pa ti i on pisete sve o sebi na forumu, a potom napisete nelogicnosti , i mi to moramo prihavtiti kao nesto logicnoHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Connaisseur Karlin
#9576 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Last edited by Connaisseur Karlin on 21/03/2019 22:28, edited 1 time in total.
- pustopoljina
#9577 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A ti? Ostajes li u usa ili dizes sidro? Kuda tebe zelja vuce?Connaisseur Karlin wrote:
pa mozes pisati sto god zelis na forumu , besmisleno je da mi se opravdavas sa mogucim opcijama , danas nije tvoj dan Fransoa![]()
naavno da je besmisleno pisati da ti ne bi smetalo da tvoje djete raste u BiH, a istovremeno nisi ni spomenuo da ti zelis ppovratak u BiH
- DzordzHodzic
#9578 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jebi ga znas i sam da je forum pun pacijenata, mozda da malo smanjite sa tim privatnim stvarima, cisto radi se sebeHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
- Connaisseur Karlin
#9579 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
dizem sidropustopoljina wrote:A ti? Ostajes li u usa ili dizes sidro? Kuda tebe zelja vuce?Connaisseur Karlin wrote:
pa mozes pisati sto god zelis na forumu , besmisleno je da mi se opravdavas sa mogucim opcijama , danas nije tvoj dan Fransoa![]()
naavno da je besmisleno pisati da ti ne bi smetalo da tvoje djete raste u BiH, a istovremeno nisi ni spomenuo da ti zelis ppovratak u BiH
- mirsek
#9580 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ode ruka, al dobro, nafulo si se ti za medalje, nista novo.insomnia78 wrote:Ma nece bolan. Ja smijem ruku dati da neko sad dodje i kadze hajmo u Njemacku osam od deset bi ih naslo opravdanjeHAVANA wrote:Zasto opet brinete tudju brigu? Ja,insomnia,pustopoljina...nismo nikada rekli da niko ne treba da ide i da je sve bajno,ni ovde ni tamo.Zasto uvijek vi objasnjavate nekome kako je ovo ovde kurac? Eto vas,idite,ostanite gdje ste...Svako ima jedan motiv otici za ili protiv...danas velka faca sutra opet kita
- mirsek
#9581 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Insomnija ne pise, izletilo mu samo par stvari i to jest problem, sve kao zna iz prve ruke i sve ismijava ali kad treba objasniti sta to zna on uglavnom samo kaze " eto de ti reci kako je ako nije ovako, je necu objasnjavati ".Connaisseur Karlin wrote:pa ti i on pisete sve o sebi na forumu, a potom napisete nelogicnosti , i mi to moramo prihavtiti kao nesto logicnoHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.![]()
- insomnia78
#9582 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Evo i primarijusa. Lika koji nema ni jedno svoje iskustvo. “Pise na googlu, lindekinu, kazu ljudi”
Gori sam ja sto se prepucavam sa vama. Eto hajte, dokle ste
- animals
#9583 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Letu stuke, letu avijoni... 
- DzordzHodzic
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9585 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad oni vrijedjaju na nekom licnom nivou onnda ok, bio je isprovociran, bla bla, kad njih vrijedjas onda nije uredu, halo jeste li normalni imate li kocnicu
Ma hajde bogati...
- mirsek
#9586 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti si najgori, ali si ovisan o forumu, nema veze, kad zbog mojih prijava dobijes trajni ban bices mi zahvalan jer sam ti pomogao.insomnia78 wrote:Evo i primarijusa. Lika koji nema ni jedno svoje iskustvo. “Pise na googlu, lindekinu, kazu ljudi”
- HAVANA
#9587 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sto? Da se pretvaram il sta? Stojim iza svake svoje rijeci,nemam razloga da ista krijem pa ni ko sam i sta sam.Uvijek pisem o sebi ili o stvarima koje znam iz iskustva.O cemu cu drugo,da nako serem ofrlje? Mnogi olako spominju neciju porodicu,djecu...a svoje kriju,nista im ne znas.Cega se boje? Svojih izbora,stvarnog stanja,cega?DzordzHodzic wrote:Jebi ga znas i sam da je forum pun pacijenata, mozda da malo smanjite sa tim privatnim stvarima, cisto radi se sebeHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
- pustopoljina
#9588 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I? Kuda poslije usa?Connaisseur Karlin wrote:dizem sidropustopoljina wrote:A ti? Ostajes li u usa ili dizes sidro? Kuda tebe zelja vuce?Connaisseur Karlin wrote:
naavno da je besmisleno pisati da ti ne bi smetalo da tvoje djete raste u BiH, a istovremeno nisi ni spomenuo da ti zelis ppovratak u BiHja sam u US dosla radi skolovanja i rada u obalsti koja ne postoji na brdovitom Balkanu
Je li te frka napustiti poznato okruzenje?
- animals
#9589 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A sta si ti navalio na covjeka..mirsek wrote:Ti si najgori, ali si ovisan o forumu, nema veze, kad zbog mojih prijava dobijes trajni ban bices mi zahvalan jer sam ti pomogao.insomnia78 wrote:Evo i primarijusa. Lika koji nema ni jedno svoje iskustvo. “Pise na googlu, lindekinu, kazu ljudi”
da nema njega ; Havane i jos par forumasa, bilo bi sranje od foruma..
pusti ljude nek pisu..
- 512MB
#9590 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Content fali, content.zrakomlat wrote:Kokuzluk ih tjera, što bi rekao jedan uvaženi forumaš prije nego što je otišao na kavijar.detroit-mercy wrote:]
Dajgle ovo, moja sestra zivi dole. Za uslove dole mogu reci da imaju jako dobar zivot, oboje imaju dobre poslove, imovinu, ljetovanja. Djeca isto tako, sportovi, raja, familija, zavrsavaju na srecu dobre fakultete.
Ali hoce da idu vani, zapeli i nema druge. Djeca hodala po Evropi, dolazili kod nas ovdje, vladaju dobro jezicima. I samo im je jedno sto prije se ispaliti.
- insomnia78
#9591 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Otprilično takoHAVANA wrote:Sto? Da se pretvaram il sta? Stojim iza svake svoje rijeci,nemam razloga da ista krijem pa ni ko sam i sta sam.Uvijek pisem o sebi ili o stvarima koje znam iz iskustva.O cemu cu drugo,da nako serem ofrlje? Mnogi olako spominju neciju porodicu,djecu...a svoje kriju,nista im ne znas.Cega se boje? Svojih izbora,stvarnog stanja,cega?DzordzHodzic wrote:Jebi ga znas i sam da je forum pun pacijenata, mozda da malo smanjite sa tim privatnim stvarima, cisto radi se sebeHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
- mirsek
#9592 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa koliko sam upratio niko nije spominjao neciju djecu bez konteksta price ili sam to profulioHAVANA wrote:Sto? Da se pretvaram il sta? Stojim iza svake svoje rijeci,nemam razloga da ista krijem pa ni ko sam i sta sam.Uvijek pisem o sebi ili o stvarima koje znam iz iskustva.O cemu cu drugo,da nako serem ofrlje? Mnogi olako spominju neciju porodicu,djecu...a svoje kriju,nista im ne znas.Cega se boje? Svojih izbora,stvarnog stanja,cega?DzordzHodzic wrote:Jebi ga znas i sam da je forum pun pacijenata, mozda da malo smanjite sa tim privatnim stvarima, cisto radi se sebeHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
- Connaisseur Karlin
#9593 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa nisma se jednom selila, naravno da nije , o perioda u SAD, ja sma jedna period opet zjvla u EU, pa u tri razne drzave u SADpustopoljina wrote:I? Kuda poslije usa?Connaisseur Karlin wrote:dizem sidropustopoljina wrote:
A ti? Ostajes li u usa ili dizes sidro? Kuda tebe zelja vuce?ja sam u US dosla radi skolovanja i rada u obalsti koja ne postoji na brdovitom Balkanu
Je li te frka napustiti poznato okruzenje?
jedva cekam
vecina osoba upravo jesu robovi vlastitog okruzenja, komforne zone
- mirsek
#9594 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sto sam navalio na njega, sto je fin, lijepo diskutuje, ne provocira i elokventan je pa me puca ljubomora, eto sto...animals wrote:A sta si ti navalio na covjeka..mirsek wrote:Ti si najgori, ali si ovisan o forumu, nema veze, kad zbog mojih prijava dobijes trajni ban bices mi zahvalan jer sam ti pomogao.insomnia78 wrote:Evo i primarijusa. Lika koji nema ni jedno svoje iskustvo. “Pise na googlu, lindekinu, kazu ljudi”
da nema njega ; Havane i jos par forumasa, bilo bi sranje od foruma..
pusti ljude nek pisu..
Last edited by mirsek on 21/03/2019 22:47, edited 1 time in total.
- pustopoljina
#9595 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne znam fakat...hepek treba neko ukljuciti.
Pa kako je u kontekstu?
Kakve veze ima bracno stanje i imas li jedno ili dvoje djece sa prostom izjavom da mozes zamisliti da ti dijete raste u bosni?
Pa kako je u kontekstu?
Kakve veze ima bracno stanje i imas li jedno ili dvoje djece sa prostom izjavom da mozes zamisliti da ti dijete raste u bosni?
- DzordzHodzic
#9596 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ako ti mislis da je u redu samo tako dijelit privatne stvari sa stotinama nepoznatih internet ljudi onda okHAVANA wrote:Sto? Da se pretvaram il sta? Stojim iza svake svoje rijeci,nemam razloga da ista krijem pa ni ko sam i sta sam.Uvijek pisem o sebi ili o stvarima koje znam iz iskustva.O cemu cu drugo,da nako serem ofrlje? Mnogi olako spominju neciju porodicu,djecu...a svoje kriju,nista im ne znas.Cega se boje? Svojih izbora,stvarnog stanja,cega?DzordzHodzic wrote:Jebi ga znas i sam da je forum pun pacijenata, mozda da malo smanjite sa tim privatnim stvarima, cisto radi se sebeHAVANA wrote:Malo je ovo supacki sto se vazda covjeku petljate u privatne stvari i spominjete mu zenu i dijete.De vi malo o sebi,mi budale ne krijemo nista pa nam krv pocnete pit.
- animals
#9597 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Koliko ti imas godina, zivota ti..i gdje zivis..mirsek wrote: Sto sam navalio na njega, sto je fin, lijepo diskutuje, ne provocira i elokventan je pa me puca ljubomora, eto sto...
- 512MB
#9598 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dje je Melburn 
- insomnia78
#9599 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti covjece boziji nemas ni kednu informaciju iz licnog iskustva. Svaka ti je iz druge, trece, cetvrte ruke. Cito, cuo, pric’o ti cojkmirsek wrote:Ti si najgori, ali si ovisan o forumu, nema veze, kad zbog mojih prijava dobijes trajni ban bices mi zahvalan jer sam ti pomogao.insomnia78 wrote:Evo i primarijusa. Lika koji nema ni jedno svoje iskustvo. “Pise na googlu, lindekinu, kazu ljudi”
PS: to bi moglo da mi Chmoljo nije amidzic
- HAVANA
#9600 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Guzi severinu na bijambarama.512MB wrote:Dje je Melburn