Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Danguba

#9576 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

Banksy wrote:

“Da bismo eventualno koalirali s Izetbegovićem, moramo razjasniti ulogu Turske u BiH. Ne mogu i ne želim koalirati s nekim ko od BiH ili bošnjačke politike pravi otomanski privjesak“,

“Izetbegovića i Erdogana očito veže tzv. muslimansko bratstvo i ideja jače uloge Turske u BiH, ali na način da Turska to ne prati ni adekvatnim investicijama ni razumijevanjem specifičnosti BiH, i njenih iznimno delikatnih međunacionalnih odnosa, historijskih iskustava za vrijeme 500 godina vladavine Turske, koja je ovdje, ipak, bila okupator” rekao je Radončić.
Dobar komentar.
Kako kome. Covjek koji sve radi na stetu Bosnjaka i upravo onako kako to zele ''neprijatelji Bosnjaka.

Ja cu mu izgraditi jos jedan toranj ako ovo sve ponovi negdje u Sandzaku. :D
almir90

#9577 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by almir90 »

Radončiću je politika trebala samo dok Keljmendi i Turković nisu zaglavili robiju, čim je on ovako lahko odstupio sa pozicije, jer nema potrebe više da se sikira za robiju. Barem to meni tako izgleda, možda se i varam. Ni ovi njegovi u stranci ne rade ništa konstruktivno, bave se blokiranjem svih drugih, da bi ispalo kako oni hoće nešto drugo (kao korisno), i na kraju ništa se ne uradi. Ma nisu ni oni bolji od ostalih. Imao priliku, prokockao, idemo dalje.
Banksy

#9578 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Banksy »

Danguba wrote:
Banksy wrote:

“Da bismo eventualno koalirali s Izetbegovićem, moramo razjasniti ulogu Turske u BiH. Ne mogu i ne želim koalirati s nekim ko od BiH ili bošnjačke politike pravi otomanski privjesak“,

“Izetbegovića i Erdogana očito veže tzv. muslimansko bratstvo i ideja jače uloge Turske u BiH, ali na način da Turska to ne prati ni adekvatnim investicijama ni razumijevanjem specifičnosti BiH, i njenih iznimno delikatnih međunacionalnih odnosa, historijskih iskustava za vrijeme 500 godina vladavine Turske, koja je ovdje, ipak, bila okupator” rekao je Radončić.
Dobar komentar.
Kako kome. Covjek koji sve radi na stetu Bosnjaka i upravo onako kako to zele ''neprijatelji Bosnjaka.

Ja cu mu izgraditi jos jedan toranj ako ovo sve ponovi negdje u Sandzaku. :D
Ponovio, ne ponovio, sve je tačno rekao.

A većih štetočina po Bošnjake od Izetbegovića i njihovih 20 SDA familija sjecikesa, ja još nisam vidjela.
Danguba

#9579 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

bilo je 21 familija ali eto, ova 21. je kao bolja. ja tu ne vidim dobra, sve je to od zla oca i gore matere.

ovaj je zlo na svim zalima. on da ima prilike zakovao bi nam ekser na sanduk.
dragonz

#9580 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by dragonz »

Jučer fahroni govnovni objavio oglas podrške za ove nastrane maloumnike.
Država

#9581 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Image

Hmmmm, zamislite,tukli čovjeka koji je samo tražio hljeb. Vala i ako je čak i od FahrA, previše je...

Početna / Istaknuto / Poplave izbacuju i ljudski šljam

Image

Poplave izbacuju i ljudski šljam
u Istaknuto, Vijesti 18 sati . 5,723 Pogledi

Pogledajte ko je „ugledni“ Maglajlija, Zlatan Latifović kojeg je policija navodno butalno pretukla samo zato što je tražio hranu, jer je bio gladan i prosudite da li se osobi takve prošlosti može vjerovati samo na riječ.

Krizni periodi su po mnogo čemu karakteristični. U takvim trenutcima većina ljudi pokaže svoju svoju humanost i hrabrost. Spremni su od svojih usta odvojiti hranu i podijeliti je s osobom koja je gladna. Ti hrabri ljudi ulažu nadljudske napore kako bi pomogli osobama u nevolji, a nerijetko riskiraju ili čak daju svoj život kako bi spasili tuđi. Ovdje bismo naglasak stavili na „većina“ ljudi. Međutim, postoji i mali procent ljudi kojima katastrofe i nesreće drugih služe da bi se na neki način okoristili, povećali svoje bogatstvo, dobili koji minut medijske pažnje, vodili prljavu izbornu kampanju i šta sve još ne.
Portal “Dnevni avaz” objavio je članak u kojem se navodi da se redakciji obratio Miralem Latifović, iz Maglaja koji im je u dramatičnom telefonskom razgovoru ispričao da on i mještani Maglaja proživljavaju dramu tokom potrage za hranom i lijekovima u opustošenom gradu. Latifović tvrdi, kako piše Avaz, da su njega, njegovog oca, Zlatana Latifovića i još dvije žene policajci butalno pretukli.
Iz MUP-a ZDK to demantiraju, te potvrđuju da je Zlatan Latifović lišen slobode radi vrijeđanja, drskog ponašanja i prijetnji upućenih trećoj osobi.
U istom članku objavljena su i dva snimka „Nedaju hranu Maglajlijama“ i „Ne daju hranu + udaraju“ kao dokaz iznesenim tvrdnjama. Međutim na tim snimcima, tendencioznog naslova, ne vidi se da je policija bilo koga tukla, osim što je privela Zlatana Latifovića. Najdramatičnije na tim snimcima je neprekidna vriska ženske osobe koja je i snimala tu scenu, a koja je plačnim glasom molila da je ne diraju iako se vidi da policajac samo stoji pored nje.
Vijest se nevjerovatnom brzinom proširila virtualnim prostorom BiH i mnogi građani su, bez da su pažljivo pogledali snimak, izražavali žestoku osudu takvog ponašanja policajaca.

Ko je Zlatan Latifović?

Image

„Zlatan Latifović je izvršio niz prevara, pljački, novčanih malverzacija, falsifikovanja i fizičkih napada, njegova moćna politička podrška, od Sarajeva do Maglaja, do danas sprečava procesuiranje krivičnih prijava protiv njega“. Ostatak teksta možete pročitati na linku: Lazni-njemacki-spijun-izvarao-cak-i-policiju
Saradnja pjevačice Verene Cerovine sa Zlatanom Latifovićem kratko je trajala. Ima tu svega. Od lažnog predstavljanja do brojnih drugih prevara. Ostatak teksta možete pročitati na linku: Verena-trazi-od-policije-da-latifovicu-zabrane-da-joj-prilazi

Beskrupulozno manipuliranje građanima
Scenarij u kojem se pokušava manipulirati građanima, bh javnosti je poznat još odranije jer su ga određene političke stranke već primjenjivale tokom protesta u februaru ove godine. Pojedine stranke su preko svojih članova, koje su ubacivali među demonstrante, plasirali različite laži ne bi li izvojevali smjenu vlasti, kako bi je oni preuzeli.
Da li je moguće da pojedine stranke i pojedinci zloupotrebljavaju empatiju građana u ovim teškim trenutcima kako bi stvorili neprijateljstvo prema policiji, humanitarnim radnicima i vlasti, a sve s ciljem skupljanja poena za predstojeće izbore?

FAHRO, PREKINI VIŠE KORISTITI TUĐU NESREĆU U POLITIČKE SVRHE!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
The BEN10

#9582 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

Ma Fahro je pročitana knjiga, samo treba o njemu pričati više kako bi se što više naroda upoznalo. Radije bih čini mi se glasao za Dodika nego za njega!
OldMayor

#9583 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by OldMayor »

Zanimljivo je samo kako svi procitase Fahru, a ove iz SDA ne mogu da procitaju evo 20 i kusur godina.

Samo kazem, zanimljivo.
Drinski

#9584 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Drinski »

OldMayor wrote:Zanimljivo je samo kako svi procitase Fahru, a ove iz SDA ne mogu da procitaju evo 20 i kusur godina.

Samo kazem, zanimljivo.
ma i oni su pročitali knjigu, ali nisu gradivo dobro usvojili.
The BEN10

#9585 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 75&fref=nf

Fahro se navadio na FB... :)

A stigne lajkovati i većinu afirmativnih komentara. :-D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#9586 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by japin_mutapi »

fahro je gigant
jedino on od svih političara pomaže narodu i iskerno se bori za bolje sutra
Skijaš

#9587 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

japin_mutapi wrote:fahro je gigant
jedino on od svih političara pomaže narodu i iskerno se bori za bolje sutra
Radončić je bolesnik koji koristi nevolju naroda kako bi došao u poziciju da taj narod kreativnije i intenzivnije pati.
General War

#9589 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by General War »

baxul wrote:
Na sta Fahro spade, od tajkuna do fizickog radnika za godinu i kusur dana

Suljo sihre bacio. :D
It_is_a_Leclerc

#9590 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by It_is_a_Leclerc »

Adriatic wrote:Kakva je ovo provala da ugledni ljudi napuštaju stranku?
Pa da su imalo ugledni, ne bi se ni našli kod tornjaka.
Jednostavno, nisu se uhljebili kako su mislili i sada traže drugu žrtvu (priliku).
Kakav nonsens. :-)
Point.

#9591 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Point. »

Kakvu pacovsku njusku ima Fahro, pa tacno se vidi iz aviona da je lopov i sljam. Slikaj se fukaro nebi li dobio koji glas.
BadCopy

#9592 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by BadCopy »

Fahro ko Putin

Od zla oca od gore matere
SmokingMan

#9593 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by SmokingMan »

General War wrote:
baxul wrote:
Na sta Fahro spade, od tajkuna do fizickog radnika za godinu i kusur dana

Suljo sihre bacio. :D
...Ministra...

Jedva čekam cirkus-izbore... :oops:
hellue

#9594 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

baxul wrote:

Jel ovo voda od Selimovica, kriminalne hobotnice :D :D :D
FreedomUSA

#9595 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by FreedomUSA »

Žalosno je kad čitam razne nebuloze kako je Radončić "pokrao" pare ili se "obogatio" na BiH političkoj sceni, a takve gluposti se izjavljuju bez bilo kakvih argumenata. Činjenica je da je Fahrudin Radončić na političku scenu došao sa parama, i nije ih stekao dok je bio na vlasti. Tu je velika razlika između npr. Lagumdžije i njega. Dakle čovjek jeste pun para, ali nije ih stekao svojom korupcijom dok je bio na funkciji.

Gospodina Radončića poznajem lično, i znam ga još od kad sam bio mali dječak. Moje zapažanje o njemu jeste da je pošten, iskren u svojim stavovima, i borac za slobodu i pravdu.
hellue

#9596 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

FreedomUSA wrote:Žalosno je kad čitam razne nebuloze kako je Radončić "pokrao" pare ili se "obogatio" na BiH političkoj sceni, a takve gluposti se izjavljuju bez bilo kakvih argumenata. Činjenica je da je Fahrudin Radončić na političku scenu došao sa parama, i nije ih stekao dok je bio na vlasti. Tu je velika razlika između npr. Lagumdžije i njega. Dakle čovjek jeste pun para, ali nije ih stekao svojom korupcijom dok je bio na funkciji.

Gospodina Radončića poznajem lično, i znam ga još od kad sam bio mali dječak. Moje zapažanje o njemu jeste da je pošten, iskren u svojim stavovima, i borac za slobodu i pravdu.
A ti si prilikom njegovom poslovnog rasta mogao razlikovati SDA i Radoncica, nema velikom biznisa bez politike u Bosni
vrbas1979

#9597 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

FreedomUSA wrote:Žalosno je kad čitam razne nebuloze kako je Radončić "pokrao" pare ili se "obogatio" na BiH političkoj sceni, a takve gluposti se izjavljuju bez bilo kakvih argumenata. Činjenica je da je Fahrudin Radončić na političku scenu došao sa parama, i nije ih stekao dok je bio na vlasti. Tu je velika razlika između npr. Lagumdžije i njega. Dakle čovjek jeste pun para, ali nije ih stekao svojom korupcijom dok je bio na funkciji.

Borac a pravdu koji na tuđim mukama i patnji diže tiraž svojih novina... Samo jedan u moru primjera Fahre poštenjačine i borca.
MOSALJOZE

#9598 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by MOSALJOZE »

Jeste to vi gosp.Keljemendi?
FreedomUSA

#9599 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by FreedomUSA »

MOSALJOZE wrote:

Jeste to vi gosp.Keljemendi?
Bože sačuvaj.

Ti znaš ko sam ja, jer sam jasno napisao da svi vide, i mogao si to pročitati! Rekao sam svoje ime i prezime, i čak sam napisao kako mi se otac zvao. Ako si "nov" ovdje, onda je moguće da si tu informaciju propustio.
Post Reply