Stvarno super clanak. Bravo City!denimb wrote:http://www.mcfc.co.uk/News/World-Cup-20 ... cus-Bosnia
I ovi nas zbog Dzeke promoviraju od prvog dana priprema
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- noiserr
#9601 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- SmokingMan
#9602 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Voma važna stvar sa ovoga linka,te veoma sažet i konkretan tekst,uz to i mala promocija naše ekipe.MC vodi računa o svome igračkom kadru.

- It_is_a_Leclerc
#9603 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Imam neki osjećaj da ćemo večeras izgubiti. Zato što su se "realni" i "ekskluzivci" primirili u zadnjih par dana. K'o da se spremaju za "napad" konstruktivnim kritikama. 
- OldMayor
#9604 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
simonese wrote:na Marakanibaxul wrote:aaaa jbte igramo protiv argentine na svjetskom jbte. tek sad me dernu euforija

- ljevoruki
#9605 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi veceras mozemo izgubiti samo ako se budemo cuvali ili izveli drugu postavu.It_is_a_Leclerc wrote:Imam neki osjećaj da ćemo večeras izgubiti. Zato što su se "realni" i "ekskluzivci" primirili u zadnjih par dana. K'o da se spremaju za "napad" konstruktivnim kritikama.
Za Mexico, ekipu sastavljenu od trkacih kokosi, sa izuzetkom par igraca, mi smo izmislili fudbal.
Njihovo najjace oruzje je trka, jos da nauce igrati lopte mozda bi i mogli se ravnopravno nositi sa nama.
- skenderija04
#9606 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Danas samo da izadju citavi i zavrsena prica.It_is_a_Leclerc wrote:Imam neki osjećaj da ćemo večeras izgubiti. Zato što su se "realni" i "ekskluzivci" primirili u zadnjih par dana. K'o da se spremaju za "napad" konstruktivnim kritikama.
Problem je sto smo jos uvijek gladni pobjeda i te neke "paznje svjetske fudbalske javnosti". Tu paznju treba traziti od 14.6.
-
bjelave
#9607 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jest, to je najvaznije-da nasi izadju citavi I bez povreda iz ove utakmice. Mene dere neka nervoza I panika da se neko nedaj boze ne povrijedi.skenderija04 wrote:Danas samo da izadju citavi i zavrsena prica.It_is_a_Leclerc wrote:Imam neki osjećaj da ćemo večeras izgubiti. Zato što su se "realni" i "ekskluzivci" primirili u zadnjih par dana. K'o da se spremaju za "napad" konstruktivnim kritikama.
Problem je sto smo jos uvijek gladni pobjeda i te neke "paznje svjetske fudbalske javnosti". Tu paznju treba traziti od 14.6.
Ja bih veceras igrao bez Spahica, Dzeke, Begovica I Pjanica, da izbjegnem rizik.
Hebo rezultat u prijateljskoj 10 dana pred prvenstvo.
-
zlajapravaraja
#9608 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da mnogi jos ne mogu ni usniti koliko dobru repku imamo, niti shvatiti da je ova reprezentacija visestruko jaca otkad smo dobili Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica i sada opet Besica, koji pokrivaju 4 deficitarne pozicije za koje u zadnjih 10 godina jednostavno nismo imali adekvatno skolovane igrace - osim mozda Rahimica, ali samo jedno vrijeme - na defanzivnom veznom.
Pa i bez ta 3-4 igraca smo se znali ravnopravno nositi sa najjacima, uvijek slepajuci nekolicinu koji nisu bili dorasli nivou ovih ostalih, a mozete misliti kako ce to sada izgledati kada sva cetvorica zajedno izadju na teren sa ovim etabiliranim, a sto jos uvijek nismo imali priliku gledati
Ja iskreno mislim da mozemo pobijediti Argentinu, i to ne samo pobijediti, nego poniziti
Pa i bez ta 3-4 igraca smo se znali ravnopravno nositi sa najjacima, uvijek slepajuci nekolicinu koji nisu bili dorasli nivou ovih ostalih, a mozete misliti kako ce to sada izgledati kada sva cetvorica zajedno izadju na teren sa ovim etabiliranim, a sto jos uvijek nismo imali priliku gledati
Ja iskreno mislim da mozemo pobijediti Argentinu, i to ne samo pobijediti, nego poniziti
- Brkooo
#9609 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
baxul wrote:simonese wrote:na Marakanibaxul wrote:aaaa jbte igramo protiv argentine na svjetskom jbte. tek sad me dernu euforija
![]()
![]()
![]()
- fosil
#9610 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Aguero je od prijateljske u STL upisan crvenim slovima u Spahin tefter. Kapetan ni babi svom ne ostaje duzan.Hajvan wrote:Huh, nisam jedini.stakasa wrote:...
Ja mislim da ce Spahic vec na ovoj utakmici dobit crveni
-
incognito071
#9611 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Joj jarane kako bi ti sad s merakom samarcinu opalio da se malo dohavizaszlajapravaraja wrote:Mislim da mnogi jos ne mogu ni usniti koliko dobru repku imamo, niti shvatiti da je ova reprezentacija visestruko jaca otkad smo dobili Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica i sada opet Besica, koji pokrivaju 4 deficitarne pozicije za koje u zadnjih 10 godina jednostavno nismo imali adekvatno skolovane igrace - osim mozda Rahimica, ali samo jedno vrijeme - na defanzivnom veznom.
Pa i bez ta 3-4 igraca smo se znali ravnopravno nositi sa najjacima, uvijek slepajuci nekolicinu koji nisu bili dorasli nivou ovih ostalih, a mozete misliti kako ce to sada izgledati kada sva cetvorica zajedno izadju na teren sa ovim etabiliranim, a sto jos uvijek nismo imali priliku gledati![]()
Ako 4 boda uspijemo uzeti, trebamo se sve nogom u guzicu udarati od srece..
- skenderija04
#9612 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zlaja, fol je u glavama. Kada vidis na papiru imena te dvije ekipe kazes"pa dobro, i nisu nesto ti Argentinci" Problem je kada dodje taj 14.06 i istrce na Marakanu,vidjecemo koliko tezi taj prvi put, nepoznati ambijent,vaznost meca,legendarni stadion, utakmica koju ce gledati kako kazu, skoro pa milijarda ljudi. Ako to uspijemo kontrolisati mozda bi i mogli iznenaditi.zlajapravaraja wrote:Mislim da mnogi jos ne mogu ni usniti koliko dobru repku imamo, niti shvatiti da je ova reprezentacija visestruko jaca otkad smo dobili Bicakcica, Kolasinca, Hajrovica i sada opet Besica, koji pokrivaju 4 deficitarne pozicije za koje u zadnjih 10 godina jednostavno nismo imali adekvatno skolovane igrace - osim mozda Rahimica, ali samo jedno vrijeme - na defanzivnom veznom.
Pa i bez ta 3-4 igraca smo se znali ravnopravno nositi sa najjacima, uvijek slepajuci nekolicinu koji nisu bili dorasli nivou ovih ostalih, a mozete misliti kako ce to sada izgledati kada sva cetvorica zajedno izadju na teren sa ovim etabiliranim, a sto jos uvijek nismo imali priliku gledati![]()
- BHF_Manijak
#9613 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad me sad dere nakva nervoza, sta ce tek biti pred Argentinu. Jebo me svak' ako se ne pocnem tresti ha ustanem!

- skenderija04
#9614 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ista stvar. Nakon Egipta sam rekao da "me ne interesuje mundijal" Ali od kada je na kalendaru juni...BHF_Manijak wrote:Kad me sad dere nakva nervoza, sta ce tek biti pred Argentinu. Jebo me svak' ako se ne pocnem tresti ha ustanem!![]()
-
todd_smith
#9615 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Komotno mogu Kolasinca ubaciti ovdjeSmokingMan wrote:Voma važna stvar sa ovoga linka,te veoma sažet i konkretan tekst,uz to i mala promocija naše ekipe.MC vodi računa o svome igračkom kadru.
Uh sve do nedavno sam se "brinuo" sta cemo nakon ove generacije i onda skontam da osim napadaca imamo odlicne mlade igrace koji ce biti klasa na pozicijama aBda
Pjanic, Kola, Besic, Arsla, Begovic na golu moze komotno jos 10 godina, imamo odlican kostur ekipe za sljedecih par ciklusa
- dakine
#9616 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
todd_smith wrote:
Uh sve do nedavno sam se "brinuo" sta cemo nakon ove generacije i onda skontam da osim napadaca imamo odlicne mlade igrace koji ce biti klasa na pozicijama aBda
Pjanic, Kola, Besic, Arsla, Begovic na golu moze komotno jos 10 godina, imamo odlican kostur ekipe za sljedecih par ciklusa![]()
![]()
![]()
isto...al kad sagledam trenutnu situaciju, mogli bi imati svijetlu generaciju i nakon ove..s tim da ce se kroz koju godinu valjda neki novi dzeko ibisevic pojaviti, za sada smo na toj poziciji najslabiji.
-
Darkstorm
#9617 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozda u buducnosti dobrog napadaca dobijemo u Salanovicu, ko zna.Mislim da je u juniorskoj ekipi Atletica trenutno.
-
todd_smith
#9618 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trenutno napadaca imamo jedino u Hodzicu tj da ima potencijal da bude klasa
Ali i on sjebe koncepciju kada ide iz jednog Liverpoola u Dinamo
ali eto mozemo se nadati, jos Prcica dodati na to sve sa Pjanom u veznom, bice dobro 
Ali i on sjebe koncepciju kada ide iz jednog Liverpoola u Dinamo
- shalla
#9619 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Možda ćete reći da sam lud ali meni je večeras bitno SAMO da prođe bez povreda, briga me za formaciju, taktiku, rezultat...
Pokazali smo i protiv Obale da smo jaka, ozbiljna repka i manje-više znamo šta možemo očekivati ali ako ćemo večeras izgubiti, promašiti taktiku i sl po cijeni toga da SP svi dočekaju fit, odmah potpisujem
Pokazali smo i protiv Obale da smo jaka, ozbiljna repka i manje-više znamo šta možemo očekivati ali ako ćemo večeras izgubiti, promašiti taktiku i sl po cijeni toga da SP svi dočekaju fit, odmah potpisujem
- DaysleepeR
#9620 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
a da ovaj ipak pozove Zukanovića? škripi nam ta odbrana pravo
- SmokingMan
#9621 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Seo je veliki srčani borac kakvog smo očajnički trebali,posebno u dosta slaboj zadnjoj liniji sakojom smo kuburili u prošlosti,ali jak playmaker je najvažniji igrač u ekipi,nakon skorijeg odlaska Misketa u penziju,Miralem će preuzeti tu ulogu,i za to se ne brinem.todd_smith wrote:Komotno mogu Kolasinca ubaciti ovdjeSmokingMan wrote:Voma važna stvar sa ovoga linka,te veoma sažet i konkretan tekst,uz to i mala promocija naše ekipe.MC vodi računa o svome igračkom kadru.
Pjanic, Kola, Besic, Arsla, Begovic na golu moze komotno jos 10 godina, imamo odlican kostur ekipe za sljedecih par ciklusa![]()
![]()
![]()
Nadam se da će i onaj mali Armin Hodžić izrasti u jednog kvalitetnog igrača u vrhu napada.Što se tiče ostalih potencijalnih igrača za mlađe selekcije,a koji nastupaju u omladinskim ligama ili rezervama klubova u Evropi,sve visi u zraku,savez mora da vodi strogo računa o tome,da nam se ne bi dešavale bolne tranzicije u reprezentaciji,a to smo već jednom iskusili,a i trajalo je jedan poduži vremenski period.
-
Baresi 6
#9622 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
veceras osveta protiv meksika za sve one poraze. i to lagano, hladno, pod rucnom. 2:1
- Pismonosa
#9623 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel sad napokon jasno koliko zapravo neki zbog toga sebi griz u jajaOldMayor wrote:simonese wrote:na Marakanibaxul wrote:aaaa jbte igramo protiv argentine na svjetskom jbte. tek sad me dernu euforija
-
Mustang1
#9624 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja kad se samo prisjetim Litvanije ili Hajrovica u Slovackoj osjecam se kao da opet prozivljavam slavlje 
- Brkooo
#9625 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
koja je to bila euforija kad je Izet zabio, pogotovo uzivo kad to dozivis trese se sveMustang1 wrote:Ja kad se samo prisjetim Litvanije ili Hajrovica u Slovackoj osjecam se kao da opet prozivljavam slavlje