Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#95951 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

emigrazione wrote:
Logovan wrote:A isti taj Jahic prica kao da ce Husref ostati. Znaci ljudska nula, ako su tacne mahalske.
Prica da bi volio da ostane sto je i normalno, pusti ba mahale pa ti su i Haseta birvaktile prozivali, svake godine nađu jednog "Jahića" da ga prozivaju, frajer nikakvog jebenog rezona nema da podmece noge Husrefu. Ljudi ljubomorni, Jahić ima finu funkciju u domacem fudbalu, a parali...isto je i sa Husrefom, pa ko ne bi volio trenirati Sarajevo?! Cuj od aprila ga minira :lol: pa dobro koji su motivi Jahicu da minira Husrefa?
Istina, svake sezone nadje se novi "Jahic". :mrgreen:

Nisam uvjeren da su tacne informacije oko Jahica, nepovezano je dosta. :-) Ako je protiv njega, samo se on proziva, onda kako samo jedan covjek moze kociti izbor trenera? I to da koci duze vremena, kako rekose pokusava ga otjerati od marta, aprila. Svi ostali su za Husrefa? A ni ja ne vidim motive da ga otjera.
Ja se nadam da su se dogovorili, samo cekaju da zvanicno objave, a sa druge strane ganjaju pojacanja. :D
north

#95952 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Mi ko mi ne mozamo bez mahalanja....nemam pouzdane 100% info, nacuo sam odavno da ima ljudi u klubu koji jos prije titule nisu bili za to Husref ostane u novoj sezoni cak i ako uzme titulu...ovoliko odugovlacenje potvrdjuje da ima nesto pogotovo ako se ne dogovore a bojim se da je to itekako moguce.....ljudima koji bi da sklone Husrefa treba spomenik dici ali samo ako ce postaviti novog trenera koji ce odbranititi titulu i nesto napraviti u Evropi, uraditi neke stvari jos bolje, jer uvijek moze bolje, ali ako se smijese novi Jesici, Jarni i sl.ublehasi onda ih treba za muda objesiti...a iskreno blizi smo drugom scenariju jer za ove pare u ligi nema boljega a vani sto valja je nedostupno sto zbog zauzetosti ugovorom sto zbog vecih prohtjeva..Krcmarevice, Kostice, Jarnije jasno mozes dovesti i zadrzati ih jedno 2-3 mjeseca jer ce tad vec biti potjerani govnjivom motkom...tako da ljudi u klubu ce sami sebi iskopati rupu ako budu isli putem izbora ublehasa kojih smo se nagledali...neka rode novog "Keka" koji ce napraviti cudo treba ih istetovirati, u suprotnom jasno je sta treba misliti o njima ako sklone Husrefa i dovedu cirkusanta koji ce nas vratiti na staze "stare slave" borbom za 4 mjesto....
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#95953 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

@R2D2_SA pa sto uprava ne podnese ostavku bez otpremnine evo godinama u minusu rade?

Jok stiti se klub preko Husrefa, koji jeste F.K. Sarajevo.

Mo`s misliti...... :-)
rocco_siffredi

#95954 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Cuj sto? Draga kurva para, a minus ce neko drugi pokriti, ali cemo ostriti kurac na Husrefu :roll:
emigrazione

#95955 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jel vam to sad žao Namovih para :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#95956 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Image
Max Bunker

#95957 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Imam osjećaj da je kod nekih veća ljubomora što neko treba zaraditi 11.000,00 KM, nego što drugo.
Dinostula

#95958 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

A je li ko primjetio da se Jahic isto preziva kao onaj Jahic iz Amerike sto je trebao da ga Husref dovede da igra za nas ?
Mozda mu je neki rod pa ga Husref nije htio pa mu sad ovaj safunja dasku ko sto neki kazu. :D
internazionale

#95959 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

emigrazione wrote:Jel vam to sad žao Namovih para :lol:
Pa u tome jeste sav crnjak samo ti to ne kontas
Pravi se cirkus oko produzenja ugovora Husrefu, prikazuju se neke cifre u bruto iznosima da ljudi kazu auu Husrefa da mu pocnu jebavati prvom prilikom itd. a na koncu sve to od Namovih para
Zao im od Namovih para platiti Husrefa, pa stite klub od Husrefa
Pa jebalo majku
Sto se mene tice uprava je pokazala lose namjere prema Husrefu tako da mislim da nema smisla produzavati ugovor, jer ovo nije put na duze staze i ovi ne mogu sakriti ego. Pitarluk u punom sjaju.
Nadam da ce iskreno prikazati i svoje plate kao i platu koju ce dati novom treneru
rocco_siffredi

#95960 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

internazionale wrote:
emigrazione wrote:Jel vam to sad žao Namovih para :lol:
Pa u tome jeste sav crnjak samo ti to ne kontas
Pravi se cirkus oko produzenja ugovora Husrefu, prikazuju se neke cifre u bruto iznosima da ljudi kazu auu Husrefa da mu pocnu jebavati prvom prilikom itd. a na koncu sve to od Namovih para
Zao im od Namovih para platiti Husrefa, pa stite klub od Husrefa
Pa jebalo majku
Sto se mene tice uprava je pokazala lose namjere prema Husrefu tako da mislim da nema smisla produzavati ugovor, jer ovo nije put na duze staze i ovi ne mogu sakriti ego. Pitarluk u punom sjaju.
Nadam da ce iskreno prikazati i svoje plate kao i platu koju ce dati novom treneru
Naravno da neće prikazati svoje plate.
emigrazione

#95961 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ma ja ba, a Nam tevećelija kosooka, nešto ko Lassard iz policijske akademije, dođe u klub samo ribice da nahrani :D
todd_smith

#95962 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Da li je ikada u historiji fudbala ove drzave bio ovakav medijski cirkus oko trenera?

Iskreno?

Zadnji put sto se sjecam da je bilo sta bilo, bilo je oko Osima i Prosineckog ali i to je bilo standardne spekulacije bice ovaj bice onaj tipa.

Ali prosto nikada se ne sjecam da je bilo “usli smo u pregovore”...”ponudili smo..”...”sljedece sedmice druga runda pregovora..” ... “uslovi su se razmatraju..”

O cemu ba pricamo ovdje? Cirkus jebote. Tacno medijski cirkus.

Lik osvoji duplu krunu, i ide kroz medijski cirkus oko pregovora. Ili mu dajes ugovor ili ne, sta se zajebavas k’o zadnji debil.

Ponavljam...O CEMU MI OVDJE PRICAMO?
strong69

#95963 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

internazionale wrote: Sto se mene tice uprava je pokazala lose namjere prema Husrefu tako da mislim da nema smisla produzavati ugovor, jer ovo nije put na duze staze i ovi ne mogu sakriti ego. Pitarluk u punom sjaju.
Prema mojim informacijama, novi vlasnik kluba nije za Musemica. Uprava sa nasim ljudima jeste za produzetak ugovora s njim. Medjutim, vlasnik je prilikom prvog dolaska postavio odredjene uslove i kriterije i zato se ovo razvuklo s obzirom da njemu moraju poslati izvjestaj i traziti misljenje i odobrenje. Vijetnamac osim toga zeli promijeniti kompletnu garnituru u Akademiji, od portira, preko kuhara do trenera...
rocco_siffredi

#95964 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Pa onda jednostavno se zahvale Musemicu, poklone mu zahvalnicu i pozele srecu. Ne znam sto od toga prave meksicku sapunicu.
Po meni stvari u Akademiji trenutno funkcionisu vrlo dobro, jedino ako zeli dovesti neke trenere sa zapada.
Ili ce gurnuti svoje ljude iz Vijetnama zajedno sa par nadarenih djecaka odatle da ih se gura u prvi tim.
Možda im zato treba poslusnik koji ce to gurati i sutiti.
Company85

#95965 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

strong69 wrote:
internazionale wrote: Sto se mene tice uprava je pokazala lose namjere prema Husrefu tako da mislim da nema smisla produzavati ugovor, jer ovo nije put na duze staze i ovi ne mogu sakriti ego. Pitarluk u punom sjaju.
Prema mojim informacijama, novi vlasnik kluba nije za Musemica. Uprava sa nasim ljudima jeste za produzetak ugovora s njim. Medjutim, vlasnik je prilikom prvog dolaska postavio odredjene uslove i kriterije i zato se ovo razvuklo s obzirom da njemu moraju poslati izvjestaj i traziti misljenje i odobrenje. Vijetnamac osim toga zeli promijeniti kompletnu garnituru u Akademiji, od portira, preko kuhara do trenera...
Meni se vise cini da ovi iz kluba traze opravdanje u vlasniku a nemaju muda reci Musemicu dovidjenja. I to nas je sad dovelo do ove sapunice sa trenerom ovo sto tod_smith kaze.
Od ranije se zna da Valentin nije za Husrefa, cak je onda i onog nekog hrvata doveo u Sarajevo pa nije uspio Husrefa tad otjerati.
sencobih

#95966 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Musemić je svjestan šta ga čeka. Već je jednom doživio da ga hladno otjeraju, i prema tome hoće čovjek da se zaštiti koliko može jer zna da mu je noga čim poveže dva slabija rezultata.Dugo je u klubu i zna koliko su prije njega uzimali odštete na sporazumnim raskidima ljudi koji nisu nikakav pečat ostavili u klubu. Posebna je priča o planovima novog vlasnika... ko zna šta on planira, možda dovede i nekog svog trenera koji će stavljati u prvi tim igrače koje on dovede u klub...to možda ne znaju ni hadžić, ni sabrina, a da mi znamo.
Max Bunker

#95967 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Mislim da je Hus bivši i da se sa njim moralo postupiti mnogo korektnije.
internazionale

#95968 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

strong69 wrote:
Mislim da malo ko vjeruje u ovaj supljak
Nama moze Husref kao tener interesovati jedino ako misli na njegovo mjesto dovesti nekog Vijetnamca ili nekog kao "zvucnog" trenera. Inace ova situacija se rjesava za 5 minuta
Ovaj ciganluk je bruka i sramota
todd_smith

#95969 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

A sta je tacno razlog sto im Husref ne pase?

Ponsasanje? Plata? Osteta? Igraci se zale? Nije sposoban?

Ne kontam nikako. Lik je i sa nama i sa Slobodom itd pokazao da je strucnjak za ovu ligu, pobogu covjek je uzeo duplu krunu, koja ti kvalifikacija vise treba?

Osim ako Husref ne unistava klub iznutra ili trazi platu of 22932409 mjesecno, ne razumijem.

Ako moze i na PP.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#95970 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Ma nema niko pojma todde. Lupa se, kako kome sta odgovara.....
EvoMeneJopet

#95971 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by EvoMeneJopet »

Pitar sa Kariba wrote:Ma nema niko pojma todde. Lupa se, kako kome sta odgovara.....
Sto je najgore, raja nasjeda na price... A 99% su lazi...
Dr. Kuca

#95972 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Klauzula da u prva 3 kola mora biti minamlno drugi a ako to prezivi iduca 3 mjeseca mora biti medju prva 2, pa ako to prezivi automatski ide na iduca 3 mjeseca i tako 2 godine, plus akademci moraju minimalno dobiti 10.000 minuta. Potvrdjeno 100% ovako. Smijesne klauzule.
todd_smith

#95973 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Dr. Kuca wrote:Klauzula da u prva 3 kola mora biti minamlno drugi a ako to prezivi iduca 3 mjeseca mora biti medju prva 2, pa ako to prezivi automatski ide na iduca 3 mjeseca i tako 2 godine, plus akademci moraju minimalno dobiti 10.000 minuta. Potvrdjeno 100% ovako. Smijesne klauzule.
:lol: :lol: :lol:
Logovan

#95974 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sportsport prenio da su u srijedu zavrsni pregovori sa Husrefom. Gavric stigao u Sarajevo. Ponuda za Kovacevica od 900 hiljada eura odbijena.
emigrazione

#95975 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Sto znači da pare nisu problem, para ima...
Locked