Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- GeeTnT
#9651 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaci...iznervirali su te. Eeeee moj 'afise razocarao si cijelu erzegovinu..Pa bolan zar si spao na to da pustavljas sliku "pranja glave" i to SaraFini...pa ti si pravo prehladjen.
- SaraFina
#9652 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što reći? Moj doture... stid te bilo titule akademskog gradjanina. A bogami i godina.
- LBVIEW
#9653 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako postoji odsjek za gangu.SaraFina wrote:Što reći? Moj doture... stid te bilo titule akademskog gradjanina. A bogami i godina.
-
ketronsd1
#9654 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A on i dalje handri li handri.SaraFina wrote:Znam da će ti sujeta patiti, no meni Tuzlak zanimljiv, pa navratim na temu zbog njega. Ti si kolateralna šteta u pričiHafis wrote:Ovakve volim.SaraFina wrote:
Jaooo apsolutno romantično. Kakva kamilica, polje smilja, pred žetvu. U zraku aromatični mirisi, a zvjezdan upekao. Po okolnom kamenjaru poskoci, i vidimo klupka poskoka u fazi parenja. Iznad nas sjenku pravi onaj križ na Humu. A mi trčimooooo i trčimooooo dokle god sjenka pada. Onda se ti probudiš!
"Eh pusta mladosti, da mi te vratiti, ona SaraFina mi se u snovima javlja"
Zbog nje bi bio Sejdoooomislim Komšo. Zeljkec!
Šalu na stranu, nikad VI prvu damu ko Sabinu Komšić nećete imati. Ona Čho- ova Bernardica kao da je konj kopitom odvalio u facu. Zato su vama Sarajke tiha patnja
Ono kad se u početku malo otimaju, reda radi, da ne ispadnu laHkeoprosti!
- agent_zero
#9655 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sho bi rekao dr. Vojo "mogu lagano da prihvate da mi popuše qrac"Novak20 wrote:Hrvatska donosi zakon u kojem spominje i našu zemlju: Ključan im izbor legitimnih Hrvata u BiH
https://www.faktor.ba/vijest/hrvatska-d ... bih-254630
Hrvatska će donijeti novi zakon o sistemu domovinske sigurnosti i strategiju provođenja. Na njemu su radili Vlada i Ured predsjednice RH zajedno s Obavještajno-sigurnosnom agencijom, Vojnom sigurnosno-obavještajnom agencijom, Vijećem za nacionalnu sigurnost, Uredom Vijeća za nacionalnu sigurnost, Oružanim snagama, policijom i drugim tijelima sigurnosno-obavještajnog sistema.
Predsjednik Sabora RH Gordan Jandroković, predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković Predsjednik Sabora RH Gordan Jandroković, predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković
Izmjena Izbornog zakona Bosne i Hercegovine kako bi Hrvati mogli sami birati svoje legitimne političke predstavnike te tako ostali ustavotvoran, suveren i jednakopravan narod, javni mediji na hrvatskom jeziku, škole i univerziteti u kojima će se obrazovati na hrvatskom jeziku i koji će biti nosioci očuvanja nacionalnog identiteta, jezika, kulture i ukupnog položaja, jedan je od devet ključnih ciljeva koji će ojačati nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske, proizlazi iz Prijedloga strategije nacionalne sigurnosti Republike Hrvatske. Sve to RH je spremna i finansijski pomoći.....
- agent_zero
#9656 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote: Ali nemojte da ko misli da ih prozivam da su Ustase! Jer nisu, i nije red vrijedjati prave Ustase - jer oni bi Bećiru Lokmiću dali ulicu u Posusju, a ovi nikad. Ne smijemo vrijedjati cestite Ustase i porediti ih sa ovim novim srbo-ustaskim generacijama.
-
Hafis
#9657 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To što je u velikom broju pripadnika jednog naroda u BiH prisutna razmjerna razina manjka nacionalnog identiteta i kompleks niže vrijednosti naspram srpskog naroda, ne znači da je ono što je sramotno za njih, ujedno sramotno i za treći narod, koji vrlo dobro zna tko je i što je i stoga ga nečije tuđe frustracije ne dotiču, za razliku od navedenih pojedinaca iz subjekta ove priče....agent_zero wrote:Alfons Kauders wrote: Ali nemojte da ko misli da ih prozivam da su Ustase! Jer nisu, i nije red vrijedjati prave Ustase - jer oni bi Bećiru Lokmiću dali ulicu u Posusju, a ovi nikad. Ne smijemo vrijedjati cestite Ustase i porediti ih sa ovim novim srbo-ustaskim generacijama.Dobar i nadasve istinit naziv, nova forma evolucije - srboustaše
Ako možeš ovo skontati delegat...a ako ne, nekako ćemo to podjeliti u više prostijih rečenica
- Alfons Kauders
#9658 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Niko ovdje ne govori o narodu, vec o vama HDZ-ovcima. O Hrvatima sve najbolje. O HDZ-u sve najgore.Hafis wrote:To što je u velikom broju pripadnika jednog naroda u BiH prisutna razmjerna razina manjka nacionalnog identiteta i kojmpleks niže vrijednosti i frustracije naspram srpskog naroda, ne znači da je ono što je sramotno za njih ujedno sramotno i za treći narod, koji vrlo dobro zna tko je i što je i stoga ga nečije tuđe frustracije ne dotiču, za razliku od navedenih pojedinaca iz subjekta ove priče....agent_zero wrote:Alfons Kauders wrote: Ali nemojte da ko misli da ih prozivam da su Ustase! Jer nisu, i nije red vrijedjati prave Ustase - jer oni bi Bećiru Lokmiću dali ulicu u Posusju, a ovi nikad. Ne smijemo vrijedjati cestite Ustase i porediti ih sa ovim novim srbo-ustaskim generacijama.Dobar i nadasve istinit naziv, nova forma evolucije - srboustaše
Ako možeš ovo skontati delegat...a ako ne, nekako ćemo to podjeliti u više prostijih rečenica
Pajdo moj, i to je ravnopravnost. Pogledaj sta pisem za SDA, Bakira i njihove balijice? Zasto isto ne bih mogao reci za HDZ, Dragana i njihove ustasice?
Sta sad hoces? Da se HDZ-u i njegovim simpatizerima ne smije jebavati od-do? Jeste li bijeli medjedi ili politicka stranka? Ravnopravno care, i jednim i drugim cemo prchiti staru dok se boje ne rastope.
-
Hafis
#9659 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A jel'? I ja sam ovdje govorio o SDA-ovcima, SDP-ejcima, SBB+ovcima i DF-ovcima a ne o narodu. O Bošnjacima sve najbolje. A o ovim strankama sve najgore.Alfons Kauders wrote:[
Niko ovdje ne govori o narodu, vec o vama HDZ-ovcima. O Hrvatima sve najbolje. O HDZ-u sve najgore.
Jebote, pa ovo je baš jednostavno.
- Alfons Kauders
#9660 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa jeste.Hafis wrote:A jel'? I ja sam ovdje govorio o SDA-ovcima, SDP-ejcima, SBB+ovcima i DF-ovcima a ne o narodu. O Bošnjacima sve najbolje. A o ovim strankama sve najgore.Alfons Kauders wrote:[
Niko ovdje ne govori o narodu, vec o vama HDZ-ovcima. O Hrvatima sve najbolje. O HDZ-u sve najgore.
Jebote, pa ovo je baš jednostavno.
S tim sto tebi ne valja nijedna politicka opcija, ni u vlasti ni u opoziciji, ukoliko je ne vodi Dragan Covic.
Meni pak ne valjaju SDA, HDZ i SBB. Nekako imam dojam da su oni malcice vise odgovorni za stanje u kom se nalazimo od SDP, DF, NS, GS i LDS.
Vidis Hafise, vi ste vlast. Oni su opozicija. Da li ti je jasna ta razlika?
- SaraFina
#9661 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:To što je u velikom broju pripadnika jednog naroda u BiH prisutna razmjerna razina manjka nacionalnog identiteta i kompleks niže vrijednosti naspram srpskog naroda, ne znači da je ono što je sramotno za njih, ujedno sramotno i za treći narod, koji vrlo dobro zna tko je i što je i stoga ga nečije tuđe frustracije ne dotiču, za razliku od navedenih pojedinaca iz subjekta ove priče....agent_zero wrote:Alfons Kauders wrote: Ali nemojte da ko misli da ih prozivam da su Ustase! Jer nisu, i nije red vrijedjati prave Ustase - jer oni bi Bećiru Lokmiću dali ulicu u Posusju, a ovi nikad. Ne smijemo vrijedjati cestite Ustase i porediti ih sa ovim novim srbo-ustaskim generacijama.Dobar i nadasve istinit naziv, nova forma evolucije - srboustaše
Koje poltronstvo. Srbofilija i orjunaštvo u jednom, i još ti se pozivaš Bošnjaku spočitavati zbunjozu u nacionalnom identitetu i komplekse od Srba. Bolan doture roštilja ti se poglavnik, skupa sa generalima sigurno nakon ove izjave.
I kad neko kaže da je isto biti Hrvat iz Slavonije, Posavine i Dalmacije i hercegovački 2017. Sjebu ti Srbi Vukovar do neprepoznatljivosti, Ovčaru i zločin zaboraviš, granatiranje Zadra i Dubrovnika? Jad i čemer!
Unižavate poltronstvom kompletan pošten hrvatski narod skupa s Gotovinom i Markačem koji su pošteni generali ležali u Hagu, zbog odbrane hrvatske države da bi ti svojim poltronstvom, orjunaštvo i Srbofilijom srao po njihovoj žrtvi. I ostalim žrtvama hr naroda! Ne zovu vas džaba južni Srbi po forumu.
- Alfons Kauders
#9662 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sara, ne budi takva. On tebe voli.
-
Hafis
#9663 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad bi ti kolega Anto Kovačević iz HKDU rekao ono svoje čuveno: Žena nije stvorena za mudraca, nego za madraca.SaraFina wrote:
Koje poltronstvo. Srbofilija i orjunaštvo u jednom, i još ti se pozivaš Bošnjaku spočitavati zbunjozu u nacionalnom identitetu i komplekse od Srba. Bolan doture roštilja ti se poglavnik, skupa sa generalima sigurno nakon ove izjave.
I kad neko kaže da je isto biti Hrvat iz Slavonije, Posavine i Dalmacije i hercegovački 2017. Sjebu ti Srbi Vukovar do neprepoznatljivosti, Ovčaru i zločin zaboraviš, granatiranje Zadra i Dubrovnika? Jad i čemer!
Unižavate poltronstvom kompletan pošten hrvatski narod skupa s Gotovinom i Markačem koji su pošteni generali ležali u Hagu, zbog odbrane hrvatske države da bi ti svojim poltronstvom, orjunaštvo i Srbofilijom srao po njihovoj žrtvi. I ostalim žrtvama hr naroda! Ne zovu vas džaba južni Srbi po forumu.
- SaraFina
#9664 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji orjunaš bog te vidio. I još nadje on ovakav kakav je mazohista zadivljen velikosrpskom klikom, Bošnji spočitavati komplekse i nedostatak nacionalnog identiteta.Alfons Kauders wrote:Sara, ne budi takva. On tebe voli.
Što ih više tuku velikosrbi, sve ih perverznije vole. Ima u psihologiji adekvatan naziv za ovakve.
- Alfons Kauders
#9665 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda je kod vas u pasivnim krajevima tako, ali na sjeveru se drzi do europskih vrijednosti.Hafis wrote:Sad bi ti kolega Anto Kovačević iz HKDU rekao ono svoje čuveno: Žena nije stvorena za mudraca, nego za madraca.SaraFina wrote:
A vi dole mlatite zene toljagama i vodite si ih u pecinu sto se mene tice... Multi-kulti, valja postovati i vase obicaje.
- Alfons Kauders
#9666 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ama zaljubljen covjek! To ni psihologija nije skontala!SaraFina wrote:Koji orjunaš bog te vidio. I još nadje on ovakav kakav je mazohista zadivljen velikosrpskom klikom, Bošnji spočitavati komplekse i nedostatak nacionalnog identiteta.Alfons Kauders wrote:Sara, ne budi takva. On tebe voli.
Što ih više tuku velikosrbi, sve ih perverznije vole. Ima u psihologiji adekvatan naziv za ovakve.
- SaraFina
#9667 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Doture, kako bi se stručno nazvao lik poput tebe? Mazohista i ......?Hafis wrote:Sad bi ti kolega Anto Kovačević iz HKDU rekao ono svoje čuveno: Žena nije stvorena za mudraca, nego za madraca.SaraFina wrote:
-
Hafis
#9668 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bih želio ovom prigodom ispasti patetičan ali bih gospojici Sarafini koju vječno nosim u duši, poručio: Čim se riješite formalnosti zvane gosn @Alfons spreman sam se useliti u vaše odaje. Prestanite napokon i pobogu s tim pučkim igricama udaranja češnjaka.SaraFina wrote:Koji orjunaš bog te vidio. I još nadje on ovakav kakav je mazohista zadivljen velikosrpskom klikom, Bošnji spočitavati komplekse i nedostatak nacionalnog identiteta.Alfons Kauders wrote:Sara, ne budi takva. On tebe voli.
- SaraFina
#9669 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Štokholmski sindromaš" bolan.Alfons Kauders wrote:Ama zaljubljen covjek! To ni psihologija nije skontala!SaraFina wrote:
Koji orjunaš bog te vidio. I još nadje on ovakav kakav je mazohista zadivljen velikosrpskom klikom, Bošnji spočitavati komplekse i nedostatak nacionalnog identiteta.
Garant lik preferira plastične folije, gušenje, vješanje i razapinjanje s nekom dominom. Vidjećeš kad završi u crnoj kronici
-
Hafis
#9670 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne zvuči loše.SaraFina wrote:Doture, kako bi se stručno nazvao lik poput tebe? Mazohista i ......?Hafis wrote:Sad bi ti kolega Anto Kovačević iz HKDU rekao ono svoje čuveno: Žena nije stvorena za mudraca, nego za madraca.SaraFina wrote:
Samo još da dodam da se u slobodno vrijeme pasionirano bavim skupljanjem lakiranih kožnih čizama, bičeva i kožnog donjeg veša.
Ukratko, fetišist, voajer, egzbicionista i sukač brkova
- SaraFina
#9671 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ne bih želio ovom prigodom ispasti patetičan ali bih gospojici Sarafini koju vječno nosim u duši, poručio: Čim se riješite formalnosti zvane gosn @Alfons spreman sam se useliti u vaše odaje. Prestanite napokon i pobogu s tim pučkim igricama udaranja češnjaka.SaraFina wrote:
Koji orjunaš bog te vidio. I još nadje on ovakav kakav je mazohista zadivljen velikosrpskom klikom, Bošnji spočitavati komplekse i nedostatak nacionalnog identiteta.
Smjehotresan si, kad u srpskohrvatski ubaciš hrvatsku riječ. Prosto bode oči ovo " pučkim"
-
Hafis
#9672 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gospojica Sarafina, dajte se obuzdati i ne trudite se uzalud. To jest, džaba mi šaljete svoje PP-ove, prepun mi je inbox
I tužiti ću vas stričeku Chmolji za seksualno uznemiravanje i slanje nemoralnih ponuda (koje su inače po mom objektivnom sudu zbog svoje skarednosti neprimjerne prikazivanju osobama mlađim od 40 godina).
I tužiti ću vas stričeku Chmolji za seksualno uznemiravanje i slanje nemoralnih ponuda (koje su inače po mom objektivnom sudu zbog svoje skarednosti neprimjerne prikazivanju osobama mlađim od 40 godina).
- SaraFina
#9673 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Piše i kaže se na HR " gospodična" moj "doture"Hafis wrote:Gospojica Sarafina, dajte se obuzdati i ne trudite se uzalud. To jest, džaba mi šaljete svoje PP-ove, prepun mi je inbox![]()
Daj opismeni se. Mučno mi čitati tu lošu verziju
- Alfons Kauders
- SaraFina
#9675 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Juče srpreču ispravljaš zbog crkvenog naziva doture, a ja ispravljam tebe, s jedan i pol razred osnovne škole u Zagrebu. Na što je hrvastvo u Hercegovini spalo