Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
rocco_siffredi

#96051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Dinostula wrote:
todd_smith wrote:Pitanje je koliko je utakmica potrebno da se krene blatiti i tjerati.

2? 4? 5?

jedna?

Takav je trenerski posao danas. Rianeri osvojio sa Lesterom, sljedecu sezonu nogu dobio. Di Matteo Ligu Prvaka..itd itd

Ali imas onda tipa Klopp, gdje 3-4 godine nije nista osvojio, gubio finale, dolazio 2. ali drzali ga i eto prvaci Evrope.

PS - Gavrica sto se tice..32 utakmice 2 gola i 4 asistencija nije nimalo ohrabravajuce, no momku pruziti sansu da vidimo sta zna.
Kad smo kod statistike Benjamin Tatar u Slaven Belupu 16 utakmica i 0 golova isto toliko asistencija.Poslije toga necu vise ni Melunovica da kudim kad bi potpisao.
Realno, kvalitet lige je kurac od ovce. Mozda i najslabija u zadnjih 5 godina. Rekao bih da je bila kvalitetnija kad smo uzeli zadnju titulu.
A volio bih da me demantuju u evropi.
Awakened

#96052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Awakened »

Pitar sa Kariba wrote:OTISLI: Kapic (bio na posudbi kod nas), Mujakic (bio na posudbi kod nas), Bekic (istekao ugovor), Pavlovic (bio na posudbi u Celiku, istekao ugovor), Adukor (istekao ugovor)?

DOŠLI: Konjalić (junior, prof. ugovor na 5 god), Gavric (ugovor na 2 godine)?

Hvala puno. Znaci nema jos zamjene za Mujakica. Gavric pokriva za povrijedjenog Stanojevica. Pidro povrijedjen, Bekic out, Hodzic se vraca iz Celika? Adukor definitivno otpao mada nam treba samo tako? A jos uvijek nemamo ni trenera, valjda misle moze uvijek uletiti Uscuplic ako bas zatreba. Ozbiljan klub bi ovo davno zavrsio.
sencobih

#96053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Samo kad mi uzmemo titulu onda ide priča da je liga realno kurac od ovce. Kad su kone i Zrinjski osvajali onda je bila realno bundes liga.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#96054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Za sada jedino Mujakic. Ostali su svi tu ;)
gold'n'brown

#96055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Awakened wrote:
Pitar sa Kariba wrote:OTISLI: Kapic (bio na posudbi kod nas), Mujakic (bio na posudbi kod nas), Bekic (istekao ugovor), Pavlovic (bio na posudbi u Celiku, istekao ugovor), Adukor (istekao ugovor)?

Hvala puno. Znaci nema jos zamjene za Mujakica. Gavric pokriva za povrijedjenog Stanojevica. Pidro povrijedjen, Bekic out, Hodzic se vraca iz Celika? Adukor definitivno otpao mada nam treba samo tako? A jos uvijek nemamo ni trenera, valjda misle moze uvijek uletiti Uscuplic ako bas zatreba. Ozbiljan klub bi ovo davno zavrsio.
Raspad sistema, ocekujemo ostavke od portira do direktora.
Awakened

#96056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Awakened »

gold'n'brown wrote:
Awakened wrote:

Raspad sistema, ocekujemo ostavke od portira do direktora.
Daleko od raspada, Boze sacuvaj, ali da se kasni to je sigurno.
Logovan

#96057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Kasni se naravno, ali ne treba veliku frku praviti. :-) Ima se dovoljno vremena da se sve sredi.
jeza u ledja

#96058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

edit greska
Analiticarr

#96059 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

kakaljin wrote:
Pa onda nemoj praviti problem ako nekoga drugog zanima novac kada i tebe zanima novac. Nevalja to spocitavati nekome nesto kada i ti to isto radis
Niko ne pravi problem oko toga. Ja samo ukazujem na cinjenice. Ovaj prevarant u svakom intervjuu govori da mu je Sarajevo sve na svijetu, da ga voli vise od svog zivota itd, a ustvari su to lazi sa kojima kupuje tzv navijace na baterije. To su oni navijaci koji uzdizu pojedince iznad svetog grba.
Istina je da on voli samo novac i Crvenu Zvezdu. Taj husref NIKADA nista nije uradio za nas klub a da to nije debelo naplatio (sto nebi bilo problem da ne prica o ljubavi prema klubu). Nikada bez poziva nije dosao na utakmicu da podrzi nas klub, a na Zvezdu je otisao bezbroj puta. Na upit da pomogne klub kupnjom dionica, odgovorio je da ga to ne zanima. Sada svim silama pokusava dobiti MILION KM (5 godina po 200 000 i sva ispalata u slucaju otkaza), cak je evo angazovao 3-4 narkomana sa sjevera da ga uzdizu iznad kluba itd itd itd, u klub je doveo Tucakovica i Altiparmakovskog na nagovor drugih koji su to naplatili, pa je onda pokusao dovesti Jahica i Dzafica, koji su takodje nekom platili, a prica o nekoj ljubavi prema klubu. O tome ti ja pisem prijatelju. Posteno bi bilo da kaze da je profesionalac i da trazi najbolje za sebe, a ne da glumi nekog postenjaka i ljubav prema klubu, a jedini mu je cilj da se obogati. Osim toga trenerske sposobnosti su mu ispod prosjeka. Bilo koga da dovedemo umjesto njega bicemo 10000000 puta bolji i jaci.
FK SARAJEVO JE IZNAD SVAKOG POJEDINCA!!!!
Raigor Stonehoof

#96060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Analiticarr wrote:
kakaljin wrote:
Pa onda nemoj praviti problem ako nekoga drugog zanima novac kada i tebe zanima novac. Nevalja to spocitavati nekome nesto kada i ti to isto radis
Niko ne pravi problem oko toga. Ja samo ukazujem na cinjenice. Ovaj prevarant u svakom intervjuu govori da mu je Sarajevo sve na svijetu, da ga voli vise od svog zivota itd, a ustvari su to lazi sa kojima kupuje tzv navijace na baterije. To su oni navijaci koji uzdizu pojedince iznad svetog grba.
Istina je da on voli samo novac i Crvenu Zvezdu. Taj husref NIKADA nista nije uradio za nas klub a da to nije debelo naplatio (sto nebi bilo problem da ne prica o ljubavi prema klubu). Nikada bez poziva nije dosao na utakmicu da podrzi nas klub, a na Zvezdu je otisao bezbroj puta. Na upit da pomogne klub kupnjom dionica, odgovorio je da ga to ne zanima. Sada svim silama pokusava dobiti MILION KM (5 godina po 200 000 i sva ispalata u slucaju otkaza), cak je evo angazovao 3-4 narkomana sa sjevera da ga uzdizu iznad kluba itd itd itd, u klub je doveo Tucakovica i Altiparmakovskog na nagovor drugih koji su to naplatili, pa je onda pokusao dovesti Jahica i Dzafica, koji su takodje nekom platili, a prica o nekoj ljubavi prema klubu. O tome ti ja pisem prijatelju. Posteno bi bilo da kaze da je profesionalac i da trazi najbolje za sebe, a ne da glumi nekog postenjaka i ljubav prema klubu, a jedini mu je cilj da se obogati. Osim toga trenerske sposobnosti su mu ispod prosjeka. Bilo koga da dovedemo umjesto njega bicemo 10000000 puta bolji i jaci.

Dovidjenja i prijatno
Analiticarr

#96061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Raigor Stonehoof wrote:
Analiticarr wrote:
kakaljin wrote:

Dovidjenja i prijatno
Samo narkoman i neprijatelj kluba moze unistavati klubsku imovinu i napisati da je FK SARAJEVO=jedna osoba.
Treba ih pronaci i natjerati da polizu svu onu farbu sa nasih zidova i zabraniti im dolaske na Kosevo.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#96062 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Molio bih vas da ne citirate analiticara. Ima nas dosta kojima je na foe. Pa da ne moramo citati njegovu prezentaciju manjka inteligencije.
Analiticarr

#96063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

F&N wrote:Molio bih vas da ne citirate analiticara. Ima nas dosta kojima je na foe. Pa da ne moramo citati njegovu prezentaciju manjka inteligencije.
Post ti je prijavljen. Umjesto sto pokusavas nekog uvrijediti, pokusaj nauciti sta je argumentovana rasprava.

FK SARAJEVO IZNAD POJEDINACA!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#96064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

:lol:
Logovan

#96065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Jebemu majku ja taman mislio da ovog više neće biti, kad ono zajebah se debelo. :facepalm:
il dottore

#96066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

Evo nam trenera na novoj komentarise repku
rocco_siffredi

#96067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Ovaj je ili Zeljovac (manja vjerovatnoca) ili mu neko placa da ovo govori protiv Husrefa da opravda odluku ljudi u klubu ako se sa Husrefom ne dogovori. Ovo je strasno da se ovako pljuje najtrofejniji trener kluba.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#96068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Ma sutra mu je infarkt! :D
Analiticarr

#96069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

rocco_siffredi wrote:Ovaj je ili Zeljovac (manja vjerovatnoca) ili mu neko placa da ovo govori protiv Husrefa da opravda odluku ljudi u klubu ako se sa Husrefom ne dogovori. Ovo je strasno da se ovako pljuje najtrofejniji trener kluba.
Prvo: Ja sam samo neko ko voli nas klub i kome je klub iznad svega. To sam i dokazao kad sam dao 21 000KM kad je klubu bilo najpotrebnije. Nisam govorio da me to ne zanima. A gdje su tada bili razni husrefi, susici, hadzibegici? Jesu li i oni zeljovci ili su placeni?
Drugo; Nikog ja ne pljujem. Ja samo pisem istinu, a ona ocigledno smeta onima kojime husref ili bilo ko drugi=FK SARAJEVO. Evo navedi mi ti jedan primjer neceg loseg da sam napisao a a nije istina. Ili navedi mi jednu jedinu stvar koju je taj husref uradio za nas klub a da je nije debelo naplatio!
Trece: Imas ovdje placenike, ali to nisam ja. Oni su placeni da uzdizu pojedince iznad naseg kluba. Valjda je to jasno kad se vidi da svi mogu pisati protiv kluba, uprave, grba, boje dresa, ili protiv bilo cega sto je vezano za nas klub, ali ti nikad nece dozvoliti da pises protiv njihovog sticenika.

FK SARAJEVO IZNAD POJEDINACA!!!
kakaljin

#96070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Analiticar,

Ako si dao 21000 KM to ti ne daje za pravo da pljujes bilo koga, a pogotovo zaposlenike Kluba i navijace, a da si dao toliku lovu ti nebi imao potrebe da se ovdje raspravljas sa bilo kim vec bi se bavio poslovima koji ti donose profit.
Analiticarr

#96071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

kakaljin wrote:Analiticar,

Ako si dao 21000 KM to ti ne daje za pravo da pljujes bilo koga, a pogotovo zaposlenike Kluba i navijace, a da si dao toliku lovu ti nebi imao potrebe da se ovdje raspravljas sa bilo kim vec bi se bavio poslovima koji ti donose profit.
Dao sam i nije mi zao. Dao bih opet kad bi zatrebalo.

Ne pljujem nikoga (pogotovo ne navijace kluba FK SARAJEVO) nego iznosim istinu. Svako ko zna za ruzne stvari i cuti o njima, saucesnik je!

Pa i bavim se samo onim sto mi donosi profit. A FKS volim i zato se borim da se iskorijeni ono sto ne valja.
armin071

#96072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Logovan wrote:Jebemu majku ja taman mislio da ovog više neće biti, kad ono zajebah se debelo. :facepalm:
Pa normalno da ce biti kad mu ovi odgovaraju. Ja ga stavio na ignore al djaba kad ga ovi quotaju. I svaki put par likova zaplati zbog njega a lik provjereno klon onog sa zeljine teme. Al eto valjda i takvi trebaju da se malo teme zakuhaju da ne „zamre“ forum. Tuzno ali tako je....
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#96073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Impressum »

Analiticarr wrote: kad sam dao 21 000KM kad je klubu bilo najpotrebnije. Nisam govorio da me to ne zanima. A gdje su tada bili razni husrefi, susici, hadzibegici?
piši Papetu nek ti vrati pare
on ti dođe cenera i Faruk još cenera
milju halali
Analiticarr

#96074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Impressum wrote:
Analiticarr wrote: kad sam dao 21 000KM kad je klubu bilo najpotrebnije. Nisam govorio da me to ne zanima. A gdje su tada bili razni husrefi, susici, hadzibegici?
piši Papetu nek ti vrati pare
on ti dođe cenera i Faruk još cenera
milju halali
:lol:
Brate, ne bih to trazio kad bih (nedaj boze) ostao bez hljeba. Ponosan sam na to.
Mi, navijaci, smo spasili klub od gasenja i to je nepobitna cinjenica. Nema legendi koje su = FK Sarajevo.

KLUB JE IZNAD SVIH NAS!!!
mirza_15

#96075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

kakaljin wrote:Analiticar,

Pusti ba. Ne raspravljaj se sa njim. To je lik koji je navijao da izgubimo par utakmica (samim tim i titulu) da bi kao otjerali Husrefa. Znači čovjek želi zlo klubu. To nije navijač Sarajeva. I ta priča kako je dao pare. To može da napiše bilo ko. I odakle 21000? Ovo za milion i 5 godina isto laž. To niko, nigje osim njega nije napisao. Vrtila se priča o 200.000 bruto, čini mi se dvije godine. Laž je sve što piše. To je ba štrumpf koji se pojede što nama ide dobro dok je kod njih potop pa pokušava barem ovako malo nemira i razdora da unese. Nadam se da će sutra plakati. Pusti trola neka priča sam sa sobom.
Locked