https://www.transfermarkt.com/spielberi ... ht/3174208
U poređenju s ovom tekmom koja im je bila bitna igra veliki broj igrača iz prve postave
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Neće niti jedan od boldiranih igrati u prvih 11.suad-sarajevo wrote:FK Sarajevo: Kovačević, Lazić, Dupovac, Hebibović, Hodžić, Velkoski, Gavrić, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.
Po meni nije baš realno da ostanemo sa ovom boldiranom trojkom u prvih 11 u novoj sezoni ali valjda Husref zna šta radi.
Ko je bio treci igrac centralno, vidim samo metar krilnih pa ne ne mogu da provalim ko je "zrtvovan" za ulogu centralnog veznog pored Velkoskog da glumi Crepulju?Logovan wrote:Neće niti jedan od boldiranih igrati u prvih 11.suad-sarajevo wrote:FK Sarajevo: Kovačević, Lazić, Dupovac, Hebibović, Hodžić, Velkoski, Gavrić, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.
Po meni nije baš realno da ostanemo sa ovom boldiranom trojkom u prvih 11 u novoj sezoni ali valjda Husref zna šta radi.
Tatar. Velkoski je pored Gavrića, Tatar je iza napadača.Grean wrote: Ko je bio treci igrac centralno, vidim samo metar krilnih pa ne ne mogu da provalim ko je "zrtvovan" za ulogu centralnog veznog pored Velkoskog da glumi Crepulju?
......Gavric, ??????
........Velkoski.......
Logovan wrote:Tatar. Velkoski je pored Gavrića, Tatar je iza napadača.Grean wrote: Ko je bio treci igrac centralno, vidim samo metar krilnih pa ne ne mogu da provalim ko je "zrtvovan" za ulogu centralnog veznog pored Velkoskog da glumi Crepulju?
......Gavric, ??????
........Velkoski.......
Letic ce biti tu umjesto Hodzica, sigurno planiraju da dovedu stopera umjesto Dupovca a Sisic je dobar konkurent za prvi tim, ali treba nam pojacanje i u napadu.Logovan wrote:Neće niti jedan od boldiranih igrati u prvih 11.suad-sarajevo wrote:FK Sarajevo: Kovačević, Lazić, Dupovac, Hebibović, Hodžić, Velkoski, Gavrić, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.
Stopera moramo definitvno dovesti. Ako ne sada onda na zimu ali to je priroritet.hamo22 wrote:Letic ce biti tu umjesto Hodzica, sigurno planiraju da dovedu stopera umjesto Dupovca a Sisic je dobar konkurent za prvi tim, ali treba nam pojacanje i u napadu.Logovan wrote:Neće niti jedan od boldiranih igrati u prvih 11.suad-sarajevo wrote:FK Sarajevo: Kovačević, Lazić, Dupovac, Hebibović, Hodžić, Velkoski, Gavrić, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.
hrasno38 wrote:Posto sam 7 sedmica bio u Banovicima(na vlastiti zahtjev) sad zelim vecini Pitara (ne svim) da cestitam najiskrenije vise nego zasluzenu i na terenu posteno osvojenu duplu krunu i nadam se da cete u Evropi dostojno da prezentiraju nas grad i nasu drzavu.
Ljudi sve napisali samo nisu napisali STA.GandalfSivi wrote:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ze ... osevu/5285
Ko ima vremena i zeli da pomogne...
Pa obojili grad u bordo boje, fino ti pise. Ponesi macak i kanticuDinostula wrote:Ljudi sve napisali samo nisu napisali STA.GandalfSivi wrote:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ze ... osevu/5285
Ko ima vremena i zeli da pomogne...
Trebaju im volonteri za sta konkretno ?
Zato sto je kod njih bila opcija automatskog produzenja ugovora da je ih klub htio ostaviti.Sliver wrote:Znate li sta ja ne kontam!? Halil i Crepulja ne obnovise ugovore, a igrase do kraja, u cemu je razlika s Adukorom?
Da su htjeli da ga ostave ostavili bi ga.Bila je prica o tome da je trazio da bude najplaceniji igrac u ekipi, lik ne vrijedi tih para.Sliver wrote:Pa htjeli su barem Crepulju ostaviti. Ne znam sta se moglo promijeniti da ga odjednom ne zele, a ugovorm nema sta traziti vise, valjda.Company85 wrote:Zato sto je kod njih bila opcija automatskog produzenja ugovora da je ih klub htio ostaviti.Sliver wrote:Znate li sta ja ne kontam!? Halil i Crepulja ne obnovise ugovore, a igrase do kraja, u cemu je razlika s Adukorom?
Strucni stab nije bio previse zagrijan, kao nekonstantan I nestabilan sa povredama, po meni onakav profil neophodan u ekipi bio to crepulja ili neki drugi, mekanija I preciznija igra sa takvim igracem u ekipi.Sliver wrote:Pa htjeli su barem Crepulju ostaviti. Ne znam sta se moglo promijeniti da ga odjednom ne zele, a ugovorm nema sta traziti vise, valjda.Company85 wrote:Zato sto je kod njih bila opcija automatskog produzenja ugovora da je ih klub htio ostaviti.Sliver wrote:Znate li sta ja ne kontam!? Halil i Crepulja ne obnovise ugovore, a igrase do kraja, u cemu je razlika s Adukorom?
Ma bice pojacanja tamo 1 ili 2 Juli ne moze niko sarnuti kad su svima ugovori do 30 Juna.mirza_15 wrote:Kad' će ovaj lijevi bek šarnuti? To bi trebalo biti završeno?
Ne razumijem ljude, fino pise da Letic ima ugovor do 30. i kako mogu ocekivati da prije 30. potpise iako je sa ekipom??Dinostula wrote:Ma bice pojacanja tamo 1 ili 2 Juli ne moze niko sarnuti kad su svima ugovori do 30 Juna.mirza_15 wrote:Kad' će ovaj lijevi bek šarnuti? To bi trebalo biti završeno?