a pošto se razračunavaju razni puškurci i sportaši onda nema problema
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- jao_situacije
#9576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
eh, a da je pala bomba u blizini bbi i scc počinitelji bi bili pronađeni u roku od 24 sata i najebali bi pošteno
- Alfons Kauders
#9577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jao_situacije wrote:eh, a da je pala bomba u blizini bbi i scc počinitelji bi bili pronađeni u roku od 24 sata i najebali bi pošteno
Stanje uredno, sto bi se reklo.
Veci problem sam im ja sto im jebem matere i prizivam analne detonacije po forumu od onih koji bacaju prave bombe po gradu, (zbog kojih im i jebem matere).
Stoka.
- supercali
#9578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj alfons koji si ti dvolicnjak
Kad se palilo da se ovi skinu s vlasti onda si ih branio gdje ces na drzavu palis zajednicku imovinu klince palce a sada bi ti silu neku na njih
Al to je standard sto ja radim sve je ok a kad drugi to radi onda je to primitivizam krsenje zakona nebitno jel to pozitivna ili negativna stvar
Kad se palilo da se ovi skinu s vlasti onda si ih branio gdje ces na drzavu palis zajednicku imovinu klince palce a sada bi ti silu neku na njih
Al to je standard sto ja radim sve je ok a kad drugi to radi onda je to primitivizam krsenje zakona nebitno jel to pozitivna ili negativna stvar
- Alfons Kauders
#9579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije se palilo da se skinu "ovi" s vlasti vec "oni" prije njih, koji su i skinuti s vlasti. O ulozi ovih "novih" u cijeloj prici se cesto ne govori, a mogli bi se sjetiti nekih izjava SDA i SBB koje bas i nisu bile korektne prema policiji tih dana.supercali wrote:Joj alfons koji si ti dvolicnjak
Da, tad sam branio policiju, jer mi nije bilo pravo kada vidim hrpu stoke kako im razbija glave radi politike, a ovi nit luk jeli nit luk mirisali. Tada cu ih braniti, kada je u pitanju pravo nasilje, a ne podjebavanje na netu.
Kada im se jebe mater radi nerada i nesposobnosti, onda nemam problema s tim, i rado im se sjetim od-do - jer tu nema nasilja, pozara, bombi, slomljenog stakla. To su rijeci, a rijeci i nasilje nisu isto, barem ne meni.
Pitaj one policajce koji su polomljeni prije dvije i po godine da li bi im bilo lakse da im je neko psovao mater umjesto sto im je razbijao glavu ciglom.
Uostalom, ako nekim cudom i nadjes nekog kome vise smeta psovka od cigle u kacigu, onda mislim da su malcice preosjetljivi da bi se bavili tim poslom.
- supercali
#9580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tvoj problem je sto si osuo paljbu o politickim pozicijama
A ti isti su se skidali prije 2,5 godine
Ove nove sto pominjes su novi samo imenom i prezimenom ane i politickom orijentacijom
Oni su i tada izlozili obicnog policajca da ih brani da prima kamenice i sl
I sad njih boli briga sto policajac patrolira na -10 a ne moze da pokrije svaki cosak
Zatim ti bombasi su vjerovatno po nalogu istih tih glavonja i bacali bombe zbog konkurencije zbog politickih obracuna i sl
Znaci dvolican si i dizes glas samo kad tebe guzica zasvrbi
Ove nove sto pominjes su novi samo imenom i prezimenom ane i politickom orijentacijom
I sad njih boli briga sto policajac patrolira na -10 a ne moze da pokrije svaki cosak
Zatim ti bombasi su vjerovatno po nalogu istih tih glavonja i bacali bombe zbog konkurencije zbog politickih obracuna i sl
- seoBIH
#9581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nadam se da ce te neko prijaviti. Ti koji prijetis javno nisi nista bolji od onih koji tajno bacaju bombe.
- dječak sa šibicama
#9582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ali legende su meni ovi iz MUP-a, u 99% slucajeva kao nemaju pojma ko je pocinitelj, ali znaju da slucajevi nisu povezani.

- Logovan
#9584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Drugim riječima, znamo da ništa ne znamo.dječak sa šibicama wrote:Ali legende su meni ovi iz MUP-a, u 99% slucajeva kao nemaju pojma ko je pocinitelj, ali znaju da slucajevi nisu povezani.
- Alfons Kauders
#9585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu se "ti isti" skidali, jer oni koji su se skidali vise nisu tu. Pale vlade i ispunjeni svi zahtjevi. Dakle to mi ne pije vode.supercali wrote:Tvoj problem je sto si osuo paljbu o politickim pozicijama
Stani malo. Kako mislis "izlozili"? Pa to je posao policije, da brani javni red i mir, institucije itd. Sta su trebali uraditi, dopustiti da rulja spali pola grada? To im je posao. Upravo to.
Kako sam dvolican svega ti? I kad je to mene guzica zasvrbila - jebe mi se i za drotovima i onim sto su ih kamenovali, ali sam tada bio 100% uz drotove, jer su ljudi radili svoj posao dok ih je cijela drzava pljuvala i izmisljala najstrasnije lazi o njima, kako bi opravdali jos vise nasilja i divljastva. Tad je bilo "in" pljuvati muriju, pa mi je cijeli forum jebo sve po spisku sto ih branim.
Znaci po tebi sam dvolican zato jer nisam podrzavao one koji su mlatili policiju, a sad policiji jebem mater? Pa vidis, TO DVOJE NIJE ISTO, jednostavno nije.
Ako mislis da je isto... Stani na ulicu i prvom slucajnom prolazniku opsuj majku. Javi sta se desilo nakon toga. Onda stani na ulicu i prvom nesretniku ciglom razbij glavu. Onda nam opet javi sta se desilo, kada te puste iz pritvora.
Da li ti je sad jasna razlika izmedju nasilja i jebavanja matere?
Last edited by Alfons Kauders on 12/12/2016 13:33, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#9586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prijavi, bujrum.seoBIH wrote:Nadam se da ce te neko prijaviti. Ti koji prijetis javno nisi nista bolji od onih koji tajno bacaju bombe.
Rekao sam da bi pobio sve novinare u sivom domu i da bi rado Neficu nabio bombu u pakas. Kad nalete na one NVZ teme, mogu me i u Hag liferovati za genocid.
- supercali
#9587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tipkam na tabletu pa mi se na daju pisati duzi postovi uglavnom dvolican si i kritikujes jedino kad tebi ne odgovara
I za ove bombe nije policija kriva nego oni koji narede radite posao kako treba i radite sjeduci u kladionicama
I tu onda i nefic koji bi procitao i uvod iz 50 nijansi sive da mu to daju na pressu
Sve krece od politike a ona jebe sve nas 20godina jedni te isti a to otisli jedni dosli drugi je prica za malu djecu
U svakom slucaju dvolican si odoh pametnije stvari raditi
I za ove bombe nije policija kriva nego oni koji narede radite posao kako treba i radite sjeduci u kladionicama
I tu onda i nefic koji bi procitao i uvod iz 50 nijansi sive da mu to daju na pressu
Sve krece od politike a ona jebe sve nas 20godina jedni te isti a to otisli jedni dosli drugi je prica za malu djecu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kriv je kompletan sistem.
Policija, sudstvo, vodstvo Kantona.
Svi su pali davno na ispitu.
Ovo su popravni, a oni svaki put padaju.
Policija, sudstvo, vodstvo Kantona.
Svi su pali davno na ispitu.
Ovo su popravni, a oni svaki put padaju.
- jao_situacije
#9589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sigurnosna situacija zadovoljavajuća, mentalni sklop adolescenata nije
potučeš se i baciš bombu
potučeš se i baciš bombu
- JThomas
#9590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neobošnjačka sinteza sokratove i platonove misli, znamo da ne znamo ko je, ali znamo i da nisu povezani 
- Alfons Kauders
#9591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ok - zakljucak - dvolican sam zato sto ne podrzavam da se policajcima bezveze lome kosti i razbijaju glave... A ujedno im jebem mater kada nesto pogresno urade ili ne urade nikako... Dakle dvolican sam jer vidim razliku izmedju nasilja i napada na sluzbeno lice u obavljanju duznosti (inace krivicno djelo) i jebavanja matere (sloboda govora, mozes eventualno fasovat prekrsajnu ako si bas kreativan)supercali wrote:Tipkam na tabletu pa mi se na daju pisati duzi postovi uglavnom dvolican si i kritikujes jedino kad tebi ne odgovara
Nisam siguran da se mozemo sloziti po ovom pitanju, jer meni kao pravniku krivicno djelo ne spada u istu kategoriju sa psovanjem niti ikad moze spadati.
Sretno.
- vješalica
#9592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
alfonsofa kafana bezbel
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161212057
ovdje piše da je vlasnik:
http://isrmsp.gov.ba/?p=142046
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161212057
ovdje piše da je vlasnik:
http://isrmsp.gov.ba/?p=142046
- vješalica
#9593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa kad je krivično djelo što pričaš da ćeš nefiča (zbog unutrašnjih kompleksa) smotati ko pitu?Alfons Kauders wrote:Ok - zakljucak - dvolican sam zato sto ne podrzavam da se policajcima bezveze lome kosti i razbijaju glave... A ujedno im jebem mater kada nesto pogresno urade ili ne urade nikako... Dakle dvolican sam jer vidim razliku izmedju nasilja i napada na sluzbeno lice u obavljanju duznosti (inace krivicno djelo) i jebavanja matere (sloboda govora, mozes eventualno fasovat prekrsajnu ako si bas kreativan)supercali wrote:Tipkam na tabletu pa mi se na daju pisati duzi postovi uglavnom dvolican si i kritikujes jedino kad tebi ne odgovara
Nisam siguran da se mozemo sloziti po ovom pitanju, jer meni kao pravniku krivicno djelo ne spada u istu kategoriju sa psovanjem niti ikad moze spadati.
Sretno.
i što pišeš da ne podržavaš da se bezveze policiji lome kosti
nefič je službeno lice policijski službenik pa šta onda litaš
-
archi_a
#9594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Volio bih da znam koja je forma i šta je dozvoljeno na ovom forumu? Kako vidim, dozvoljeno je da j..aVamo majke političarima, tv licima, advokatima, lopovima, biznismenima, privatnicima, da j..aVamo majke državi, sistemu, policiji, vojsci, pripadnicima suparničkih političkih stranaka, etc. ali nije nam dozvoljeno da j..aVamo majke ili koristimo "uvredljive" epitete prema drugim forumašima sa kojima se ne slažemo ili koji otvoreno pokazuju, maltene deklarišu se kao lopovi, fašisti, četnici, ustaše, secesionisti....
Gdje je tu pravda?
Gdje je tu pravda?
- holowey
#9595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
izgleda da su pogresne osobe uhapsili...
- vješalica
#9596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
što misliš?holowey wrote:izgleda da su pogresne osobe uhapsili...
- Alfons Kauders
#9597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato jer osobe nize inteligencije nisu u stanju spoznati razliku izmedju rijeci i nasilja.vješalica wrote:pa kad je krivično djelo što pričaš da ćeš nefiča (zbog unutrašnjih kompleksa) smotati ko pitu?Alfons Kauders wrote:Ok - zakljucak - dvolican sam zato sto ne podrzavam da se policajcima bezveze lome kosti i razbijaju glave... A ujedno im jebem mater kada nesto pogresno urade ili ne urade nikako... Dakle dvolican sam jer vidim razliku izmedju nasilja i napada na sluzbeno lice u obavljanju duznosti (inace krivicno djelo) i jebavanja matere (sloboda govora, mozes eventualno fasovat prekrsajnu ako si bas kreativan)supercali wrote:Tipkam na tabletu pa mi se na daju pisati duzi postovi uglavnom dvolican si i kritikujes jedino kad tebi ne odgovara
Sretno.
i što pišeš da ne podržavaš da se bezveze policiji lome kosti
nefič je službeno lice policijski službenik pa šta onda litaš
Da i ne govorimo o poteskoci prepoznavanja sarkazma, cinizma i sl.
- holowey
#9598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
uhapsili trojku nakon tuce, a nakon toga neko neuhapsen (cetvrti?) bacio bombu...vješalica wrote:što misliš?holowey wrote:izgleda da su pogresne osobe uhapsili...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jok ba, pustili ih da bace bombu, pa ih uhapsili...
- O'zone
- Globalni moderator
#9600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ili... uhapsili nakon tuče to je oko 12, saslušali, pustili, a ovi oko 3 i kusur heknuli bombu (e)