plain vanilla wrote:crni humor?Tabhana wrote:Stay positive Charlie
Meni jedan od najdražih glumaca, to što mu se desilo je prirodan događaj njegovog ponašanja. Čudim se pa je i dalje živ.
Moderator: _BataZiv_0809
plain vanilla wrote:crni humor?Tabhana wrote:Stay positive Charlie
ma on je meni skroz cool, i ovako pozitivanTabhana wrote:plain vanilla wrote:crni humor?Tabhana wrote:Stay positive Charlie![]()
Meni jedan od najdražih glumaca, to što mu se desilo je prirodan događaj njegovog ponašanja. Čudim se pa je i dalje živ.
Pri kraju sam prve sezone, ali sam se jako prijatno iznenadio kvalitetom serijesha_ba wrote:divan
ja vec gledam drugu i idalje je odlicnaDiwan wrote:Pri kraju sam prve sezone, ali sam se jako prijatno iznenadio kvalitetom serijesha_ba wrote:divan
Slazem se... Pojede me ovo cekanje sad da izadje nova epizoda.SanskiBiser wrote:FARGO druga sezona ko nije poceo gledati bolje da saceka da zavrsi sezona pa da onda fino ocejfi drugu sezonu u komadu, nece se pokajati.

sha_ba wrote:jel iko gledao Mr. Robot?
pregledah 3 epizode i ok mi je, hvalanema me tamo wrote:sha_ba wrote:jel iko gledao Mr. Robot?
vrh
mislim da je noc ponedeljak na utorak. utorak ujutro je na torentima.friskyoreo wrote:Slazem se... Pojede me ovo cekanje sad da izadje nova epizoda.SanskiBiser wrote:FARGO druga sezona ko nije poceo gledati bolje da saceka da zavrsi sezona pa da onda fino ocejfi drugu sezonu u komadu, nece se pokajati.BTW, kojim danom se prikazuje?
Extra je vidjeti da još neko prati. Odlična serija. Ja sam prekucao i treću sezonu, mislim ubjedljivo najbolju do sada. Ostavili su perfektan cliffhanger u zadnjoj epizodi.sha_ba wrote:ja vec gledam drugu i idalje je odlicnaDiwan wrote:Pri kraju sam prve sezone, ali sam se jako prijatno iznenadio kvalitetom serijesha_ba wrote:divan

Jeste odlična, i mislim da je spominjana nekad ovdje, nekad poodavno.chino wrote:Ja se slažem, nije mi "legla" serija nikako. A glavni glumac mi je bas isao na živceNakon druge epizode sam odusao a od rijetkih serija odustanem.
Btw da predložim jednu odličnu francusku seriju Spiral aka Engrenages. Čudi me da je nikad niko nije spomenuo.
http://www.imdb.com/title/tt0477507/?ref_=nv_sr_1
House wrote:american horror story hotelneočekivano dobra.gaga dobro glumi
druga sezona ćaba
Slazem se ...odlicna serija, nego ima li neko da nije gledao ? Ovo je bas stara garda...KB9 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0072500/
perfektan humor, preporuka ako slucajno neko nije gledo