zapalio bi i vlasnika i auto citavo
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Pazi njega... jos mu fali LGBT bedzLeon16v wrote:http://www.olx.ba/artikal/24825160/honda-civic/
Taki sam ti , 6 komada imammuha_sa wrote:juce vidjeh aVto sa bezbroj vinjeta na šajbi![]()
![]()
djeŠ to skidat
Sodom1 wrote:Taki sam ti , 6 komada imammuha_sa wrote:juce vidjeh aVto sa bezbroj vinjeta na šajbi![]()
![]()
djeŠ to skidat
U Austriji te mogu kazniti za više od dvije, npr desetodnevne vinjete, u Sloveniji isto tako.Sodom1 wrote:Taki sam ti , 6 komada imammuha_sa wrote:juce vidjeh aVto sa bezbroj vinjeta na šajbi![]()
![]()
djeŠ to skidat
sparky wrote:U Austriji te mogu kazniti za više od dvije, npr desetodnevne vinjete, u Sloveniji isto tako.Sodom1 wrote:Taki sam ti , 6 komada imammuha_sa wrote:juce vidjeh aVto sa bezbroj vinjeta na šajbi![]()
![]()
djeŠ to skidat
Za sta sve Bošnjo misli da ga država levati to je nešto drugopromaha wrote:sparky wrote:U Austriji te mogu kazniti za više od dvije, npr desetodnevne vinjete, u Sloveniji isto tako.Sodom1 wrote: Taki sam ti , 6 komada imam
cuj to :O
to je samo da izvuku pare od naorda
tj. to bi rekli bosnje da u nas kaznjavaju za to
problemnatravunu wrote:
Throttle wrote:Golf2 1.8 ajspric (1.800 KM)
http://www.olx.ba/r/22702859/13725
U ekstra stanu radjen za sebe zvati na 065xxx xxx

A sta bi ti, kablovsku u po sela i TV sa katodnom?DonieBrasco wrote:
To je meni isto kada vidite u selendrama kuce, barake, nemaju ljudi WC u sklopu kuce - nego poljski, ali zato ima velika satelitska antena i LCD od 50' inca.
Sto je prije skines lakse ideOptimist wrote:Zato sto je uzasno tesko da se skine. Ja to jednom godisnje nakon registracije skidam, tj cekam da se nakupe.
DonieBrasco wrote:
Papci sto u Golf 2 (čunerski) imaju ovo cudo, DVD, CD, Divix, AUX, USB, Navigacija, mp3, u gepeku pojacalo od 1000W, woofer neki sto pola gepeka zauzme, naravno u vratima i na onoj dasci od gepeka neki veliki zvucnici. Šarafciger u prozoru da ne padnu stakla ali opet papak odvrne muziku da tresti.