Desavanja u Hrvatskoj
- zg1911
#9626 Re: Desavanja u Hrvatskoj
petrov pop, karamarko spijun, milanovic budala al opet kad se sjetim one bahatosti, onog lopovluka... za poziciju sljama broj 1 mu je konkurencija samo tudjman (+ gojko i ekipa)
- dale cooper
#9627 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To ne dovodim u pitanje. Hoću da kažem da je u svemu tome imao stila i prefinjenosti.zg1911 wrote:petrov pop, karamarko spijun, milanovic budala al opet kad se sjetim one bahatosti, onog lopovluka... za poziciju sljama broj 1 mu je konkurencija samo tudjman (+ gojko i ekipa)
- It_is_a_Leclerc
#9628 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Milanović budala
Svačeg u božijoj bašči.
Svačeg u božijoj bašči.
- zg1911
#9629 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a nego sta je nego budala? nakon onakvog sanaderom i brojnim aferama opterecenog hdz-a on ih svojom nesposobnom vladom vrati na vlast. kad ih je trebalo satrat budala se okruzila budalama ala "privuci cemo investicije" grcicem koji je toliki investicija privukao da smo vise uplatili u nego povukli iz eu kase, smecem od mrsica koji pogoduje krupnom kapitalu priskrbljujuci im besplatnu radnu snagu, celavim govnom od marasa koji je ministar poduzetnistva bez dana radnog staza u istom, vargom iza kojeg su svaki dan nicale afere itd itd. nego ces ti sad iz bih meni govorit da on nije budala jer je bice bio ok prema bih?
a ja cak vjerujem da on (milanovic) nije lopov. eto onda koliko je ta budaletina nesposobna
u gunji poplave a on kaze da zna kako jer je i njemu pukla cijev u stanu
a ja cak vjerujem da on (milanovic) nije lopov. eto onda koliko je ta budaletina nesposobna
- bingov buraz
#9630 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Milanovic=Lagumdzija
- Lincoln-Burrows
#9631 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Reko je također i da su stanovnici morali kod osiguravajućih društavazg1911 wrote:
osigurati kuće, je da to nešto košta ali.....
- zg1911
#9632 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a eto u takvoj situaciji ti taman treba premijer koji ce ti popovat
komad budale i tocka. izgubit svaki put od karamarka za kojeg se svi valjda slazemo da je budala i koji je elokventa koliko i dijete iz 3. c
komad budale i tocka. izgubit svaki put od karamarka za kojeg se svi valjda slazemo da je budala i koji je elokventa koliko i dijete iz 3. c
-
Moenx
#9633 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne znam onokad se Milanovic zanese onako emotivno ja bacam flasezg1911 wrote:a nego sta je nego budala? nakon onakvog sanaderom i brojnim aferama opterecenog hdz-a on ih svojom nesposobnom vladom vrati na vlast. kad ih je trebalo satrat budala se okruzila budalama ala "privuci cemo investicije" grcicem koji je toliki investicija privukao da smo vise uplatili u nego povukli iz eu kase, smecem od mrsica koji pogoduje krupnom kapitalu priskrbljujuci im besplatnu radnu snagu, celavim govnom od marasa koji je ministar poduzetnistva bez dana radnog staza u istom, vargom iza kojeg su svaki dan nicale afere itd itd. nego ces ti sad iz bih meni govorit da on nije budala jer je bice bio ok prema bih?
Jeste da se zapetlja u tih pet sest minuta ali onda na kraju napravi onu bezveznu tako da niko ne zna ni da li je poso ni da li je doso
Ali opet jedna jako interesantna stvar: zasto tako lako mi (u ovom slucaju u nizu tih drzava vidim BIH i Hrvatsku mozda je to slicno i u drugim zemljama) oprastamo nekim supcicima koji su svoj profil zivotni ukrasili time da imaju bedz nacionalne stranke , a ustvari su samo ono sto sam gore naveo, dok sdpovci i svi ti klinci ljevice nikad nisu u milosti javnog mnjenja
..... DAkle politicar i bilo kakva uspjesna licnost ce se uvijek bolje snaci kao desnicar nego li ljevicar
To je manje vise tako , praticno svi ce na koljena tom desnicaru ali ljevicaru pa nije da se ne vjeruje nije da nekad i te snage zasijaju , ali da se ljevicarima oprosti sve ono sto se desnicarima oprasta to nikako
Evo bas Milanovic i Sanader-- Milanovic onako bezveze niko ga ne sljivi bar sto sam ja skonto, Sanadera opet mnogi gotive on je glavni akter mnogih humoreski -- i to u cijelom dijapazonu svih njegovih ---- necu pogrijesiti ako cu reci ------- tamnih dijela
Znaci na ledja ljevicara sve, a desnicari uvijek umiveniu i sjaje i imaju obraz
Ali recimo mislim da se ljevicari trebaju ozbiljno pozabaviti time da su izgubljeni u vremenu i prostoru , pa otprilike svi imaju neke svoje mane
- zg1911
#9634 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pobrkao si loncice ako mislis zbog ovih caca se vraca sprdacina da sanadera itko simpatizira. sanader je u dan danas medju najomrazenijim politicarima, i to u svakoj anketi javnog mnijenja. karamarko, milanovic, sanader i kategorija svi politicari ti drze vrh
milanovic nije ni blizu iskvaren ko sanader, ali ja kao ljevicar se u nj mogu i jesam razocarao. u sanadera kao i ostatak lopova iz hdz-a se ne mogu razocariti jer sam u startu svjestan kakav je to olos
milanovic nije ni blizu iskvaren ko sanader, ali ja kao ljevicar se u nj mogu i jesam razocarao. u sanadera kao i ostatak lopova iz hdz-a se ne mogu razocariti jer sam u startu svjestan kakav je to olos
- Zokipfc
#9635 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Izvor: IndexSkupina fašista napala prosvjednike protiv mise za Pavelića, letjele šake i kante za smeće
Piše: M.Č.
Objavljeno prije 45 minuta
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova
Skupina fašista napala prosvjednike protiv mise za Pavelića, letjele šake i kante za smeće
Foto: Index
U BAZILICI Srca Isusova u Palmotićevoj ulici upravo počinje misa zadušnica za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Inicijativa "Protiv fašizma" organizirala je zato prosvjed protiv rehabilitacije njegovog lika i djela, a tijekom njihovog okupljanja napala ih je skupina fašista, piše N1.
Kako tvrdi jedan od organizatora prosvjeda, Marko Milošević iz Radničke fronte, došlo je do fizičkog obračuna skupine fašista i antifašista tek stotinjak metara od mjesta prosvjeda.
"Na nekoliko stotina metara odavde napala nas je grupa od deset do 15 fašista i pokušala doći do slabijih dijelova naše povorke. Izmijenile su se šake i udarci, a gađali su nas i metalnim kantama za smeće. Nisu očekivali organiziraniji otpor. Nakon razmjene udaraca povukli su se glavom bez obzira.
Elementi fašizma nisu nipošto nestali. Dapače moglo bi se reći da je 2015. pokazala da su samo još jači. Dolaskom nove vlade u nekim stvarima možemo biti sigurni da će se ovaj trend samo nastaviti", rekao je Milošević.
Podsjetimo u spomenutoj se bazilici već godinama održava misa za ustaškog poglavnika, a tek zadnjih nekoliko godina građani su počeli reagirati demonstracijama protiv rehabilitacije njegovog lika i djela.
Nisam znao da se jos uvijek odrzavaju javne mise za Pavelica
- Better Man
#9636 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Danapnja sjednica Sabora je jasno stavila do znanja da nova vlast želi povratak ustaških naziva i simbola. Svojim prijedlozima je to i najavio novi predsjednik sabora. Prste u svemu tome ima Hrvatska crkva, koja je leglo najvećih fašista, nacionalista, rasista itd. predvođenih Bozanićem, koji su sigurno piritisnuli Božu Petrova i ucjenili da mora samo s HDZ-om koalirati i praviti vlast. Ne bi me čudilo da su mu zaprijetili i likvidacijom. Ove stvari se moraju istražiti. Samo prisustvo Bozanića danas u Saboru jasno potvršuje sve ovo.
- annoy
#9637 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Odmah su krenuli s pokazivanjem velicine spolovila kroz beznacajno mijenjanje naziva... Koga briga kako ce se zvati sabor 
-
Kitrona
#9638 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zokipfc wrote: Nisam znao da se jos uvijek odrzavaju javne mise za Pavelica
A o kojim misama ti znas nesto?
Mise se odrzavaju za _sve_ duse, naravno ukljucujuci i gresne. Prema vjerovanju Crkve Bog daje konacnu rijec o necijoj odgovornosti za djela na zemlji a tu nikakvog uticaja povijesna znanost ili ono sto su nas ucili tzv. "drustveno-politicki radnici".
-
Kitrona
#9639 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Better Man wrote:Danapnja sjednica Sabora je jasno stavila do znanja da nova vlast želi povratak ustaških naziva i simbola. Svojim prijedlozima je to i najavio novi predsjednik sabora. Prste u svemu tome ima Hrvatska crkva, koja je leglo najvećih fašista, nacionalista, rasista itd. predvođenih Bozanićem, koji su sigurno piritisnuli Božu Petrova i ucjenili da mora samo s HDZ-om koalirati i praviti vlast. Ne bi me čudilo da su mu zaprijetili i likvidacijom. Ove stvari se moraju istražiti. Samo prisustvo Bozanića danas u Saboru jasno potvršuje sve ovo.
Ti znaš da sa fašizmom nema pregovora i nema suživota?
Ako je današnja sjednica Sabora "jasno stavila na znanje" - nije jasno šta rade predstavnici ljevičara u tom istom Saboru, zašto ne idu u šume organizirati ustanak, vršit diverzije? Kako mogu davati legitimitet ustaškoj vlasti?
- zg1911
#9640 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pretjerujete! kakav sad ustašluk? činjenica jest da se sabor i puno ranije od onih godinu dana u ndh nazivao hrvatski državni sabor, prvi put kad je predstavljen, 1948. se tako zvao
sama promjena imena je nevažna a samim time i nepotrebna
sama promjena imena je nevažna a samim time i nepotrebna
- annoy
#9641 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Naravno, misa za Pavelica je iz cisto altruistickih vjernickih pobuda. Sigurna sam da ekipa koja uplacuje tu misu uplati jednu i za Tileta
-
Kitrona
#9642 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kao što rekoh - Crkva i najvećim grešnicima služi mise. čak i onima sa kojima nije bila u dobrim odnosima:annoy wrote:Naravno, misa za Pavelica je iz cisto altruistickih vjernickih pobuda. Sigurna sam da ekipa koja uplacuje tu misu uplati jednu i za Tileta
Na Velom Ižu služena misa za Tita
http://www.057info.hr/vijesti/2011-05-2 ... sa-za-tita
- zg1911
#9643 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zar ćemo na primjeru nekolicine budalaša trabunjat o ustašizaciji hrvatske? pa sama činjenica da se skupilo podjednako toliko kontraša govori dovoljno. ako ćemo tako suditi na primjeru par nebitnjakovića, onda o bih možemo pričati kao o "leglu radikalnih muslimana", "isil-u u srcu Europe" itdannoy wrote:Naravno, misa za Pavelica je iz cisto altruistickih vjernickih pobuda. Sigurna sam da ekipa koja uplacuje tu misu uplati jednu i za Tileta
kao što se crkva ne bi trebala uplitat u poslove države tako se država ne ne bi trebala uplitat u poslove crkve. uostalom, misa za pavelića se održavala i u vrijeme komunizma
- annoy
#9644 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ja nisam nigdje spomenula nikakvu "ustasizaciju" i opcenito ne volim takve paranoidne konstrukcije, al da to uplacivanje misa nema veze s politikom, to ne pusim
- zg1911
#9645 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jesam ja, a izgledalo mi je da si se referirala na moj post
a takvo uplaćivanje misa ima veze s nedostatkom sivih stanica, ne s politikom. i hdz i ostale parlamentarne stranke su se odrekle Pavelića (što ne znači da među njima nema ljudi koji intimno poštuju taj režim, al ne smije se na glas)
a takvo uplaćivanje misa ima veze s nedostatkom sivih stanica, ne s politikom. i hdz i ostale parlamentarne stranke su se odrekle Pavelića (što ne znači da među njima nema ljudi koji intimno poštuju taj režim, al ne smije se na glas)
-
Moenx
#9646 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa dobro to sto ti imas jasan stav i jasnu politicku orjentaciju ne znaci ipak da ne postoji indikativna tendencija golemog dijela javnog mnjenja da se ponasa bas tako da su joj likovi iz nekog tamo HDZ ili ako hoces SDA cak i kao kriminalci prihvatljivizg1911 wrote:pobrkao si loncice ako mislis zbog ovih caca se vraca sprdacina da sanadera itko simpatizira. sanader je u dan danas medju najomrazenijim politicarima, i to u svakoj anketi javnog mnijenja. karamarko, milanovic, sanader i kategorija svi politicari ti drze vrh
Naravno ne iskljucujem mogucnost vlastite pogreske ali naprosto ljudi se mozda i plase tog ljevicarstva
Na kraju i opravdano kako je moguce da jedna od najplementiijih ideja ovjecanstva uvijek padne tako nisko u gro slucajeva svog nastanka
- ronnie
#9647 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisi ti ali premijer (dosadašnji) Milanović ukazuje narodu na tu opasnost.annoy wrote:Ja nisam nigdje spomenula nikakvu "ustasizaciju" i opcenito ne volim takve paranoidne konstrukcije, al da to uplacivanje misa nema veze s politikom, to ne pusim
Mise i jesu za griješnike a ne za svetce. Sa crkvenog stajališta sve je ispravno. Mislim naravno na katoličku crkvu.Kitrona wrote:Kao što rekoh - Crkva i najvećim grešnicima služi mise. čak i onima sa kojima nije bila u dobrim odnosima:annoy wrote:Naravno, misa za Pavelica je iz cisto altruistickih vjernickih pobuda. Sigurna sam da ekipa koja uplacuje tu misu uplati jednu i za Tileta
Na Velom Ižu služena misa za Tita
http://www.057info.hr/vijesti/2011-05-2 ... sa-za-tita
- mayab
#9648 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Prve (ozbiljne) mjere lovoljubne koalicije....
-
_drunken_santa_
#9649 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zokipfc wrote:Izvor: IndexSkupina fašista napala prosvjednike protiv mise za Pavelića, letjele šake i kante za smeće
Piše: M.Č.
Objavljeno prije 45 minuta
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova
Skupina fašista napala prosvjednike protiv mise za Pavelića, letjele šake i kante za smeće
Foto: Index
U BAZILICI Srca Isusova u Palmotićevoj ulici upravo počinje misa zadušnica za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Inicijativa "Protiv fašizma" organizirala je zato prosvjed protiv rehabilitacije njegovog lika i djela, a tijekom njihovog okupljanja napala ih je skupina fašista, piše N1.
Kako tvrdi jedan od organizatora prosvjeda, Marko Milošević iz Radničke fronte, došlo je do fizičkog obračuna skupine fašista i antifašista tek stotinjak metara od mjesta prosvjeda.
"Na nekoliko stotina metara odavde napala nas je grupa od deset do 15 fašista i pokušala doći do slabijih dijelova naše povorke. Izmijenile su se šake i udarci, a gađali su nas i metalnim kantama za smeće. Nisu očekivali organiziraniji otpor. Nakon razmjene udaraca povukli su se glavom bez obzira.
Elementi fašizma nisu nipošto nestali. Dapače moglo bi se reći da je 2015. pokazala da su samo još jači. Dolaskom nove vlade u nekim stvarima možemo biti sigurni da će se ovaj trend samo nastaviti", rekao je Milošević.
Podsjetimo u spomenutoj se bazilici već godinama održava misa za ustaškog poglavnika, a tek zadnjih nekoliko godina građani su počeli reagirati demonstracijama protiv rehabilitacije njegovog lika i djela.
Nisam znao da se jos uvijek odrzavaju javne mise za Pavelica
Sramota bi bilo zaboraviti covjeka koji je stvorio modernu hrvatsku.
- dalmatinka
#9650 Re: Desavanja u Hrvatskoj
_drunken_santa_
Sramota bi bilo zaboraviti covjeka koji je stvorio modernu hrvatsku.