FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MTV

#9601 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MTV »

Ma srednji rod garant :mrgreen:
spree

#9602 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

Evo i dijaspora nece da plati volontiranje, a sve fol amerika obecana zemlja :oops:
irac300

#9603 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by irac300 »

Nero Histrion wrote:
TRZAJBB wrote:Da nema FACE, ja ne znam sta bi gledala.Bravo za Face i Senada,najbolji ste i jedini neza isni medij u BiH...
TRZAJBB, trzni se malo i odluci jesi li On ili Ona, jer ovdje bi "gledala", a na drugoj temi ALL ABOUT 4, si "DOBIO" i NISAM SAM :D

Intrigantan si ti tip, zabavan. :lol: Lojalan Poslodavcu ili Familiji prije svega, sto je za svaku pohvalu, ali nemoj se vise ovako provaljivat. Jaooo ovih podijeljenih licnosti cccccc.

Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postby TRZAJBB » 01/11/2015 10:45

FACE TV NIJE U HD FORMATU,KAD OTVORIM HD FORMAT JE SD,POPRAVITE TO VEC JEDNOM,CESTO SE DESAVA KVAR JE KOD VAS.VAS COVJEK IZ CENTRALE ME ZVAO NESTO JE URADIO I JA SAM DOBIO HD.U PITANJU JE VOJNICKO POLJE, NISAM SAM CITAVO NASELJE JE U PITANJU.NEMA SMISLA JER VAM SE TO DESAVA SAMO NA FACE I TO CESTO..POZZ
Nije to jedan lik, nego kako ko naleti od uposlenika, bilo muško ili žensko, valja branit gazdu. :D
TRZAJBB

#9604 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRZAJBB »

:bih: Za dobrim konjem se prasina uvjek dize...
RtrnOfSalisbury

#9605 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

irac300 wrote:
Nije to jedan lik, nego kako ko naleti od uposlenika, bilo muško ili žensko, valja branit gazdu. :D
... a kad nalijece ona redis sanja sto vodi dnevnik :skoljka:

ibrigens, nije sence konj
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#9606 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Matijevic_Vlado »

TRZAJBB wrote::bih: Za dobrim konjem se prasina uvjek dize...
E i dignete je ti i Senci
Rob_Atl

#9607 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Rob_Atl »

Ne znam ko odredjuje cijene , ali u atlanti je bio ulaz 10 dolara, u Saint Louisu 25, valjda zna gdje najvise nasih ima pa takticki cijene digli :D

Nema sanse da je u atlanti bilo hiljadu ljudi, 300 maksimalno, po ovom snimku sto vidim. Kad je hanka dolazila prodali su 700 bio je covjek na covjeku , ovdje raja normala sjedi , komforno :mrgreen:
detroit-mercy

#9608 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by detroit-mercy »

TRZAJBB wrote::bih: Za dobrim konjem se prasina uvjek dize...
a tko je tu konj zamolit cu lijepo :mrgreen:
detroit-mercy

#9609 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by detroit-mercy »

nelle_tz wrote:Ovo je jucer jedan covjek napisao na jihovoj stranici, izgeda otkazali gostovanje jedno u Des Moinesu
Otvoreno Pismo
Cijenjeni Gospodine Hadzifejzovicu,
Kao vas domacin u Des Moines, Iowa danas sam saznao da se ne zelite pojaviti pred dijasporom Bosne I Hercegovine koji zive u ovom gradu. Sturo objasnjenje iz vaseg organizacinog odbora (Vehida Spiodic) glasi da dijaspora Des Moines nije skupila dovoljno dolara za vas dzep. Pored sve organizacije koju smo napravili, uplacenog hotela I rezervisane hotelske sale koja je bila finansirana novcem Bosanaca I Hercegovaca vecinom umirovljenika koji su imali veoma visoko misljenje o vama I zeljeli vas licno upoznati I dati podrsku vasem Bosanskom patriotizmu. Ovim cinom ste potvrdili da vasa misija u Americi nije spajanje dijaspore sa maticom I dijaspore medjusobno, nego kao I svi ostali radite samo za sopstveni dzep ( vas Bosanski patriotizam pada u vodu). Sponzori I donatori su bili organizovani ali nasa praksa nije da se javno nadmecemo imenima I ciframa.
Ovim putem trazim Vase javno izvinjenje ljudima koji zive u Des Moines. Dijaspora Des Moines je jako razocarana Vasim profesionalizmom I nadamo se da cete naci nacina da pokazete velicinu Imena I Brenda Senad Hadzifejzovic FACE TV.
Sa postovanjem
Nermin Basic

Molim sve moje prijatelje da podjele ovu objavu I objasnjenje za otkazivanje gostovanja u Des Moines.
Umirovljenike treba jebat, e jes ih sesoki djilkos naso karat, i neka je kad su ovce :mrgreen:
Cuj doso da spaja dijasporu sa maticom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , doso za svoj dzep, boli njega kita i za maticu i za dijasporu :mrgreen: .
mayab

#9610 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mayab »

Sinoc oko 18 50h okrenem na FACE, i vidim Senada u improviziranom studiju na vrhu neke zgrade u "Ameriki" i nesto se izvinjava, nešto valjda otkazano, kao ono, "zajebali ga amateri , kad amaterima das da ti to nesto organiziraju" :lol: to sam uspio čuti, ali ne uspjeh povezati sta to bi , ako je ko gledao neka nam napise... :izet:
MOSALJOZE

#9611 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

mayab wrote:Sinoc oko 18 50h okrenem na FACE, i vidim Senada u improviziranom studiju na vrhu neke zgrade u "Ameriki" i nesto se izvinjava, nešto valjda otkazano, kao ono, "zajebali ga amateri , kad amaterima das da ti to nesto organiziraju" :lol: to sam uspio čuti, ali ne uspjeh povezati sta to bi , ako je ko gledao neka nam napise... :izet:
Možda ovo što je nelle napisao :?
Horcrux

#9612 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Horcrux »

Gledaj Senade, gledaj i uci kako se vodi intervju.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9613 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Horcrux wrote:Gledaj Senade, gledaj i uci kako se vodi intervju.
ko koga? Nadam se da samo ne mislis na Amira Zukica :D
muha_sa

#9614 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muha_sa »

KatarinaKosaca wrote:
:kiss: :kiss: :kiss:
spreca

#9615 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

KatarinaKosaca wrote:
:thumbup:
JoeyTribbiani

#9616 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JoeyTribbiani »

Sinoc pijem kafu kod staraca. Senad na tv-u, skontam da je u SAD-u. Snima neko obdaniste, igraonu, sta li. Djeca neka skacu, nas covjek to drzi I ovaj prica sa njim. Kasnije u kadru dvije zene sa djecom, pjevaju. Senad stao kraj njih, kesla se I u kameru govori "Aj lajk amerikan mams" :lol:
Connaisseur Karlin

#9617 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Connaisseur Karlin »

Senad se snalazi, zradjuje novac , ne vidim nesto lose u tome :)
luckylaka

#9618 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Connaisseur Karlin wrote:Senad se snalazi, zradjuje novac , ne vidim nesto lose u tome :)
Sinoc je odlicno prosao us St.Louis a nikome ruku u djep nije zavukao.Dakle ne krade,ne otima,ako vara jbga za sad mu prolazi.
isx

#9619 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by isx »

JoeyTribbiani wrote:Sinoc pijem kafu kod staraca. Senad na tv-u, skontam da je u SAD-u. Snima neko obdaniste, igraonu, sta li. Djeca neka skacu, nas covjek to drzi I ovaj prica sa njim. Kasnije u kadru dvije zene sa djecom, pjevaju. Senad stao kraj njih, kesla se I u kameru govori "Aj lajk amerikan mams" :lol:
Samo sam cekao trenutak kada ce crna americka mama zovnuti crnog americkog tatu. :D
Connaisseur Karlin

#9620 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

luckylaka wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Senad se snalazi, zradjuje novac , ne vidim nesto lose u tome :)
Sinoc je odlicno prosao us St.Louis a nikome ruku u djep nije zavukao.Dakle ne krade,ne otima,ako vara jbga za sad mu prolazi.
eh, to :thumbup: svi zadovoljni :)
studiorum_tuzlaensis

#9621 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

Pa eto ja vidim loše, jer je 'zavalio' i par meni bliskih osoba. Snalazi se dobro jer ima veze i vezice po sudovima koji drže predmete zaključane po laticama. Doći će na red sve...
Connaisseur Karlin

#9622 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

studiorum_tuzlaensis wrote:
Pa eto ja vidim loše, jer je 'zavalio' i par meni bliskih osoba. Snalazi se dobro jer ima veze i vezice po sudovima koji drže predmete zaključane po laticama. Doći će na red sve...
pisem iskljucivo o njegovom radu na Face TV , ne o njegovoj proslosti koju ne poznajem :)
studiorum_tuzlaensis

#9623 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

to je i prošlost i sadašnjost, a vjerovatno i budućnost... :lol:

al nejse
Edin H.

#9624 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

nelle_tz wrote:Ovo je jucer jedan covjek napisao na jihovoj stranici, izgeda otkazali gostovanje jedno u Des Moinesu
Otvoreno Pismo
Cijenjeni Gospodine Hadzifejzovicu,
Kao vas domacin u Des Moines, Iowa danas sam saznao da se ne zelite pojaviti pred dijasporom Bosne I Hercegovine koji zive u ovom gradu. Sturo objasnjenje iz vaseg organizacinog odbora (Vehida Spiodic) glasi da dijaspora Des Moines nije skupila dovoljno dolara za vas dzep. Pored sve organizacije koju smo napravili, uplacenog hotela I rezervisane hotelske sale koja je bila finansirana novcem Bosanaca I Hercegovaca vecinom umirovljenika koji su imali veoma visoko misljenje o vama I zeljeli vas licno upoznati I dati podrsku vasem Bosanskom patriotizmu. Ovim cinom ste potvrdili da vasa misija u Americi nije spajanje dijaspore sa maticom I dijaspore medjusobno, nego kao I svi ostali radite samo za sopstveni dzep ( vas Bosanski patriotizam pada u vodu). Sponzori I donatori su bili organizovani ali nasa praksa nije da se javno nadmecemo imenima I ciframa.
Ovim putem trazim Vase javno izvinjenje ljudima koji zive u Des Moines. Dijaspora Des Moines je jako razocarana Vasim profesionalizmom I nadamo se da cete naci nacina da pokazete velicinu Imena I Brenda Senad Hadzifejzovic FACE TV.
Sa postovanjem
Nermin Basic

Molim sve moje prijatelje da podjele ovu objavu I objasnjenje za otkazivanje gostovanja u Des Moines.
Kakvi su ovo kokuzi? :shock:
Horcrux

#9625 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Horcrux »

KatarinaKosaca wrote:
Slucajno sam naletio na FaceTv gdje je bio intervju sa Muhamedom Filipovicem, vodila ga neka djevojka. Tacno je bilo osvjezenje cuti gosta vise nego voditelja. :D
Locked