Ide nova tura

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pitar sa Kariba wrote:![]()
Ide nova tura
Raigor Stonehoof wrote:jooooj mogul onom skinut ban samo na sat da vidimo sta ima rec![]()
![]()
![]()
![]()
Raigor Stonehoof wrote:jooooj mogul onom skinut ban samo na sat da vidimo sta ima rec![]()
![]()
![]()
![]()
Joj tebe. Pa doveden je da igra desno kriloGrean wrote:Na tri godine potpisao.
Nisam ni sanjao da cemo ganjati lijevo krilo pored Krste, Halilovica, Cruza, Resica ali znaju zasto oni koji trebaju da znaju.
Nemas ti pojma on je uspjesan biznismen koji je ulozio 21.000KMu klubanimus wrote:Gledam na dupli sport ovog kvazi analiticara na temi o sarajevu. Pljuje i psuje po Husrefu. To je radio i ranije i onda dodje ovdje i tvrdi da nije i da je samo objektivan. Hvala moderaciji na efikasnosti, šteta samo što nije bar mjesec.
Rezultat pa sve ostalo.north wrote:Jedina ispravna odluka..bespredmetno je raspravljati da li ostavljati covjeka koji osvoji duplu prvi put u historiji kluba...da se ne ponavljamo ima li mana i koje su, psuje li i bogara, gura li mlade igrace dovoljno, je li dobar takticar, sto zna biti cesto tvrdoglav i i tako dalje...u ovom poslu rezultati pa deset praznih polja pa ostalo...a on rezultate ima..dvije titule i dva kupa dovoljno da ne trazmo kvazistrucnjake iz Hrvatske i Srbije... S ovim i ako ne bude novih bitnijih odlazaka, uz mozda jos jedno pravo pojacanje na poziciji stopera realno smo prvi favorit u ligi..kazem favorit, a ne pisanje po sirotinji i euforija jer se toga uzasavam jer tad uvijek oplacemo
..oprezno bez pompeznih najava ko na pocetku prosle sezone pa do samog kraja i sanse su poprilicno velike
Zar nismo placali i za Okica i Hebubovica?F&N wrote:Milanovic je top igrac. On i Koljic su dominirali skupa. Ocekujem isto aBd sa Mersom i ekipom. Prije je bila naucna fantazija da platimo obestecenje za igraca. Evo i to smo docekali s Milanovicem. Ja sam mislio da ce on zavrsiti ili vani ili u Srbiji s obzirom da je imao ugovor s Krupom i da je jedan od boljih na svojoj pozociji u ligi.
Ja se samo za velkoskog sjecam, 40k cini mi se.Company85 wrote:Platili smo nesto za Krstu sigurno. Ja mislim i Bandovic kad je dolazio 10 milja da smo platili.