merkur otoka oko 11h
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ne zezaj da ga je onda zaćerala...Cholina_Lokica wrote:Sinoc ne uslikah papanku u puntu, veliki Mercator, stavili one stubice da se ne mogu parkirati uz objekat, i papancura stala bukvalno na vrata samaostavila 20ak cm da se moze provuci
Ti si svoje odužio ako si uplatio po uplatnici koju si našao zakačenu za brisač.mefistofilis wrote:jucer sam bio majstor parkiranja pa sam danas uplatio donaciju od 40 KM na depozitni racun kantona sarajevo u znak zahvale za nagradu koja mi je dodjeljena.
da li sad osim placanja moram ici u mup ili bilo sta drugo ili samo sacekam ono, registraciju pa me oni pitaju ja predocim...
A kako bi ga ti parkir'ozdruzdjo wrote:
ma haj jebaji ga mozemo mi i dva mjesta uzeti.....
nekad se malo i preserava al hajd
nemoj ni ti bezveze njatikebitanga_sa_otesa wrote:mufljuze ,kakis malo sada....kad ja parkiram duplo veci auto na to mjesto ,mogu i ovi papci stat bez grebanja....
ja se rahat parkiram u udaljeni dio parkinga gdje su prazna mjesta lagano prosetam do liftova ili koje vec komunikacije sa doticnim mjestom - nagledam se raznijeh sistema, oznaka, vozila i sl... uzivamRinghio wrote:Skoro u merkatorovoj karazi parkira auto i vidjo da sam na mjestu oznacenom za invalide, udjem opet u auto jer su preko puta bila 2 slobodna mjesta i hajd reko da se preparkiram tu. Samo sto sam upalio auto uvali se neko s Audijem A4-kom ovom novijom. Stanem iza i otvorim prozor, izlazi gospodja u ranim 30-tim. Reko izvinjavam se zauzeli ste 2 mjesta, mozete li se samo malo pomjeriti u jednu kocku da i ja parkiram auto, kad ona drcno i s visoka necu se ja pomjerat. Reko zauzeli ste 2 mjesta gospodjo, kaze ona znam i uvjek zauzimam 2 mjesta, i ti mi tu nemozes nista niti bilo ko, imam lose uspomene s parkinga i kad god parkiram normalno neko mi izgrebe auto. Reko to vam nedaje za pravo da zauzimate mjesta kao da je parking vas, kad ona kaze to se tebe ne tice i neces mi ni ti ni bilo ko drugi govorit kako da se parkiram, zakljuca vrata i prodje, ja gledam nemogu da vjerujem.
Ne furam unistavanja tudje stvari, ali vjerujem da je neko drugi bio na mom mjestu da bi joj u najmanju ruku yebo nanu i izgrebao barem jednu stranu auta.
Stoji nekakav covjek pored govori nemoj se raspravljat s budalom, provozaj se malo po parkingu momak i naci ces mjesto, i tako i bi.
nemoj se ti sta naljutit na mene_mufljuz_ wrote:nemoj ni ti bezveze njatikebitanga_sa_otesa wrote:mufljuze ,kakis malo sada....kad ja parkiram duplo veci auto na to mjesto ,mogu i ovi papci stat bez grebanja....ti ako si ekspert u svemu ostali nisu - i malo spusti loptu
ove linije su samo preporuka.zdruzdjo wrote:
ma haj jebaji ga mozemo mi i dva mjesta uzeti.....
Gdje je ovo?ned424 wrote: