novikorisnik wrote:Ima li neko iskustva sa prekidom ugovora prije njegovog isteka? Ja ovaj losi internet vise ne mogu da podnesem. Mislim da je par godina duranja dosta od mene...
mislim da kao neku kaznu trebas tad platiti
Moderator: Benq
novikorisnik wrote:Ima li neko iskustva sa prekidom ugovora prije njegovog isteka? Ja ovaj losi internet vise ne mogu da podnesem. Mislim da je par godina duranja dosta od mene...
kod telemacha ne mozes tako naci digitalne kanale, to sto ti trazis mozes kod HS-a,amihas wrote:Posjedujem 27" T27B550 Series 5 LED HDTV Monitor (kupljen u Njemackoj ) sa njegovim postavkama nemogu da pronadjem digitalne kanale na telemachu , posjeduje samo zemlje podesavanja Austrija , Njemacka , Svicarska sa kojima ne mogu da pronadjem digitalne kanale , kako rucno ili gdje da pronadjem firmware za podrsku za Istocnu Evropu ?
mumi80 wrote:Kakva kazna ako ne ispunjavaju ugovorene obaveze
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
zvao danas, strucnjaci na telefonu mi rekli da NE ZNAJU kako to sve tacno idekakavdanakneiskustvu wrote:mumi80 wrote:Kakva kazna ako ne ispunjavaju ugovorene obaveze
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
meni su rekli ako bi da prekinem ugovor prije isteka ugovora da se plaćaju neke kazne,a hvala bogu istek ugovora mi je za 15 dana,
Mora da se nesto zeznulo prilikom update-a i da je riknuo receiver. Je*at ga, trazi im novi.bude wrote:da li se nekome desilo da nema sliku preko hdmi izlaza, probao drugi kabal - isto, inace slabo koristim kablovsku za gledanje i ovaj problem imam 2-3 mjeseca ali mi nije nesto ni bitno, medjutim, jutros upalim risiver nakon duzeg vremena i pojavi se slika na hdmi i odradi update sw-a i onda nakon toga reboot i ponovo nema slike![]()
da nije bilo ovoga misliom bih da je crkao izlaz ali me je ovo bas zbunilo, ima li neka opcija za reset uredjaja ili neki fol da pokusam
Ima DVB-C tuner ali zemlje koje podrzavaju su samo Njemacka , Austrija , Svicarska !kakaljin wrote:kod telemacha ne mozes tako naci digitalne kanale, to sto ti trazis mozes kod HS-a,amihas wrote:Posjedujem 27" T27B550 Series 5 LED HDTV Monitor (kupljen u Njemackoj ) sa njegovim postavkama nemogu da pronadjem digitalne kanale na telemachu , posjeduje samo zemlje podesavanja Austrija , Njemacka , Svicarska sa kojima ne mogu da pronadjem digitalne kanale , kako rucno ili gdje da pronadjem firmware za podrsku za Istocnu Evropu ?
ali prvo moras provjeriti da li ti tv ima DVB-C tuner
Molimo Vas provjerite PP.novikorisnik wrote:Ima li neko iskustva sa prekidom ugovora prije njegovog isteka? Ja ovaj losi internet vise ne mogu da podnesem. Mislim da je par godina duranja dosta od mene...
jezik menija srpskiagent_zero wrote:Kako ste vi podesili na digitali ona korisnička podešavanja za jezik menija, jezik zvuka, prvi jezik titla, drugi jezik titla?
Meni jednom rekoše da se ne stavlja bosanski, nego prvo srpski, pa hrvatski u svim opcijama
jezik menija Engleskidowydyenya wrote:jezik menija srpskiagent_zero wrote:Kako ste vi podesili na digitali ona korisnička podešavanja za jezik menija, jezik zvuka, prvi jezik titla, drugi jezik titla?
Meni jednom rekoše da se ne stavlja bosanski, nego prvo srpski, pa hrvatski u svim opcijama
jezik zvuka srpski
drugi jezik zvuka hrvatski
prvi jezik titla srpski
drugi jezik titla hrvatski
Bryant 24 wrote:Ukinuse kanale
Pa bili su otkljucani svi kanali osim xxx, znaci svi. I ev od danas nema. A bilo je otkljucano i HD i HBO, sve..kakavdanakneiskustvu wrote:Bryant 24 wrote:Ukinuse kanale
hd?