odes u itunesu na apps library , desna strana gornji cosak gdje biras muziku, nadjes app koja ti je viska, desni klik, deleteCurve wrote:kako da izbisem stare app da mi prikazuje, kad spojim iphone, nekad hocu da nadjem neku app da instaliram dok je nadjem treba mi vremena u moru starih koje ne koristim, pa bi ih da mi ne prikazuju se vise...
(posto nisam najbolje objasnio ev slika, npr. ova zaokruzena kako da namjestim da mi je ne prikazuje vise)
iPhone - All about
Moderator: Benq
- Lady Saray
#9651 Re: iPhone - All about
- dedovic.almir
#9652 Re: iPhone - All about
Imal ko kakav tutorijal za trikove u iPhone 5 ili nesto slicno... ?
- Curve
#9653 Re: iPhone - All about
ma jock, djabica.. ne znam kako nisi nasao, ja iz prve..ortodont wrote:Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!Curve wrote:
PS. Ko je nedavno trazio tapatalk 2? Evo ima se skinut zadnja verzija..
http://limelinx.com/eihje
- Curve
#9654 Re: iPhone - All about
Lady Saray wrote:odes u itunesu na apps library , desna strana gornji cosak gdje biras muziku, nadjes app koja ti je viska, desni klik, deleteCurve wrote:kako da izbisem stare app da mi prikazuje, kad spojim iphone, nekad hocu da nadjem neku app da instaliram dok je nadjem treba mi vremena u moru starih koje ne koristim, pa bi ih da mi ne prikazuju se vise...
(posto nisam najbolje objasnio ev slika, npr. ova zaokruzena kako da namjestim da mi je ne prikazuje vise)
- ortodont
#9655 iPhone - All about
Hvala kralju.Curve wrote:ma jock, djabica.. ne znam kako nisi nasao, ja iz prve..ortodont wrote:Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!Curve wrote:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Last edited by ortodont on 15/02/2013 00:32, edited 1 time in total.
-
iSwagga
#9657 Re: iPhone - All about
Kad je izasao evasion jb kod prijatelja na 3gs-u bio 4.1 sa 6.15.00 bb, nisam se sjetio da mu vratim ipad basband na 5.13 nego upgrade uradio (custom snowbreeze) na 6.1 ubacio ultrasnow (cak i fixer) ali nece da ga otkljuca, jednom nasao mrezu i drugi dan i evo sve do danas nema sanse da nadje mrezu, iste 'simptome' ima kao i tvoj.. a najgore ne da mi nikako da ga downgrade - sve tutorijale prati ali nece pa nece..digital wrote:Pozdrav radni narode. Imam jedan ogromni problem. Naime imam iphone 3gs i na njemu iOS 6.1 Urađen je jailbreak i kao hacktivated je.. ali "kao" kada nema sima kaže no sim, a kada ubacim kaže ko iz stopa no service? Da li mu ima pomoći? Da li je neko imao sličnih problema? ah da na njemu je modem firmware 06.15.00 Na njemu je cydia sve ok radi, ali nema signala. :/
Hvala unaprijed.
- dedovic.almir
#9658 Re: iPhone - All about
Imam pitanje, drugar me pita, kako da sa stare kartice (iphone 3g) prebaci na NANO sim za iphone 5, sve kontakte na najjednostavniji nacin ?
Hvala
Hvala
-
Saka
#9659 Re: iPhone - All about
Kopira sa sim kartice na iPhone 3g, synca kontakte sa Gmail accountom, onda na iPhone 5 doda isti Gmail account i ponovo synca kontakte.dedovic.almir wrote:Imam pitanje, drugar me pita, kako da sa stare kartice (iphone 3g) prebaci na NANO sim za iphone 5, sve kontakte na najjednostavniji nacin ?
Hvala
-
Saka
#9660 iPhone - All about
E ovaj radi.Curve wrote:ma jock, djabica.. ne znam kako nisi nasao, ja iz prve..ortodont wrote:Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!Curve wrote:
- TMovac
#9661 Re: iPhone - All about
PS. Ko je nedavno trazio tapatalk 2? Evo ima se skinut zadnja verzija..[/quote]
Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!
[/quote]
ma jock, djabica.. ne znam kako nisi nasao, ja iz prve..
http://limelinx.com/eihje[/quote]
E ovaj radi.
[/quote]
kod mene ne radi.Tj nece da se instalira.Krene instalaciju i kada treba da je zavrsi,pise mi instalacija nije uspjela
Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!
E ovaj radi.
kod mene ne radi.Tj nece da se instalira.Krene instalaciju i kada treba da je zavrsi,pise mi instalacija nije uspjela
-
GaRGa
#9662 Re: iPhone - All about
dedovic.almir wrote:Imam pitanje, drugar me pita, kako da sa stare kartice (iphone 3g) prebaci na NANO sim za iphone 5, sve kontakte na najjednostavniji nacin ?
Hvala
icould back up ?
- Jazzy.ba
#9663 Re: iPhone - All about
iCloud na 3G?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
agent_001
#9664 Re: iPhone - All about
Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!TMovac wrote:PS. Ko je nedavno trazio tapatalk 2? Evo ima se skinut zadnja verzija..
E ovaj radi.
kod mene ne radi.Tj nece da se instalira.Krene instalaciju i kada treba da je zavrsi,pise mi instalacija nije uspjela[/quote]
Meni i nekrene, odma kaže failed
using Tapatalk
- guber90
#9665 Re: iPhone - All about
Kod mene radi, k'o singerica
.
- guber90
#9666 Re: iPhone - All about
Iconrotator sada radi.
- shibonja
#9667 Re: iPhone - All about
Skino prije dva dana 6.1.1 na moj 4s i sad nemogu da se konektujem na wi fi,sad bi ga razbio od asfalt koliko me nervira,ima li neko slicno iskustvo?zemomak wrote:Izasao update 6.1.1., al samo za iphone 4s...
TT via iPhone 5
- guber90
#9668 Re: iPhone - All about
Ma imao sam slican problem kada sam nabacio 6.0, jednostavno je zbagovan sistem da valja po tom pitanju, probaj vratiti router na fabricke postavke, pa ga opet konfigurisati, zatim probaj ici forget network pa se opet konektovati, a zadnje sto bi mogao da probas je ici Settings->General->Reset->Reset Network Settings (s tim da ovo brise sve snimljene passworde koje imas na Wi-Fi konekcijama).shibonja wrote:Skino prije dva dana 6.1.1 na moj 4s i sad nemogu da se konektujem na wi fi,sad bi ga razbio od asfalt koliko me nervira,ima li neko slicno iskustvo?zemomak wrote:Izasao update 6.1.1., al samo za iphone 4s...
TT via iPhone 5
- Curve
#9669 Re: iPhone - All about
Sa kojeg repoa??guber90 wrote:Iconrotator sada radi.
- TMovac
#9670 Re: iPhone - All about
Ima li kakva fora da se instalira Tapallk? Pokusao sam ovo sa http://limelinx.com/eihje al neide.Pise mi instalacija nije uspjela.Nebi mi bilo zao dati ta hebena 3 dolara,ali je frka sto nemam kreditnu karticu.Pa samim tim ne mogu ni kupiti.
- guber90
#9671 Re: iPhone - All about
BigBossCurve wrote:Sa kojeg repoa??guber90 wrote:Iconrotator sada radi.
Meni fkt nije jasno u cemu je problem kod vas kod kojih nece, probaj izbrisati appsync i instalirati ga se nekog drugog repoa.TMovac wrote:Ima li kakva fora da se instalira Tapallk? Pokusao sam ovo sa http://limelinx.com/eihje al neide.Pise mi instalacija nije uspjela.Nebi mi bilo zao dati ta hebena 3 dolara,ali je frka sto nemam kreditnu karticu.Pa samim tim ne mogu ni kupiti.
BTW weather app mi iz cista mira proradi, nit sam sta update nit ista
-
Saka
#9672 Re: iPhone - All about
I meni je isti problem bio, samo sa TapaTalk, krene instalacija i stane. Al kako sam napravio restore i novi JB da popravim Weather onda mi je i TapaTalk uspjelo instalirati.
Znači preporučujem restore i JB najnovijim evasi0n-om.
-
skaut_83
#9673 Re: iPhone - All about
Jel ima neki software da mogu povezati iPhone 4s i racunar i da onda imam pristup internetu preko mobilnog operatera?
Hvala
Hvala
- Fuzzy Dunlop
#9674 Re: iPhone - All about
Mislim da ima ali preko WiFi i da ti je iPhone JB. Na Cydia pogleda app MyWi OnDemand.skaut_83 wrote:Jel ima neki software da mogu povezati iPhone 4s i racunar i da onda imam pristup internetu preko mobilnog operatera?
Hvala
- Curve
#9675 Re: iPhone - All about
Saka wrote:I meni je isti problem bio, samo sa TapaTalk, krene instalacija i stane. Al kako sam napravio restore i novi JB da popravim Weather onda mi je i TapaTalk uspjelo instalirati.
Fkt ne znam sta nece vam tapatalk, ja sam iz prve uspjesno instalirao i zato sam stavio link da imate jer meni radi ok..
Sad doduse i kod mene je zadnji evasion, pa moze biti da je do toga sto vam ne radi..