Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Lincoln-Burrows
#9601 Re: Gledate seriju - preporucite je
House of Card ima dobru glumačku ekipu samo
me tematika serije ne zanima. Počeo i odustao.
- SanskiBiser
#9602 Re: Gledate seriju - preporucite je
sto je najvaznije moze se odmah cijela sezona skinutinelle_tz wrote:Nova serija, Marvel's Jessica Jones, danas ju je Netflix izbacio, serija je bas mracna.
a trailer pogledajte ovdje
https://www.youtube.com/watch?v=nWHUjuJ8zxE
Kritike za seriju su odlicne
- Tabhana
#9603 Re: Gledate seriju - preporucite je
Previše serija izlazi, ne može čovjek sve stignuti.

- ExNihilo
#9604 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zato treba gledati samo non-sranja.
- dale cooper
#9605 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jesi li vidio ovaj trailer za Childhood's End? Bojim se da će biti generično Sci-Fi Channel sranje.ExNihilo wrote:Zato treba gledati samo non-sranja.
A tako je dobra knjiga, i u pravim rukama bi serija mogla biti fenomenalna.
- Revolucionar ★
#9606 Re: Gledate seriju - preporucite je
Da i ja bacim koji reccomendation .
Evo jedna kraca serija, manje epizoda, meni dosta zanimljiva :
Mad Dogs http://www.imdb.com/title/tt1652218/
Preporucujem i The Following, serija o kultovima, ubicama i toj tematici
http://www.imdb.com/title/tt2071645/
Evo jedna kraca serija, manje epizoda, meni dosta zanimljiva :
Mad Dogs http://www.imdb.com/title/tt1652218/
Preporucujem i The Following, serija o kultovima, ubicama i toj tematici
http://www.imdb.com/title/tt2071645/
- ExNihilo
#9607 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledao. Slažem se, izgleda prilično generično. Ja generalno nemam mnogo povjerenja u saj faj kanal produkciju. Kad su zadnji put napravili nešto da valja?dale cooper wrote:Jesi li vidio ovaj trailer za Childhood's End? Bojim se da će biti generično Sci-Fi Channel sranje.ExNihilo wrote:Zato treba gledati samo non-sranja.![]()
A knjiga je krcata motivima ko šipak vitaminom c: globalizacija, evolucija, utopija, totalitarizam, itd. Imam osjećaj da ništa od toga neće biti u seriji, ali bumo vidjeli.
- dale cooper
#9608 Re: Gledate seriju - preporucite je
Galactica čini mi se.ExNihilo wrote:Pogledao. Slažem se, izgleda prilično generično. Ja generalno nemam mnogo povjerenja u saj faj kanal produkciju. Kad su zadnji put napravili nešto da valja?dale cooper wrote:Jesi li vidio ovaj trailer za Childhood's End? Bojim se da će biti generično Sci-Fi Channel sranje.ExNihilo wrote:Zato treba gledati samo non-sranja.![]()
A knjiga je krcata motivima ko šipak vitaminom c: globalizacija, evolucija, utopija, totalitarizam, itd. Imam osjećaj da ništa od toga neće biti u seriji, ali bumo vidjeli.
U pravu si, ni ja nisam optimista. Previše je to dobrih i kompleksnih ideja za jednu jeftinu sci-fi produkciju.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9609 Re: Gledate seriju - preporucite je
dark matter je ok
- Tito_i_Partija
#9610 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kakva je serija sa onom trebom nasaranom tetovazama? Cujem produzili su je za drugu sezonu.
- RIZVA
#9611 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije loša,moze se gledati solidna
- KB9
#9612 Re: Gledate seriju - preporucite je
vrijedi li napast odma ovu seriju robot il je bolje cekat da se nakupi sezona, hoce bit povezane sezone il je ono svaka posebno?
- Lincoln-Burrows
#9613 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako misliš na seriju Mr.Robot najbolje ti je ne gledat.KB9 wrote:vrijedi li napast odma ovu seriju robot il je bolje cekat da se nakupi sezona, hoce bit povezane sezone il je ono svaka posebno?
-
cassius
#9614 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odmah napadni robota.KB9 wrote:vrijedi li napast odma ovu seriju robot il je bolje cekat da se nakupi sezona, hoce bit povezane sezone il je ono svaka posebno?
- KB9
#9615 Re: Gledate seriju - preporucite je
zbog cega?Lincoln-Burrows wrote:Ako misliš na seriju Mr.Robot najbolje ti je ne gledat.KB9 wrote:vrijedi li napast odma ovu seriju robot il je bolje cekat da se nakupi sezona, hoce bit povezane sezone il je ono svaka posebno?
- karanana
#9616 Re: Gledate seriju - preporucite je
Solidna ali ces pogledati samo prvu sezonu? Cemu onda ocjena da je solidna i cemu gledanje samo jedne sezone? Malo mi to "vrlo solidna" i gledanje jedne sezone ne ide jedno s drugim.taureg71 wrote:House of cards vrlooo solidna...pogledacu 1. sezonu, posle tesko
-
taureg71
#9617 Re: Gledate seriju - preporucite je
tacno je to sto ti kazes, ali je i tacno da toliko toga imam dobrog da gledam, a ne mogu bas pola dana da provedem pored TV-a...kuzis stari ??? a leti vrijeme...heheh...ma mozda pogledam i 2. ali ne vise sigurnokaranana wrote:Solidna ali ces pogledati samo prvu sezonu? Cemu onda ocjena da je solidna i cemu gledanje samo jedne sezone? Malo mi to "vrlo solidna" i gledanje jedne sezone ne ide jedno s drugim.taureg71 wrote:House of cards vrlooo solidna...pogledacu 1. sezonu, posle tesko
- karanana
#9618 Re: Gledate seriju - preporucite je
3. je tanka ali moram sad odgledati sve
- Daryl Dixon
#9619 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma dobra je serija bruda samo se malo moraš ufurati u priču. Zna li neko kad izlazi sedma, čini mi se, sezona? Hvala.Lincoln-Burrows wrote:House of Card ima dobru glumačku ekipu samo
- yoda82
#9620 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledao nekoliko epizoda i za sada odličnaSanskiBiser wrote:sto je najvaznije moze se odmah cijela sezona skinutinelle_tz wrote:Nova serija, Marvel's Jessica Jones, danas ju je Netflix izbacio, serija je bas mracna.
a trailer pogledajte ovdje
https://www.youtube.com/watch?v=nWHUjuJ8zxE
Kritike za seriju su odlicne
- Lincoln-Burrows
#9621 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prva i druga epizoda obećavaju a onda raspad sustava.KB9 wrote:zbog cega?Lincoln-Burrows wrote:Ako misliš na seriju Mr.Robot najbolje ti je ne gledat.KB9 wrote:vrijedi li napast odma ovu seriju robot il je bolje cekat da se nakupi sezona, hoce bit povezane sezone il je ono svaka posebno?
Nekakvi tripovi i halucinacije.
- karanana
#9622 Re: Gledate seriju - preporucite je
sedma sezona koje serije? HoC? tri su do sad izasle. cetvrta bi mogla u februaru-martu.Daryl Dixon wrote:Ma dobra je serija bruda samo se malo moraš ufurati u priču. Zna li neko kad izlazi sedma, čini mi se, sezona? Hvala.Lincoln-Burrows wrote:House of Card ima dobru glumačku ekipu samo
-
cassius
#9623 Re: Gledate seriju - preporucite je
Lincoln-Burrows wrote:Prva i druga epizoda obećavaju a onda raspad sustava.KB9 wrote:zbog cega?Lincoln-Burrows wrote: Ako misliš na seriju Mr.Robot najbolje ti je ne gledat.
Ne lazi covjek, serija je vrh.
- vicious
#9624 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tako sam ja do nedavno bio ubijeđen da ima 5 sezonakaranana wrote:sedma sezona koje serije? HoC? tri su do sad izasle. cetvrta bi mogla u februaru-martu.Daryl Dixon wrote:Ma dobra je serija bruda samo se malo moraš ufurati u priču. Zna li neko kad izlazi sedma, čini mi se, sezona? Hvala.Lincoln-Burrows wrote:House of Card ima dobru glumačku ekipu samo
Sve sam pregledao, i još ubjeđujem lika da sam odgledo 5. sezonu, a on zbunjen, kaže ma ja sve mislio da imaju samo 3...
Valjda sam zato što je puno epizoda po sezoni imo utisak da je više.
- vicious
#9625 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hahaha oko Robota su mišljenja podijeljena kao oko malo koje serijecassius wrote:Lincoln-Burrows wrote: Ako misliš na seriju Mr.Robot najbolje ti je ne gledat.
Prva i druga epizoda obećavaju a onda raspad sustava.
Ne lazi covjek, serija je vrh.
Za jedne je vrh, za druge interesantna 1. i eventualno 2. epizoda a onda nebuloza.
Najbolje da čovjek pogleda prve epizode i ocijeni sam paše li mu ili ne.