Da nije mozda prvi red 2 djep s lijeva na desno,steta velika mislim da je jedan od mnogih talenata koji su propalihz__semir wrote:Ako je vjerovati transfermarkt-u, član je Radnika iz Sesveta u 3. Ligi Zapad![]()
![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dalib ... 92812.html
Prvi red, treći "džep":
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nanda_
#9626 Re: FK Sarajevo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9627 Re: FK Sarajevo
tek mu je 19 godina, tako da nije jos prop'o 
- nanda_
#9628 Re: FK Sarajevo
Zar nema vise al hajd nebitno kako nije propo kad je otisao u hrvatsku a niko ovdje nezna gdje igraleet wrote:tek mu je 19 godina, tako da nije jos prop'o
- Obuca9
#9629 Re: FK Sarajevo
Prvi red, prvi džep - glavonja u bijeloj trenercinanda_ wrote:Da nije mozda prvi red 2 djep s lijeva na desno,steta velika mislim da je jedan od mnogih talenata koji su propalihz__semir wrote:Ako je vjerovati transfermarkt-u, član je Radnika iz Sesveta u 3. Ligi Zapad![]()
![]()
Prvi red, treći "džep":
Prvi red, drugi džep - nekakav levat u crvenoj trenerci
Prvi red, treći džep - Dalibor Pandža.
- Baja_Zvjerka
-
pravda za Sarajevo
#9631 Re: FK Sarajevo
Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:
http://www.frontal.rs/cyrl/?page=5&kat=10&vijest=51221
Kao sto vidite, sve navijacke grupe su maksimalno ismijane, pa mislim da je vrijeme i da se mi registrujemo i kazemo svoju verziju price.
Kao sto vidite, sve navijacke grupe su maksimalno ismijane, pa mislim da je vrijeme i da se mi registrujemo i kazemo svoju verziju price.
- nanda_
#9632 Re: FK Sarajevo
A da upravu si, ja odo na ovog sto sjedi prvi red 2 djephz__semir wrote:Prvi red, prvi džep - glavonja u bijeloj trenercinanda_ wrote:Da nije mozda prvi red 2 djep s lijeva na desno,steta velika mislim da je jedan od mnogih talenata koji su propalihz__semir wrote:Ako je vjerovati transfermarkt-u, član je Radnika iz Sesveta u 3. Ligi Zapad![]()
![]()
Prvi red, treći "džep":
Prvi red, drugi džep - nekakav levat u crvenoj trenerci
Prvi red, treći džep - Dalibor Pandža.
- GandalfSivi
#9633 Re: FK Sarajevo
Jedna sasvim realna analiza...pravda za Sarajevo wrote:Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:
-
extraordinary
#9634 Re: FK Sarajevo
I meni se čini da je analiza dosta realna.
- Obuca9
#9635 Re: FK Sarajevo
Kad smo već kod Pandže, maloprije ga vidjeh šetka se Ferhadijom, ali ga boli briga, on ne mora hrenovke jesti 
- Baltazar_khan
#9636 Re: FK Sarajevo
Munir Talović kandidat za predsjednika FK Sarajevo
Sutra će se održati druga sjednica pomenute radne grupe na kojoj bi se trebalo pojaviti barem jedno ime odnosno kandidat za vruću stolicu koševskog premijerligaša
Skupština Fudbalskog kluba Sarajevo bit će održana do kraja godine. Iako datum nije definiran, ona će biti održana između 24. i 27. decembra. Do tada će proširana radna grupa koja broji 13 članova pokušati naći čovjeka koji će u narednom periodu obnašati funkciju predsjednika Sarajeva, a potom će Skupština odlučiti da li će prihvatiti njihov prijedlog.
Sutra će se održati druga sjednica pomenute radne grupe na kojoj bi se trebalo pojaviti barem jedno ime odnosno kandidat za vruću stolicu koševskog premijerligaša. Kako sada stoje stvari kandidata za predsjednika UO FK Sarajevo neće biti baš puno.
Prema saznanjima SCsport.ba jedan od kandidata za prvog čovjeka tima sa Koševa bit će Munir Talović, inače, prodekan Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i predsjednik Tehničke komisije N/FS BiH. Talović je izabran u Upravni odbor bordo tima na posljednjoj Skupštini i on je jedan od rijetkih koji je ostao u UO.
“Trenutno se nalazim u Varšavi gdje sam dobio sličnu informaciju da su neki ljudi u kriznom štabu u kojem se nalazim i ja spominjali moje ime. Iskreno to mi veoma laska, ali to je preveliko opterećenje. Očekujem da će se svi zaljubljenici Sarajeva priključiti i uključiti kako bi pomogli Sarajevu. Ja smatram da ima boljih od mene. Sarajevu je potreban čovjek koji će odmah djelovati i neko ko će donijeti novac. Nadam se da neće slovo pasti na jedno ime i da će biti mnogo onih kojima je bordo boja u srcu. Za sada je to moj stav”, kaže za SCsport.ba Talović.
-
samo_ovaj_put
#9637 Re: FK Sarajevo
jos kad bi neko preveo tekst da i mi nepismeni procitamo tu analizupravda za Sarajevo wrote:Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:
-
pravda za Sarajevo
#9638 Re: FK Sarajevo
Mislim da nbi bilo OK da se svi registrujemo na ovom sajtu i ostavimo svoje komentare!!!GandalfSivi wrote:Jedna sasvim realna analiza...pravda za Sarajevo wrote:Pronasao sam detaljnu analizu navijacke scene u BiH:
-
DON_eARL
#9639 Re: FK Sarajevo
Vidjoh u Avazu danas preview Sporta, Paja na slici i nesto vezano za FKS i Inter. 
- Charuga
- Globalni moderator
#9640 Re: FK Sarajevo
Greska ..
Last edited by Charuga on 08/12/2010 10:34, edited 2 times in total.
- Obuca9
#9641 Re: FK Sarajevo
Ma priča za malu djecu. Tako je bilo i 2003., pomoći će nam Inter, poslaće nam igrače, poslaće ovo, ono, a na kraju ništa.DON_eARL wrote:Vidjoh u Avazu danas preview Sporta, Paja na slici i nesto vezano za FKS i Inter.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9642 Re: FK Sarajevo
Paja ublehaš
- Reglan
#9643 Re: FK Sarajevo
Bombas samoubica1946 wrote:Paja ublehaš
-
extraordinary
#9644 Re: FK Sarajevo
E čuj Inter nam pomoći. Koga da nam pošalju, Materazzija i Biabianya?:D
- Neelix
#9645 Re: FK Sarajevo
bez Etoa i Cesara ne prihvatamo nikakvu saradnju 
- Charuga
- Globalni moderator
#9646 Re: FK Sarajevo
I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način. Nažalost, to je klub koji ima veliku armiju navijača koja zaslužuje bolji klub. Ono što bih ja bio spreman učiniti je da moj Olimpic, promijeni ime u npr. "Sarajevo 1946", pa i da promijeni boju dresova u bordo i nastavi nastupati pod novim imenom, a armija navijača bi dobila klub za koji bi mogla nastaviti navijati i bodriti ga. Taj klub bi bio postavljen na realnim osnovama da opstane i postane ozbiljan i respektabilan klub, te kao takav nastavi sa radom i uspjesima kako na našoj tako i na medjunarodnoj sceni. Ovakvih slučajeva ima dosta u svijetu i ne bi bilo prvi put da se ovako nešto desi."
http://www.olimpik.ba/cms/index.php?id=0,1073,0,0,1,0
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način. Nažalost, to je klub koji ima veliku armiju navijača koja zaslužuje bolji klub. Ono što bih ja bio spreman učiniti je da moj Olimpic, promijeni ime u npr. "Sarajevo 1946", pa i da promijeni boju dresova u bordo i nastavi nastupati pod novim imenom, a armija navijača bi dobila klub za koji bi mogla nastaviti navijati i bodriti ga. Taj klub bi bio postavljen na realnim osnovama da opstane i postane ozbiljan i respektabilan klub, te kao takav nastavi sa radom i uspjesima kako na našoj tako i na medjunarodnoj sceni. Ovakvih slučajeva ima dosta u svijetu i ne bi bilo prvi put da se ovako nešto desi."
- KPNCTNJAH
#9647 Re: FK Sarajevo
Pomoci ce nam Inter, Moratti ce nam poslati Beniteza u tom slucaju Mirza ostani 
- Neelix
#9648 Re: FK Sarajevo
Plavih_11 wrote:I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
(Gracicu, ne Plavom - vicious
#9649 Re: FK Sarajevo
A kako je krenulo, ne bi me ni začudio neki ovakav scenarij... 
- Obuca9
#9650 Re: FK Sarajevo
Ne znam samo što napadate čovjeka. Postavio je citat sa stranice, ništa nije komentarisao niti provocirao. Evo recimo ja nisam vidio ovaj tekst na Olimpicovoj stranici, a sumnjam i da bih procitao i vidio da nije ovdje stavio.