Izrael je opet pocinio zlocin!
- _mufljuz_
#9627 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
fakat je vise degutantno smijesno istinito i ocigledno....Grover wrote:
nikad nize nacifasisticko-cionisticke maske nisu pale....
ko nekad se malo i skrivalo i suptilnije radilo - al ovo danas je vise stvarno ocevidno kak' bi bratja rvati rekli
-
5 0 5
#9628 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
zasto? americka podrska izraelu nikad nije bila upitna. jedini period kada su i palestinci koliko toliko imali ravnopravan status je bilo za vrijeme klintonovih pregovaranja. i tada je arafat napravio gresku od koje se palestina nikad nije oporavila. ako se sjecas klinton je rekao arafatu nesto kao, "ja sam luzer i ti si taj koji me je napravio luzerom." poslije toga nikad nije bilo isto za palestince._mufljuz_ wrote: fakat je vise degutantno smijesno istinito i ocigledno....
nikad nize nacifasisticko-cionisticke maske nisu pale....
ko nekad se malo i skrivalo i suptilnije radilo - al ovo danas je vise stvarno ocevidno kak' bi bratja rvati rekli
-
Martinez_
#9630 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Gde su forumski amerikanofili na ovoj temi, puštaju li avaza?

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9631 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
na drugoj su temi 
- animals
#9632 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
mO k3 wrote:http://www.tagesschau.de/ausland/angrif ... l-100.htmlanimals wrote:Navijaci, tj. djecurlija Turskog porijekla, uletila u teren i igraci ih onda namlatili..i jos ce najebati kad ih zakon dohvati..mO k3 wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=1523295964566012
Pa ko je koga napao mamu im ...
Ovaj video obavezno dalje dijeliti
malo su glupo to napravili..
Ne pratite izgleda o kojem slucaju se radi !!!
Mediji na zapadu su prenijeli da su igraci Haife napadnuti , mada ovaj snimak pokazuje drugacije ko je koga prvi napao
Pa utakmica se igrala u Salzburgu, izmedju Lile i Haife..normalno da svaki upad navijaca, a posebno ovaj, kad je grupica simpatizera Palestine, uletjela na teren sa zastavama Palestine. mora ostro osuditi, jer navijaci nemaju sta traziti na terenu..istina je da su igraci Haife agresivno reagovali i prvi napali te navijace. ali svi mediji osudjuju te huligane, jer sta bi bilo da svaka budala moze uletjeti na teren..i sve i jedan politicar u Austriji je ostro osudio upad ti navijaca i traze se ostre sankcije protiv ti navijaca..tako da ce najebati sigurno..
- mO k3
#9634 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
@ animals u tom trenutku kada bih ja stajao na terenu i vidio da ulice grupa simpatizera palestine ne bih na ovakav način reagovao kao igrači znaci agresivno , nego bi pustio redare da urade svoj posao i gledao da situacija na eskalira
Ali ti očito podržavaš genocid nad Palestincima
Ali ti očito podržavaš genocid nad Palestincima
- animals
#9635 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
[quote="mO k3"]@ animals u tom trenutku kada bih ja stajao na terenu i vidio da ulice grupa simpatizera palestine ne bih na ovakav način reagovao kao igrači znaci agresivno , nego bi pustio redare da urade svoj posao i gledao da situacija na eskalira
Ali ti očito podržavaš genocid nad Palestincima[/quote
Ne bi ni ja, i ja bi se sklonio i cekao da policija odradi posao..ali neki igraci Haife, nisu tako reagovali..ne podrzavam ja nikoga, samo sam napisao da ne moze svako kako mu se prohtije upadati na teren i prekidati utakmicu..ako je to za tebe podrzavanje genocida, onda jebiga..nisu igraci uletjeli na tribine, vec balavci uletjeli na teren..
Ali ti očito podržavaš genocid nad Palestincima[/quote
Ne bi ni ja, i ja bi se sklonio i cekao da policija odradi posao..ali neki igraci Haife, nisu tako reagovali..ne podrzavam ja nikoga, samo sam napisao da ne moze svako kako mu se prohtije upadati na teren i prekidati utakmicu..ako je to za tebe podrzavanje genocida, onda jebiga..nisu igraci uletjeli na tribine, vec balavci uletjeli na teren..
- animals
#9637 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakve veze imaju BIH i PalestinaGrover wrote:
-
rangoj
#9638 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koja BiH? Ja tu ne vidim zastavu BiH...animals wrote:Kakve veze imaju BIH i PalestinaGrover wrote:samo u nekim fanatickim mozgovima..
-
isx
#9639 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Potrudi se da vidiš.rangoj wrote: Koja BiH? Ja tu ne vidim zastavu BiH...
-
5 0 5
#9640 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne vidim ni ja, ali vidim grb Republike Bosne i Hercegovine.rangoj wrote:Koja BiH? Ja tu ne vidim zastavu BiH...animals wrote:Kakve veze imaju BIH i PalestinaGrover wrote:samo u nekim fanatickim mozgovima..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9641 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
mene sve ovo skupa podjsjeća na sofisticirani safari 
- vatrogasac
#9642 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Imaš u knjizi..... Fi Zilali sureti Tawba str. 62. i 63.animals wrote:
Kakve veze imaju BIH i Palestinasamo u nekim fanatickim mozgovima..
Pakistan 1994, drugo izdanje, Izdao centar za medije Šehid Azzam.
- kamen spoticanja
#9643 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Turska humanitarna organizacija IHH, koja je organizovala konvoj pomoci Mavi Marmara prije par godina, najavljuje novi konvoj pomoci koji ce za Gazu ici pod pratnjom turske vojske
-
mehanika
#9645 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Stradanja Bošnjaka i genocid u Bosni su se desili zbog Izraela i odnosa svijeta prema onome što radi Izrael, jer su srbi vidjeli da onaj ko ima enormnu prednost u naoružanju, a nema obraza, može raditi šta hoće.
Last edited by mehanika on 26/07/2014 20:03, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#9646 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Erdogana sam simpatizirao veoma jako do onog kobnog incidenta sa humanitarcima. Verbalno laprdanje, povlacenje ambasadora i jos nes sice je bio Turcinov odgovor. Nakon toga, a i price o BiH mu zadnje vrijeme, ja vise Bakiru vjerujem nego njemu ...
- p206
#9647 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
čovjek je realan u svojim zahtjevima, i jedino što je mogao uraditi je upravo ovo... ispaliti nekoliko hiljada raketa na Izrael da bi svijet vidio u kakvim uslovima žive i kakav je to zatvor-najveći na svijetu (od 1,8 miliona ljudi )Baqiyah wrote:"BBC HARDtalk - Khaled Meshaal - Leader of Hamas (25/7/14)"
http://www.youtube.com/watch?v=_z3aRM0er48
- insomnia78
#9649 Izrael je opet pocinio zlocin!
A zbog cega se desilo stradanje Bosnjaka i genocid u Drugom svjetskom ratu, tad nije bilo Izraela?mehanika wrote:Stradanja Bošnjaka i genocid u Bosni su se desili zbog Izraela i odnosa svijeta prema onome što radi Izrael, jer su srbi vidjeli da onaj ko ima enormnu prednost u naoružanju, a nema obraza, može raditi šta hoće.
Nemojte hljeba vam praviti bezvezne paralele, imamo mi svoj "izrael"
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- p206
#9650 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
http://www.huffingtonpost.com/2014/07/2 ... 20231.html
pogledajte ovo... smiješno, i patetično... i ovo kao gledanija televizija
da Bog da se raspadao u mukama
pogledajte ovo... smiješno, i patetično... i ovo kao gledanija televizija
da Bog da se raspadao u mukama