SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- zateznistub
#9626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbt gledam emisiju "mreža" na FTV i kako vidim ni kamerman koji snima emisiju nije čist... Sve go lopovluk
- vješalica
#9627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jel tema arapske investicijezateznistub wrote:Jbt gledam emisiju "mreža" na FTV i kako vidim ni kamerman koji snima emisiju nije čist... Sve go lopovluk
i što misliš da nije kamerman čist?
mislim u kojem kontekstu
- zateznistub
#9628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U kontekstu sale... ono toliko je lopovluka da je garant i on umiješan... šalavješalica wrote:jel tema arapske investicijezateznistub wrote:Jbt gledam emisiju "mreža" na FTV i kako vidim ni kamerman koji snima emisiju nije čist... Sve go lopovluk
mislim u kojem kontekstu
- Daryl Dixon
#9629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kamerman lokalni lerdi 
- vješalica
#9630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jbg ne gledam pogledaću kad bude repriza ili vratiti nazadzateznistub wrote:U kontekstu sale... ono toliko je lopovluka da je garant i on umiješan... šalavješalica wrote:jel tema arapske investicijezateznistub wrote:Jbt gledam emisiju "mreža" na FTV i kako vidim ni kamerman koji snima emisiju nije čist... Sve go lopovluk
mislim u kojem kontekstu
- pirpa
- Alfons Kauders
#9632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da, ali onda se ide na sefove, ne na prasinare. Mora se postovati hijerarhija jebiga, a onda nemam nista protiv tog._BataZiv_0809 wrote:Policijski nerad i nesposobnost je sa politikom kao prst i nokat, ne znam kojom mentalnom akrobacijom si to razdvojio. Cuj ni luk jeli ni luk mirisali.Alfons Kauders wrote: Nije se palilo da se skinu "ovi" s vlasti vec "oni" prije njih, koji su i skinuti s vlasti. O ulozi ovih "novih" u cijeloj prici se cesto ne govori, a mogli bi se sjetiti nekih izjava SDA i SBB koje bas i nisu bile korektne prema policiji tih dana.
Da, tad sam branio policiju, jer mi nije bilo pravo kada vidim hrpu stoke kako im razbija glave radi politike, a ovi nit luk jeli nit luk mirisali. Tada cu ih braniti, kada je u pitanju pravo nasilje, a ne podjebavanje na netu.
Kada im se jebe mater radi nerada i nesposobnosti, onda nemam problema s tim, i rado im se sjetim od-do - jer tu nema nasilja, pozara, bombi, slomljenog stakla. To su rijeci, a rijeci i nasilje nisu isto, barem ne meni.
Pitaj one policajce koji su polomljeni prije dvije i po godine da li bi im bilo lakse da im je neko psovao mater umjesto sto im je razbijao glavu ciglom.
Uostalom, ako nekim cudom i nadjes nekog kome vise smeta psovka od cigle u kacigu, onda mislim da su malcice preosjetljivi da bi se bavili tim poslom.
Licemjerno je navijati za razbijanje glava prasinarima dok se u isto vrijeme ne radi nista da im se promjeni rukovodni kadar i zakonodavci koji ne rade svoj posao. Naprotiv, za isti kadar i zakonodavce se glasa na izborima... I onda se razbijaju glave prasinarima - kad zaseru ovi za koje je narod glasao.
Zato kazem "nit jeli nit mirisali" - narod im je izabrao sefove i nema ih pravo gadjati ciglama i koktelima zato jer su sami izabrali idiote. Od nemira 2014 do danas, to su uradili dvaput. Zato ne podrzavam nasilne demonstracije niti ih imam namjeru podrzati u buducnosti, bez obzira na ideologiju. Nije vrijedno.
Neko ce bezveze izbugiti glavu ili ostati invalid, samo zato sto je narod glup. Koliko god kritikovao policiju, to jednostavno ne zasluzuju i uvijek cu ih braniti kada su takve stvari u pitanju.
-
r_faruk
#9633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
predlazem da uporedimo sarajevo sa istanbulom, koliko istanbul ima stanovnika 14-15mil. sarajevo, 350 hilj, acapulco oko 700 hilj. ta ce oni....
moze i mexico city, oko 9 mil.
- supercali
#9634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa i islo se na sefove samo sto su sefovi poturili prasinare da ih braneAlfons Kauders wrote:Da, ali onda se ide na sefove, ne na prasinare. Mora se postovati hijerarhija jebiga, a onda nemam nista protiv tog._BataZiv_0809 wrote:Policijski nerad i nesposobnost je sa politikom kao prst i nokat, ne znam kojom mentalnom akrobacijom si to razdvojio. Cuj ni luk jeli ni luk mirisali.Alfons Kauders wrote: Nije se palilo da se skinu "ovi" s vlasti vec "oni" prije njih, koji su i skinuti s vlasti. O ulozi ovih "novih" u cijeloj prici se cesto ne govori, a mogli bi se sjetiti nekih izjava SDA i SBB koje bas i nisu bile korektne prema policiji tih dana.
Da, tad sam branio policiju, jer mi nije bilo pravo kada vidim hrpu stoke kako im razbija glave radi politike, a ovi nit luk jeli nit luk mirisali. Tada cu ih braniti, kada je u pitanju pravo nasilje, a ne podjebavanje na netu.
Kada im se jebe mater radi nerada i nesposobnosti, onda nemam problema s tim, i rado im se sjetim od-do - jer tu nema nasilja, pozara, bombi, slomljenog stakla. To su rijeci, a rijeci i nasilje nisu isto, barem ne meni.
Pitaj one policajce koji su polomljeni prije dvije i po godine da li bi im bilo lakse da im je neko psovao mater umjesto sto im je razbijao glavu ciglom.
Uostalom, ako nekim cudom i nadjes nekog kome vise smeta psovka od cigle u kacigu, onda mislim da su malcice preosjetljivi da bi se bavili tim poslom.
Licemjerno je navijati za razbijanje glava prasinarima dok se u isto vrijeme ne radi nista da im se promjeni rukovodni kadar i zakonodavci koji ne rade svoj posao. Naprotiv, za isti kadar i zakonodavce se glasa na izborima... I onda se razbijaju glave prasinarima - kad zaseru ovi za koje je narod glasao.
Zato kazem "nit jeli nit mirisali" - narod im je izabrao sefove i nema ih pravo gadjati ciglama i koktelima zato jer su sami izabrali idiote. Od nemira 2014 do danas, to su uradili dvaput. Zato ne podrzavam nasilne demonstracije niti ih imam namjeru podrzati u buducnosti, bez obzira na ideologiju. Nije vrijedno.
Neko ce bezveze izbugiti glavu ili ostati invalid, samo zato sto je narod glup. Koliko god kritikovao policiju, to jednostavno ne zasluzuju i uvijek cu ih braniti kada su takve stvari u pitanju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma zajebava nas Kauders.supercali wrote:
Pa i islo se na sefove samo sto su sefovi poturili prasinare da ih brane
- Alfons Kauders
#9636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ja vidim, islo se na izbore, zaokruziti sefove.supercali wrote:Pa i islo se na sefove samo sto su sefovi poturili prasinare da ih braneAlfons Kauders wrote:
Da, ali onda se ide na sefove, ne na prasinare. Mora se postovati hijerarhija jebiga, a onda nemam nista protiv tog.
Dvaput od nemira. Dvaput.
Znaci prasinarima treba lomiti kosti, a onda iste godine glasati za njihove sefove? Neka hvala.
- supercali
#9637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A ko kaze da sam ja glasao za te iste sefove?
Koliko su dobili glasova ti koji su ponovo izabrani
Nemoj generalizirati
Vise od pola ljudi sigurno nisu glasali za te
Koliko su dobili glasova ti koji su ponovo izabrani
Nemoj generalizirati
Vise od pola ljudi sigurno nisu glasali za te
- holowey
#9638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
definitivno... neki dan bi razapeo nefica a sefove ne bi dirao, a danas brani prasinare i huska na sefove... da mu neko nije hakovao account?_BataZiv_0809 wrote:Ma zajebava nas Kauders.supercali wrote:
Pa i islo se na sefove samo sto su sefovi poturili prasinare da ih brane
- Reglan
#9639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Maloprije pored pijace u Vogosci kad stoji marica ove murije, kontam koji je djavo, kad sad vidim hapse dilere. Nisu valjda na pijaci valjali vutru

- O'zone
- Globalni moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meh....u Vogosci valjaju na igralistu, oko skole, a policijska stanica pred nosomReglan wrote:Maloprije pored pijace u Vogosci kad stoji marica ove murije, kontam koji je djavo, kad sad vidim hapse dilere. Nisu valjda na pijaci valjali vutru![]()
![]()
![]()
Valjaju oni i vise od vutre
- Reglan
#9642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imaju li gdje imena uhapsenih?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
b.v. r.s. t.z. m.t. i d.r 
- SmokingMan
#9644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Duše naše neuračunjive.
- perfect_guy
- vješalica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cc....21 godina, stoljpi, ovo ono 
Mogao je respo zvati na kafu, a ona odmah za pucu
Mogao je respo zvati na kafu, a ona odmah za pucu
- Logovan
- Qler
#9649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ova udarena pjesakinja mi je od bas dobrog jarana stara... jos je u bolnici...
- video
#9650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Qler wrote:Ova udarena pjesakinja mi je od bas dobrog jarana stara... jos je u bolnici...
Kuhar R. il onaj mali R.iz suda?
Sreca pa je odbacena prema pruzi, da je na asfalt - haos