Ronaldo
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9626 Re: Juventus
Ma kao i prosle godine...usrase sa malim ekipam i ostaje da se vade na Realu, a Boga mi ce to biti teze nego sto sam mislio jer Real melje
Ronaldo

Ronaldo
- I am Happy
#9627 Re: Juventus
A realno vazniju su bodovi u Serija A protiv Milana i Fiorentine, ligu prvaka i onako ne mogu osvojiti.
Te utakmice ne smiju ispastati zbog LP
- skafiskafsnjak
#9628 Re: Juventus
ahahahah . Pa od koristi je i proci grupnu fazu, a da ne govorim dalje...Yahel wrote:A realno vazniju su bodovi u Serija A protiv Milana i Fiorentine, ligu prvaka i onako ne mogu osvojiti.
Pa kad bi se tako razmisljalo, 90% ekipa bi otpalo
- I am Happy
#9629 Re: Juventus
Naravno da jeste jer se prije svega radi o prestizu, svi zele da se dokazu u najjacem takmicenju na svijetu, a da ne govorimo o parama
Ono sto sam htio reci je da Serija A mora biti prioritet i da nova titula ne smije biti upitna.
Ono sto sam htio reci je da Serija A mora biti prioritet i da nova titula ne smije biti upitna.
-
semirizsvemira
#9630 Re: Juventus
Samo komican je bio penal ko da je mister Been svirao a ne neki fudbalski sudija
Pitanje je ko ide u euroligu Juve ili Kopenhagen
-
FMDzem
#9631 Re: Juventus
Sad bi s dalo raspravljati i analizirati sta je glavni uzrok ovako losoj realizaciji, i igri opcenito..
Aaali, bojim se da sve statistike i analize padaju u vodu, tako da ne vrijedi trositi vrijeme na to.
Sta im je dalje ciniti, ukoliko zele ostati u borbi za prolaz dalje?
Aaali, bojim se da sve statistike i analize padaju u vodu, tako da ne vrijedi trositi vrijeme na to.
Sta im je dalje ciniti, ukoliko zele ostati u borbi za prolaz dalje?
- BHF_Manijak
#9632 Re: Juventus
Proci cete dalje, ali onda ce naletit opet nekakav Bayern.
Trenutno talijanski klubovi nemaju kuveta da se nose sa najkvelitetnijim klubovima Evrope. Manjak kvaliteta je evidentan. Milan ove godine cini mi se jos tanji nego prosle. Juve jaci igracki, ali cini mi se kao da je igra slabija, ne kontam sto. Nije valjda Conteu dosadilo? 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9633 Re: Juventus
u ligi na mišiće pomočnih sudacaAtticus Finch wrote:Ekipa koja iz svake prilike protivnika primi gol. Jeste da protivnici obično imaju dvije prilike, ali time žalosnije.![]()
Mada, ovo večeras nije ništa novo. Očajna igra već par sedmica.Na mišiće, bez ikakve organizacije.
- Dr. Kuca
#9634 Re: Juventus
Sve je do Contea, jebala ga ova formacija sa 7 defanzivnih. Pa da imas Ronalda i Messija u napadu sa ovakom postavkom nista ucinit ne mogu, tek kad se preslo na 4-3-3 ili 4-1-2-1-2 tek je nasstalo lupanje sa svih strana al prekasno.
- ultima_palabra
#9635 Re: Juventus
Pirla stisle godine, Marchisio izgubio formu.BHF_Manijak wrote:Proci cete dalje, ali onda ce naletit opet nekakav Bayern.Trenutno talijanski klubovi nemaju kuveta da se nose sa najkvelitetnijim klubovima Evrope. Manjak kvaliteta je evidentan. Milan ove godine cini mi se jos tanji nego prosle. Juve jaci igracki, ali cini mi se kao da je igra slabija, ne kontam sto. Nije valjda Conteu dosadilo?
- relativno84
#9636 Re: Juventus
Koliko god Conte imao velike rezultate iza sebe s ovim nacinom igranja ocito je da se mora nesto mijenjati, prije svega mislim na formaciju jer evo iz utakmice u utakmicu se rotiraju igraci to nista nije promijenilo na bolje igra ide gore-dole jednostavno vise nije to to..
I prije kad nismo bili u stanju da tehnicki nadigramo protivnika uspijevali smo fizicki da ga slomimo velikim zalaganjem, ali sad toga nema ni u naznakama nekako mi vecina igraca djeluje iscrpljeno kao da je april a ne pocetak sezone.
Nesto se uraditi mora Conte je vjerujem dovoljno pametan da zna da od inata nema hajra
Sreca pa nam dolaze rosoneri tako da mozemo podici moral ekipe devastiranjem realno dosta inferiornijeg protivnika
pa onda se okrenuti nastavku s drugacijim pristupom igri..trud se isplati a u zadnje vrijeme nije se primjetio kod nasih igraca.
FORZA JUVE!!!
I prije kad nismo bili u stanju da tehnicki nadigramo protivnika uspijevali smo fizicki da ga slomimo velikim zalaganjem, ali sad toga nema ni u naznakama nekako mi vecina igraca djeluje iscrpljeno kao da je april a ne pocetak sezone.
Nesto se uraditi mora Conte je vjerujem dovoljno pametan da zna da od inata nema hajra
Sreca pa nam dolaze rosoneri tako da mozemo podici moral ekipe devastiranjem realno dosta inferiornijeg protivnika
FORZA JUVE!!!
- Tigar1
#9637 Re: Juventus
Loše je ovo bilo u prvom poluvremenu.
Odlična postava igre Galatasaraya, odlična odbrana na koju Juve nije imao odgovora, lopta kruži okolo, centaršutevi nikakvi, Pirlo u lošoj formi + jak pritisak ona njega.
Dobijamo igru u kojoj dva stopera izlaze visoko i organizuju istu i sve se završava nekim traljavim centriranjem, blokiranjem odbrane ili korenerom iz kojeg Pirlo nije bio u stanuu da pogodi nikoga.
Kada stoperi prođu naprijed i kroz sredinu dodaju niskim igračima (Tevez), odmah bivaju ''pojedeni'' od agresivne odbrane.
Ulaskom Llorentea slika se malo mijenja igra postaje 4-3-3 prinudno ali mi nekako bolje izgleda
Quaglia ---- Llorente ---- Tevez
Pogba ---- Pirlo ---- Vidal
Asamoah ---- Chiellini ---- Barzagli ---- Isla djeluje bolje u napadačkoj formaciji (ne idealno) ali vidan je pomak.
Penal jeste bio, ali je i bila grozna reakcija odbrane kod gola Buluta... Chiellini nije u dobroj formi, kod prvog gola Drogbe Bonucci se ''ukešterio''.
Isla je posebna priča, ni glave ni repa, šteta za povredu Lichta i Caceresa pa ćemo i njega morati gledati protiv Milana.
Juve ne igra dobro i potrebne su neke promjene. Za 4-3-3 nema igrača ali majka mu stara kad Lahm može igrati zadnjeg veznog u Bayi što ne bi mogao Gio/Tevez po potrebi na krilo, imali bi i manevar (Apache), skok(Lorente), i šut (Quaglia).
Biće bolje momci.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Odlična postava igre Galatasaraya, odlična odbrana na koju Juve nije imao odgovora, lopta kruži okolo, centaršutevi nikakvi, Pirlo u lošoj formi + jak pritisak ona njega.
Dobijamo igru u kojoj dva stopera izlaze visoko i organizuju istu i sve se završava nekim traljavim centriranjem, blokiranjem odbrane ili korenerom iz kojeg Pirlo nije bio u stanuu da pogodi nikoga.
Kada stoperi prođu naprijed i kroz sredinu dodaju niskim igračima (Tevez), odmah bivaju ''pojedeni'' od agresivne odbrane.
Ulaskom Llorentea slika se malo mijenja igra postaje 4-3-3 prinudno ali mi nekako bolje izgleda
Quaglia ---- Llorente ---- Tevez
Pogba ---- Pirlo ---- Vidal
Asamoah ---- Chiellini ---- Barzagli ---- Isla djeluje bolje u napadačkoj formaciji (ne idealno) ali vidan je pomak.
Penal jeste bio, ali je i bila grozna reakcija odbrane kod gola Buluta... Chiellini nije u dobroj formi, kod prvog gola Drogbe Bonucci se ''ukešterio''.
Isla je posebna priča, ni glave ni repa, šteta za povredu Lichta i Caceresa pa ćemo i njega morati gledati protiv Milana.
Juve ne igra dobro i potrebne su neke promjene. Za 4-3-3 nema igrača ali majka mu stara kad Lahm može igrati zadnjeg veznog u Bayi što ne bi mogao Gio/Tevez po potrebi na krilo, imali bi i manevar (Apache), skok(Lorente), i šut (Quaglia).
Biće bolje momci.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- Dr. Kuca
#9638 Re: Juventus
Nemre Kvalja igrat lijevo krilo nikad za 10 zvota. Sreca pa Galata je fizicki nespremna, da ih je Mancini vodio deset dana lagano bi nas uzeli 2 razlike.
-
salle_eh1986
#9639 Re: Juventus
pa valjda se sezona u seriji a i igra da bi se igrala lpYahel wrote:Naravno da jeste jer se prije svega radi o prestizu, svi zele da se dokazu u najjacem takmicenju na svijetu, a da ne govorimo o parama![]()
a jok odma kutarisavati se te lp i opet nanovo ganjati trofej prvaka italije
čemu taj trofej onda?
-
salle_eh1986
#9640 Re: Juventus
da je mancini 10 dana trener galate raspali bi se oni za 10 minutaDr. Kuca wrote:Nemre Kvalja igrat lijevo krilo nikad za 10 zvota. Sreca pa Galata je fizicki nespremna, da ih je Mancini vodio deset dana lagano bi nas uzeli 2 razlike.
ovako su još pod uticajem terima (ostali)
- Atticus Finch
#9641 Re: Juventus
Po ko zna koji put osnovni problem ove formacije su bekovi. Ne doprinose ofanzivno, to su svi pročitali. Nije ih potrebno posebno markirati, pa se pažnja u potpunosti usmjerava na tri centralna vezna. Kad njih poklopiš, a disciplinirane ekipe to odlično rade, stoperi izlaze visoko i pokušavaju organizirati. Vidimo kako to izgleda. Dakle napuniš sredinu i prc. To je i Mancini skonto.
Ne treba niti spominjati koliko smo ranjivi na kontre u tim situacijama. Nije ni čudno što protivnici imaju 100% učinak (2 šuta/2gola)
Ne treba niti spominjati koliko smo ranjivi na kontre u tim situacijama. Nije ni čudno što protivnici imaju 100% učinak (2 šuta/2gola)
- insaneinthebrain
#9642 Re: Juventus
upravo. isla i asamoah sinoc nisu ni jednu loptu kako treba ubacili u sesnaesterac.Atticus Finch wrote:Po ko zna koji put osnovni problem ove formacije su bekovi. Ne doprinose ofanzivno, to su svi pročitali. Nije ih potrebno posebno markirati, pa se pažnja u potpunosti usmjerava na tri centralna vezna. Kad njih poklopiš, a disciplinirane ekipe to odlično rade, stoperi izlaze visoko i pokušavaju organizirati. Vidimo kako to izgleda. Dakle napuniš sredinu i prc. To je i Mancini skonto.
- mumi80
#9643 Re: Juventus
Ne sekirajte se Balo ne igra, a vi imate pomocne sudije
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Atticus Finch
#9644 Re: Juventus
Daj nekog desnog ofanzivnog i lijevog beka pa da ko gospoda igramo fudbal. 
- nKrkan
#9645 Re: Juventus
Od mogućih 12 bodova u naredne 4 utakmice Juventus osvaja 4
-
Son1
#9646 Re: Juventus
Znao sam ja da nesto ne valja cim je Quag poceo da vadi Juve.
Mada ce Juve sad da digne formu, da se sjebu dusmani.
Mada ce Juve sad da digne formu, da se sjebu dusmani.
- wickerman
#9647 Re: Juventus
Kako igraju mjera bi im bio Cup UEFA,ali haj mozda se desi cudo.
- I am Happy
#9648 Re: Juventus
Ne znam sto kukate, pa i prosle sezone je bio ISTI start:)
U ligi 6 pobjeda i jedan X, a u ligi prvaka prve 3 utakmice sve nerijeseno
Sad ce to Conte dovesti u red
-
Son1
#9649 Re: Juventus
Gledajuci s pozitivne strane, citavu sezonu smo bez porazaYahel wrote:Ne znam sto kukate, pa i prosle sezone je bio ISTI start:)
- I am Happy
#9650 Re: Juventus
Eto vidis
manite se negative
krenuti ce stvari nabolje