Eto me ba.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Moderator: Benq
Son1 wrote:Daj ti dukat na appstore-u i bit ce to sve pod kontrolom.ortodont wrote:Izbrišem appsync i telefon ne može bootati da si pita, morao restore raditi, sve zbog glupog weather appa, picajzla sam i nervira me kada nešto ne radi.![]()
Sada sa evas0ion 1.2 jailbreak uradio, appsync instalirao i radi (za sada).
No, pitanje je, a čitam neke forume, ljudi imaju dosta problema, brzo dimmanje ekrana, prekid poziva, sms-ova..![]()
Imate li ove probleme?
Usputm, dukat dajem za tapatalk2, kako ga naći (džaba))
I hajde na temu Juventusa, jebo tapatalk.
Na zalost mislim da ne mozes nadograditi vise... Ipak je to 6 godina star telefon.leon25 wrote:prije par dana dobio sam iphone 2G telefon radi ali kada pokusam da instaliram aplikacije sa store-a svaka aplikacija trazi iOS 4 ili veci kod mene je trenutno iOS 3.1.2
posto sam novi u ovome zanima me moze li se nadogradit ovaj iOS 3.1.2 na iOS 4 ili veci na ovom iphonu 2G i ako moze ako neko moze da posalje neki link sa uputama
star ko grckaVertig0 wrote:Na zalost mislim da ne mozes nadograditi vise... Ipak je to 6 godina star telefon.leon25 wrote:prije par dana dobio sam iphone 2G telefon radi ali kada pokusam da instaliram aplikacije sa store-a svaka aplikacija trazi iOS 4 ili veci kod mene je trenutno iOS 3.1.2
posto sam novi u ovome zanima me moze li se nadogradit ovaj iOS 3.1.2 na iOS 4 ili veci na ovom iphonu 2G i ako moze ako neko moze da posalje neki link sa uputama
http://www.itworld.com/personal-tech/30 ... t?page=0,1fosil wrote:Posto nema topica o istom samo kratko pitanje u vezi Apple TV. Ima li ko da je uradio jailbreake i da li je jednostavno kao i sa iphonom?
pročitaj moj post iznad prije nego išta uradiš.Hoshnesh wrote:Pozdrav, moze mala pomoc.
Znam da je izasao novi JB za model kakav imam a to je 3G S ali jos uvijek ga nisam uradio iz razloga predostroznosti. Dok ne vidim da li je JB stabilan.
Mislio sam sacekati jos par dana medjutim danas mi se pojavilo u Settingsu da imam jedan update kad ja tamo pise: iOS 6.1 Software update.
Sta da radim? Da li da ga omogucim ili ne?
Nekom logikom vodjem cini mi se posto mi je telefon JBreikan kontam da cu izgubiti sve sto se tice JBreaka.
Ili da pustim da se update uradi pa onda uradit JB na ovom software-u?
Hvala na pomoci.
Moras ga otkljucati.Ali prvo mu vrati firmware na 5.13 imas upustvo na google-u.I onda otkljucaj.I to imas na googl-u ne mogu ti sad traziti posto aam na telefonu.Al vrlo je jednostavno.digital wrote:Pozdrav radni narode. Imam jedan ogromni problem. Naime imam iphone 3gs i na njemu iOS 6.1 Urađen je jailbreak i kao hacktivated je.. ali "kao" kada nema sima kaže no sim, a kada ubacim kaže ko iz stopa no service? Da li mu ima pomoći? Da li je neko imao sličnih problema? ah da na njemu je modem firmware 06.15.00 Na njemu je cydia sve ok radi, ali nema signala. :/
Hvala unaprijed.
Pomagaj ako boga znašvivax wrote:Moras ga otkljucati.Ali prvo mu vrati firmware na 5.13 imas upustvo na google-u.I onda otkljucaj.I to imas na googl-u ne mogu ti sad traziti posto aam na telefonu.Al vrlo je jednostavno.digital wrote:Pozdrav radni narode. Imam jedan ogromni problem. Naime imam iphone 3gs i na njemu iOS 6.1 Urađen je jailbreak i kao hacktivated je.. ali "kao" kada nema sima kaže no sim, a kada ubacim kaže ko iz stopa no service? Da li mu ima pomoći? Da li je neko imao sličnih problema? ah da na njemu je modem firmware 06.15.00 Na njemu je cydia sve ok radi, ali nema signala. :/
Hvala unaprijed.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Znaci i Ti si popushio foru od Apple-adigital wrote:pročitaj moj post iznad prije nego išta uradiš.Hoshnesh wrote:Pozdrav, moze mala pomoc.
Znam da je izasao novi JB za model kakav imam a to je 3G S ali jos uvijek ga nisam uradio iz razloga predostroznosti. Dok ne vidim da li je JB stabilan.
Mislio sam sacekati jos par dana medjutim danas mi se pojavilo u Settingsu da imam jedan update kad ja tamo pise: iOS 6.1 Software update.
Nekom logikom vodjem cini mi se posto mi je telefon JBreikan kontam da cu izgubiti sve sto se tice JBreaka.
Hvala na pomoci.
Drama spušio, nema šanse da se ovo popravi, čitav dan radim jailbreak, fazoni ovo onoHoshnesh wrote:Znaci i Ti si popushio foru od Apple-adigital wrote:pročitaj moj post iznad prije nego išta uradiš.Hoshnesh wrote:Pozdrav, moze mala pomoc.
Hvala na pomoci.
Sva sreca ja od sad prvo pitam sta god da radim.
Skines itunes 10.4digital wrote:Drama spušio, nema šanse da se ovo popravi, čitav dan radim jailbreak, fazoni ovo onoHoshnesh wrote:Znaci i Ti si popushio foru od Apple-adigital wrote: pročitaj moj post iznad prije nego išta uradiš.
Sva sreca ja od sad prvo pitam sta god da radim.znači hopeless brate.
nemam shsh od druga je telefon, prije mu je bio ios 4SAID5 wrote:Dupli
Evo kako da spustis bb na 5.13digital wrote:Pomagaj ako boga znašvivax wrote:Moras ga otkljucati.Ali prvo mu vrati firmware na 5.13 imas upustvo na google-u.I onda otkljucaj.I to imas na googl-u ne mogu ti sad traziti posto aam na telefonu.Al vrlo je jednostavno.digital wrote:Pozdrav radni narode. Imam jedan ogromni problem. Naime imam iphone 3gs i na njemu iOS 6.1 Urađen je jailbreak i kao hacktivated je.. ali "kao" kada nema sima kaže no sim, a kada ubacim kaže ko iz stopa no service? Da li mu ima pomoći? Da li je neko imao sličnih problema? ah da na njemu je modem firmware 06.15.00 Na njemu je cydia sve ok radi, ali nema signala. :/
Hvala unaprijed.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja sam tražio, gdje ima, nemoj samo reći appstore?!Curve wrote:
PS. Ko je nedavno trazio tapatalk 2? Evo ima se skinut zadnja verzija..