Pet godina su ga Arsenalovi lijecnici hilingovali ne moze njemu ni atomska sad nista.Teufik wrote:Dobro izgreban al bit ce ok.L00d wrote:Sha je s Robinovim kukom
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bingov buraz
#9601 Re: Manchester United FC
-
Teufik
#9602 Re: Manchester United FC
Joj da hoce prec...imali bi 200 milijardi navijaca iz BiH
-
The Realist
#9603 Re: Manchester United FC
Stvarno se nadam da ovo nije istina. OK, sa Begovićem ne bi nešto slabiji bili (iako mislim da će dugoročno Španac biti svijet za sebe), a jedino bi dobili sigurnost da on ne bi htio nigdje ići (kao što Španjolci znaju raditi, iako je Reina suprotan primjer).
Kao što napisa neko gore, ovo jedino ako United neku stvarno veliku lovu ne dobija za de Geau, ili ako ne planiraju neki deal sa Realom za nekog od igrača.
PS
Također, ako nije ništa dogovoreno sa Stokeom, onda je ovaj predugovor ilegalan i United bi samo kaznu dobio.
PPS
Fascinantno je to kako sve novine kritikuju De Geau i te razlog dolaska Begovića je taj što je ovaj loš, ali se ipak za njega interesuju Chelsea, Real, Barcelona, ono, baš klubove donjeg razreda
- Edin H.
#9604 Re: Manchester United FC
Nasi novinari lupaju gluposti, jer nemaju pojma kako sistem funkcionise. Naravno da bi takav predugovor bio ilegalan, bez saglasnosti Stoke-a, a ko iz Stoke bi potpisao takvu vrstu ugovora tokom sezone, samo da uznemiri i navijace i ostale igrace. Ovakvi su i Papeta savjetovali kada je trebao otici u Italiju.The Realist wrote:Stvarno se nadam da ovo nije istina. OK, sa Begovićem ne bi nešto slabiji bili (iako mislim da će dugoročno Španac biti svijet za sebe), a jedino bi dobili sigurnost da on ne bi htio nigdje ići (kao što Španjolci znaju raditi, iako je Reina suprotan primjer).
Kao što napisa neko gore, ovo jedino ako United neku stvarno veliku lovu ne dobija za de Geau, ili ako ne planiraju neki deal sa Realom za nekog od igrača.
PS
Također, ako nije ništa dogovoreno sa Stokeom, onda je ovaj predugovor ilegalan i United bi samo kaznu dobio.
PPS
Fascinantno je to kako sve novine kritikuju De Geau i te razlog dolaska Begovića je taj što je ovaj loš, ali se ipak za njega interesuju Chelsea, Real, Barcelona, ono, baš klubove donjeg razreda.
Ostali dio posta ti nista ne valja
Naravno da bi Begovic izdominirao i istraumirao Spanca, kao sto je i onog Danca
Medjutim, u slucaju prelaska bi morao poceti da agitujem da se na gol reprezentacije vrati Hasagic, cim se negdje slozi, premda sam se u proslim kvalifikacijama sa vecinom forumasa raspravljao tvrdeci da Begovic mora biti nas prvi golman reprezentacije.
- Mali_Vuk
#9605 Re: Manchester United FC
Edine jarane, izgleda da se naše najstrašnije noćne more polako ostvarujuEdin H. wrote:
Medjutim, u slucaju prelaska bi morao poceti da agitujem da se na gol reprezentacije vrati Hasagic, cim se negdje slozi, premda sam se u proslim kvalifikacijama sa vecinom forumasa raspravljao tvrdeci da Begovic mora biti nas prvi golman reprezentacije.
- Mali_Vuk
#9606 Re: Manchester United FC
Ode u harmoničare i posta popularan 
- Mali_Vuk
#9607 Re: Manchester United FC
Ponelo i tebe malo, asliun1ted wrote:Ortodoksna glupost...jest Bosanac, no bolji od De Ghe nijeGolman Uniteda dokazuje sposobnosti iz utakmice u utakmicu, jos samo treba popraviti hvatanje lopte iz ubacaja i golman za duge staze. Svi zaboravljaju njegove godine...
Ovo bi bilo jedino moguce ako bi De Ghea otisao u Real i poneo 30 miliona funti, a u suprotnom pravcu Ronaldo![]()
- Jedinstvo_Manchester
#9608 Re: Manchester United FC
ove priče su smješne David ne ide nigdje
- Mali_Vuk
#9609 Re: Manchester United FC
Realnija je ova verzija da odlazi jer je dobar i jer ga žele ostali klubovi, nego verzija da odlazi jer je žvaka nezadovoljan njegovim odbranama. To mi tek nema logike. Mali De Gea je i više nego dobar golman.
- Riddle
#9610 Re: Manchester United FC
De Gea je jedan od najskupljih golmana ikad, strasan potencijal, tek su mu 22 godine i jos nije ispucao ni 2 godine tekuceg ugovora. Halo, ne ide nigdje niti bilo ko dolazi. Ovo je lako skontati kao i sabrati 2 i 2. Zaboravite tu pricu vec jednom.
- Muhamed Đakmić
#9611 Re: Manchester United FC
De Gea je golman i po, može samo bolji biti, a kriticizam koji je upućen prema njemu dokazuje koliko su engleski punditi i mediji u globalu nesposobni i nerealni, koliko zapravo veze sa životom nemaju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9612 Re: Manchester United FC
@Riddle, da ne zacatavam temu el Clasica, evo da ti ovdje odgovorim. Covjek je spomenuo kako United ima trenera i kako je u formi, ispade Real dolazi na volej. Znaci, koja god ekipa prodje, nema se sta prigovoriti, sve je tu, Real je potopio Barcu, dolaze puni samopouzdanja, United isto tako, show moze da pocneRiddle wrote:Trazis respekt, a kazes kako je dobro sto se United nece imati na sta vaditi, odnosno da ce sigurno izgubiti?Tomahawk11 wrote:Dobro, i? Real dolazi na kantanje? Malo respekta, kolega. Ipak vam stize klub sa najvise naslova u LPSuper sto su u formi i sto imaju trenera. Da se nema na sta vaditi na kraju
Real mora svako da respektuje, siguran sam da Fergie nece uci u utakmicu sa razmisljanjem pojedinih forumasa
- skafiskafsnjak
#9613 Re: Manchester United FC
ti si protumacio moj post tako da bi mogao to napisati.Tomahawk11 wrote:@Riddle, da ne zacatavam temu el Clasica, evo da ti ovdje odgovorim. Covjek je spomenuo kako United ima trenera i kako je u formi, ispade Real dolazi na volej. Znaci, koja god ekipa prodje, nema se sta prigovoriti, sve je tu, Real je potopio Barcu, dolaze puni samopouzdanja, United isto tako, show moze da pocneRiddle wrote:Trazis respekt, a kazes kako je dobro sto se United nece imati na sta vaditi, odnosno da ce sigurno izgubiti?Tomahawk11 wrote:Dobro, i? Real dolazi na kantanje? Malo respekta, kolega. Ipak vam stize klub sa najvise naslova u LPSuper sto su u formi i sto imaju trenera. Da se nema na sta vaditi na kraju
![]()
Real mora svako da respektuje, siguran sam da Fergie nece uci u utakmicu sa razmisljanjem pojedinih forumasa
Ja nigdje nisam rekao da ce ih United razvaliti ... jedno je izbaciti, a drugo nakantati / docekati na volej i sl.
Da ih izbace, dosta 0:0 ili bilo koja pobjeda....
- drug_profi
#9614 Re: Manchester United FC
0:0 nece biti, a oko pobjede ce se trebati lavovski potruditi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9615 Re: Manchester United FC
@lood, ne bih da pametujem, najbolje da mi sacekamo utakmicu, United je u prednosti zbog gola u gostima, ali da se odbrane 90 minuta....tesko. Vidjecemo. Ne navlaci me na tanak led, prognozirati bilo ciji prolaz je tesko, kladionice daju omjer 2,00 - 1,80 u korist Reala, pa ti vidi.....
- skafiskafsnjak
#9616 Re: Manchester United FC
Ebo ti kladionice i neke statistike. I na prvu je mala kvota bila na Realu, pa X bio ... Real je drzao loptu, ali dobrih sansu su priblizno isto imali. Mislim da ce teze biti Realu na OT nego Unitedu .. logicno, domacini su .
Ne znam koliko dugo nisu kuci izgubili ....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9617 Re: Manchester United FC
Real je favorit definitivno al' ja "navijački" tipujem na United dakako.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9618 Re: Manchester United FC
2:2L00d wrote:Ebo ti kladionice i neke statistike. I na prvu je mala kvota bila na Realu, pa X bio ... Real je drzao loptu, ali dobrih sansu su priblizno isto imali. Mislim da ce teze biti Realu na OT nego Unitedu .. logicno, domacini su .
- Riddle
#9619 Re: Manchester United FC
United da ne znam kako dobro igra, nikad nisu favoriti za bilo sta. Mislim da se ni na jedan drugi tim u Evropi tako ne gleda. Bizarno.
-
Unitedforever
#9620 Re: Manchester United FC
Manchester United će proći dalje!
- ultima_palabra
#9621 Re: Manchester United FC
Isprepadaše Fergieja sinoć, ionako je uvijek preoprezan kad je Real Madrid u pitanju
Mogao bi kakvu bunkericu postaviti u utorak...
- skafiskafsnjak
#9622 Re: Manchester United FC
jesu vala, u ovih 26 godina, strasnijeg tima nije vidioultima_palabra wrote:Isprepadaše Fergieja sinoć, ionako je uvijek preoprezan kad je Real Madrid u pitanjuMogao bi kakvu bunkericu postaviti u utorak...
-
fixer
#9623 Re: Manchester United FC
I ja mislim.ultima_palabra wrote:Isprepadaše Fergieja sinoć, ionako je uvijek preoprezan kad je Real Madrid u pitanjuMogao bi kakvu bunkericu postaviti u utorak...
- ultima_palabra
#9624 Re: Manchester United FC
Vjerovatno si premlad da bi znao da su porazi od Madrida promijenili njegovo shvatanje fudbala iz temeljaL00d wrote:jesu vala, u ovih 26 godina, strasnijeg tima nije vidioultima_palabra wrote:Isprepadaše Fergieja sinoć, ionako je uvijek preoprezan kad je Real Madrid u pitanjuMogao bi kakvu bunkericu postaviti u utorak...
- skafiskafsnjak
#9625 Re: Manchester United FC
Ma ima da vas nema , heheheheheeh