Sve si napisao ono što bih i ja...north wrote:Sramota jebi ga.....Nakon ovakvog rezultata se ne može reći, dobro pa šta, ipak su oni bundesligaš, prošli smo dva pretkola, zgrnusli smo para i slične izvlakuše...ovo se moglo izbjeći, jesmo mi puno slabiji od njih, ali zar nismo mogli izgubiti barem 2-3 razlike..ali 7![]()
... nije valjda da smo toliko slabiji da su mogli i cenera nam zabiti da im je sve ušlo...pa onda tom logikom i na Koševu je petarda mogla pući a mi tu egal sa njima odigrali..đe logika
....mislim da smo se usrali nakon prvog gola..prvih 20 minuta sasvim fino, mirno i staloženo, ali da se tekma igra 20 minuta
.....ne znam jebi ga, nakon ovakvog rezultata svugdje bi se opasne sankcije pucale, samo mi nismo u situaciji da sada nekog tjeramo ili tako nešto...ovo će boliti jedno vrijeme, pokušati ovo zaboraviti, i jedino što može vratiti ponovo optimizam je deranje u ligi i ostvarenje cilja na kraju sezone, a to je TITULA!!! Ako se to ne desi, ni 18 akademija, trening kampova, miliona od Tana, pojačanja u vidu crnaca ili tako nešto me ne može sekunde zadovoljiti i samo će me ohladiti žestoko....donesite tu titulu na kraju sezone kako znate i umijete, samo nećemo ni to uspjeti ako se budu dešavali Velež i Obarska a budemo se vadili kako dominiramo ali eto lopta neće u gol
Ja od muke ne mogu sastaviti normalan post.