Jaooo apsolutno romantično. Kakva kamilica, polje smilja, pred žetvu. U zraku aromatični mirisi, a zvjezdan upekao. Po okolnom kamenjaru poskoci, i vidimo klupka poskoka u fazi parenja. Iznad nas sjenku pravi onaj križ na Humu. A mi trčimooooo i trčimooooo dokle god sjenka pada. Onda se ti probudiš!Hafis wrote:Oh, baš mi je drago da ste to zamijetili. Samo prave žene na prvi pogled uoče romantične i strastvene muškarce kao što sam ja. Već vidim kako trčimo zelenim livadama, prepunim kamilice a vjetar nam raspliće kose. U stvari, moja frizura je izrazito muška radi naglašavanja markantnosti preplanulog lica, ali bi se zato sigurno vijorila vaša kovrčava kosa gospojice Sarafina, uredno oprana šamponom od koprive s dodatkom balzama, dva u jedan.SaraFina wrote:Daj Hafise, pišeš čisti srpsohrvatski. Nemoj da u HNS prijavim. Ti si istaknut kadar stožerne stranke. Kakvo opismenjavanje. Treba ti tečaj hrvatskog
"Eh pusta mladosti, da mi te vratiti, ona SaraFina mi se u snovima javlja"
Zbog nje bi bio Sejdoooo
Šalu na stranu, nikad VI prvu damu ko Sabinu Komšić nećete imati. Ona Čho- ova Bernardica kao da je konj kopitom odvalio u facu. Zato su vama Sarajke tiha patnja