Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#9651 Re: Manchester United FC
Uhvatio je loptu tacno onako kako je htio. Cak je i golman pomislio da ide u suprotan ugao. Super varka.

-
missko
#9652 Re: Manchester United FC
A sto vole komplikovat u 16 hebo ih Barcelona, pucaj brate nekad nece sam uci u gol.
-
missko
#9653 Re: Manchester United FC
Ovo se zove kultura gol. 
- ledeni_caj
#9654 Re: Manchester United FC
Bas ga 'ladno zabi. 
-
Teufik
#9655 Re: Manchester United FC
Hat-trick Kagawa !
-
missko
#9656 Re: Manchester United FC
Gdje je onaj Eden zvani Hazard sto ono kazu doktor za Kagawu
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu pa Runi pokupi slag sa asistencijama i ovom eurogolom.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu pa Runi pokupi slag sa asistencijama i ovom eurogolom.
Last edited by missko on 02/03/2013 17:52, edited 1 time in total.
- ledeni_caj
#9657 Re: Manchester United FC
Nece ni Real bolje proci.
- GandalfSivi
#9658 Re: Manchester United FC
Hajde da mi nesta malo barem popravi dan poslije onih uhljupa...
- Riddle
#9659 Re: Manchester United FC
Predivno je gledati Kagawu kad sve ide kako treba. Kako je samo momak hladnokrvan.
Ocekivano lagana pobjeda, pogotovo kad je onaj sastav izasao. Bez onolikog broja povreda kao prosle sezone, razlika je ogromna i United je prejak. Imaju vise nego dovoljno opcija za svaku situaciju.
Ocekivano lagana pobjeda, pogotovo kad je onaj sastav izasao. Bez onolikog broja povreda kao prosle sezone, razlika je ogromna i United je prejak. Imaju vise nego dovoljno opcija za svaku situaciju.
- Logovan
#9660 Re: Manchester United FC
Joj Kagawe.
Frajer im složi het trik. Odličan igrač.
-
Unitedforever
#9661 Re: Manchester United FC
http://www.youtube.com/watch?v=3K5eU86z02w
Hard to believe it's not Scholes, It's Carrick you knoooow.... Zarazna pjesma u pm. Danas čitavu tekmu se pjevala na OT. Pozitivna atmosfera i dobra forma pred Real. Come oooon United!
Hard to believe it's not Scholes, It's Carrick you knoooow.... Zarazna pjesma u pm. Danas čitavu tekmu se pjevala na OT. Pozitivna atmosfera i dobra forma pred Real. Come oooon United!
-
popokatepetl_com
#9662 Re: Manchester United FC
Kraljevski klub ce kraljveski da pregazi Old Traford kao plitak potok.
-
missko
#9663 Re: Manchester United FC
Kako je Carrick danas odigrao to je ludilo, imao je 20 dubinskih pasova al bas odlicnih svaka mu cast , danas bez ijedne greske.Unitedforever wrote:http://www.youtube.com/watch?v=3K5eU86z02w
- snaga_znanja
#9664 Re: Manchester United FC
Sto nas ne pregazi na Bernabeu majka mu?popokatepetl_com wrote:Kraljevski klub ce kraljveski da pregazi Old Traford kao plitak potok.
- Riddle
#9665 Re: Manchester United FC
Znao sam da neko nece moci izdrzati.popokatepetl_com wrote:Kraljevski klub ce kraljveski da pregazi Old Traford kao plitak potok.
- snaga_znanja
#9666 Re: Manchester United FC
Nismo vam mi Barcelona da nas napucavate tek tako!Riddle wrote:Znao sam da neko nece moci izdrzati.popokatepetl_com wrote:Kraljevski klub ce kraljveski da pregazi Old Traford kao plitak potok.
- Riddle
#9667 Re: Manchester United FC
Trolanje je meni OK, ali stvar je u tome sto neki bas ozbiljno misle da je Real toliko bolji.
Mislim, moze se desiti svasta, crveni karton na pocetku, nekakav penal i slicne stvari, pa da sve krene naopako po United. Ali bolan kad posmatras stvari u normalnoj situaciji, niko pri zdravoj pameti nece reci da ce biti nekakvog gazenja. Jedino ako nikako nisi ni gledao protivnika, pa onako nagađas i zakljucujes po FM, PES i FIFA igrama.
Vidim temelje optimizam i na ovim rezultatima protiv Barce. Znam da to njima puno znaci i ne bih da pisam po zabavi, ali ne mogu a da ne primijetim razliku između njihovih protvinika. Jedan je trom i totalno demoralisan, a drugi u gotovo punom zamahu.
Mislim, moze se desiti svasta, crveni karton na pocetku, nekakav penal i slicne stvari, pa da sve krene naopako po United. Ali bolan kad posmatras stvari u normalnoj situaciji, niko pri zdravoj pameti nece reci da ce biti nekakvog gazenja. Jedino ako nikako nisi ni gledao protivnika, pa onako nagađas i zakljucujes po FM, PES i FIFA igrama.
Vidim temelje optimizam i na ovim rezultatima protiv Barce. Znam da to njima puno znaci i ne bih da pisam po zabavi, ali ne mogu a da ne primijetim razliku između njihovih protvinika. Jedan je trom i totalno demoralisan, a drugi u gotovo punom zamahu.
-
popokatepetl_com
#9668 Re: Manchester United FC
Kad kazem pregaziti kao plitak potok mislim na neku rutinsku pobjedu od 0-2. Tesko je ocekivati da neka ekipa na ovom nivou deklasira drugu 4-5 razlike.
- Riddle
#9669 Re: Manchester United FC
Ma sve sam ja skontao, ne sekiraj se. 
-
The Realist
#9670 Re: Manchester United FC
RVP je dosta pao u formi, ulazak Welbecka i onda Cleva je puno toga promijenio. Dobra pobjeda, sa finom kontrolom utakmice, samo ovako nastaviti do meča sa Cityem, a.B.d.!
Malo me brine šta će biti, ako se ispadne od Reala. Mene općenito LP ove godine manje zanima, jer bih volio da se vrati titula, iako mislim da ova ekipa može sve osvojiti, samo da zdravi ostanu, a.B.d., no, ne ako se ispadne, nadam se da neće doći do pada forme i u ligi, jer ipak Liga bi trebala biti prioritet, a.B.d.!
Malo me brine šta će biti, ako se ispadne od Reala. Mene općenito LP ove godine manje zanima, jer bih volio da se vrati titula, iako mislim da ova ekipa može sve osvojiti, samo da zdravi ostanu, a.B.d., no, ne ako se ispadne, nadam se da neće doći do pada forme i u ligi, jer ipak Liga bi trebala biti prioritet, a.B.d.!
- Riddle
#9671 Re: Manchester United FC
United treba ispustiti onoliki broj bodova do kraja sezone koliko su ispustili u dosadasnjem takmicenju da bi City imao sansu za titulu. Naravno, morali bi i pobijediti svaku utakmicu. Pogledaj im raspored. Realno, koliko je to moguce? United bi morao zapasti u bas bas uzasnu formu koju tesko da bi imao neko ko se bori za opstanak.
Ne brini za Robina. Tesko je biti onako briljantan svaku utakmicu u sezoni. On je po mom misljenju napravio vise nego dovoljno ove sezone i jedan je od glavnih faktora za vjerovatno osvajanje titule. A i ima jos dosta fudbala da se igra. Vjerujem da je u njemu ostalo jos nekih desetak golova. Trenutno ga malo i ove sitne povrede jebu.
Cini mi se da je zabio gol svima ove sezone osim QPRu. Moram ipak ovo provjeriti.
Ne brini za Robina. Tesko je biti onako briljantan svaku utakmicu u sezoni. On je po mom misljenju napravio vise nego dovoljno ove sezone i jedan je od glavnih faktora za vjerovatno osvajanje titule. A i ima jos dosta fudbala da se igra. Vjerujem da je u njemu ostalo jos nekih desetak golova. Trenutno ga malo i ove sitne povrede jebu.
Cini mi se da je zabio gol svima ove sezone osim QPRu. Moram ipak ovo provjeriti.
-
The Realist
#9672 Re: Manchester United FC
Ne brinem ja za Robina, jer ima ko da da gol, uvijek neko da, hvala Bogu.
Mislim da mu ova pozicija ne odgovara, preblizu je Rooneyja, te igra više lijevo. Puno bolji je kada je sam u špici, a u zadnje vrijeme je definitivno dosta pao u formi, ali hvala Bogu, to nije neki strašan problem sa ovakvom formom ostalih igrača. Ne govorim o samim golovima, znaš da to meni manje znači (prošlogodišnji Rooney je najbolji primjer mog gledanja na predstave igrača, a mislim da svi vide razliku u igri ovog i prošlogodišnjeg Rooneyja, a pitanje je hoće li do 20 golova doći, a prošle je dao 36 ja mislim), iako kod napadača ima veću ulogu, naravno, nego govorim o općenitoj igri, gdje mislim da je pao u formi.
Nema to veze ni sa njegovim doprinosom ove sezone, on je jasan svima i definitivno odličan transfer, a ovaj pad forme bolje da je sada došao, nego na samom kraju sezonu.
Što se tiče rasporeda, City, Chelsea i Arsenal bi mogle biti zeznute utakmice (a ne samo one) i nakon prošle sezone.... Ja se nadam da će City još kiksati do meča sa Unitedom, a da United neće i da onda se tu neće izgubiti i to bi bilo to, a.B.d.!
Mislim da mu ova pozicija ne odgovara, preblizu je Rooneyja, te igra više lijevo. Puno bolji je kada je sam u špici, a u zadnje vrijeme je definitivno dosta pao u formi, ali hvala Bogu, to nije neki strašan problem sa ovakvom formom ostalih igrača. Ne govorim o samim golovima, znaš da to meni manje znači (prošlogodišnji Rooney je najbolji primjer mog gledanja na predstave igrača, a mislim da svi vide razliku u igri ovog i prošlogodišnjeg Rooneyja, a pitanje je hoće li do 20 golova doći, a prošle je dao 36 ja mislim), iako kod napadača ima veću ulogu, naravno, nego govorim o općenitoj igri, gdje mislim da je pao u formi.
Nema to veze ni sa njegovim doprinosom ove sezone, on je jasan svima i definitivno odličan transfer, a ovaj pad forme bolje da je sada došao, nego na samom kraju sezonu.
Što se tiče rasporeda, City, Chelsea i Arsenal bi mogle biti zeznute utakmice (a ne samo one) i nakon prošle sezone.... Ja se nadam da će City još kiksati do meča sa Unitedom, a da United neće i da onda se tu neće izgubiti i to bi bilo to, a.B.d.!
- Riddle
#9673 Re: Manchester United FC
Chelsea i Arsenal ce biti nebitne utakmice. 
-
The Realist
#9674 Re: Manchester United FC
Nadam se, a.B.d.Riddle wrote:Chelsea i Arsenal ce biti nebitne utakmice.
- Jedinstvo_Manchester
#9675 Re: Manchester United FC
Evo jedna o odmetnutom sinu i idolu Old Trafforda