vas, ali ja niti sam odusevljen igrom niti zadovoljan igracima koji su dovedeni. Za prvaka koji pokusava nesto vise, jako malo. Moram priznati da je cak i Zeljo obavio bolji posao u ovom prelaznom roku s obzirom na mogucnosti i trenutni renome...zadrzali najbolje a ipak doveli neke igrace. Jedino ako se sta ne uradi u narednom periodu, ali utakmica sa Celtic-om za 10 dana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96666 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A mi nismo zadržali?
Od standardnih, otišao Mujakić za kojeg smo znali i zimus da će ići.
Tu nam je rupa. I na zadnjem veznom gdje se povrijedio Stanojević.
Milanović nije loš igrač. Možda se nije još uklopio, ali zasad se vidi da je dobra odluka dovesti ga.
Za Oremuša ćemo vidjeti, nisam gledao jučer, ali eto pozitivni su prvi utisci.
Onaj šareni je zasad najgori. Guzina, za njeg ne znam šta bih rekao. Nemam još utisaka. Klupa svakako.
Ako dođe bar taj bek, onda ok.
Za zadnjeg veznog...teško je naći igrača kao što je Stanojević, pogotovo u ovako kratkom roku.
Milanović nije loš igrač. Možda se nije još uklopio, ali zasad se vidi da je dobra odluka dovesti ga.
Onaj šareni je zasad najgori. Guzina, za njeg ne znam šta bih rekao. Nemam još utisaka. Klupa svakako.
Za zadnjeg veznog...teško je naći igrača kao što je Stanojević, pogotovo u ovako kratkom roku.
- Grean
#96667 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam gledao ni zadnju utakmicu ali po sastavu sasvim mi je jasno i moje misljenje je da smo dobro prosli sa obzirom na sredinu.
Ako je bilo ovako a mislim da jeste jer Logovani rece da je tako bilo sa Slovacima a sastav je isti, sta ocekivati.
....Rahmanovic......Velkoski
....................Tatar................
Ne znam za Tatara ali ova druga dvojica ne zna se ko je bio gori u ovakvim pokusajima i eksperimentima u prosloj sezoni. Rahmanovic kad nije iza napadaca nije to taj igrac.
Ne znam sta Husref pokusava i u ovim pripremama sa sastavom koji nece biti na terenu u ovoj formaciji vjerovatno nikad ali tako je bilo i na zimskim pripremama pa je izdobrilo, nadajmo se da ce i sad.
Ako je bilo ovako a mislim da jeste jer Logovani rece da je tako bilo sa Slovacima a sastav je isti, sta ocekivati.
....Rahmanovic......Velkoski
....................Tatar................
Ne znam za Tatara ali ova druga dvojica ne zna se ko je bio gori u ovakvim pokusajima i eksperimentima u prosloj sezoni. Rahmanovic kad nije iza napadaca nije to taj igrac.
Ne znam sta Husref pokusava i u ovim pripremama sa sastavom koji nece biti na terenu u ovoj formaciji vjerovatno nikad ali tako je bilo i na zimskim pripremama pa je izdobrilo, nadajmo se da ce i sad.
-
The 51st State
#96668 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To bi trebao biti salcin ali tesko da ce sansu dobiti dok teoretski Niko drugi ne bude mogao igrati, iskustveno govoreci.Max Bunker wrote:Ma Rahmanović je više igrao CM-a a po stilu igre nije odskakao ni od DM-a. Znao je dobro marisati i prekidati protivničke napade.sencobih wrote:Zar nije Rahmanovič taj lucidni polišpic?Max Bunker wrote:Ja sve više vjerujem i mislim da nama treba jedan kreativan polušpic u igri.
-
todd_smith
#96669 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
za iskorak koji smo spominjali, slabo je ovo.Tomahawk11 wrote:A mi nismo zadržali?
Jedino od Milanovica nesto ocekujem, onaj tetovirani nije nista posebno pokazao, cak suprotno
Mada sve u svemu, previse je rano o igracima govoriti, ali i dalje su rupe prisutne u odbrani, ovo ostalo se moze zakrpiti, ali ako pricamo o iskoraku nekom, onda rijec "zakrpiti" ne bi uopce trebala da se nalazi u zargonu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96670 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za iskorak - Evropa? Pa jeste.todd_smith wrote:za iskorak koji smo spominjali, slabo je ovo.Tomahawk11 wrote:A mi nismo zadržali?
Jedino od Milanovica nesto ocekujem, onaj tetovirani nije nista posebno pokazao, cak suprotno
Mada sve u svemu, previse je rano o igracima govoriti, ali i dalje su rupe prisutne u odbrani, ovo ostalo se moze zakrpiti, ali ako pricamo o iskoraku nekom, onda rijec "zakrpiti" ne bi uopce trebala da se nalazi u zargonu
A realno, nudiš platu. Platiš Krupi 100 k KM i eto, to ti je domet.
Godina i godina do iskoraka, realno.
-
todd_smith
#96671 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
iskorak je odbrana titule
Sto se tice Evrope, trebamo biti realni sa tom pricom
- Logovan
#96672 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa onda nije baš "slabo ovo".todd_smith wrote:iskorak je odbrana titule
-
todd_smith
#96673 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Taj Letic je postao kao sarena laza
svi ga spominju, niko ga vidio nije

- Logovan
#96674 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Izasao je na spisku igraca koji idu u Sloveniju pa ga izbrisali nakon par minuta.todd_smith wrote:Taj Letic je postao kao sarena laza
- rocco_siffredi
#96675 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno, slab prelazni za sada.
Mi smo trebali vec imati rijesenu igracku krizaljku, ako smo mislili nesto ozbiljno u evropi.
Za PL jos nije kasno.
Milanović sasvim dobro odigrao.
Oremus mi za sada nit smrdi nit mirise.
Gavric budi Bog s nama.
Lijevog beka nemamo nikako
Zamjene za Mujakica približne kvalitete ni na vidiku.
Iskreno, ja bih Guzinu rado gurnuo u napad, pa cak i mala prednost nad Mersom. Mlad, možda bi mogli sta i cvaknuti na njemu.
Mi smo trebali vec imati rijesenu igracku krizaljku, ako smo mislili nesto ozbiljno u evropi.
Za PL jos nije kasno.
Milanović sasvim dobro odigrao.
Oremus mi za sada nit smrdi nit mirise.
Gavric budi Bog s nama.
Lijevog beka nemamo nikako
Zamjene za Mujakica približne kvalitete ni na vidiku.
Iskreno, ja bih Guzinu rado gurnuo u napad, pa cak i mala prednost nad Mersom. Mlad, možda bi mogli sta i cvaknuti na njemu.