Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Alfons Kauders

#9601 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:Hafisaga, kurs hrvatskog bi trebao otvoriti na drugom podforumu. Pa tamo opismenjavaj.
Pokusao je sa mnom, pa sam na kraju ja njega opismenjavao na hrvatskom.
seln

#9602 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:
Fudo387 wrote:
Hafis wrote:Neka Bog oprosti onima koji kao stišavaju i osuđuju fašizam, a sami ga u svojim napisima i komentarima promiču šireći uvrede, mržnju, javni linč.

Svaka mu je k'o iz musafa :thumbup:
Jebat ga, vi navikli na daidže, da vam idu niz dlaku.
Haj' sto je onom fratru nejebica progorila mozak, al' sta tebi dokazanom jebacu presretacu jebe koncepciju pa si skroz zglajzo?
A jebat ga. Ne pitaš se koliki sam broj vas ovdje educirao. Jebote, niste se razumjeli u ništa osim himbera, bureka i Džeke, a danas mashallah evo diplite čak i o franjevcima.
I to mi je hvala :-?
Davno je moja rahmetli nena rekla "koza krepaje, a rep u nebo dize"...
tako i nas homo universalis podno Huma...
iako je ocigledno samo velika labrnja bez icega iza toga, uz to jos i pritisnut godinama, toliko se qurci i busa u sasusena staracka prsa, taman da pomislis "evo, bog poslao Isusa po drugi put".
Te ono jebac, te ono doktor, pa profesor, pa se razabire u sve, od politike do ribolova...
Znam da nasi Krajisnici vole malo omahnuti kad pricaju o sebi, ali ovaj zderac rastike je zajebao sve.
Hafis

#9603 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Hafisaga, kurs hrvatskog bi trebao otvoriti na drugom podforumu. Pa tamo opismenjavaj.
Jebo te, lik spucao u guzicu godina k'o isusovo magare, a još ga nije naučilo kako se mjenjaju imenice po padežima.
Jebo majku, ako itko ovdje zaslužio zlatnog ljiljana, taj sam.
Alfons Kauders

#9604 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

seln wrote: Davno je moja rahmetli nena rekla "koza krepaje, a rep u nebo dize"...
tako i nas homo universalis podno Huma...
iako je ocigledno samo velika labrnja bez icega iza toga, uz to jos i pritisnut godinama, toliko se qurci i busa u sasusena staracka prsa, taman da pomislis "evo, bog poslao Isusa po drugi put".
Te ono jebac, te ono doktor, pa profesor, pa se razabire u sve, od politike do ribolova...
Znam da nasi Krajisnici vole malo omahnuti kad pricaju o sebi, ali ovaj zderac rastike je zajebao sve.
Daj ne vrijedjaj covjeka na vjerskoj osnovi!

Svi znamo da je Dragan Covic Isus Krist, a ne doktor Dado!
ovo_malo_duse

#9605 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ovo_malo_duse »

Franjevci Bosne srebrene su oduvjek podrzavali Drzavu Bosnu u svim njenim oblicima. Krivousti i ovi juzni su probali ubaciti Domikance a u kamenjaru su i uspjeli u tome.
Tako da do Mostara vise nigdje nemas "Fra" sve su "Don". U jednoj od zupa u kamenjaru su cak imali i sukob prije par godina kad su zazidali vrata crkve.

Ne nasjedajte na ove kamenjarske podvale gdje pojedinacne ispade kriminalnih dijelova Armije pokusava izjednaciti sa planiranim i sistematskim zlocinima Zlocinackog poduhvata. To mu je i cilj. Mi smo svoje zlocince nismo slavili niti im koncete pravili . Dok smo mi ove nase krimose osudli oni ce svoje svecima uciniti. Cekaj samo dok pomru ima da uskrsne sveti Praljak Mostaran. Sve u skladu s Europejskim vrijednostima. :-)
spreca

#9606 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafizaga zaboli me kako se zovu.....zovi kako hoces isti curac
Alfons Kauders

#9607 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Jebo te, lik spucao u guzicu godina k'o isusovo magare, a još ga nije naučilo kako se mjenjaju imenice po padežima.
Sta, nije ti dovoljna braniteljska sadaka, vec bi i onih 350KM mjesecno za ljiljane?
Hafis

#9608 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

ovo_malo_duse wrote:Franjevci Bosne srebrene su oduvjek podrzavali Drzavu Bosnu u svim njenim oblicima. Krivousti i ovi juzni su probali ubaciti Domikance a u kamenjaru su i uspjeli u tome.
Tako da do Mostara vise nigdje nemas "Fra" sve su "Don". U jednoj od zupa u kamenjaru su cak imali i sukob prije par godina kad su zazidali vrata crkve.

Ne nasjedajte na ove kamenjarske podvale gdje pojedinacne ispade kriminalnih dijelova Armije pokusava izjednaciti sa planiranim i sistematskim zlocinima Zlocinackog poduhvata. To mu je i cilj. Mi smo svoje zlocince nismo slavili niti im koncete pravili . Dok smo mi ove nase krimose osudli oni ce svoje svecima uciniti. Cekaj samo dok pomru ima da uskrsne sveti Praljak Mostaran. Sve u skladu s Europejskim vrijednostima. :-)
Halo, delegat. Predizborne govore čuvaj za oktoMbar :)
Iz koje firme vam je ovaj :)
Alfons Kauders

#9609 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
ovo_malo_duse wrote:Franjevci Bosne srebrene su oduvjek podrzavali Drzavu Bosnu u svim njenim oblicima. Krivousti i ovi juzni su probali ubaciti Domikance a u kamenjaru su i uspjeli u tome.

Halo, delegat. Predizborne govore čuvaj za oktoMbar :)
Iz koje firme vam je ovaj :)
Covjek je tabor imam u Crnoj Legiji!
Hafis

#9610 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Sta, nije ti dovoljna braniteljska sadaka, vec bi i onih 350KM mjesecno za ljiljane?
Tata nije nikada marke tražio od ove države, ali ni od druge. Halal svakome, meni ne treba.
SaraFina

#9611 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
U prednosti si. Ne pika se.
Ti završio KŠC Franjo Kluz, a Hafisaga komunističko čeljade. Kad on išao krajem sedamdesetih u srednju nije bilo KŠC. Ja, ja!
Hafis

#9612 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ti završio KŠC Franjo Kluz, a Hafisaga komunističko čeljade. Kad on išao krajem sedamdesetih u srednju nije bilo KŠC. Ja, ja!
Ne bih želio ovom prigodom ispasti netaktičan, ali obzirom na vašu savitljivu pojavnost gospojice Sarafina, usudio sam se pomisliti da predstavljamo savršeni par. Ukoliko mislite isto, ne vidim zapreka našoj sreći. Sve priznajem.
Last edited by Hafis on 04/07/2017 10:25, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#9613 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ja ba! Nosio one mahrame, srp i cekic na kapici, i bio Titin pionir! :)
spreca

#9614 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
pitaj ove iz UZP ili Cirila mozda ima jos neku crnu kosulju
Hafis

#9615 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
Nije ni tebi bilo lako s fesićem na glavi :D
Alfons Kauders

#9616 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar morat će osobi inicijala A.P. isplatiti 20.000 maraka, plus kamate i troškove sudskog postupka, zbog greške počinjene tokom operacije 2003. godine.

Epilog je to višegodišnjeg sudskog postupka koji je 41-godišnji muškarac pokrenuo protiv mostarske bolnice u kojoj su mu ljekari na operaciji u utrobi zašili hirurške makaze, koje je nesretni pacijent "nosio" punih devet godina (2003. – 2012.) proživljavajući teške zdravstvene tegobe
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... aze/267526

Doktore, treba li kakijeh metal detektora poslat iz Gracanice?
Alfons Kauders

#9617 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote: U prednosti si. Ne pika se.
Crven fesic u Dragana moga,
joj nano, nanice!

Image
SaraFina

#9618 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote: U prednosti si. Ne pika se.
Naravno! Nije govorio škare, nego makaze itd itd. I daj se ti jarane u šezdesetim prebaci na ovaj novohrvatski, sa srpskohrvatskog!
A moraš. Nedaj bože da dobiju kanal, na hr, titlovan bi morao biti u Hercegovini svima ispod 98' godišta :D
Hafis

#9619 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca wrote:
Hafis wrote:
pitaj ove iz UZP ili Cirila mozda ima jos neku crnu kosulju
Fratare moramo djeliti na Fratare i ustaske crnolegijske i crnokoshuljacke fratare juznjacke

Zgubidane, ako ništa danas si nešto novo iz pravopisa naučio pod stare dane.
I ubuduće slobodno pitaj.
Nije sramota biti nepismen i neobrazovan, sramota je ne pitati druge koji se u to razumiju.

P.S.
Stvarno sam za zlatnog ljiljana. I to za doprinos širenju međureligijskog i međuetničkog dijaloga, s posebnim aspektom na opismenjavanje odraslih osoba.
Hafis

#9620 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Crven fesic u Dragana moga,
joj nano, nanice!

Image
Jel ovo iz muzeja handžar divizije.
Moj prijatelj veg dugi niz godina skuplja sve stare vojne uniforme, oznake, opremu, i ima nekoliko takvih primjeraka.
SaraFina

#9621 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Daj Hafise, pišeš čisti srpsohrvatski. Nemoj da u HNS prijavim. Ti si istaknut kadar stožerne stranke. Kakvo opismenjavanje. Treba ti tečaj hrvatskog :D
Alfons Kauders

#9622 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Treba njemu tecaj iz mnogo toga. :D
Hafis

#9623 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Daj Hafise, pišeš čisti srpsohrvatski. Nemoj da u HNS prijavim. Ti si istaknut kadar stožerne stranke. Kakvo opismenjavanje. Treba ti tečaj hrvatskog :D
Oh, baš mi je drago da ste to zamijetili. Samo prave žene na prvi pogled uoče romantične i strastvene muškarce kao što sam ja. Već vidim kako trčimo zelenim livadama, prepunim kamilice a vjetar nam raspliće kose. U stvari, moja frizura je izrazito muška radi naglašavanja markantnosti preplanulog lica, ali bi se zato sigurno vijorila vaša kovrčava kosa gospojice Sarafina, uredno oprana šamponom od koprive s dodatkom balzama, dva u jedan.
Novak20

#9624 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

seln wrote:
Novak20 wrote:
spreca wrote:Fratare moramo djeliti na Fratare i ustaske crnolegijske i crnokoshuljacke fratare juznjacke
Koji su bili oni fratri što su ubijeni u Fojnici ?
Vjerovatno isti kao i oni sto su zivi zapaljeni u Banjaluci.
Vidiš, moje pitanje je bilo upućeno liku koji priča u množini pod kojom on podrazumijeva ko zna šta, a najvjerovatnije mišljenje svog naroda ili većine forumaša. Usput, generalno prosipa mržnju i šovinizam.

FratAre moramo dijeliti........Ne znam zašto tebe tangira moje pitanje osim ako ne razmišljaš kao spreca.
Hafis

#9625 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Neka ba, pustite sad politiku. Mislim da je Sarafina na pola već zbarena 8)
Post Reply