Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Herr Flick wrote:Obavezni su koristiti unutrasnju traku ako zele izaci na 2
Nije tacno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

kloniran wrote:
Tomahawk11 wrote:
Herr Flick wrote:Policija bi se obogatila da prate kružne tokove,jbt pa niko ne koristi unutrašnju traku osim auto škole,prave se puni krugovi vanjskom trakom,ako udjes u unutrasnju traku obavezno moraš stat da bi retard koji je s tobom ušao u kruzni izašao na trećem ili četvrtom izlazu,koji konji i retardi,onda kad staneš ovaj iza tebe legne na sirenu
Pa jarane, sta ti imas izlaziti, on vec u toj traci i opali po gasu da se ne bi slucajno ukljucio :-)
Nasi kruzni tokovi su isto mjerenje ciji je veci :roll:
Ne moze biti sve ni neznanje, ima dosta papanluka....ono, sta ja imam vozit unutrasnjom, idem vanjskom i da mi se nije ko uvalio.
pa spoljnja traka uvijek ima prednost nad unutarnjom :mrgreen:
Mislsi, zakon jaceg :mrgreen:
kloniran

#9628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

Tomahawk11 wrote:
i zakonski i tako :mrgreen:

Jbg presjecas mu putanju u slucaju kolizije on je uvijek u pravu iako nije u pravu

isto ko kad ti lopov provali u auto sta god da uradis kriv si :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

kloniran wrote:
Tomahawk11 wrote:
i zakonski i tako :mrgreen:

Jbg presjecas mu putanju u slucaju kolizije on je uvijek u pravu iako nije u pravu

isto ko kad ti lopov provali u auto sta god da uradis kriv si :lol:
Ma jasno, al je to kod nas prevashodno zakon jaceg, tako je i kod onog ko se uvaljuje od Rajlovca, isto da se na ler ljudi ukljucuju, 9/10 tako vozi, ono, da se ne bi prestrojio iz unutrasnje i da izadjes na autoput :-)
zforumas

#9630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

Ma kome ti da se prilagodjavas, drito preko ostrva pa nek se :izet:
beni-bu-man

#9631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

zforumas wrote:Ma kome ti da se prilagodjavas, drito preko ostrva pa nek se :izet:
otaj rad :D

Image
zforumas

#9632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

Tako :mrgreen:
Jedini belaj ako se zadesi konj da pase, kao sto se meni desilo u Albaniji 2014. :mrgreen: (u pola grada konj pase u kruznom, svezan za rasvjetni stub)
Tomahawk11
Globalni moderator

#9633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

pa u ovoj varijanti, ispadne konj na konja :mrgreen:
beni-bu-man

#9634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

zforumas wrote:Tako :mrgreen:
Jedini belaj ako se zadesi konj da pase, kao sto se meni desilo u Albaniji 2014. :mrgreen: (u pola grada konj pase u kruznom, svezan za rasvjetni stub)
meni prosle godina u podgorici ja uso u kruzni a lola da udje, ja naravno ga ne pusta, grana rukama ovo ono buni se
skontam da su crnogorci suvise lijeni da cekaju :D
zforumas

#9635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:pa u ovoj varijanti, ispadne konj na konja :mrgreen:
Ti suti, tebe preticu u tunelu :razz: Samo dzaba smetas na cesti :mrgreen:
commendatore

#9636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

juce policija postavlja u Zenici videonadzor ispod Doma Penzionera - a na Jalijskom mostu kretenoid u srebrnom BMWu skrati kruzni tog iz pravca Obale prema Bilmistu krateci tok kroz suprotni smijer..... tacno oko 13:45.... pa se pitam koji kurac sluzi taj videonadzor.... jebo in mater.....
Tomahawk11
Globalni moderator

#9637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

zforumas wrote:
Jes jes :mrgreen:

Ma mene preticu gdje stignu i to je dobro dok ne budes u situaciji audi+golf5 i oba idu po 180 i ono samo zazmiris i ne znas kud je onaj golf prosao :run:
zforumas

#9638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:
zforumas wrote:
Jes jes :mrgreen:

Ma mene preticu gdje stignu i to je dobro dok ne budes u situaciji audi+golf5 i oba idu po 180 i ono samo zazmiris i ne znas kud je onaj golf prosao :run:
Golf je to jarane...jos ako je im'o kakve naljepnice pfff
Tomahawk11
Globalni moderator

#9639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

Jasta je....onaj prednji lijevi blatobran....ono nesto sareno ko gace....il ko novinu da je zalijepio....ma meni cudno bilo, ja ga prije toga prosao, gusla lik....valjda cekao ovog da se trkaju....auu, kad naletjese :-)
Throttle

#9640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

commendatore wrote:juce policija postavlja u Zenici videonadzor ispod Doma Penzionera - a na Jalijskom mostu kretenoid u srebrnom BMWu skrati kruzni tog iz pravca Obale prema Bilmistu krateci tok kroz suprotni smijer..... tacno oko 13:45.... pa se pitam koji kurac sluzi taj videonadzor.... jebo in mater.....
Da mozemo svi vidjet kako ljude raznose kao ona ubleha s audijem a4 prije 10tak godina ili koliko vec ima
commendatore

#9641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Throttle wrote:
commendatore wrote:juce policija postavlja u Zenici videonadzor ispod Doma Penzionera - a na Jalijskom mostu kretenoid u srebrnom BMWu skrati kruzni tog iz pravca Obale prema Bilmistu krateci tok kroz suprotni smijer..... tacno oko 13:45.... pa se pitam koji kurac sluzi taj videonadzor.... jebo in mater.....
Da mozemo svi vidjet kako ljude raznose kao ona ubleha s audijem a4 prije 10tak godina ili koliko vec ima
joj kad se sjetim kako ona stoka iskomada jadnika..... :|
The BEN10

#9642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by The BEN10 »

drunken tiger wrote:
Kinaski wrote:koliko vas pusti pjesaka na pjesackom, kad vidite da stoji tu ceka da predje ulicu ?
Jedino kod nas niko ne staje.U evropi cim si stao na pjesacki ljudi koce i sa osmjehom te propustaju i vi mi o nekoj kulturi pricate, cuj lafa smeta mu sto neko vozi 5 ispod ogranicenja. Usporova ga satro, zauzet ce mu neko mjesto u basti pa nece imat gdje kaficu popit. Samo vam treba kazne lupati i po dzepu vas udarati.
Stanem redovno osim kada je pješači preko 4 trake (dvije u jednom i dvije u drugom smjeru). Tu ne stajem čisto zbog mamlaza koji voze a na paze pa ne bih volio da budem saučesnik u ubistvu. Stanem da pješak prođe a lola pored mene proleti 100km/h...jednom se desilo ali sreća da je pješak bio tek zagazio na pješački. A najsvježija situacija je kada sam stao na pješački a lik me pošao prestići dok mama vodi curicu za ruku preko pješačkog. Sreća pa mi je prozor bio otvoren i uspio sam nekako mašući rukom kao kolibri da zaustavim ovog hajvana. I tako on stade pored mene i poče da galami na mene kaže lik:" Šta si stao? Šta ih puštaš?" Eto. Baš lijepo.
Ma stoka smo mi od naroda ba. Ja sam takve situacije doživljavao više puta, kao vozač i kao roditelj koji vodi dijete. Stoka od naroda u velikoj mjeri. Kome pravo kome krivo, al tako je.
Kinaski

#9643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Kinaski »

itekakva stoka, obisao sam pola evrope. Nigdje nisam naisao na vecu saobracajnu nekulturu nego ovdje, konkretno propustanje pjesaka na pjesackom.
corsa

#9644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by corsa »

Kinaski wrote:itekakva stoka, obisao sam pola evrope. Nigdje nisam naisao na vecu saobracajnu nekulturu nego ovdje, konkretno propustanje pjesaka na pjesackom.
Trenuto sam na par mjeseci u Bukurestu i bas sam time bio fasciniran. Znaci ide 20 auta brzinom oko 60, pjesak zagazi na zebru svi momentalno koce i niko ne svira ili se buni. Na pocetku sam svaki put zazmirio, kontam sad ce ga raznijeti, dok se nisam navikao. :D Sad sam se jos i ohrabrio pa i ja prelazim. :lol: Ali zato ljudi voze ko nenormalni. Sa semafora svi startaju punim, cini mi se da cijelo vrijem voznje po gradu drze pun gas. I cim se pali zuto na semaforu svi po sireni. Nisam vidio ljude da vise sviraju od ovih rumuna. Da ne bude zabune, ne sviraju pjesacima, ali vozaci izmedju sebe ne prestaju.
tempuser

#9645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Kinaski wrote:itekakva stoka, obisao sam pola evrope. Nigdje nisam naisao na vecu saobracajnu nekulturu nego ovdje, konkretno propustanje pjesaka na pjesackom.
Ocigledno nisi bio u Italiji...
amar1994

#9646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

tempuser wrote:
Ocigledno nisi bio u Italiji...
Turska :lol: :lol: :run:
beni-bu-man

#9647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

amar1994 wrote:Turska :lol: :lol: :run:
ako si u istaMbulu ne isplati se vozakati auto :-)
amar1994

#9648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

beni-bu-man wrote:
amar1994 wrote:Turska :lol: :lol: :run:
ako si u istaMbulu ne isplati se vozakati auto :-)
:D :thumbup:
Nepass

#9649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

corsa wrote:
Trenuto sam na par mjeseci u Bukurestu i bas sam time bio fasciniran. Znaci ide 20 auta brzinom oko 60, pjesak zagazi na zebru svi momentalno koce i niko ne svira ili se buni. Na pocetku sam svaki put zazmirio, kontam sad ce ga raznijeti, dok se nisam navikao. :D Sad sam se jos i ohrabrio pa i ja prelazim. :lol: Ali zato ljudi voze ko nenormalni. Sa semafora svi startaju punim, cini mi se da cijelo vrijem voznje po gradu drze pun gas. I cim se pali zuto na semaforu svi po sireni. Nisam vidio ljude da vise sviraju od ovih rumuna. Da ne bude zabune, ne sviraju pjesacima, ali vozaci izmedju sebe ne prestaju.
Nisi ti bio u egiptu da vidis sta je sviranje.
Prva dva dana moljakao policiju da me prevede preko ceste.
amar1994

#9650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply