Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brano20 wrote:narode trebam jedan savjet, koji je dobar refresh program (dodatak) za Mozilla Firefox, ja imam neki instaliran i mislim da ne radi dovoljno dobro.
unaprijed hvala na pomoći.
vucha wrote:Drug pokusava da se registruje na ovaj forum ali nikako mu ne stize mail za potvrdu. Pokusao sam i ja da ga registrujem ali opet mail ne stize. Jel zna neko u cemu je problem?
Ako hoce account odmah mora platiti 5$, inace se ceka 48 sati
Nešto kao paypal
brano20 wrote:narode trebam jedan savjet, koji je dobar refresh program (dodatak) za Mozilla Firefox, ja imam neki instaliran i mislim da ne radi dovoljno dobro.
unaprijed hvala na pomoći.
dok je onaj AU bio bez problema ali samo nekolika uhvatih jer sam radio test web app
ovaj na 4 od 10 pitanja na testu mi izbaci fulu jer
razlog kako nekakvi invalid linkovi ma haj se
Deduplicate listings in BR
palac dole
Ja se malko zezam, neces zamjeriti. Mislim da se mail za aktivaciju ceka par dana. Neka se drug malo strpi, stici ce mail.
Pozdrav
Ma ok..bitno je da mora da ceka ali ja se nesto ne secam da sam cekao.
Ja sam cekala bas dugo i nikada mi na taj prvi mail nije stigla potvrda. Potom sam zamolila prijatelja iz Bosne da mi na pravi nalog . On mi je i dao ovako vickast nadimak( sad mogu reci eto hodza mi je na neki nacin kumovao ))) ) . Medjutim i na tom nalogu sam cekala poprilicno registraciju dok nisam napisala pisamce na ,, Contact us,,.
Jesam li ja jedini koji nema poslova uopste zadnja dva dana? Mislim iskacu poslovi, vina, test web app, Walmart, ali nmg uci nikako, cak ni sa autorefreshom.
Elaol wrote:Jesam li ja jedini koji nema poslova uopste zadnja dva dana? Mislim iskacu poslovi, vina, test web app, Walmart, ali nmg uci nikako, cak ni sa autorefreshom.
nisi... ja isto, jučer izvukao dolar po noći ostalo niš...
drugtito2011 wrote:01.03. posla nalog i 2 dana cekao, na kraju cancel...danas poslao nalog oko 14.30 po nasem vremenu i jos uvijek pending
Sent by:
CrowdFlower Inc (The sender of this payment is Verified)
Payment sent from: [email protected]
Date:
Mar 11, 2015
Time:
14:12:13 PDT
Status:
Completed
provjeri pp,kod mene na elite stoji pending i dalje