Trebalo bi ovom narkomanu polomiti ruke da vise nikad nista ne napise. Cuj ono poredi FK Sarajevo sa jednom osobom. I sto je jos gore, poredi nas klub sa obicnim lazovom i nekulturnim seljacinom.
NIKO NIJE IZNAD KLUBA!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Trebalo bi ovom narkomanu polomiti ruke da vise nikad nista ne napise. Cuj ono poredi FK Sarajevo sa jednom osobom. I sto je jos gore, poredi nas klub sa obicnim lazovom i nekulturnim seljacinom.
EvoMeneJopet wrote:Ovo je Alfa, juce se on vratio na forum, danas ovaj.
Svi ga na foe. Pa nek svira kurcu
Malo je tuzno sto moderacija ovo dopusta. Dokazali smo liku nebrojeno puta da nije u pravu i da iznosi neistine tako da ovo prelazi u klevetu i stvarno je tuzno da niko ne reagujeGandalfSivi wrote:Regularno sam morao, mozda i po prvi put u zivotu, ubi lik, nije zdravo...
Nije lijepo ako si navijac Sarajeva druge navijace nazivati klosarima pogotovo ako to radis na forumu kao anonimus. Ako si mudat i ne slazes se odes fino pa raspravis sa njima. Mogao bih sad i ja tebe nazvati rumenkov bot samo zato sto imas drugacije misljenje ali sto nam to treba? Svak ima svoje misljenje ali to nije razlog da se onaj drugi vrijedja posebno ako nam je svima isti cilj jako Sarajevo.emigrazione wrote:Čuj rumeni pamet u glavupa rumeni ga je mogao otjerati još prije godinu dana, rumeni mu je pružio podršku kakvu vjerovatno nikada niti jedan trener u istoriji ovoga kluba nije imao...kako ovi klošari svake godine na silu nađu nekoga da se istresaju nikako mi nije jasno
Lijepo je jašta je nego lijepo, mani me se te klošarske demagogije braniš debile koji šaraju prostorije kluba?! Čuj ako si mudat, pa što mudati nije sačekao Jahića pa mu lijepo i kulturno u lice kaže šta ima...armin071 wrote:Nije lijepo ako si navijac Sarajeva druge navijace nazivati klosarima pogotovo ako to radis na forumu kao anonimus. Ako si mudat i ne slazes se odes fino pa raspravis sa njima. Mogao bih sad i ja tebe nazvati rumenkov bot samo zato sto imas drugacije misljenje ali sto nam to treba? Svak ima svoje misljenje ali to nije razlog da se onaj drugi vrijedja posebno ako nam je svima isti cilj jako Sarajevo.emigrazione wrote:Čuj rumeni pamet u glavupa rumeni ga je mogao otjerati još prije godinu dana, rumeni mu je pružio podršku kakvu vjerovatno nikada niti jedan trener u istoriji ovoga kluba nije imao...kako ovi klošari svake godine na silu nađu nekoga da se istresaju nikako mi nije jasno
Novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo je Nebojša Gavrić. Dvadesetsedmogodišnji vezni igrač je potpisao ugovor trajanja 2 godine, a ekipi će se priključiti na prozivci.
NEBOJŠA GAVRIĆ: "Navijačima i saigračima obećavam maksimalnu borbenost i zalaganje na terenu. Podršku navijača treba zaslužiti, a ja ću dati sve od sebe da pruženim partijama opravdam ukazano povjerenje. Obećavam svima srce na terenu jer znam da jedino tako mogu zaslužiti aplauz. Svaka kao da je zadnja."
Gavrić koji posjeduje bh državljanstvo, rođen je 27. avgusta 1991. igra na poziciji centralnog veznog, a u Bordo tim stiže kao slobodan igrač. Protekle sezone, za OFK Bačka odigrao je 32 utakmice i postigao dva pogotka uz ukupno 4 asistencije.
Prije OFK Bačka, Gavrić je nastupao za Borac Čačak, Rudar Ugljevik, Voždovac i Mladost iz Lučana.
Pa čovjek igra defazivnog veznog, nije njegovo da asistira i daje golove. Pogledaj samo statistiku Stanojevića, je l' da nije nimalo bolja, al' razvalio na terenutodd_smith wrote:Pitanje je koliko je utakmica potrebno da se krene blatiti i tjerati.
2? 4? 5?
jedna?
Takav je trenerski posao danas. Rianeri osvojio sa Lesterom, sljedecu sezonu nogu dobio. Di Matteo Ligu Prvaka..itd itd
Ali imas onda tipa Klopp, gdje 3-4 godine nije nista osvojio, gubio finale, dolazio 2. ali drzali ga i eto prvaci Evrope.
PS - Gavrica sto se tice..32 utakmice 2 gola i 4 asistencija nije nimalo ohrabravajuce, no momku pruziti sansu da vidimo sta zna.
"igra na poziciji centralnog veznog"yasaq wrote:Pa čovjek igra defazivnog veznog, nije njegovo da asistira i daje golove. Pogledaj samo statistiku Stanojevića, je l' da nije nimalo bolja, al' razvalio na terenutodd_smith wrote:Pitanje je koliko je utakmica potrebno da se krene blatiti i tjerati.
2? 4? 5?
jedna?
Takav je trenerski posao danas. Rianeri osvojio sa Lesterom, sljedecu sezonu nogu dobio. Di Matteo Ligu Prvaka..itd itd
Ali imas onda tipa Klopp, gdje 3-4 godine nije nista osvojio, gubio finale, dolazio 2. ali drzali ga i eto prvaci Evrope.
PS - Gavrica sto se tice..32 utakmice 2 gola i 4 asistencija nije nimalo ohrabravajuce, no momku pruziti sansu da vidimo sta zna.
Bilo bi lijepo kada bi mi svi na nasim poslovima dobili ugovore kakve zelimoEast_side wrote:Jedva cekam da se ova saga oko Husrefa zavrsi, pa kako god zavrsila. Postaje pravi smor citati razne clanke iz dana u dan koji su jako upitni, komentare na iste po fb pa i ovdje na forumu.
Po pravilu i sada nastaju dva oprecna tabora, svi staju striktno na jednu stranu, tj. (s jedne strane) od Husrefa se pravi levat koji se samo nasao tu u pravo vrijeme uz, napokon zdravu klimu u i oko kluba i svu potrebnu podrsku tako da ispada da bih i ja osvojio duplu da sam na njegovom mjestudo (s druge strane) da se isti pretjerano zakiva u nebesa kao da je osvojio 5 duplih kruna zaredom. Isto tako, jedni brane Jahica, drugi ga nazivaju rumenim i sl. Ako je nekome ovo bio cilj, svaka mu cast. Uspio je bez ispaljenog metka
![]()
Zla krv je tu, izvolite se klati do iznemoglosti...pitam se jesam li jedini ovdje koji pokusava mirne glave (koliko god to bilo tesko) sacekati konacnu odluku i bez naivnog zalijetanja i pljuvanja bilo koga unaprijed prihvatiti istu kakva god ona bila?
![]()
Ukratko, ja licno smatram da Husref zasluzuje podrsku nakon ove sezone i ugovor kakav zeli. To bi bilo sasvim ljudski i moralno. Ako je kojim slucajem ne dobije, necu ni padati u ocaj i ne pada mi na pamet da bilo koga ili sta bojkotujem, pljujem, mrzim, rusim, kamenjam, vrijedjam...
Show must go on, bilo to sa Husrefom ili bez njega.
Ako sam dobro skonto, sutra aBd pada definitivna odluka. Hvala Bogu!