Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Pa ima i razlog da se javi
Trica hladno...iskreno, nisam ocekivao da ce Napolitanci tako hladno oderati Lazio.
Nekako su u formi bili.
Ma usutio se ko Don Vito nakon ispadanja iz kupa.
Lazio je igrao bez cetvorice standardnih (Marchetti, De Vrij, Lulic, Biglia), tako da je poraz prihvatljiv i ocekivan. Dodaj tu i tanku klupu i sta da se prica, pa balavac Murgija igra iz pocetka. Mjesta koje vode u EL je plafon za ovu ekipu.
Trica hladno...iskreno, nisam ocekivao da ce Napolitanci tako hladno oderati Lazio.
Nekako su u formi bili.
Lazio je igrao bez cetvorice standardnih (Marchetti, De Vrij, Lulic, Biglia), tako da je poraz prihvatljiv i ocekivan. Dodaj tu i tanku klupu i sta da se prica, pa balavac Murgija igra iz pocetka. Mjesta koje vode u EL je plafon za ovu ekipu.
Nisam upratio te izostanke, doduse i ne pratim bas full Seriu A.
Ne znam, mislim da bi Lazio trebao i morao vise u ovakvoj konkurenciji Intera, Milana, pa i Napolia, Rome.
Nekako su u formi bili.
Nisam upratio te izostanke, doduse i ne pratim bas full Seriu A.
Ne znam, mislim da bi Lazio trebao i morao vise u ovakvoj konkurenciji Intera, Milana, pa i Napolia, Rome.
Lazio ima sasvim ok prvih 11, medjutim klupa je tanka da te Bog sacuva. Patric, Luis Alberto, Murgia, Djordjevic su nivo Bologne ili Udinesea, nema tu hajra.
E jebo majku ne mogu da vjerujem, taman se spremio da gledam tekmu, i dok su ovi bili u tunelu smlati me i zaspim, sad se budim kad vidim odjava, 5:4 jebem ti zeno majku kud se ikako probudih, lakse bi mi bilo