Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sheilak

#9626 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

muha_sa wrote:da priupitam omladinu :D

jel ovo neka nova moda hodat ulicom i nosit mobitel u ruci :? ne pricat vec nako noHat :D

tako je u mene mi hanuma nosila novcanik a ja joj govorio da ce ostat bRez njega :-)

nije me poslušala :-) jedan dan zove :oops: ljubavi, istrgo mi klošar novcanik iz ruke i pobjego :-)

plaho me nasekirala :lol: :lol: :lol:
:D

to je mahinalno i iz navike. ja nosam jer obicno tipkam s nekim dok hodam, pa ga ni ne vratim u torbu.

a isti savjet mama meni dala, tako kad sam s njom mobitel je u posebnom pretincu. :D
kakavdanakneiskustvu

#9627 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

jel ovo neka nova moda hodat ulicom i nosit mobitel u ruci :? ne pricat vec nako noHat :D

tako je u mene mi hanuma nosila novcanik a ja joj govorio da ce ostat bRez njega :-)

nije me poslušala :-) jedan dan zove :oops: ljubavi, istrgo mi klošar novcanik iz ruke i pobjego :-)

i to vecinom zenska omladina,koja obicno i neke torbice nosi,ali valjda ce im neki lajk promaci ako mobitel bude u torbi,budalasto,i onda im neko kriv sto im lopovi otmu aparat
kakavdanakneiskustvu

#9628 Re: Popularne stvari koje ne kontam

muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:Nemere him stati u dzep a pederski im nosati torbice

ma jok insomnia :-) to su negdje vidjeli--isto kao što su vidjeli da se nosa flašica sa vodom pa i oni masovno poceli noHat :lol:

i to vecinom jana,valjda je to fensi
muha_sa

#9629 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

sheilak wrote:

to je mahinalno i iz navike. ja nosam jer obicno tipkam s nekim dok hodam, pa ga ni ne vratim u torbu.

a isti savjet mama meni dala, tako kad sam s njom mobitel je u posebnom pretincu. :D
drugo je tipkanje i razgovor--znaDEm i ja podjahkad tipkat---al je ovo o cem pišem postalo masovno, pogotovo kod mlade raje
Toffee karamela

#9630 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:

ma jok insomnia :-) to su negdje vidjeli--isto kao što su vidjeli da se nosa flašica sa vodom pa i oni masovno poceli noHat :lol:
Dopusti da se ne složim ovo za flašicu. Flašicu, pa ni onu plastičnu, niko se prije nije usuđivao nosat jer je kod nas bila usko povezivana s pijancima koji teturaju s unučićima i pjani se ujutro bude u jarku :lol: Flaša, pa i ona plastična bila je ZLO

Hvala bogu pa je to danas jedna zaboravljena stavka našeg divnog mentaliteta...Ljudi trebaju poumirat od vrućine ili ulijetati svaki sat u kafić da se rashlade?
muha_sa

#9631 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Toffee karamela wrote:
muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:

Dopusti da se ne složim ovo za flašicu. Flašicu, pa ni onu plastičnu, niko se prije nije usuđivao nosat jer je kod nas bila usko povezivana s pijancima koji teturaju s unučićima i pjani se ujutro bude u jarku :lol: Flaša, pa i ona plastična bila je ZLO

Hvala bogu pa je to danas jedna zaboravljena stavka našeg divnog mentaliteta...Ljudi trebaju poumirat od vrućine ili ulijetati svaki sat u kafić da se rashlade?
:kiss:

prije neg je krenula moda noHanja flašica sU vodom šta sam radio vec od čaršije do gume što gori dizo raju koja su se bandacila na cesti od vrucine
kakavdanakneiskustvu

#9632 Re: Popularne stvari koje ne kontam

muha_sa wrote:
Toffee karamela wrote:[quote="muha_s

Hvala bogu pa je to danas jedna zaboravljena stavka našeg divnog mentaliteta...Ljudi trebaju poumirat od vrućine ili ulijetati svaki sat u kafić da se rashlade?[/quote]
:kiss:

prije neg je krenula moda noHanja flašica sU vodom šta sam radio vec od čaršije do gume što gori dizo raju koja su se bandacila na cesti od vrucine[/quote]

:mrgreen: :thumbup:
sheilak

#9633 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

sorry na off top, ali ne kontam sta se desilo sa ovim forumom. zamro je :D
zrakomlat

#9634 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

kakavdanakneiskustvu wrote:
muha_sa wrote:

i to vecinom jana,valjda je to fensi
jbg, obzirom da je to uglavnom pomodarstvo, jana s porukom je vise fensi od planinskog bisera, biserne rose i sl naziva :D

a kad smo kod toga, ja ne kontam kako niko od nasih ne zna smisliti neku solidnu reklamu, marketing, naziv proizvoda. Imamo solidne proizvode koji bas i ne idu na trzistu zbog takvih stvari.
muha_sa

#9635 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

sheilak wrote:sorry na off top, ali ne kontam sta se desilo sa ovim forumom. zamro je :D
nije off :) nije vala ni zamro--klikni na aktivne teme paŠ vidjet kako idu teme i postovi

ne mogu pofatat :lol:
sheilak

#9636 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

zrakomlat wrote:

a kad smo kod toga, ja ne kontam kako niko od nasih ne zna smisliti neku solidnu reklamu, marketing, naziv proizvoda. Imamo solidne proizvode koji bas i ne idu na trzistu zbog takvih stvari.
nas najveci domet reklama su tzv narodske reklame sa emirom hadzihafizbegovicem i onim povikom "samo nase nek se zna, samo mejd in be i ha". ili merlin s perfettom.

valjda kakvo trziste, takve i reklame
sheilak

#9637 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

muha_sa wrote:
sheilak wrote:sorry na off top, ali ne kontam sta se desilo sa ovim forumom. zamro je :D
nije off :) nije vala ni zamro--klikni na aktivne teme paŠ vidjet kako idu teme i postovi

jest, sport & sirija gdje se moze solidno posvadjat :D
muha_sa

#9638 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

sheilak wrote:
muha_sa wrote:

jest, sport & sirija gdje se moze solidno posvadjat :D
dodji kod mene u kafanu--tamo nema svadje :lol:
zippoo87

#9639 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

eh moj muha,ja samo cekam kada ce neka "popularna" instagram blogerka pojesti govno ali bukvalno,pa da krene trend i kod nas
raja sada radi samo ono sto vidi na instagramu i trendovi traju po 15-20 dana i onda neka nova budalastina
omladina nema ni pameti ni originalnosti vise...sve su iste od glave do pete a i intelekt opada sa godistem :D
sheilak

#9640 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

@kiki-miki

ja se ne volim svadjati, no miriti uvijek :D

@muha

ne mogu vise kafana, udana sam zena :D
muha_sa

#9641 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

sheilak wrote:@kiki-miki

ja se ne volim svadjati, no miriti uvijek :D

@muha

ne mogu vise kafana, udana sam zena :D
povedi i cojka
muha_sa

#9642 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

zippoo87 wrote:

eh moj muha,ja samo cekam kada ce neka "popularna" instagram blogerka pojesti govno ali bukvalno,pa da krene trend i kod nas
raja sada radi samo ono sto vidi na instagramu i trendovi traju po 15-20 dana i onda neka nova budalastina
omladina nema ni pameti ni originalnosti vise...sve su iste od glave do pete a i intelekt opada sa godistem :D
:lol: :thumbup:
sheilak

#9643 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

@kiki hvala :kiss:

@muha :D
medvjed23

#9644 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by medvjed23 »

neradni dan
Ljakan

#9645 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

MOSALJOZE wrote:Kako forumaši uvijek voze najbolje bibije,na ljetovanju samo 5* sve pizdarije uključene,mobiteli su uvijek posljednja generacija,bio ovdje bio gore nema gdje nije bio,ja vako ja nako u mene sve zlatno žena mi velike sise i guzovr ims+ sa strane još 3 ljubavnice i slično :oops:

Ima 5 godina kako sam ovdje i neće u glavu...
To kad se druzis sa visokim stalezom,hodi malo u nizi kod nas pa ces vidjet da se nosa nokia 3310 a na odmor se ide na jablanicko :lol:
Auto?Ma kakvi samo tramvaj i trola uz obavezno sveranje.
muha_sa

#9646 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

medvjed23 wrote:
neradni dan
a nema prevoza
medvjed23

#9647 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by medvjed23 »

deprimirajuće
Nepass

#9648 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nepass »

muha_sa wrote:

Nosam i ja mobitel ponekad u ruci, samo nisam omladina :D
Ocekujem poziv a ne osjetim da vibrira nit cujem da zvoni kad je u dzepu :)
meteorit135531

#9649 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam.. :skoljka: 72 smrti koje su povezane sa Zoloftom.. ali eto.. :shock: :? :roll:

meni je najgore jer mi se ne moze dic ko kraja! :( Ima jedna rijec u Bosni.. cejf! :thumbup:

mnogima je ta rijec zapravo nepoznatog znacenja i sadrzaja, ali ta rijec je jako potrebna svakome ko zivi ovdje! Moras znat cejfit! Meni je cejf kad mi dodju moje 4 ceske sekretarice i kad kazu onoj svojoj koni:
"De bona, ostavi i nama malo. Pa onda kad krenu igrat!, po kadi , po WC solji, po storama, po drzacima za peskir... Nema gdje ih nema! Volim ja ceski sekretarijat." :kiselavoda: Nema tog Zolofta koji meni moze pokvarit cejf kad vidim kad ona crna hanuma skida svoje stikle! Garant uzela u Borovu na rate za penzionere, preko ceka! :D

Ne kontam manekenstvo. Dvospolno manekenstvo. :lol: :lol: :lol: HA HA HA.

Buraz, jednu majicu cu nosit mjesec dana, imam onaj turski ejr refresener, pa malo utuzi onaj smrad.. u svecanim prilikama more pomoci i dezodorant , ali on se poziva samo u specijalnim prilikama, kao sto je odlazak u autobus.. nije fer da me raja vidi, a ja kreno bez kite u svatove!

Ali gledam one sarajevske, milanske, sejnt tropezovske fesn vikove, pa se cudom cudim. :-) :-) :-)
Znaci, maneken nosi bijele carape, smedje sandale sa debelim djonom, hajvski dzemper sa potpisom Dzeke, suncale naocaRe i zuti sat. Koja kombinacija! Majko moja mila, Izete, vrijeme je za penzije! :zzzz:
Kako to definisat? Jel to snobizam, jel to neki novi kulturoloski pravac, neki novi influsenserski (otkad se ova rijec pojavila u digitronu, ne kontam!) sokativni drenazni proces ka ustremljenju ovih glupih insanosa sto zive u okruzenju, kako da se oblace i odijevaju? :zoka:

Gluho bilo. Buraz, znaci, ne kontam. Ne kontam te modne dizajnere, modne graficare, modne makete, modne saobracajne znakove i sl.?
Mislim, donekle je erotivno vidjet zensko kako njise kukovima, i kad onaj sjeverni povjetarac sa Koseva malo joj zadigne suknjicu, i onda bacis jedna pogled, pa koliko god te Zoloft ogranicavao, opet osjetis odredjenu dozu cejfa u cuni. :igrac:

Ali desava se , u zadnje vrijeme , da vidjam grobare od insana po gradu. :skoljka:
Neke cure nose one uske crne torbice preko ledja, ali stos je sto su uski. Znaci, ne moze unutra stat' ona mala tepsija sirnice, sigurno! dzem iz Hercegovine, tesko da moze stat! :oops:
I ne kontam kad vidim one mrezaste carape, ali ono do clanaka... Nije mi erotivno.. :zzzz:
Vise volim vidjet zensko kako mi se igra sa psihom, i kad izvali onu svoju nogu, i one mrezaste carape kad zasiju pod punim sjajem zvijezda koje okruzuju Saturn, a Neptun je ljubomoran :kiss: , i kad vidim kako ima dobre noge, da bi joj rado i sasio carapu, ako bi gdje slucajno pukla! :srce:

Teska su vremena, valja pratit te modne standardne sto nam namece milanski lobi. Jebo ih otac, trebali su izgubit! sto je moro Inter dobit Lacija, ne kontam! :run:
Ljakan

#9650 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

Bolji inter bio,ko igra na lacio pare je bacio.
Post Reply