nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9601 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama..... 
Last edited by bitanga_sa_otesa on 02/03/2017 20:50, edited 1 time in total.
- vješalica
#9602 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
eto ti tih velikih rejsera madafaka bulšit...uspjeli su se sjebati
- bitanga_sa_otesa
#9603 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne znam samo gdje je policija...da su izasli s jedno 3 kombija i sve ih lagano tamo kod bazena skrenut oduzeli bi jedno 50 auta minimum....
- amar1994
#9604 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kakav je to sljam

skup karinaša
skup karinaša
- O'zone
- Globalni moderator
#9605 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Al čuj slupali se u "počasnom krugu"? Ono kad se vozi prvom 20 na satbitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
- amar1994
#9606 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
moraju malo i prosljadrat da ih primjeti narod , ipak je to jako bitan i veliki dogadjajO'zone wrote:Al čuj slupali se u "počasnom krugu"? Ono kad se vozi prvom 20 na satbitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
ja sam jednom usao u sukob sa par ljudi koji su odavali kao neku pocast i srali kako je bio "velika vozacina" , jedva ziv ostado
-
530i
#9607 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neko ih štiti, jebi ga.bitanga_sa_otesa wrote:ne znam samo gdje je policija...da su izasli s jedno 3 kombija i sve ih lagano tamo kod bazena skrenut oduzeli bi jedno 50 auta minimum....
Pisali smo o ovome već ranije...našli bi mi od prekucanih auta i motora do hladnog oružja. Ispunili bi bonus za mjesec dana odjednom.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9608 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ali ne kontsm, ko njima da odobrenje za ovaj imbecilizam, i ako da, na osnovu cega???? Vise mi je navrh neke stvari, oplakivanje nekoga na nacin na koji to ovi imbecili rade?! Zao mi je momka, ali ovo glupiranje po glavnoj dzadi je za zatvora. Imate groblje, mezarje, i pravac tamo, minuta sutnje, el fatiha i zdravo.O'zone wrote:Al čuj slupali se u "počasnom krugu"? Ono kad se vozi prvom 20 na satbitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
- bitanga_sa_otesa
#9609 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
isti onaj ko daje odobrenje svatovima da prolaze kroz crveno...seljacka drzava i seljacki grad/kasaba....
- amar1994
- amar1994
#9611 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hajd im sta reci , bices gori od ratnog zlocinca , ja sam vazda govorio , opravdanja za te ljude nema nikad , kakav god da je bio privatno , cuj ti molim te lijepo pocasni krug za nekoga ko je redovno letio gradom preko 120km/h i trkao se , samo kod naskonektovan wrote:Ali ne kontsm, ko njima da odobrenje za ovaj imbecilizam, i ako da, na osnovu cega???? Vise mi je navrh neke stvari, oplakivanje nekoga na nacin na koji to ovi imbecili rade?! Zao mi je momka, ali ovo glupiranje po glavnoj dzadi je za zatvora. Imate groblje, mezarje, i pravac tamo, minuta sutnje, el fatiha i zdravo.O'zone wrote:Al čuj slupali se u "počasnom krugu"? Ono kad se vozi prvom 20 na satbitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
glavno je da je vrhunski vozac bio , dobro palio gume i salto s meĐugasom
- kabal1337
#9612 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
moj amare, za trkace medjugas je nepoznat pojam
- amar1994
#9613 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
šumi tdi
i njima da odajem pocast , evo odma 3x
i njima da odajem pocast , evo odma 3x
- bitanga_sa_otesa
#9614 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
po 100-ti put...
- vješalica
#9615 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uhhbitanga_sa_otesa wrote:isti onaj ko daje odobrenje svatovima da prolaze kroz crveno...seljacka drzava i seljacki grad/kasaba....
imam negativno iskustvo sa tim međedima iz svatovskih događaja
doduše ostali smo na slanju u pm za sva vremena
moglo je biti i gore
čim to nabije vijence pogrebne na haubu i krne u svatove vidiš neće nešto na dobro izać
-
Naslovnica
#9616 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo da poželim vozaču bijelog Passata karavan koji me je danas brzinom oko 180km/h pretekao zaustavnom trakom na autoputu da što prije okonča svoj bijedni mizerni život, na nekoj banderi ili zidu, prije nego što neko nevin ne nastrada zbog debila.
Na autoputu uglavnom vidim 98% OK vozača, ovaj danas je bio retard svoje vrste.
Na autoputu uglavnom vidim 98% OK vozača, ovaj danas je bio retard svoje vrste.
- bleee_sa
#9617 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja kad se budem ženio i tramvaji će stat 
- Better Man
#9618 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Skupina idiota kao što je bio i taj Žan. Ne znam ko dozvoli da se stavi spomen ploča jednom manijaku i potencijalnom ubici za volanom, koji je na sreću sam stradao bez da je bilo nevinih žrtava. Da je ovo pravna država ne da bi im bilo zabranjeno da voze počasni krug, već bi cečini bila trajno oduzeta vozačka i doživotna zabrana upravljnja bilo kakvim motornim vozilom.bitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
- vješalica
#9619 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ček zar nije zabranjeno meČat te spomenike u pojasu oko ceste?
msm da je bilo to u zobsu ili samo u pojasu na određenim kategorijama ceste?
msm da je bilo to u zobsu ili samo u pojasu na određenim kategorijama ceste?
- amar1994
#9620 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije on kriv , kriv je pijani vozacBetter Man wrote:Skupina idiota kao što je bio i taj Žan. Ne znam ko dozvoli da se stavi spomen ploča jednom manijaku i potencijalnom ubici za volanom, koji je na sreću sam stradao bez da je bilo nevinih žrtava. Da je ovo pravna država ne da bi im bilo zabranjeno da voze počasni krug, već bi cečini bila trajno oduzeta vozačka i doživotna zabrana upravljnja bilo kakvim motornim vozilom.bitanga_sa_otesa wrote:imbecili koji voze pocasni krug za žana ranjotija su se slupali kod vistafona,zablokirali citavu glavnu cestu ,ovom prilikom im se ponjamke u stau...posebno organizatorima..takodje i svim ćunerima,drifterima i paligumama po graCkim ulicama.....
-
Nepass
#9621 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer 6:45, jutro, svi voze normalno. Vec guzva samo se dva golfa trkaju i prestrojavaju. Jutros ista prica samo jedna alfa se gura i pokusava se probiti medju stotinama auta. Tacno po autu znas ko ce poceti granati. Jos udes bio blizu stupske.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9622 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svako jutro imam nekog Passata ili Golfa koji u to doba nekud zuri i ko blesav sve pretice i ugrozava.Nepass wrote:Jucer 6:45, jutro, svi voze normalno. Vec guzva samo se dva golfa trkaju i prestrojavaju. Jutros ista prica samo jedna alfa se gura i pokusava se probiti medju stotinama auta. Tacno po autu znas ko ce poceti granati. Jos udes bio blizu stupske.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9623 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I pridruzujem se zeljama za trkace i cunere 
-
azdralovic
#9624 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zna li neko sta je ovo 16W ? neko ulje ? 
- sparky
#9625 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Motor iz vejrona ali posto su ga ugurali naprijed, okrenuli oznakuazdralovic wrote:zna li neko sta je ovo 16W ? neko ulje ?