Imas cudnu potrebu da ubacujes rijeci u tudja usta, a vidim i citas misli na daljinu. Kad sam rekao da se sere tema mislio sam na pominjanje borbenih sistema sve sa slikama i video klipovima te dugim tekstovima koje blage veze nemaju sa "BH vojna industrija i naoruzanje".славянин wrote:Nisi ti ali jeste veoma lagano ovaj 155 , sudeci po tvom zakljucku da je tema prije ovog ukazivanja na prodaju magle bila kvalitetna ocito da se slazes sa njegovim zamislima ? Nikad pameti se nije odnosilo konkretno na tebe ali mozes prihvatiti to tako - ako konstruktivne upite i ukazivanje na ocito pretjerivanje prihvatas kao atak na NI i "dobre bosnjane" onda definitivno.asker wrote:Boldano nisam pomenuo.................i ovo zadnje, opet ti bezobrazan?славянин wrote: Znaci prave se haubice,barut,rakete za rpg,minobacaci svih kalibara,eksplozivi,barut,puske,12.7 snajper (jesam sta zaboravio ? )
Nikad pameti...
Ok je argumentovano kritikovati (mada bih zaista, ali zaista volio procitati kritiku NI BiH zasnovanu na cinjenicama i trenutnim okolnostima u drzavi).
Meni licno odgovara sto se ovi iz Bratunca sepure s Despotom. Al stvarno. Nekad je bitno i biti prvi, pa i slagati, odglumiti da si faca, koristiti sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva da postignes cilj.
Tako neka ovi mazlumi iz NI u Federaciji malo promisle, Despot je odprilike limena kanta ali tu je, voza se, ide na sajmove. Ekipa iz Federacije posalje tetkinog malog s curom i Haminu mater sa braticem na sajam, gdje piju kafu za stolom i jedu cevape. Kritika takvog ponasanja ima mjesta.