Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- insomnia78
#9601 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vratite Zviza ociju vam. On je bio kralj ovih prica. Kae sjedimo nas par. Dvojica iz legije stranaca, trojica iz Marinaca, rodezijski specijalci... 
- pustopoljina
#9602 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ta sam...naviknes na lica, kulise...vozis na autopilotu..Connaisseur Karlin wrote: pa nisma se jednom selila, naravno da nije , o perioda u SAD, ja sma jedna period opet zjvla u EU, pa u tri razne drzave u SAD
jedva cekamod poznatog okruzenja me uravo to najvise nerivra, poznato i dosadno je biti u istom okruzenju
![]()
vecina osoba upravo jesu robovi vlastitog okruzenja, komforne zone
Jedino, nekad, kontam kako bi bilo lijepo zivjeti na moru u nekoj zemlji koja ima dobru hranu...
- DzordzHodzic
#9603 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Da nije zviz jedan od ovih aktuelnih bombasa
- mirsek
#9604 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zivim u lijepo uredjenom podrumu, imam puno godina, sto pitas i kakve to veze sa tim sto imam nesto protiv insomnijinog nacina komunikacije sa drugim forumasima ?animals wrote:Koliko ti imas godina, zivota ti..i gdje zivis..mirsek wrote: Sto sam navalio na njega, sto je fin, lijepo diskutuje, ne provocira i elokventan je pa me puca ljubomora, eto sto...
Last edited by mirsek on 21/03/2019 22:53, edited 1 time in total.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9605 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Otiso na termin pa na pizzu, mozes mislit njegove sreće i ponosa kad večeras naruči veliku mexicanu, domaće pivo i ostavi konobaru dvije marke. Ima da ova sirotilja umre od zavisti kad vide koliko je on uspio u životu.512MB wrote:Dje je Melburn
- animals
#9606 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Skija na Vlasicu , valjda..512MB wrote:Dje je Melburn
- Connaisseur Karlin
#9607 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
kako nem vezea, kazes da mozes zmaisliti svoje djetet da odrasta u BiH, a istovremeno ne mozes zamisliti sebe u toj istoj BiH , kuzispustopoljina wrote:Ne znam fakat...hepek treba neko ukljuciti.
Pa kako je u kontekstu?
Kakve veze ima bracno stanje i imas li jedno ili dvoje djece sa prostom izjavom da mozes zamisliti da ti dijete raste u bosni?
- insomnia78
#9608 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nije on bi odma napo bosnjake kako se otimaju za socijaluDzordzHodzic wrote:Da nije zviz jedan od ovih aktuelnih bombasa
- animals
#9609 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nikad mi nece biti jasno sto ljudi bi zeljeli zivjeti na moru..pustopoljina wrote:Ta sam...naviknes na lica, kulise...vozis na autopilotu..Connaisseur Karlin wrote: pa nisma se jednom selila, naravno da nije , o perioda u SAD, ja sma jedna period opet zjvla u EU, pa u tri razne drzave u SAD
jedva cekamod poznatog okruzenja me uravo to najvise nerivra, poznato i dosadno je biti u istom okruzenju
![]()
Jedino, nekad, kontam kako bi bilo lijepo zivjeti na moru u nekoj zemlji koja ima dobru hranu...
otici, odmoriti, okupati se..ali cijelu godinu bi poludio..
- Connaisseur Karlin
#9610 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
dodjes kod mene na kafupustopoljina wrote:Ta sam...naviknes na lica, kulise...vozis na autopilotu..Connaisseur Karlin wrote: pa nisma se jednom selila, naravno da nije , o perioda u SAD, ja sma jedna period opet zjvla u EU, pa u tri razne drzave u SAD
![]()
- mirsek
#9611 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Meni cudno da se melburn i radio sarajevo javljaju u bliskim intervalima a i price su im slicne.512MB wrote:Dje je Melburn
- animals
#9612 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma ostavi klinac..to mu je jos jedno pivo..Jimmy McNulty wrote:Otiso na termin pa na pizzu, mozes mislit njegove sreće i ponosa kad večeras naruči veliku mexicanu, domaće pivo i ostavi konobaru dvije marke. Ima da ova sirotilja umre od zavisti kad vide koliko je on uspio u životu.512MB wrote:Dje je Melburn
- insomnia78
#9613 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A dje sam ja to reko? Ta nece dijete samo valjda ziviti?Connaisseur Karlin wrote:kako nem vezea, kazes da mozes zmaisliti svoje djetet da odrasta u BiH, a istovremeno ne mozes zamisliti sebe u toj istoj BiH , kuzispustopoljina wrote:Ne znam fakat...hepek treba neko ukljuciti.
Pa kako je u kontekstu?
Kakve veze ima bracno stanje i imas li jedno ili dvoje djece sa prostom izjavom da mozes zamisliti da ti dijete raste u bosni?
Mozda cekam da zaradil prvi milion ko Havana
- DzordzHodzic
#9614 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta kaze kupio familiji u bosni kombi al dzaba stoji, nece niko da radiinsomnia78 wrote:Ma nije on bi odma napo bosnjake kako se otimaju za socijaluDzordzHodzic wrote:Da nije zviz jedan od ovih aktuelnih bombasa
- animals
#9615 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vjerovatno i jesu jedna osoba..mirsek wrote:Meni cudno da se melburn i radio sarajevo javljaju u bliskim intervalima a i price su im slicne.512MB wrote:Dje je Melburn
- 512MB
#9616 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Men je zakon bila prica kako mu je buraz glavni broker skandinavije i da je mEleone zgrto... i jos ona da je sarajevski aerodrom izgradjen na didovoj mu parceliinsomnia78 wrote:Vratite Zviza ociju vam. On je bio kralj ovih prica. Kae sjedimo nas par. Dvojica iz legije stranaca, trojica iz Marinaca, rodezijski specijalci...
- insomnia78
#9617 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma jednostavno je bio kralj te spikeDzordzHodzic wrote:Sta kaze kupio familiji u bosni kombi al dzaba stoji, nece niko da radiinsomnia78 wrote:Ma nije on bi odma napo bosnjake kako se otimaju za socijaluDzordzHodzic wrote:Da nije zviz jedan od ovih aktuelnih bombasa
- animals
#9618 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma djes banovati takvog lika...
mislim, grihota..
mislim, grihota..
- HAVANA
#9619 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne znam ali ja kad ga vidim, ko da mi ko sut u venu rokne.I nikad mi ne dosadi,nista me ne boli,pase mi jednostavno.Kud me kija u splitu ne zanese.Sad bi na forumu viko...a jeben ti gospu a jes lipo u splituanimals wrote:Nikad mi nece biti jasno sto ljudi bi zeljeli zivjeti na moru..pustopoljina wrote:Ta sam...naviknes na lica, kulise...vozis na autopilotu..Connaisseur Karlin wrote: pa nisma se jednom selila, naravno da nije , o perioda u SAD, ja sma jedna period opet zjvla u EU, pa u tri razne drzave u SAD
![]()
otici, odmoriti, okupati se..ali cijelu godinu bi poludio..
- Connaisseur Karlin
#9620 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fransoa, a sto zena kaze na takvu idejuinsomnia78 wrote:A dje sam ja to reko? Ta nece dijete samo valjda ziviti?Connaisseur Karlin wrote:kako nem vezea, kazes da mozes zmaisliti svoje djetet da odrasta u BiH, a istovremeno ne mozes zamisliti sebe u toj istoj BiH , kuzispustopoljina wrote:Ne znam fakat...hepek treba neko ukljuciti.
Pa kako je u kontekstu?
Mozda cekam da zaradil prvi milion ko Havana
- 512MB
#9621 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Svaka slicnost je slucajnamirsek wrote:Meni cudno da se melburn i radio sarajevo javljaju u bliskim intervalima a i price su im slicne.512MB wrote:Dje je Melburn
- pustopoljina
#9622 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zenska glavo..kako mislis ne mozes sebe zamisliti?Connaisseur Karlin wrote:kako nem vezea, kazes da mozes zmaisliti svoje djetet da odrasta u BiH, a istovremeno ne mozes zamisliti sebe u toj istoj BiH , kuzispustopoljina wrote:Ne znam fakat...hepek treba neko ukljuciti.
Pa kako je u kontekstu?
-ne mozes sebe zamisliti jer je za tvoj rezon toliko grozno, ono ti ne mozes zivjeti ali dijete bi poslao ili
- ne mozes sebe zamisliti jer su se stvari iskomplikovale, pustio si korijenje, stvorio neki svoj svijet dijete ti se tu rodilo i boli ga briga za tvojim duhovima, ima svoje potrebe (ne glede hrane u vrticu, nego emocionalne,)...
Lako je, ljubavi, kad si sam i nikom nista ne dugujes, nikom se ne pravdas...cim je tu ukljucen jos neko, stvari vise nisu tako kako cemo-lako cemo.
-
zrakomlat
#9623 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Noćno skijanje u garmišpartenrkirhenu512MB wrote:Dje je Melburn
- HAVANA
#9624 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
DzordzHodzic wrote:Sta kaze kupio familiji u bosni kombi al dzaba stoji, nece niko da radiinsomnia78 wrote:Ma nije on bi odma napo bosnjake kako se otimaju za socijaluDzordzHodzic wrote:Da nije zviz jedan od ovih aktuelnih bombasa
- insomnia78
#9625 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zar je to ideja?Connaisseur Karlin wrote:
Fransoa, a sto zena kaze na takvu ideju