ganjeta wrote:Stevo ga metno za Elche. I to glavom.
http://www.youtube.com/watch?v=DA6BPDRY ... page&t=186
Na 3.10 je njegov gol.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#9576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- GeneralBHF
#9577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sastav za dobitnu kombinaciju. Samo treba Kolasinca uigrati i kao zadnjeg veznog u slucaju kartona kod Salihovica.
-
udrch
#9578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bičakčić je i pravo dobar u skoku..zna loptu udariti glavom..nije ono samo bezvezno guranje i skakanje..što će ostaviti dodatnu priliku da Ibišević i Džeko poentiraju..
- GeneralBHF
#9579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Stvarno me nervira sto Safet poziva Avdukica kada covjek nije za repke i mi fakticki i nemamo drugog golmana, odnosno, imamo dva golmana koji mogu biti treci golman u repki. Vrijeme je da pozove Burica koji moze biti drugi golman a Fejzic treci. Sta Asmir se povrijedi i ko ce onda da brani?!
Buric je bio povrijedjen i vratio se a prijateljska utakmica je odlican test da se vidi koliko toliko i da se oslobodi pa njemu i Begu po poluvrijeme.
Buric je bio povrijedjen i vratio se a prijateljska utakmica je odlican test da se vidi koliko toliko i da se oslobodi pa njemu i Begu po poluvrijeme.
- Logovan
#9580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Senijad Ibričić novi je direktor Podgrmeča
http://www.sport.ba/drugi-pisu/senijad- ... podgrmeca/
Zanimljivo...
http://www.sport.ba/drugi-pisu/senijad- ... podgrmeca/
Zanimljivo...
- samo_ti
#9581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nema Libe menadjera, pa ga nema ni u repkiGeneralBHF wrote:Stvarno me nervira sto Safet poziva Avdukica kada covjek nije za repke i mi fakticki i nemamo drugog golmana, odnosno, imamo dva golmana koji mogu biti treci golman u repki. Vrijeme je da pozove Burica koji moze biti drugi golman a Fejzic treci. Sta Asmir se povrijedi i ko ce onda da brani?!
- ljevoruki
#9582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sinoc igrali MLS All Stars i Roma, 3:1 za Romu.
Mire igrao od pocetka na zadnjem veznom, Bradley igrao ispred njega.
Tanak Mire, nekoliko losih pasova, defanzivni ucinak nikakav, pokusava igrati iz prve ali ne ide, ili njegovi saigraci ne prate ili jednostavno ne znaju tako igrati. Prije ce biti ovo drugo. Par puta mi se ucinilo da je zalutao u ovu ekipu.
Igrao je do 65. minute, De Rossi ga je zamijenio.
Prije nego sto ce izaci dobio je zuti karton zbog namjernog faula nad Donovanom koji je njega faulirao malo prije toga na slican nacin. Zamalo se ne pobise.
Jos je rano za bilo kakve zakljucke ali moj dojam je da Mire nije za ove ekipe, slabo ce se ovdje on naigrati lopte.

Tanak Mire, nekoliko losih pasova, defanzivni ucinak nikakav, pokusava igrati iz prve ali ne ide, ili njegovi saigraci ne prate ili jednostavno ne znaju tako igrati. Prije ce biti ovo drugo. Par puta mi se ucinilo da je zalutao u ovu ekipu.
Prije nego sto ce izaci dobio je zuti karton zbog namjernog faula nad Donovanom koji je njega faulirao malo prije toga na slican nacin. Zamalo se ne pobise.
Jos je rano za bilo kakve zakljucke ali moj dojam je da Mire nije za ove ekipe, slabo ce se ovdje on naigrati lopte.
-
Eborg
#9583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Problem drugog i trećeg golmana je evidentan. Avdukić i Fejzić jednostavno nisu na tom nivou i dobit će priliku samo u izostanku Begovića a svi se nadamo da se to neće desiti.
Burić treba da bude 2. golman, 3. golman neka bude jedan od ove dvojice.
- GeneralBHF
#9584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Avdukic je u ovom slucaju sasvim suvisan i njemu nema mjestu u ovoj ekipi. Buric bi bio adekvatan za NE daj Boze a Fejzic je nekako otkacen tip koji zna da procita igraca i ludo brani penale ali mozda nekim levatskim ekipama jer protiv takvih i igra a vrijedi ga testirati.Eborg wrote:Problem drugog i trećeg golmana je evidentan. Avdukić i Fejzić jednostavno nisu na tom nivou i dobit će priliku samo u izostanku Begovića a svi se nadamo da se to neće desiti.
U svakom slucaju Begovic, Buric, Fejzic 3 razlicita golmana!
- Herr Flick
#9585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Konacno Zahirovic leti iz tima

- Arteta
#9586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Podrzavam da se pozove par igraca iz nase lige i da budu u Reprezentaciji, ali mislim da tu trebaju biti samo mladji, a ne neki preko 30 godina koji vise ne mogu napredovati.
- MOSALJOZE
#9587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prvenstveno igrače koji su nastupali za U-21 repku.Arteta wrote:Podrzavam da se pozove par igraca iz nase lige i da budu u Reprezentaciji, ali mislim da tu trebaju biti samo mladji, a ne neki preko 30 godina koji vise ne mogu napredovati.
- Arteta
#9588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tako nekako, traziti reprezentativce u Mesanovicu, Duljevicu, Zoloticu itd. ili u malo starijim kao sto je Kvesic mada je bitno da oni budu dobri i u klubu i u Reprezentaciji.MOSALJOZE wrote:Prvenstveno igrače koji su nastupali za U-21 repku.Arteta wrote:Podrzavam da se pozove par igraca iz nase lige i da budu u Reprezentaciji, ali mislim da tu trebaju biti samo mladji, a ne neki preko 30 godina koji vise ne mogu napredovati.
- Prof_Okultis
#9589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Slazem se... Samo, u Brazil trebaju ici oni najbolji u tom momentu... Bez obzira na godine...Arteta wrote:Podrzavam da se pozove par igraca iz nase lige i da budu u Reprezentaciji, ali mislim da tu trebaju biti samo mladji, a ne neki preko 30 godina koji vise ne mogu napredovati.
- fosil
- psy5000
#9591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
keru lezi, tako ces i na kosevu kad te spaha satare 
- jeza u ledja
#9592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prcvoljak protiv prcvoljka.
- guber90
#9593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neka ga je brate mili, volim sto Pjana dobija zube napokon, koliko su ga puta skrsili, a on im duzan ostao, moraju znati da ako ga polome mogu i oni tako zavrsiti.
- Arteta
#9594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jel ko gledao tu tekmu, na ss.ba pise da je trener Rome odusevljen Pjanicevom igrom.
- bruce lee
#9595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
sudija jos malo pa k'o robocop
- GeneralBHF
#9596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zolotica je trebalo baciti odma u vatru pa snasao bi se uz pomoc ostalih jer realno nije losiji od Zahirovica.Arteta wrote:Tako nekako, traziti reprezentativce u Mesanovicu, Duljevicu, Zoloticu itd. ili u malo starijim kao sto je Kvesic mada je bitno da oni budu dobri i u klubu i u Reprezentaciji.MOSALJOZE wrote:Prvenstveno igrače koji su nastupali za U-21 repku.Arteta wrote:Podrzavam da se pozove par igraca iz nase lige i da budu u Reprezentaciji, ali mislim da tu trebaju biti samo mladji, a ne neki preko 30 godina koji vise ne mogu napredovati.
- luckylaka
#9597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ljevoruki wrote:Sinoc igrali MLS All Stars i Roma, 3:1 za Romu.
Prije nego sto ce izaci dobio je zuti karton zbog namjernog faula nad Donovanom koji je njega faulirao malo prije toga na slican nacin. Zamalo se ne pobise.![]()
Garcia oduševljen
Trener Rome oduševljen igrom Miralema Pjanića
Prije oko 2h, M. Šljivak
Trener Rome Rudi Garcia oduševljen je igrom bh. reprezentativca Miralema Pjanića u sinoćnjoj utakmici protiv zvijezda američke MLS lige.
- ljevoruki
#9598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vi se salite ili novinari izmisljaju preko svake mjere.luckylaka wrote:ljevoruki wrote:Sinoc igrali MLS All Stars i Roma, 3:1 za Romu.
Prije nego sto ce izaci dobio je zuti karton zbog namjernog faula nad Donovanom koji je njega faulirao malo prije toga na slican nacin. Zamalo se ne pobise.![]()
![]()
![]()
Garcia oduševljen
Trener Rome oduševljen igrom Miralema Pjanića
Prije oko 2h, M. Šljivak
Trener Rome Rudi Garcia oduševljen je igrom bh. reprezentativca Miralema Pjanića u sinoćnjoj utakmici protiv zvijezda američke MLS lige.
Mire se nikako ne uklapa u ekipu svojim stilom igre, on se nesto fura na Barcu sa jedan- dva dodira, ostali igraju svoju igru.
Zivi bili pa vidjeli kako ce to sve ici dalje ali ako je trener odusevljen onda sam ja sretan, samo dabogda.
-
cindrlimindrli
#9599 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ljevoruki wrote:Mire se nikako ne uklapa u ekipu svojim stilom igre, on se nesto fura na Barcu sa jedan- dva dodira, ostali igraju svoju igru.
Pjanic je daleko najbolji igrac Rome i tu se sva prica o ostalima koji igraju svoju igru i neuklapanju u tim zavrsava.
- ljevoruki
#9600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja to ne sporim, to je vjerovatno tacno, Mire je tehnicki najjaci igrac u onoj ekipi, zato sam i rekao da njegovi klocovi u ekipi ne mogu ili ne znaju igrati kako on igra.cindrlimindrli wrote:ljevoruki wrote:Mire se nikako ne uklapa u ekipu svojim stilom igre, on se nesto fura na Barcu sa jedan- dva dodira, ostali igraju svoju igru.
Pjanic je daleko najbolji igrac Rome i tu se sva prica o ostalima koji igraju svoju igru i neuklapanju u tim zavrsava.
Vidjecemo sta ce trener tu uraditi, pustiti ga da igra ovako ili ce nesto mijenjati.
Samo izjava da je odusevljen