Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
valjuga wrote:
Kratko sam imao taj telefon,al imao je kameru super kolko se sjećam.
Na jednom updateu su je bili dobro usrali, sad je dobra.
upoređivao noćne snimke sa mi 9T, na ovom mom dosta bolje slike pravi, da li je bilo do postavki kamere ne znam, al ova me iznenadila.
Na mi 9t nekako blijede slike ispadnu kad se uključi blic, na ovome čiste i jasne.
Na dnevnoj svjetlosti i bez blica mi 9T dere ga ko cigo napolitanku
Kod mene je cini mi se malkice brzi citac otiska prsta, valjda sto je neovisan od ekrana pa brze reaguje
jedina mana nema B20 i u zadnje vrijeme imam malo problema sa usb-c sa punjenjem i prenosenjem podataka, gubi kontakt
Uzmi čačkalicu pa probaj lagano očistiti usb c utor,ako već nisi.
Ili probaj drugi kabal.Ako imaš
Imam kablova i viska i to onih po 2 metra, jedan je u putu iz kine, jutros narucio .
Ja kupovao kablove nisam se sjetio da ocistim utor
Hvala ti
moram se nakaniti da mu nabacim gcam da vidim kakva je
Admer12 wrote:Pozdrav, s obzirom da razmišljam da uzmem neki Xiaomi telefon, da li mi možete preporučiti gdje da ga kupim, nije mi problem ni preko interneta naručivati ?
Drugo pitanje je koji bi model preporučili, razmišljam se između Redmi Note 7/8 u zavisnosti od cijene i ako uspijem pronaći Redmi 8 za nekih 450KM i A2 Lite?
Naravno može i neka druga preporuka ako postoji nešto bolje, ovo mi se cini kao best buy opcija i dosta isplativije od npr. A50 i P30 Lite.
Admer12 wrote:Pozdrav, s obzirom da razmišljam da uzmem neki Xiaomi telefon, da li mi možete preporučiti gdje da ga kupim, nije mi problem ni preko interneta naručivati ?
Drugo pitanje je koji bi model preporučili, razmišljam se između Redmi Note 7/8 u zavisnosti od cijene i ako uspijem pronaći Redmi 8 za nekih 450KM i A2 Lite?
Naravno može i neka druga preporuka ako postoji nešto bolje, ovo mi se cini kao best buy opcija i dosta isplativije od npr. A50 i P30 Lite.
preskupo ti je ovo...imas ga po 350 do 390 (global verzija)
nego da pitam nesto...je li neko od vas uzimao neki xiaomi kinesku verziju a kasnije otkljucao bootloader i flashovao global rom recimo ?
vidim da kinezi uzimaju po 20-25 KM vise po telefonu sa instaliranim global rom-om a kada je otkljucan telefon,instalacija novog roma se uradi u par klikova bukvalno...pun YT klipova kako flashovati rom
ja imam redmi 5 plus global verziju i otkljucao sam bootloader ali nikada nisam mijenjao rom ili flashovao,nisam imao potrebe za tim
zippoo87 wrote:preskupo ti je ovo...imas ga po 350 do 390 (global verzija)
nego da pitam nesto...je li neko od vas uzimao neki xiaomi kinesku verziju a kasnije otkljucao bootloader i flashovao global rom recimo ?
vidim da kinezi uzimaju po 20-25 KM vise po telefonu sa instaliranim global rom-om a kada je otkljucan telefon,instalacija novog roma se uradi u par klikova bukvalno...pun YT klipova kako flashovati rom
ja imam redmi 5 plus global verziju i otkljucao sam bootloader ali nikada nisam mijenjao rom ili flashovao,nisam imao potrebe za tim
Ja sam podnio zahtjev za otključavanje bootloader-a na RN8 jer imam CN verziju. U četvrtak bi trebao biti otključan.
preskupo ti je ovo...imas ga po 350 do 390 (global verzija)
Bootloader mi je došao otključan jer je global ROM već bio flashovan ali sam instalirao par custom romova. U biti si sve vidio po videima na yt, nađi tutorial i "flešni" ga, nije nikakva nauka. Ja bih ti preporučio xiaomi.eu rom, koji je original firmware za tvoj telefon ali prečišćen od reklama i pojedinih suvišnih aplikacija. Taj i ja koristim na redmi note 5 pro.
aliexpress je vec formirao cijene za 11.11. i tu cijenu imate ispod redovne cijene...pa ako je ko sta planirao kupovati,neka pogleda cijene
ja se isto lomim da li da kupim RN7 ili RN8 ...sadasnji redmi 5 plus me bas dobro sluzi vec godinu ipo pa kontam da se malo "nadogradim"
koliko bi mogao dobiti za redmi 5 plus 4/64 verziju,global...ocuvan kao nov,maska i zastitno staklo uvijek na njemu,plava boja
ako je ko zainteresovan,neka se javi
Po meni je minus kod Note verzije sto je hibridni dual sim, a meni bas trebaju konstantno dvije kartice, plus memorijska. Obicni 7 ima standardni dual sim plus memorijska. Ne znam sto to rade? Pa do sada sam koristio redmi 6, bio sam prezadovoljan i imao je isto standard dual sim plus memorijska.
exampLe. wrote:Ovaj Mi 9T Pro je zvijer *ebote, kontam da ga hajrujem nekad.
Sta da ga ______ ?
Ja ga imam od pocetka ovog mjeseca i svakog dana me iznova i iznova odusevi. Ne koristim tamnu temu, bijela mi je mnogo ljepsa kao i boja msn i vibera i sync ukljucen i uvijek oko 7h SOT-a, a koristim 3G/Wi fi 50:50. Brzina procesora, SD855 pravi djecu konkurenciji (imao prije ovog S9+ sa eksinosom) , isprobavam razne verzije GCam-a, ma de nema zamjerke nijedne.