Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nanda_

#9626 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

hz__semir wrote:Ako je vjerovati transfermarkt-u, član je Radnika iz Sesveta u 3. Ligi Zapad :? :?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dalib ... 92812.html

Prvi red, treći "džep":
Image
Da nije mozda prvi red 2 djep s lijeva na desno,steta velika mislim da je jedan od mnogih talenata koji su propali :|
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9627 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

tek mu je 19 godina, tako da nije jos prop'o :D
nanda_

#9628 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

leet wrote:tek mu je 19 godina, tako da nije jos prop'o :D
Zar nema vise al hajd nebitno kako nije propo kad je otisao u hrvatsku a niko ovdje nezna gdje igra :-)
Obuca9

#9629 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

nanda_ wrote:
hz__semir wrote:Ako je vjerovati transfermarkt-u, član je Radnika iz Sesveta u 3. Ligi Zapad :? :?

Prvi red, treći "džep":
Image
Da nije mozda prvi red 2 djep s lijeva na desno,steta velika mislim da je jedan od mnogih talenata koji su propali :|
Prvi red, prvi džep - glavonja u bijeloj trenerci
Prvi red, drugi džep - nekakav levat u crvenoj trenerci
Prvi red, treći džep - Dalibor Pandža.
Baja_Zvjerka

#9630 Re: FK Sarajevo

Post by Baja_Zvjerka »

pravda za Sarajevo

#9631 Re: FK Sarajevo

Post by pravda za Sarajevo »

Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=5&kat=10&vijest=51221

Kao sto vidite, sve navijacke grupe su maksimalno ismijane, pa mislim da je vrijeme i da se mi registrujemo i kazemo svoju verziju price.
nanda_

#9632 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

hz__semir wrote:
nanda_ wrote:

Prvi red, treći "džep":
Image
Prvi red, prvi džep - glavonja u bijeloj trenerci
Prvi red, drugi džep - nekakav levat u crvenoj trenerci
Prvi red, treći džep - Dalibor Pandža.
A da upravu si, ja odo na ovog sto sjedi prvi red 2 djep :skoljka: :thumbup:
GandalfSivi

#9633 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

pravda za Sarajevo wrote:Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:

Kao sto vidite, sve navijacke grupe su maksimalno ismijane, pa mislim da je vrijeme i da se mi registrujemo i kazemo svoju verziju price.
Jedna sasvim realna analiza...
extraordinary

#9634 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

I meni se čini da je analiza dosta realna.
Obuca9

#9635 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Kad smo već kod Pandže, maloprije ga vidjeh šetka se Ferhadijom, ali ga boli briga, on ne mora hrenovke jesti :D
Baltazar_khan

#9636 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Munir Talović kandidat za predsjednika FK Sarajevo
Sutra će se održati druga sjednica pomenute radne grupe na kojoj bi se trebalo pojaviti barem jedno ime odnosno kandidat za vruću stolicu koševskog premijerligaša

Skupština Fudbalskog kluba Sarajevo bit će održana do kraja godine. Iako datum nije definiran, ona će biti održana između 24. i 27. decembra. Do tada će proširana radna grupa koja broji 13 članova pokušati naći čovjeka koji će u narednom periodu obnašati funkciju predsjednika Sarajeva, a potom će Skupština odlučiti da li će prihvatiti njihov prijedlog.

Sutra će se održati druga sjednica pomenute radne grupe na kojoj bi se trebalo pojaviti barem jedno ime odnosno kandidat za vruću stolicu koševskog premijerligaša. Kako sada stoje stvari kandidata za predsjednika UO FK Sarajevo neće biti baš puno.

Prema saznanjima SCsport.ba jedan od kandidata za prvog čovjeka tima sa Koševa bit će Munir Talović, inače, prodekan Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i predsjednik Tehničke komisije N/FS BiH. Talović je izabran u Upravni odbor bordo tima na posljednjoj Skupštini i on je jedan od rijetkih koji je ostao u UO.

“Trenutno se nalazim u Varšavi gdje sam dobio sličnu informaciju da su neki ljudi u kriznom štabu u kojem se nalazim i ja spominjali moje ime. Iskreno to mi veoma laska, ali to je preveliko opterećenje. Očekujem da će se svi zaljubljenici Sarajeva priključiti i uključiti kako bi pomogli Sarajevu. Ja smatram da ima boljih od mene. Sarajevu je potreban čovjek koji će odmah djelovati i neko ko će donijeti novac. Nadam se da neće slovo pasti na jedno ime i da će biti mnogo onih kojima je bordo boja u srcu. Za sada je to moj stav”, kaže za SCsport.ba Talović.
samo_ovaj_put

#9637 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

jos kad bi neko preveo tekst da i mi nepismeni procitamo tu analizu :D
pravda za Sarajevo

#9638 Re: FK Sarajevo

Post by pravda za Sarajevo »

GandalfSivi wrote:

Jedna sasvim realna analiza...
Mislim da nbi bilo OK da se svi registrujemo na ovom sajtu i ostavimo svoje komentare!!!
DON_eARL

#9639 Re: FK Sarajevo

Post by DON_eARL »

Vidjoh u Avazu danas preview Sporta, Paja na slici i nesto vezano za FKS i Inter. :?:
Charuga
Globalni moderator

#9640 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Greska ..
Last edited by Charuga on 08/12/2010 10:34, edited 2 times in total.
Obuca9

#9641 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

DON_eARL wrote:Vidjoh u Avazu danas preview Sporta, Paja na slici i nesto vezano za FKS i Inter. :?:
Ma priča za malu djecu. Tako je bilo i 2003., pomoći će nam Inter, poslaće nam igrače, poslaće ovo, ono, a na kraju ništa.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#9642 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Paja ublehaš
Reglan

#9643 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

1946 wrote:Paja ublehaš
Bombas samoubica :lol:
extraordinary

#9644 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

E čuj Inter nam pomoći. Koga da nam pošalju, Materazzija i Biabianya?:D
Neelix

#9645 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

bez Etoa i Cesara ne prihvatamo nikakvu saradnju :D
Charuga
Globalni moderator

#9646 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način. Nažalost, to je klub koji ima veliku armiju navijača koja zaslužuje bolji klub. Ono što bih ja bio spreman učiniti je da moj Olimpic, promijeni ime u npr. "Sarajevo 1946", pa i da promijeni boju dresova u bordo i nastavi nastupati pod novim imenom, a armija navijača bi dobila klub za koji bi mogla nastaviti navijati i bodriti ga. Taj klub bi bio postavljen na realnim osnovama da opstane i postane ozbiljan i respektabilan klub, te kao takav nastavi sa radom i uspjesima kako na našoj tako i na medjunarodnoj sceni. Ovakvih slučajeva ima dosta u svijetu i ne bi bilo prvi put da se ovako nešto desi."

http://www.olimpik.ba/cms/index.php?id=0,1073,0,0,1,0
KPNCTNJAH

#9647 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Pomoci ce nam Inter, Moratti ce nam poslati Beniteza u tom slucaju Mirza ostani :D
Neelix

#9648 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

Plavih_11 wrote:I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način. Nažalost, to je klub koji ima veliku armiju navijača koja zaslužuje bolji klub. Ono što bih ja bio spreman učiniti je da moj Olimpic, promijeni ime u npr. "Sarajevo 1946", pa i da promijeni boju dresova u bordo i nastavi nastupati pod novim imenom, a armija navijača bi dobila klub za koji bi mogla nastaviti navijati i bodriti ga. Taj klub bi bio postavljen na realnim osnovama da opstane i postane ozbiljan i respektabilan klub, te kao takav nastavi sa radom i uspjesima kako na našoj tako i na medjunarodnoj sceni. Ovakvih slučajeva ima dosta u svijetu i ne bi bilo prvi put da se ovako nešto desi."

http://www.olimpik.ba/cms/index.php?id=0,1073,0,0,1,0
Image (Gracicu, ne Plavom :D )
vicious

#9649 Re: FK Sarajevo

Post by vicious »

A kako je krenulo, ne bi me ni začudio neki ovakav scenarij... :cry:
Obuca9

#9650 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ne znam samo što napadate čovjeka. Postavio je citat sa stranice, ništa nije komentarisao niti provocirao. Evo recimo ja nisam vidio ovaj tekst na Olimpicovoj stranici, a sumnjam i da bih procitao i vidio da nije ovdje stavio.
Locked