Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kamen spoticanja
- N.N.
#9577 Re: Zeničani
@kamen
Senaid Begic ide ispred SDPa za nacelnika Doboj Juga, nista Zenica.
- kamen spoticanja
#9578 Re: Zeničani
Ma kazem pominjao se samo ...valjda zbog mirsinih pulenaN.N. wrote:@kamen
- notsure
#9579 Re: Zeničani
Darmin Terzić, Alma Kratina ili Harun Drljevićkamen spoticanja wrote:mandarine faruk hodzic ili samir lemes
-
kakavdanakneiskustvu
#9580 Re: Zeničani
notsure wrote:Darmin Terzić, Alma Kratina ili Harun Drljevićkamen spoticanja wrote:mandarine faruk hodzic ili samir lemes
alma ,radila na zetelu nekad davno?
- kamen spoticanja
#9581 Re: Zeničani
Harun je BPS menscininotsure wrote:Darmin Terzić, Alma Kratina ili Harun Drljevićkamen spoticanja wrote:mandarine faruk hodzic ili samir lemes
za almu prvi put cujem da je u kombinaciji
-
lacrima
#9582 Re: Zeničani
Šišić je tu najlogičnije rješenje, kako sam i pretpostavio.
Dr. Ibrahim Šišić, gradonačelnik Grada Zenice, mislim da je to realnost od novembra.
Informacija koju neko reče da Senaid Begić ide za načelnika Doboj-Juga je tačna, to mi je potvrđeno prije par dana. Dosadašnja načelnica Jasminka Begić ide kao nezavisni kandidat, a ime SDA kandidata sam zaboravio (nije se prije spominjao, tako da mi nije ni ostalo u pamćenju). Ako se SDP glasovi podijele između dvoje Begića, mogla bi tu SDA ponovo da dobije, mada mislim da je Senaid dole prejak i da on uzima.
Dr. Ibrahim Šišić, gradonačelnik Grada Zenice, mislim da je to realnost od novembra.
Informacija koju neko reče da Senaid Begić ide za načelnika Doboj-Juga je tačna, to mi je potvrđeno prije par dana. Dosadašnja načelnica Jasminka Begić ide kao nezavisni kandidat, a ime SDA kandidata sam zaboravio (nije se prije spominjao, tako da mi nije ni ostalo u pamćenju). Ako se SDP glasovi podijele između dvoje Begića, mogla bi tu SDA ponovo da dobije, mada mislim da je Senaid dole prejak i da on uzima.
- commendatore
#9584 Re: Zeničani
pozdravljam - gdje je u zenici relativno pristupacno a pristojno prenociste, u obzir dolazi stan, motel, hotel, sa kupatilom i slicno.... imam posjetu u nekih 2-3 sedmice pa bih volio covjeka smjestiti pristojno..... u obzir dolazi sire podrucje urbanog dijela grada..... pozeljno centar, u obzir se uzima i stan ako postoji na rentanje po danu - ako ko ima sta da ponudi neka ponudi na pm.... fala 
-
Eborg
#9585 Re: Zeničani
Bio je dvaput predsjednik Čelika.kamen spoticanja wrote:Moze i na kartu CelikaEborg wrote:Mislim da će i Kasumović udarati u isti bubanj vjere i naroda, vidjet ćemo. Tugo...
On tamo nikad nije nista radio i nije bio rahmetlijin pulen
- kamen spoticanja
#9586 Re: Zeničani
Sjecam seEborg wrote:Bio je dvaput predsjednik Čelika.kamen spoticanja wrote:Moze i na kartu CelikaEborg wrote:Mislim da će i Kasumović udarati u isti bubanj vjere i naroda, vidjet ćemo. Tugo...
On tamo nikad nije nista radio i nije bio rahmetlijin pulen
al on se ne sjeca
-
lacrima
#9587 Re: Zeničani
Fuad Kasumović se posljednji put na izborima kandidovao 2010. godine za Parlamentarnu skupštinu BiH, u punoj snazi sa pozicije ministra, sa stranačkom mašinerijom iza sebe, i ostvario u Zenici skromna 4142 glasa. Ne vjerujem da će on biti neki faktor ni na ovim izborima.
-
jubix
#9588 Re: Zeničani
Čuo sam da Šišić gura Ahmetspahića da bude načelnik, valjda neće da se uhvati u koštac sa svim problemima, bolje mu u parlamentu. A Ramo je svoju stranku spojio sa A-SDA, bila je vijest prije nekoliko mjeseci. Mada niko nema šanse za načelničko mjesto protiv SDA a za vijeće bi moglo biti zanimljivo.
-
lacrima
#9589 Re: Zeničani
Ahmetspahić nije za toga, bar po mom mišljenjujubix wrote:Čuo sam da Šišić gura Ahmetspahića da bude načelnik, valjda neće da se uhvati u koštac sa svim problemima, bolje mu u parlamentu. A Ramo je svoju stranku spojio sa A-SDA, bila je vijest prije nekoliko mjeseci. Mada niko nema šanse za načelničko mjesto protiv SDA a za vijeće bi moglo biti zanimljivo.
- Oi
#9590 Re: Zeničani
http://www.olx.ba/artikal/9481414/hotel ... renociste/commendatore wrote:pozdravljam - gdje je u zenici relativno pristupacno a pristojno prenociste, u obzir dolazi stan, motel, hotel, sa kupatilom i slicno.... imam posjetu u nekih 2-3 sedmice pa bih volio covjeka smjestiti pristojno..... u obzir dolazi sire podrucje urbanog dijela grada..... pozeljno centar, u obzir se uzima i stan ako postoji na rentanje po danu - ako ko ima sta da ponudi neka ponudi na pm.... fala
- Casual's
#9591 Re: Zeničani
Ramo nam post'o magistar 
- cenecimoveocino
#9592 Re: Zeničani
OdavnoooCasual's wrote:Ramo nam post'o magistar
- kamen spoticanja
#9593 Re: Zeničani
Po meni ahmetspahic je trenutno najbolje zeleno rjesenjelacrima wrote:Ahmetspahić nije za toga, bar po mom mišljenjujubix wrote:Čuo sam da Šišić gura Ahmetspahića da bude načelnik, valjda neće da se uhvati u koštac sa svim problemima, bolje mu u parlamentu. A Ramo je svoju stranku spojio sa A-SDA, bila je vijest prije nekoliko mjeseci. Mada niko nema šanse za načelničko mjesto protiv SDA a za vijeće bi moglo biti zanimljivo.
- commendatore
#9594 Re: Zeničani
fala stariOi wrote:http://www.olx.ba/artikal/9481414/hotel ... renociste/commendatore wrote:pozdravljam - gdje je u zenici relativno pristupacno a pristojno prenociste, u obzir dolazi stan, motel, hotel, sa kupatilom i slicno.... imam posjetu u nekih 2-3 sedmice pa bih volio covjeka smjestiti pristojno..... u obzir dolazi sire podrucje urbanog dijela grada..... pozeljno centar, u obzir se uzima i stan ako postoji na rentanje po danu - ako ko ima sta da ponudi neka ponudi na pm.... fala
- kamen spoticanja
#9595 Re: Zeničani
Ima onaj neki novi motel prema kasarni Imran se zove menscini...fina mu lokacijacommendatore wrote:fala stariOi wrote:http://www.olx.ba/artikal/9481414/hotel ... renociste/commendatore wrote:pozdravljam - gdje je u zenici relativno pristupacno a pristojno prenociste, u obzir dolazi stan, motel, hotel, sa kupatilom i slicno.... imam posjetu u nekih 2-3 sedmice pa bih volio covjeka smjestiti pristojno..... u obzir dolazi sire podrucje urbanog dijela grada..... pozeljno centar, u obzir se uzima i stan ako postoji na rentanje po danu - ako ko ima sta da ponudi neka ponudi na pm.... fala
posto je veze nemam
http://www.olx.ba/artikal/19846967/host ... n-pansion/
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9596 Re: Zeničani
SDP je majstor hara kirija. U sredini koja je toliko alergicna na sve sto dolazi sa strane, kandidovat frajera koji nema veze sa Zenicom, taman da je Tito, pravi je recept za katastrofu.kamen spoticanja wrote: Ma kazem pominjao se samo ...valjda zbog mirsinih pulena
Mislim, ne sumnjam da bi igrali na kartu-mlad, sposoban, vodio Zavod, dao sansu mladim kadrovima bla bla, ali zna se kako to kod nas hoda sa porijeklom
Last edited by _BataZiv_0809 on 26/05/2016 09:53, edited 1 time in total.
- commendatore
#9597 Re: Zeničani
falakamen spoticanja wrote: Ima onaj neki novi motel prema kasarni Imran se zove menscini...fina mu lokacija
posto je veze nemam
http://www.olx.ba/artikal/19846967/host ... n-pansion/
- kamen spoticanja
#9598 Re: Zeničani
Prosli unutarstranacki izbori ostavili su u sdp-u jako bolesne odnose...a bez jasnog najjaceg na gradskom nivou...sad jedna struja pokusava da povali nominalno rukovodstvo minirajuci izbore_BataZiv_0809 wrote:SDP je majstor hara kirija. U sredini koja je toliko alergicna na sve sto dolazi sa strane, kandidovat frajera koji nema veze sa Zenicom, taman da je Tito, pravi je recept za katastrofu.kamen spoticanja wrote: Ma kazem pominjao se samo ...valjda zbog mirsinih pulena
Mislim, ne sumnjam da bi igrali na kartu-mlad, sposoban, vodio Zavod, dao sansu mladim kadrovima bla bla, ali zna se kako to kod nas hoda sa porijeklom
zato guraju adnana begovica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9599 Re: Zeničani
Manje bi im stete bilo da uopste ne izlaze na izbore.kamen spoticanja wrote: Prosli unutarstranacki izbori ostavili su u sdp-u jako bolesne odnose...a bez jasnog najjaceg na gradskom nivou...sad jedna struja pokusava da povali nominalno rukovodstvo minirajuci izbore
zato guraju adnana begovica![]()
- kamen spoticanja
#9600 Re: Zeničani
Da je bilo pameti jedan kandidat ispred lijevih opcija imao bi realne sanse nasuprot zelenih_BataZiv_0809 wrote:Manje bi im stete bilo da uopste ne izlaze na izbore.kamen spoticanja wrote: Prosli unutarstranacki izbori ostavili su u sdp-u jako bolesne odnose...a bez jasnog najjaceg na gradskom nivou...sad jedna struja pokusava da povali nominalno rukovodstvo minirajuci izbore
zato guraju adnana begovica![]()
ovako ide sdp,df,eldin vrace,nasa stranka,mirad
svi posebno