Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
SaraFina

#9626 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Daj Hafise, pišeš čisti srpsohrvatski. Nemoj da u HNS prijavim. Ti si istaknut kadar stožerne stranke. Kakvo opismenjavanje. Treba ti tečaj hrvatskog :D
Oh, baš mi je drago da ste to zamijetili. Samo prave žene na prvi pogled uoče romantične i strastvene muškarce kao što sam ja. Već vidim kako trčimo zelenim livadama, prepunim kamilice a vjetar nam raspliće kose. U stvari, moja frizura je izrazito muška radi naglašavanja markantnosti preplanulog lica, ali bi se zato sigurno vijorila vaša kovrčava kosa gospojice Sarafina, uredno oprana šamponom od koprive s dodatkom balzama, dva u jedan.
Jaooo apsolutno romantično. Kakva kamilica, polje smilja, pred žetvu. U zraku aromatični mirisi, a zvjezdan upekao. Po okolnom kamenjaru poskoci, i vidimo klupka poskoka u fazi parenja. Iznad nas sjenku pravi onaj križ na Humu. A mi trčimooooo i trčimooooo dokle god sjenka pada. Onda se ti probudiš!
"Eh pusta mladosti, da mi te vratiti, ona SaraFina mi se u snovima javlja"
Zbog nje bi bio Sejdoooo :) mislim Komšo. Zeljkec!
Šalu na stranu, nikad VI prvu damu ko Sabinu Komšić nećete imati. Ona Čho- ova Bernardica kao da je konj kopitom odvalio u facu. Zato su vama Sarajke tiha patnja :D
SaraFina

#9627 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Neka ba, pustite sad politiku. Mislim da je Sarafina na pola već zbarena 8)
Ti i Zviz ste mi danas u najvećoj konkurenciji za zaHebanciju :D
Hafis

#9628 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:Daj Hafise, pišeš čisti srpsohrvatski. Nemoj da u HNS prijavim. Ti si istaknut kadar stožerne stranke. Kakvo opismenjavanje. Treba ti tečaj hrvatskog :D
Oh, baš mi je drago da ste to zamijetili. Samo prave žene na prvi pogled uoče romantične i strastvene muškarce kao što sam ja. Već vidim kako trčimo zelenim livadama, prepunim kamilice a vjetar nam raspliće kose. U stvari, moja frizura je izrazito muška radi naglašavanja markantnosti preplanulog lica, ali bi se zato sigurno vijorila vaša kovrčava kosa gospojice Sarafina, uredno oprana šamponom od koprive s dodatkom balzama, dva u jedan.
Jaooo apsolutno romantično. Kakva kamilica, polje smilja, pred žetvu. U zraku aromatični mirisi, a zvjezdan upekao. Po okolnom kamenjaru poskoci, i vidimo klupka poskoka u fazi parenja. Iznad nas sjenku pravi onaj križ na Humu. A mi trčimooooo i trčimooooo dokle god sjenka pada. Onda se ti probudiš!
Šalu na stranu, nikad VI prvu damu ko Sabinu Komšić nećete imati. Ona Čho- ova Bernardica kao da je konj kopitom odvalio u facu. Zato su vama Sarajke tiha patnja :D
Ovakve volim.
Ono kad se u početku malo otimaju, reda radi, da ne ispadnu laHke :)
spreca

#9629 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Novak20 wrote:
Vidiš, moje pitanje je bilo upućeno liku koji priča u množini pod kojom on podrazumijeva ko zna šta, a najvjerovatnije mišljenje svog naroda ili većine forumaša. Usput, generalno prosipa mržnju i šovinizam.

FratAre moramo dijeliti........Ne znam zašto tebe tangira moje pitanje osim ako ne razmišljaš kao spreca.
Sovinizmom prosipaju i sire mrznju ovi tvoji iz Krcedina a ne spreca ......sjeto ise se Fojnice ,zato sam ti i spomenuo Ahmice i ostalo.....a Fojnica je mrlja na savjesti bosnjaka i to niko ne odrice kao neki....zato smanji dozivljaj sa tim sovinizmom...svi mi znamo gdje mu je najplodnije tlo
SaraFina

#9630 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Ovakve volim.
Znam da će ti sujeta patiti, no meni Tuzlak zanimljiv, pa navratim na temu zbog njega. Ti si kolateralna šteta u priči :D oprosti!
Alfons Kauders

#9631 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Znam da će ti sujeta patiti, no meni Tuzlak zanimljiv, pa navratim na temu zbog njega. Ti si kolateralna šteta u priči :D oprosti!
:hitna:
seln

#9632 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
seln wrote:
Novak20 wrote:
Koji su bili oni fratri što su ubijeni u Fojnici ?
Vjerovatno isti kao i oni sto su zivi zapaljeni u Banjaluci.
Vidiš, moje pitanje je bilo upućeno liku koji priča u množini pod kojom on podrazumijeva ko zna šta, a najvjerovatnije mišljenje svog naroda ili većine forumaša. Usput, generalno prosipa mržnju i šovinizam.

FratAre moramo dijeliti........Ne znam zašto tebe tangira moje pitanje osim ako ne razmišljaš kao spreca.
Ne znam kako spreca razmislja, pa ti ne mogu reci razmisljamo li isto. NIsam primjetio da prosipa sovinizam... da je zajedljiv, to jeste, ali ne cudi me.
Uz toliku invaziju trolova juzno-istoce srpske alijanse i Dalaj lama bi postao zajedljiv.
A tvoje pitanje me tangira, jer si naveo jedan incident, iako u genocidnoj ima vise nego dovoljno primjera, jer tamo to nije bio incident, vec pravilo.
SaraFina

#9633 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

:mrgreen:
Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Ode laste sa "starog" u ledenu Neretvu. Još će mu hercika otkazati i trebaćemo definitivno hitnu :D
Hafis

#9634 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Ovakve volim.
Haj može. Iskreno, ko bi se na ovoj žegi s bosankom hrv'o.
Valjda vremenom čovjek postaje tankoćutniji, i ne paše mu teško varljiva hrana.

Sad bi mi godilo nešto što čajpri s onom otegnutom ekavicom 8)
SaraFina

#9635 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Ma ja. Kupi ti sebi nevistu in Šumadije srca Srbije doture :)

U pravu si. Za bosanke. Sve si u pravu! Nemoj samo da te radi mene kukom po Neretvi traže. Imala bi grizdodušje :D
Hafis

#9636 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Ma ja. Kupi ti sebi nevistu in Šumadije srca Srbije doture :)

U pravu si. Za bosanke. Sve si u pravu! Nemoj samo da te radi mene kukom po Neretvi traže. Imala bi grizdodušje :D
Ne kontaš ti na koju sam vrstu mislio kad sam rekao otežuću ekavicu. A i kako bi kontala.
Svejedno. Samo, ja i dalje apeliram da je ovo forum i nema zaljubljivanja. Dosta je meni i ovih mojih problema, ne znam gdje vežem.
SaraFina

#9637 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Fakat ne kontam te frajerske fore iz osamdesetih :-)
seln

#9638 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafize, otrese te cura ko slinu. :lol:
Point.

#9639 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Hafis je odavno puko ko lajsna. Otrese ga cura ko djeciju slinu i povuce se poskok pod kamenjar namah. Sto se tice sirokobrijezana, sjetim se Josipu Brozu famAlije sto nije to leglo fasizma sravnio sa zemljom 50-tih vec. Onog fratAra nije sram sto se slikao sa onom rvatskom mladezi, nego sto je uhvacen na slici.
Alfons Kauders

#9640 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Point. wrote:Onog fratAra nije sram sto se slikao sa onom rvatskom mladezi, nego sto je uhvacen na slici.
Jebiga, tesko je skontati internet kada zivis u 1941.
Novak20

#9641 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Martin Raguž za N1: Građani BiH zaslužuju bolje vodstvo

http://ba.n1info.com/a172622/Vijesti/Vi ... na-N1.html

..........."Dok je ovako uređena, odnosno neuređena, BiH i dok jedni imaju državu u državi, a drugi prostor za većinsko odlučivanje u FBiH - Hrvati moraju imati sistematski pristup strateškim pitanjima."

Kakva je budućnost BiH i njenih građana?

"To je suštinsko pitanje. Postoji trajna dilema kada je BiH u pitanju i ona je stalno prisutna. Vrijednosti i ono što je ova zemlja preživjela i ono štu su naši preci preživjeli, su još uvijek toliko jače od svih negativnih stvari da ćemo preovladati. Od toga ne mogu odustati, bez obzira što aktualne stvari dramatično upozoravaju da to nije tako", kazao je Raguž za N1.

Delegat u Domu naroda PS BiH smatra da se okolnosti u svijetu mijenjaju i da će BiH morati pratiti taj trend i oduprijeti se incidentima i manipulativnim obećanjima.

"Crna Gora je ušla u NATO, a Makedonija koja je bila na rubu propasti već ide prema Briselu i NATO-u. Srbija ide ubrzano prema EU. To su okolnosti koji nama neće ostatviti manevarski prostor za bilo kakvu radikalnu opciju i nedaj Bože nekih incidenata. S takvim stvarima se odmah treba obračunati javno i zacementirati evropski put i strpljivo ga graditi bez manipaultivnih obećanja. Ovi građani zaslužuju bolje vodstvo i bolje uslove života",
dječak sa šibicama

#9642 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dječak sa šibicama »

Point. wrote:Sto se tice sirokobrijezana, sjetim se Josipu Brozu famAlije sto nije to leglo fasizma sravnio sa zemljom 50-tih vec.
Nije jbg, i sad ih moras gledati, kako ti drmaju drzavom, sportom, politikom, ekonomijom.

Znam da boli, ali... sto te ne ubije, ojaca te :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9643 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

SaraFina wrote:Ma ja. Kupi ti sebi nevistu in Šumadije srca Srbije doture :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: rekoH mu ja ranije...

Image

jbg kad si pizda u dusHi :mrgreen:
Alfons Kauders

#9644 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Novak20 wrote:Martin Raguž za N1: Građani BiH zaslužuju bolje vodstvo

..........."Dok je ovako uređena, odnosno neuređena, BiH i dok jedni imaju državu u državi, a drugi prostor za većinsko odlučivanje u FBiH - Hrvati moraju imati sistematski pristup strateškim pitanjima."

"To je suštinsko pitanje. Postoji trajna dilema kada je BiH u pitanju i ona je stalno prisutna. Vrijednosti i ono što je ova zemlja preživjela i ono štu su naši preci preživjeli, su još uvijek toliko jače od svih negativnih stvari da ćemo preovladati. Od toga ne mogu odustati, bez obzira što aktualne stvari dramatično upozoravaju da to nije tako", kazao je Raguž za N1.

Delegat u Domu naroda PS BiH smatra da se okolnosti u svijetu mijenjaju i da će BiH morati pratiti taj trend i oduprijeti se incidentima i manipulativnim obećanjima.

"Crna Gora je ušla u NATO, a Makedonija koja je bila na rubu propasti već ide prema Briselu i NATO-u. Srbija ide ubrzano prema EU. To su okolnosti koji nama neće ostatviti manevarski prostor za bilo kakvu radikalnu opciju i nedaj Bože nekih incidenata. S takvim stvarima se odmah treba obračunati javno i zacementirati evropski put i strpljivo ga graditi bez manipaultivnih obećanja. Ovi građani zaslužuju bolje vodstvo i bolje uslove života",
I njega i Ljubica, kao i ostale ANS-ovce, nabijem na kurac! :thumbup:
Point.

#9645 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

dječak sa šibicama wrote:
Point. wrote:Sto se tice sirokobrijezana, sjetim se Josipu Brozu famAlije sto nije to leglo fasizma sravnio sa zemljom 50-tih vec.
Nije jbg, i sad ih moras gledati, kako ti drmaju drzavom, sportom, politikom, ekonomijom.

Mislis športom? Kladionice ne racunam pod ekonomijom. A tu oblast svejedno treba sravniti sa zemljom.
Hafis

#9646 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Point. wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Mislis športom? Kladionice ne racunam pod ekonomijom. A tu oblast svejedno treba sravniti sa zemljom.
Ćući, ćekaj i doćekaćeš :)
Hafis

#9647 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Novak20 wrote:Martin Raguž za N1: Građani BiH zaslužuju bolje vodstvo

I njega i Ljubica, kao i ostale ANS-ovce, nabijem na kurac! :thumbup:
Ja ću žeMski dio. I to isključivo u fertilitetu.
Alfons Kauders

#9648 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: I njega i Ljubica, kao i ostale ANS-ovce, nabijem na kurac! :thumbup:
Ja ću žeMski dio. I to isključivo u fertilitetu.
Posteno! Dok su u HNS-u, sudjeno im je da ih karaju HDZ-ovci.

Malo poljubi i ufati za sisu, mojne na suho.
mO k3

#9649 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Buhahhahajjajaj

Kako mu ga spusti .....
@ sarafina svaka čast na kulturnom spuštanju :mrgreen:
Još će da se radi tebe objesi
mO k3

#9650 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:Fakat ne kontam te frajerske fore iz osamdesetih :-)
Frajer hahhaha .... izvini ko @ hafiz ????
Lol voliš ćele koje svoje testise vide jednom u godini u ogledalu ?? :mrgreen:
Post Reply