Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F&N wrote:Ja koliko se sjecam samo za Bandovica 50K KM. Hebibovica smo cekali 2 prijelazna roka da mu istekne ugovor. A mozda i grijesim. Za Okica se ne sjecam.
Koliko se sjecam bilo je malo vise za Okica jer je bilo on i Hebib, sa obzirom da je ovaj drugi poslije dolazio
Ova sezona je bila prekretnica u svakom smislu. Prva dupla kruna u historiji kluba, rekordan broj omladinaca u jednoj sampionskoj generaciji itd itd...
Red je i na prvu odbranu titule aBd u historiji. A zasto ne i odbranu duple krune po prvi put u historiji BH fudbala.
Ocekujem jos par pojacanja u odbrani i na sredini (uz zadrzavanje kostura ekipe) i to bi trebalo biti to.
Nisam htio komentarisati ovu situaciju, jer nije bilo pravih informacija, ali na kraju (na srecu) ispade da je bila drama bez potrebe. Sad ce doticni 21 hiljada srcani dobiti
P.S. Ne slusajte Jeza, pitar je ali se lijecio od toga jedno vrijeme, pa opet odustao. Ja barem nisam ni pokusao
jeza u ledja wrote:Samo jedno sam siguran - opet cemo tjerati Musemica prvom prilikom.
Jer smo stoka.
Koga nismo tjerali i prema kome uopste imamo pozitivan stav i misljenje? Ne samo u sportu. Normalno da ce ga tjerati nervozni i isfrutrirani ljudi kojima je stadion terapeutska soba. Da makar svoje nezadovoljstvo pokazujemo na normalan nacin a ne jebavanjem djece, mrtvih, prijetnjama itd.
Ja nisam ljubitelj Musemica i smatram da nije trener koji je dorastao izazovima u Evropi ali isto tako smatram da zbog rezultata i uspjeha koje je imao zasluzuje produzetak ugovora i obezbjedjenje svog statusa. Nikada ga ne bih i nisam vrijedjao a ne bih vrijedjao ni sagovornike koji misle drugacije od mene. Daj Boze da on nas odvede sto dalje sa sto boljim igrackim kadrom i igracima koje je zamislio.
jeza u ledja wrote:Pa ja mislim da je samo kod nas po forumima ovako, ali ko ce mu ga znati. Nije isto kad je u pitanju neki veliki klub, tu je malo teze doc do izrazaja na nekom hu-ha forumu i uticat na javno misljenje.
Ma svuđe je isto, samo ovisi koja platforma. Ovi naši tipovi foruma su izumrli u svijetu, ali postoje zato Reddit i Twitter. Recimo na Lakers subu postoji lik koji uvijek ima insajd info i objavi ga tu
al-em wrote:ode i sofranac, znaci dolazi stoper u narednih par dana
fino je vidjeti da sklapamo igracki kadar prije pocetka priprema, nikad vidjeno u nasem klubu
Pa sad sigurno dva stopera ako ce namiriti Mujakica i Sofranca.
al-em wrote:ode i sofranac, znaci dolazi stoper u narednih par dana
fino je vidjeti da sklapamo igracki kadar prije pocetka priprema, nikad vidjeno u nasem klubu
Pa sad sigurno dva stopera ako ce namiriti Mujakica i Sofranca.
Ne treba 2 samo jedan ako ozbiljno racunaju na Kurdica na toj poziciji.
Meni je ovaj Sofranac, ono malo utakmica sto je odigrao, bio dobar. Imao je taj peh sa povredama, cak i operisan za vrijeme dok je u klubu i nakon sto se oporavio nije dobijao sanse.
gold'n'brown wrote:Meni je ovaj Sofranac, ono malo utakmica sto je odigrao, bio dobar. Imao je taj peh sa povredama, cak i operisan za vrijeme dok je u klubu i nakon sto se oporavio nije dobijao sanse.
Lahko je protiv ovih slabijih klubova biti dobar, ali evo npr podatak da je od 5 utakmica koje je igrao protiv svinjskog i lištice, mi izgubili 4...nuff said. Sretno mu bilo.
jeza u ledja wrote:Pa ja mislim da je samo kod nas po forumima ovako, ali ko ce mu ga znati. Nije isto kad je u pitanju neki veliki klub, tu je malo teze doc do izrazaja na nekom hu-ha forumu i uticat na javno misljenje.
Ma svuđe je isto, samo ovisi koja platforma. Ovi naši tipovi foruma su izumrli u svijetu, ali postoje zato Reddit i Twitter. Recimo na Lakers subu postoji lik koji uvijek ima insajd info i objavi ga tu
Ma postoje forumi navijacki isti ko kod nas. I nije toliko drukcija prica u stvari. Ali eto i vani ocigledno se bacaju te foluske anonimno.
Ne mozes Duranta nikako koristiti za bilo kakav primjer
lik je pravio profile po forumima i tviteru da sam sebe hvali, cak se sa dijetetom od 16 godina preko glavnog profila u privatnim porukama prepucavao jer je ovaj ostavio komentar da je KD prosjecan igrac
Englez somalijskog porijekla na probi u FK Sarajevo?
Vezni fudbaler Mohammed Sagaf koji je prošlu sezonu igrao za ekipu Braintreea u engleskoj National ligi (peti rang takmičenja), bio je prisutan na današnjoj prozivci FK Sarajevo pred početak priprema za novu sezonu.
Sagaf je rođen 1997. godine u Somaliji, ali je od početka karijere u Engleskoj, uz kraći period igranja za italijansku Ternanu. Radi se o mladom i talentovanom ofanzivcu, koji će se pokušati nametnuti i izboriti za šansu u Bordo timu.
Primarna mu je pozicija ofanzivno orijentisanog veznjaka, ali može po potrebi igrati i na krilnim pozicijama.
Pa i onaj Vardi je mensecini bio peta liga dok ga nije neko snimio, meni se svidja ovo ceprkanje po ovim ligama, jer ima tu dobrog materijala na koji slabo ko tamo obraca paznju, pogotovo kod Engleza