nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
johntra

#9626 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

vidio sam ja sinoć, bilo je murije kod bazena...gužva se stvorila dole do RTV doma...bilo je i dosta murije...
kasnije kad sam se vraćao, vidim da su išli do grada, sreo ih ja na Malti...
što se tiče svatova i crvenog svjetla, meni, kad sam polagao vozački, proletili tako kod Fahdove džamije...i ja drito kroz njih...kad me pita instruktor što nisi pustio svatove da prođu??? rekoh, u kojim to testovima piše da se svatovi puštaju, Tita ti...šuti ko zaliven, kasnije kaže, dođi na noćnu... :D
amar1994

#9627 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

sparky wrote::sax:
azdralovic wrote:zna li neko sta je ovo 16W ? neko ulje ? :run:
Motor iz vejrona ali posto su ga ugurali naprijed, okrenuli oznaku
:sax: :lol: :lol: :lol:
bersK

#9628 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bersK »

vješalica wrote:ček zar nije zabranjeno meČat te spomenike u pojasu oko ceste?
msm da je bilo to u zobsu ili samo u pojasu na određenim kategorijama ceste?

Da voziš prema IB, vidio bi šta znači stavljat spomenike pored puta. Nisu to samo spomenici, nego četalji postavili red stolica oko spomenika. To je tamo oko pojasa prije Rudog i poslije Rogatice. Pa spomenik prije jednog tunela, pa poslije njega, pa još jedan tunel na obje strane spomenici i tako jedno 10 puta. A onda imaš i spomenike kad se vraćaš s Bjelašnice. Prvi koji sam primijetio je onaj sa skijama. I ja sam isto učio, al izgleda da lešinari iz MUP-a nisu.
vješalica

#9629 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

bersK wrote:
vješalica wrote:ček zar nije zabranjeno meČat te spomenike u pojasu oko ceste?
msm da je bilo to u zobsu ili samo u pojasu na određenim kategorijama ceste?

Da voziš prema IB, vidio bi šta znači stavljat spomenike pored puta. Nisu to samo spomenici, nego četalji postavili red stolica oko spomenika. To je tamo oko pojasa prije Rudog i poslije Rogatice. Pa spomenik prije jednog tunela, pa poslije njega, pa još jedan tunel na obje strane spomenici i tako jedno 10 puta. A onda imaš i spomenike kad se vraćaš s Bjelašnice. Prvi koji sam primijetio je onaj sa skijama. I ja sam isto učio, al izgleda da lešinari iz MUP-a nisu.
znam ja vrlodobro koliko apomenika ika prema IB
zrakomlat

#9630 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zrakomlat »

bitanga_sa_otesa wrote:ne znam samo gdje je policija...da su izasli s jedno 3 kombija i sve ih lagano tamo kod bazena skrenut oduzeli bi jedno 50 auta minimum....
Pa koliko to učesnika bude na tim počasnim salvama, nije valjda da su desetine auta?
amar1994

#9631 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

stotine :-) :-)
bersK

#9632 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bersK »

jel iko gledo ove zadnje slucajeve x i kako nafatase frajera sa tablicama od firme dje je kupio auto? Lupise decku kaznu, a ne pada im na pamet da umjesto njemu - pošalju inspekciju firmi ili ih opale po nekim drugim osnovama, ako ništa po ZOBS-U.

Al' kurac, iz te će autokuće izać još 200 auta i nek eto recimo svakom drugom opale kaznu - oni dobri 4 milje. Nikad lakše pare zarađene.
semirsar

#9633 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by semirsar »

muha_sa wrote:ja srednjom trakom 30 na sat i laganini--kome smeta nek pretice--ima lijeva za preticanje
e moj muha, zaost'o si ti u nekom drugom vaktu, cim ne znas... nije vise lijeva za preticanje, vec desna je, samo vidider po gradu, desna haman prazna, samo pokoji preletac neurozni brzinski stavi raybanke one siroke da ga ko ne pozna i cim prije nekog obidje odma se vraca u normalne trake tj lijevu i srednju i jopet se neurozi i mlatara sapama u huji :evil:
kabal1337

#9634 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kabal1337 »

Bjez svi iz desne zbog rupa hahaah
Nepass

#9636 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Nepass »

bersK wrote:jel iko gledo ove zadnje slucajeve x i kako nafatase frajera sa tablicama od firme dje je kupio auto? Lupise decku kaznu, a ne pada im na pamet da umjesto njemu - pošalju inspekciju firmi ili ih opale po nekim drugim osnovama, ako ništa po ZOBS-U.

Al' kurac, iz te će autokuće izać još 200 auta i nek eto recimo svakom drugom opale kaznu - oni dobri 4 milje. Nikad lakše pare zarađene.
Mozda grijesim ali ne vidim krivicu autokuce, lik ispao glup zna se da postoje probne i regularne tablice. Mogu i ja kuci napraviti kramar tablice i kad me zaustave vaditi se.
r_faruk

#9637 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by r_faruk »

odose li ona dvojica za tuzlu?
MOSALJOZE

#9638 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

r_faruk wrote:odose li ona dvojica za tuzlu?
Stigli do Banovića i
tempuser

#9639 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

MOSALJOZE wrote:
r_faruk wrote:odose li ona dvojica za tuzlu?
Stigli do Banovića i
Heh i ja sam bio na privremenom radu ali sam procitao cirkus onog Minhauzena o sat do TZ. Prica mu je klasicna seljacka, laze na kilometre, satro mangup nudi po forumu ko ce s s njim u auto jer zna da od toga nema nista. Mogao je tvrdi da je ko Felix Baumgartner skocio sa 40 km visine i nuditi ko ce s njim sljedeci put! :lol:
Ko je ijednom prosao TZ - SA zna da je 60 min za 120 km onog puta SF. Ja sam 2,5 god prakticno radio u TZ, znaci svake sedmice min 2 x vamo-tamo, a pocesto 3 x, nakon toga sam se i porodicno vezao za TZ, znaci 20 god redovan tako da taj put znam zavezanih ociju. Najbrze sto sam ja prosao je nekih 1.35 min Tyotom Corrolom 1.6 16v sa dipl. tablicama u gluho doba noci, doduse prije tunela kod Olova i sad ovog na Karauli. I po meni uopste nije bitna prevelika snaga auta, sve preko nekih 120-150 KS prevazilazi karaktierstike puta, mozes imati i 400 KS kad su krivina za krivinom.
mirsek

#9641 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirsek »

Neki dan na semaforu izmedju arhitekture i pijace ciglane upali se crveno za vozace i zeleno za pjesake. Konj duze kose u bijelom golfu 7 R ili GTI koji je stajao iza 2 auta samo izadje iz kolone i punim gasom kroz crveno i preko pjesackog odjuri prema sutjesci. Pjesaci se bacali unazad da ih ne pokupi. Konju, daBogda te sa bandere odmotavali.
zigson

#9642 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

mirsek wrote:Neki dan na semaforu izmedju arhitekture i pijace ciglane upali se crveno za vozace i zeleno za pjesake. Konj duze kose u bijelom golfu 7 R ili GTI koji je stajao iza 2 auta samo izadje iz kolone i punim gasom kroz crveno i preko pjesackog odjuri prema sutjesci. Pjesaci se bacali unazad da ih ne pokupi. Konju, daBogda te sa bandere odmotavali.
jest i neku noc, skenderija imaju 2 trake pravo prema čobaniji i 1 lijevo prema higijenskom. klosarcic zaobidje citavu kolonu stade ispred na po ceste i po gasu kroz 3 crvena prodje.. i naravno nema policije a i da ima ne bi ga sigurno stigli sa 66kw
mokhac

#9643 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mokhac »

nightvision wrote:
Kako li su ovo uspjeli, nista ne kontam...
tempuser

#9644 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

zigson wrote:
mirsek wrote:Neki dan na semaforu izmedju arhitekture i pijace ciglane upali se crveno za vozace i zeleno za pjesake. Konj duze kose u bijelom golfu 7 R ili GTI koji je stajao iza 2 auta samo izadje iz kolone i punim gasom kroz crveno i preko pjesackog odjuri prema sutjesci. Pjesaci se bacali unazad da ih ne pokupi. Konju, daBogda te sa bandere odmotavali.
jest i neku noc, skenderija imaju 2 trake pravo prema čobaniji i 1 lijevo prema higijenskom. klosarcic zaobidje citavu kolonu stade ispred na po ceste i po gasu kroz 3 crvena prodje.. i naravno nema policije a i da ima ne bi ga sigurno stigli sa 66kw
Da nije Puska, on te neke jake golfove mijenja, a ima fudbalerku...
zigson

#9645 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

tempuser wrote:
zigson wrote:
Da nije Puska, on te neke jake golfove mijenja, a ima fudbalerku...
Ne znam nisam vidio, zatamljen je golf, al ne bih reko ja msm da on vozi dzipa nekog ako mislimo na istog :D
Nepass

#9646 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Nepass »

On vozi zelenomaslinastu toyotu
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#9647 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

Tomahawk11
Globalni moderator

#9648 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Jeste, pise u clanku.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#9649 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

Tomahawk11 wrote:Jeste, pise u clanku.

U ovom clanku ne pise, zato pitam. kako je vozio da izleti na izlog???? :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#9650 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

konektovan wrote:
Tomahawk11 wrote:Jeste, pise u clanku.

U ovom clanku ne pise, zato pitam. kako je vozio da izleti na izlog???? :?
Dvadesetogodišnjak inicijala N.A. (1996.) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u sarajevskoj ulici Maršala Tita. N.A. je bio suvozač u automobilu koji se zabio u izlog prodavnice "Planika" koja se nalazi u blizini Vječne vatre.
Vozač automobila Fiat Stilo Š.M. (1993.) je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, a njemu se ljekarska pomoć ukazuje u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš".
Jarane, to je Stilo.
I ima se 20 i koja godina.
Znas kako jedna moja kolegica jednom rece...izginuli neki momcici 18-20 negdje kod Mostara....zalijepili u medju....kaze: pa mladi, tek polozili, mora se malo...
Post Reply